katinas

Pradėjo nere.butkute, gegužės 06, 2016, 18:46:23

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

SPACE

@TinSoldier Tai aisku zinau, pas jus visus vienoda karma.

@DesolatedColors Logiskai pagrysti neiseis, nes tai nelogiskas dalykas. Jus ateinat i pasauli kaip automobilio engine detale ir atliekat tam tikra funkcija.

Galiu dar paaiskinti Matrix principu, nes, kiek pastebejau, zmonems tai patinka. Connecting substance yra dvasiniai zmones, ju nedaug, 10-20%. Jus esat matrix building blocks, sudarot pagrindine mase.
Todel jusu veiksmai yra predictable, nes jus elgiates pagal sablona. Kazkiek brick kokybe-sudetis keiciasi, kai keiciasi kartos, generations. Nuo 1990 - 2015 praejo 25m. tai minimalus laikas, kad generation pasikeistu. Dabar ir Lietuvoje gyvenimas pasikeis, ateis kiti zmones i valdzia, seniai iseis.

TinSoldier

Man atrodo, kad tavo ta matrica gliučina, truputį lokalizacija striginėja ir persimetinėja.

Dvidešimt Trys

#17
gegužės 08, 2016, 19:45:31 Redagavimas: gegužės 08, 2016, 19:47:35 by Dvidešimt Trys
Citata iš: SPACE  gegužės 08, 2016, 17:10:05Connecting substance yra dvasiniai zmones, ju nedaug, 10-20%. Jus esat matrix building blocks, sudarot pagrindine mase.
Todel jusu veiksmai yra predictable, nes jus elgiates pagal sablona.

O kam tiems "building blocks" sakyti, kad jie esa building blocks? Ar ne tas pats, kas pakankamos sąmonės neturinčiam AI sakyti, kad jis tik kompiuteris su paprasčiausia programa, nieko daugiau.

Mekabciel

#18
gegužės 08, 2016, 20:12:15 Redagavimas: gegužės 08, 2016, 20:39:46 by Mekabciel
Citata iš: Dvidešimt Trys  gegužės 08, 2016, 19:45:31O kam tiems "building blocks" sakyti, kad jie esa building blocks? Ar ne tas pats, kas pakankamos sąmonės neturinčiam AI sakyti, kad jis tik kompiuteris su paprasčiausia programa, nieko daugiau.
Sakai, si izvalga tave pastato i tuos 10-20%?



SPACE

@Dvidešimt Trys Na taip, negalima sakyti, nes tada matrica pradeda glitchint. Mano tox hobby, darbas.

Vitus

Vargšas juodas katinas...
Jei jis būtų žinojęs, kad pradės gliučint matrica ir kils tokio lygio dvasinės diskusijos, tai tikriausiai nebūtų pasirodęs :)
Tokia jau jo karma, gąsdinti praeivius ir būti keikiamam bei mušamam vien tik dėl to, kad gimė juodas...

Dvidešimt Trys

#21
gegužės 09, 2016, 11:54:43 Redagavimas: gegužės 09, 2016, 11:56:14 by Dvidešimt Trys
Citata iš: Mekabciel  gegužės 08, 2016, 20:12:15Sakai, si izvalga tave pastato i tuos 10-20%?
Mano įžvalga tik tam ir buvo, kad kažkas taip atkreiptų dėmesy  ir parašytų (kaip tu). Per daug nuspėjama, vistiek kažkam įkando tai, ką parašiau ir dažniausia žmonėms kanda net ir tai, kur ten niekas nesikandžioja, jie patys sugeba rasti kažką, kur nieko nėra (neturima omeny).

Mekabciel

Citata iš: Dvidešimt Trys  gegužės 09, 2016, 11:54:43Mano įžvalga tik tam ir buvo, kad kažkas taip atkreiptų dėmesy  ir parašytų (kaip tu). Per daug nuspėjama, vistiek kažkam įkando tai, ką parašiau ir dažniausia žmonėms kanda net ir tai, kur ten niekas nesikandžioja, jie patys sugeba rasti kažką, kur nieko nėra (neturima omeny).
Matai, as kaip sedintis tavo aptarinejamu 10/20 procentu rinktiniame 1% priesingai manau, kad cia visgi kazkas yra. Tau gi procesorius dar perprastai veikia ir tau viskas kaip ir tvarkoj(nieko neturima omeny).

Jokia cia naujiena paskaicius pora straipsniu ar knygu save laikyt dievo isrinktuoju, samoninguoju realybes stebetoju, kuris nera programa. Nors kai tokiu adeptu paklausi kas ta programa, kuo tas samoningumas pasireiskia ir kai pamatai, kad rasineja apie AI skaidydamas zmones, tai tada toks tavo samoningumas man asocijuojasi su ta pacia paprasciausia programa - nieko daugiau, ir tave kaip beabejo dar samoningesnis stebetojas priskirciau tai nepakankama samone turinciai AI kategorijai.



nere.butkute

Dekui visiems bet vistiek taip ir nesuprantu kaip man tokioj situacijoj elgtis

Dvidešimt Trys

Citata iš: Mekabciel  gegužės 09, 2016, 13:15:48Jokia cia naujiena paskaicius pora straipsniu ar knygu save laikyt dievo isrinktuoju, samoninguoju realybes stebetoju, kuris nera programa. Nors kai tokiu adeptu paklausi kas ta programa, kuo tas samoningumas pasireiskia ir kai pamatai, kad rasineja apie AI skaidydamas zmones, tai tada toks tavo samoningumas man asocijuojasi su ta pacia paprasciausia programa - nieko daugiau, ir tave kaip beabejo dar samoningesnis stebetojas priskirciau tai nepakankama samone turinciai AI kategorijai.
Neskaitau nei jokių straipsnių, nei knygų, kuo mažiau kišu sau į pasąmonę tai, kaip kiti įsivaizduoja pasaulį per savo prizmę. Deja nelaikau savęs tokiu, bet tu vėl savo išvadas padarei ir kaip kokia erkė bandai prilipti, bet nieko naujo, jau pastebėjau, kad tau tai būdinga. Puiku, kad priskyrei mane tai kategorijai, nepykstu, šaunuolis, gerą darbą atlikai :D Gal dar papasakosi daugiau, ką manai apie mane, kokias išvadas padarei? Man gi labai smalsu.

Mekabciel

Citata iš: Dvidešimt Trys  gegužės 09, 2016, 13:51:49Neskaitau nei jokių straipsnių, nei knygų, kuo mažiau kišu sau į pasąmonę tai, kaip kiti įsivaizduoja pasaulį per savo prizmę. Deja nelaikau savęs tokiu, bet tu vėl savo išvadas padarei ir kaip kokia erkė bandai prilipti, bet nieko naujo, jau pastebėjau, kad tau tai būdinga. Puiku, kad priskyrei mane tai kategorijai, nepykstu, šaunuolis, gerą darbą atlikai :D Gal dar papasakosi daugiau, ką manai apie mane, kokias išvadas padarei? Man gi labai smalsu.
Nepriskyriau taves as jokiai kategorijai. Tokio polekio zinutes rasydamas pats save prisiskiri. 

paragraf 78

Citata iš: nere.butkute  gegužės 09, 2016, 13:32:44Dekui visiems bet vistiek taip ir nesuprantu kaip man tokioj situacijoj elgtis
Ramiai gyveni toliau

Dvidešimt Trys

Citata iš: Mekabciel  gegužės 09, 2016, 14:22:55Nepriskyriau taves as jokiai kategorijai. Tokio polekio zinutes rasydamas pats save prisiskiri.
Pirmiau priskirčiau kategorijai, po to nepriskyriau jokiai kategorijai, dar adeptu išvadina. Nu tu tikras fenomenas esi, žmogau. Tikrai pasijaučiu geriau, kai matau tokių kaip tu, tad dėkingas tau už tai.

klajunas

Citata iš: Dvidešimt Trys  gegužės 09, 2016, 14:43:48Pirmiau priskirčiau kategorijai, po to nepriskyriau jokiai kategorijai, dar adeptu išvadina. Nu tu tikras fenomenas esi, žmogau. Tikrai pasijaučiu geriau, kai matau tokių kaip tu, tad dėkingas tau už tai.
Nekreipk dėmesio Mebakciel paprasčiausiai trolina.  ;)  Jam čia trolio būdą pastatė.

paragraf 78

Baikite oftopiką

Aukštyn