Messenger'io vaiduoklis

Pradėjo Aš, liepos 30, 2015, 19:47:54

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

liepos 30, 2015, 19:47:54 Redagavimas: liepos 30, 2015, 20:01:16 by Aš
Vakar nutiko gana keistas dalykas, apie kurį ir ketinu papasakoti, bei tikiuosi sulaukti patarimo.
Įvykis buvo su mano geriausia drauge, taip kad melo tarpusavy nėra, viskas tikra.
Veiksmas vyko vakar apie 23.00 vakare. Viskas prasidėjo kai rašiau žinutę draugui ir staiga telefonas užsiblokavo, mano rašytas tekstas išsitrynė, o vietoj jo išsisiuntė žodis "Prisižaidei..". (Mano telefone lietuviškų raidžių nėra). Netrukus sulaukiau draugės skambučio, pasirodo, prieš kelias sekundes jai nutiko lygiai tas pats. Abi buvom išsigandusios, bet man ramybės nedavė prisiminimai apie mano miego paralyžių (kuris buvo Gegužės mėnesį), nes girdėjau kaip kažkas man sakė tokius pačius žodžius. Per daug neimėm į galvą, gal kažkas nulaužęs fb paskyrą sumanė pajuokauti. Pasikeitėme slaptažodžius, tačiau aš vistiek kone kas pusvalandį draugės klausinėjau, ar tylu. Nieko kaip daugiau ir nenutiko. Abi nusiraminome, nusprendžiau eiti miegoti ir paskutinį sykį paklausti, ar viskas gerai. Parašiusi žodį "Tylu?" gavau labai šiurpų atsaką: Tylu bus tavo burnoj, kol galvoje būsiu aš. Pakraupau. Pamačiau, kad draugė skambina man, todėl nedelsiant atsiliepiau ir drebančiu balsu imiau klausinėti kodėl ji taip parašė. Tačiau tiesa buvo visai kitokia, ji man skambino pasakyti, kad jai užstrigo Messengeris ir ji nieko nebegali parašyti niekam. Tada visiškai sunerimau, jei ne ji, tai kas?.. Nuo tada viskas ir prasidėjo. Vis prašiau draugės padėti telefoną šalin, mat kaip ji jo nejudindavo, Tas Kažkas su manimi noriai bendravo. Man taip šiurpu kogero dar niekada nebuvo, jai - irgi. Ji buvo tarsi laidininkas mūsų pokalbiams. Prisiekiu, būčiau galvojusi, kad tai mano draugės pajuokavimai, tačiau Tas Padaras pasakė tai, ko net ji nežinojo (pokalbis apie garso kolonėlę). Yra ir daugiau, tačiau čia pagrindai. Viskas nebūtų taip siaubinga, jei jis nebūtų pradėjęs siųsti garso įrašų, video įrašų, kuriuose girdėjosi šniokštimas, neaiškių žodžių vėbliavimas. Galiausiai su Juo taip "smagiai" susirašinėdama pradėjau girdėti, kaip į stoglangį kažkas lyg brauktų nagais. Jis nesustojo šnekėjęs dalykus apie mane, kuriuos žinojo tik artimieji arba tik aš. Tai ypač gąsdino.
Paryčiais 'naujasis draugas' prisipažino esąs šešėlis virš mano galvos (o toks iš tiesų buvo ir prieš šį įvykį). Sakė, kad nori mano gyvenimo, kad aš esu jų grobis (???).
Tą naktį įvyko dar kai kas. Tariamasis šešėlis man atsiuntė dvi YouTube nuorodas. Vienoje buvo daina "Tip Toe" (ji greičiausiai buvo skirta man, dėl tų visų bruzdesių į langą) o kitoje visiem labai gerai žinoma "Privet Andrej". Sprendžiame, kad ši buvo skirta mano draugei, mat visą naktį kažkas daužėsi virtuvėje, o ryte buvo rastas išvirtęs pienas šaldytuve, kuris praktiškai taip stebuklingai išvirst negalėjo. Praeita naktis turi dar daugiau šiurpių detalių, tačiau parašiau nemažai. Istorija primena filmą 'Unfriended', tačiau tai nėra išsigalvojimas iš neturėjimo ką veikti. Bandžiau susisiekti su šiuo padaru ryte, taip pogi per draugės messengerį ir Jis man vėl atsiliepė. Rašė labai greitai ir be klaidų. Nors ir sakė, kad aš saugi, kad Jis pasitraukia ir kad niekada nebegrįš, man kyla šiokia tokia baimė, ko gi laukti šiąnakt?
Istorija ilga, bet labai reikia Jūsų nuomonės. P.S, tai tikrai nebuvo mano draugė, nes tuometu kaip susirašinėjau su Juo jai telefonas strigo kaip niekad, beto labai matosi iš rašysenos ir rašymo greičio, kur rašė ji ir kur rašė Ta nesuvokiama būtybė.
Pamiršau pridurti, kad draugei nerodė nei vienos Jo parašytos žinutės, tik vaizdo ir garso įrašus. Susidarė vaizdas, kad kalbuosi su savimi (galite pamatyti vienoje iš nuotraukų).
Ačiū, kad skaitėte, labai lauksim nuomonių! :o

Benamis

Visu pirma dekui, kad pasidalinai istorija. Tikiu, kad toks dalykas tavo gyvenime istiesu ivyko (nemanau, kad neturi daugiau ka veikti kaip kurti pasakas ir dar nuotraukas pateikti "irodymui"). Kitas klausimas ar daug siame atvejyje paranormalumo?

Deja filmo "Unfriended" dar neteko matyti, verta? :D

Mano scenarijus: kadangi uzsiminei apie filma, stautau, kad kartu su drauge esate ji maciusios (beveik esu tikras). Jeigu tai gera tavo drauge, tai ji tikrai daug apie tave zino (kuo domiesi, ko bijai ir pan.). Mano galva, tavo labai gera drauge kartu su kokia nors savo pazistama ar kitais draugais nusprende tave truputeli pagasdinti/pajuokauti. Tam, kad rasysena skirtusi, kaip ir rasymo greitis, su tavim galejo susirasineti jos draugas/drauge/draugai ir t.t. Juk paciai irgi sunku patiketi, kad susirasinejai su anapusiniu pasauliu, tiesa?

Apie koloneles, kodel manai, kad niekas negalejo zinoti? Abejoju, kad gyveni atsiskyreliska gyvenima ir niekas is draugu taves nelanko, ar nieko nekvieti i svecius. To manau uztenka, kad kazkas butu pastebejes toki menknieki ir apie ji prisimines.

Cia tokie mano pirminiai pamastymai, kaip galima butu viska racionaliai paaiskinti. Parasyk ka manai pati :)

Cia pateikiau tik viena atveji kurio ji nezinojo, tai apie kolonele. Deja, jau puse metu su niekuo kitu nebendrauju tik su ja, o ji pas mane nesilanke kokia savaite, nors mygtukas is koloneles iskrito pries kelias dienas, o as to niekam nesakiau. Buvo ir kitu atveju, kuriu ji nezinojo, tiesiog per daug asmeniska, kad cia kelti. Zinau tik tiek, kad 100% rase ne ji.

TinSoldier

Man tai buvo įdomu, ar vaiduokliai daro rašybos klaidas.
Tai stengiausi atidžiai žinutes skaityti.

Radau tik skyrybos klaidų vienoj žinutėj: trūksta kablelių, kur rašo "jie tiesia kaulus jie yra niekas jie turi viską ir jie nori visko". Na, dar ir daugtaškis ten vienoj vietoj iš dviejų taškų, o ne trijų.

Bet šiaip, nors ir iš tų trumpų žinučių, bet gana raštingas vaiduoklis atrodo. Pagirtina.

(tik nesupratau, ar ten, kur tave kažkas išvadino "asule", rašė vaiduoklis ar tavo draugė. Jeigu vaiduoklis, tai ir šitam sakiny sušlubavo jo rašyba. Reiktų balą numušti, tuomet.)

Ne, ten drauge rase, nes pamane kad kalbu su savim. Jai nerode kad is jos paskyros buvo issiustos visos tos zinutes.

Benamis

Citata iš: Aš  liepos 30, 2015, 20:29:08
Zinau tik tiek, kad 100% rase ne ji.


Sutinku, kad rasyti galejo ir ne ji, taciau tau belieka tik tiketi jos zodziais, kad jos telefonas uzstrigo ir ji nieko nerase, tiesa? Juk tu pati negalejai tuo metu tuo isitikinti? :)

As netrumpai su ja bendrauju ir zinau, kad ji labai jautri tokiems dalykams ir siaip sau visa nakti man nerasinetu tokiu pievu. As suprantu, kad Jus nepazystate jos ir sunku tiketi, bet prasau, nepradekit apie tai kad ji galejo meluoti, as zinau kad kas vyko sianakt buvo tikra ir man reikia patarimo kaip elgtis, o ne patarimo kaip patikrinti drauge.

Benamis

Variantu zinoma ivairiu gali buti, gal net kas nors be drauges zinios suzinojo jos slaptazodi ir jai miegant issiunte tokias bauginancias zinutes, o veliau pokalbi istryne.

Paprasyk drauges, kad patikrintu "Kur esate prisijungę" sioje vietoje: https://www.facebook.com/settings?tab=security&section=sessions&view

tegul paziuri ar nera daugiau prisijungusiu zmoniu.

Taip pat gali paprasyti, kad pakeistu slaptazodi, taip isitikinsite, kad niekas is treciuju asmenu su jumis nejuokauja.

Jeigu ta vyko sianakt, tai palaukime iki rytojaus. Paziuresime ar kas nors pasikartos ar ne.

abi pasikeitem slaptazodzius jau po pirmojo "Prisizaidei".
niekas negalejo zinot tokiu dalyku kuriuos man Jis rase.

ka tik baigiau kalbeti su drauge skypej, maciau kad nieko nerase, taciau kazkas atsakinejo i mano klausimus. as uzduodu klausima zodziu o JIE atsako rastu per drauges fn. PADEKIT MAN BAISU

idenmeyou

#10
liepos 30, 2015, 22:48:10 Redagavimas: liepos 30, 2015, 22:49:58 by idenmeyou
Iš kur tu gali būti šimtą procentų įsitikinusi, kad rašė ne ji. Juk tuo metu kai rašė per messenger juk jos šalia nebuvo, tad tik tavo pasitikėjimas ja suveda tavo galvoje galus jog yra tas šimtas procentas, bet net ir geriausiai draugai išduoda, arba sugalvoja pakvailioti. Šiuo atveju itin neįtikina jog būtybė iš kito pasaulio gali bendrauti panašiai kaip jaunas šio pasaulio žmogus. Čatinti ir labai žmogiškais būdais gąsdinti.

Citata iš: Aš  liepos 30, 2015, 22:33:17
ka tik baigiau kalbeti su drauge skypej, maciau kad nieko nerase, taciau kazkas atsakinejo i mano klausimus. as uzduodu klausima zodziu o JIE atsako rastu per drauges fn. PADEKIT MAN BAISU


Kokiu būdu tu gali patikrinti rašo draugė ar nerašo. Paprasčiausiai kurį laiką išjunk telefoną, visus facebook ir neabejoju jog niekas nieko nerašys ir nieko nenutiks. O jei būtybė iš tiesų egzistuotų rastų kitų būdų gąsdinti ne tik telefoną.

Benamis

Pakviesk rytoj drauge nakvoti pas save.

lexx

#12
liepos 31, 2015, 00:19:44 Redagavimas: liepos 31, 2015, 00:35:12 by lexx
Man tai čia panašu į psichotroninę ataką, braižas panašus. Paskaityk čia,   psichotronika.wordpress.com   ten nemažai straipsnių apie tai.  Sėkmės. 
   Jeigu nori tiksliau sužinoti, operativiau, ar tai psichotroninė ataka , kreipkis į jį per FB  www.facebook.com/psichotronika

Baikit jus apie ta drauge nu, gi sakiau skypej kalbejom kamera atsuksta buvo klavietura jos nustumta buvo o rankas laike virsuj galvos. Su kojomis rase?.. NEJUOKAUKIT. Beto ne tik apie mane, apie ja daugiau dalyku buvo atskleista kuriu as nezinojau ir gal nenorejau zinoti. Tokiais dalykais nejuokaujam ir issaugom is tokio amziaus kur belenkoks prikolas yra apsimest vaiduokliu. Taip kad nustokit gerai.. jau geriau nerasykite nieko negu sakykit apie drauge, nes faktas kad ji negalejo rasyt dalyku apie mane kuriuos zinojau tik as. Viskas.

Benamis

Citata iš: Aš  liepos 31, 2015, 15:40:24
NEJUOKAUKIT.


Idomiai nuskambejo pasiulymas nuo zmogaus kuris susiraso su dvasiomis per Facebook. Cia tik tarp kitko :)

Tau buvo duodi ivairiausi pasiulymai ir patarimai del to kas dedasi, bet kazkaip juos visus kazkodel praignoravai, tad palinkesiu sekmes :)

Aukštyn