Žymiausias Romos egzorcistas papasakojo apie neįtikėtinas savo darbo detales

Pradėjo Linas Esu, birželio 28, 2017, 14:55:45

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

a.t.sielis

Citata iš: Linas Esu  spalio 09, 2017, 18:35:17Tai per islamišką egzorcizmą , alachas ? :D
O per indų , Rundra air Gaja ?
Dievas yra vienas, bet turi daug vardų ir apraiškų. Neišmanėliai ir materialistai to nesupranta.

sara

Ir baznyciai nieko nemokejau, jie nuosirdziai dirbo be pinigu ir dar dave labai daug tikru baznytiniu zvakiu.( ilgos, plonos, medaus geltonumo), o kadangi as tada uzsiiminejau magija tai tos zvakes man labai praverte. Sodino mane prie vienuoliu stalo ir su jomis valgiau labai skania grikiu kose. Vienu zodziu as nesipriesijau, jei kviete mane tai as ir ejau.:-)))

sara

O gal Dievu yra daug? Tik visi Dievai vienos sielos. Pavyzdziui as save netgi isivaizduoju daugiskaitoje ir isivaizduoju save gyvenandzia daugybeje paslaptingu pasauliu. Tik cia mano gyvenimas pagrindinis. Bet yra labai daug paraleliu, o musu samone kaip bitute ir visose tose paralelese-dimensijose dirba. Va taip.

Linas Esu

#48
spalio 09, 2017, 18:44:36 Redagavimas: spalio 09, 2017, 18:49:09 by Linas Esu
Citata iš: a.t.sielis  spalio 09, 2017, 18:36:48Dievas yra vienas, bet turi daug vardų ir apraiškų. Neišmanėliai ir materialistai to nesupranta.
Ždž dievas turi daug vardų daug religijų ir dar net pasidalinęs į tūkstančius dievybių ( nors vis dėl to yra tik vienas dievas , pagal jūsų paties individualią filosofiją ) :D

Tai kaip Jėzus galingai užblokuoja demonus nuo žmogaus ? kaip tai vyskta ? :D

sara

Zmogus privalo jaustis gerai. Jei zmogus jauciasi gerai tada ir aplinkiniai  zmones jauciasi gerai.

a.t.sielis

Taip. Tai nėra mano individuali filosofija, tą nuo senovės sako ir užrašo suvokiantys realybę, aš tik persakau. Begalinis neturi ribų, ir apima viską. Todėl Jis yra vienas ir daugelis tuo pat metu. Visuma, kuri apima viską, yra visko šaltinis, gali būti tik viena. Negali būti dviejų visumų, dviejų viskų. Viskas yra viskas.

sara

Jezus yra pagamintas is zmoniu  kanciu. Jezaus kabejimas ant kryziaus simbolizuoja zmonijos kancia. Tokio kaip kad Jezaus gal ir net nebuvo, gal jis gyveno tik pusantru metu materilizavesis is zmonijos skausmo. Vienu zodziu mus visus sudejus draugen tai ir yra Jezus... Cia tik prielaida. O jus tikekite tuom kuom tikite. As tik isdesciau savo ( kito zmogaus, bet man priimtina ir suprantama versija)versija, kiek ji teisinga kas ten zino...

Linas Esu

Citata iš: a.t.sielis  spalio 09, 2017, 18:53:29Taip. Tai nėra mano individuali filosofija, tą nuo senovės sako ir užrašo suvokiantys realybę, aš tik persakau. Begalinis neturi ribų, ir apima viską. Todėl Jis yra vienas ir daugelis tuo pat metu. Visuma, kuri apima viską, yra visko šaltinis, gali būti tik viena. Negali būti dviejų visumų, dviejų viskų. Viskas yra viskas.

Kur taip parašyta jog " Tai kaip Jėzus galingai užblokuoja demonus nuo žmogaus " ?

arba tai , kad  " Dievas yra vienas, bet turi daug vardų ir apraiškų. Neišmanėliai ir materialistai to nesupranta.
" ? :D ( ne aš vienas norėčiau perskaityti tokius senovės raštus )

beje , kaip Jėzus galingai užblokuoja demonus nuo žmogaus ? kaip tai vyskta ? :D ( papasakokit plačiau )

a.t.sielis

O tu ką, nesuvoki?

Kaip valdžia paima nusikaltėlius ir uždaro į kalėjimą, taip visagalis gali nublokšti demonus į kitą vietą ir apriboti jų judėjimo laisvę. Jėzus išvarė demonus iš žmogaus ir suvarė į kiaules. Aprašyta NT. Pasakė, kad demonai išvaromi malda. Čia tau ne fizika, apie tai, kaip atomai sulaksto, ar kokie technologiniai dalykai vykdomi, niekas neaiškins, nes ne apie atominę realybę eina kalba, ir ten nėra jokių technologijų. Grynas sąmonės veikimas.

Linas Esu

#54
spalio 09, 2017, 19:12:50 Redagavimas: spalio 09, 2017, 19:18:37 by Linas Esu
Citata iš: a.t.sielis  spalio 09, 2017, 19:05:10O tu ką, nesuvoki?

Kaip valdžia paima nusikaltėlius ir uždaro į kalėjimą, taip visagalis gali nublokšti demonus į kitą vietą ir apriboti jų judėjimo laisvę. Jėzus išvarė demonus iš žmogaus ir suvarė į kiaules. Aprašyta NT. Pasakė, kad demonai išvaromi malda. Čia tau ne fizika, apie tai, kaip atomai sulaksto, ar kokie technologiniai dalykai vykdomi, niekas neaiškins, nes ne apie atominę realybę eina kalba, ir ten nėra jokių technologijų. Grynas sąmonės veikimas.


Neatsakėt nė į vieną klausimą :D , tik toliau savo filosofijos demagogijas skleidžiat...

a.t.sielis

Na, jeigu tau taip atrodo, no problem :)

sara

Tiesiog reikia laikytis savo tiesos ir neimti nieko i sirdi. Tai taikoma kiekvienam.

Linas Esu

Citata iš: sara  spalio 09, 2017, 19:25:03Tiesiog reikia laikytis savo tiesos ir neimti nieko i sirdi. Tai taikoma kiekvienam.
Priminsiu , tema apie egzorcizmą .

sara

Aisku. Tai pasakokite! Tai kaip dar ten tie velniai isvarinejami? Mane va sventino su vandeniu, kaip supratau tai irgi savotiskas egzorcizmo seansas buvo.

eternal.bliss

Įdomus pastebėjimas.

CitataGerazos apsėstasis

26 Jie atplaukė į geraziečių[i7] kraštą, kuris yra priešingame Galilėjai krante. 27 Kai tik Jėzus išlipo į krantą, jį pasitiko iš miesto atbėgęs vyras. Šis buvo demonų apsėstas, seniai nedėvėjo drabužių, negyveno namuose, laikėsi kapinėse. 28 Pamatęs Jėzų, jis parpuolė priešais ir ėmė garsiai šaukti: „Ko tau iš manęs reikia, Jėzau, Aukščiausiojo Dievo Sūnau?! Maldauju, nekankink manęs!" 29 Mat Jėzus buvo įsakęs netyrajai dvasiai išeiti iš žmogaus. Dvasia dažnai sugriebdavo jį. Žmonės jį laikydavo surakintą, supančiotomis kojomis, bet jis sutraukydavo pančius, ir demonas jį nuvarydavo į dykumą. 30 Jėzus paklausė: „Kuo tu vardu?" Šis atsakė: „Legionas". Mat jį buvo apsėdę daug demonų. 31 Jie maldavo, kad Jėzus neįsakytų jiems nugrimzti gelmėn.

32 Tenai kalne ganėsi didelė kaimenė kiaulių. Demonai prašė leisti sueiti į jas. Jėzus leido. 33 Tuomet demonai, išėję iš žmogaus, apniko kiaules. Kaimenė tuojau metėsi nuo skardžio į ežerą ir prigėrė.

34 Pamatę, kas nutiko, piemenys pabėgo ir pranešė apie tai mieste bei kaimuose. 35 Žmonės išėjo pažiūrėti, kas buvo atsitikę, ir susibūrė prie Jėzaus. Čia jie rado žmogų, iš kurio buvo išėję demonai, sėdintį prie Jėzaus kojų apsirengusį ir sveiko proto, ir nusigando. 36 Tie, kurie buvo matę, papasakojo, kaip buvo išgydytas apsėstasis. 37 Tada visi geraziečių šalies gyventojai ėmė prašyti, kad Jėzus pasitrauktų iš jų, nes juos buvo pagavusi didelė baimė. Jis įsėdo į valtį ir sugrįžo atgal.

38 Vyras, iš kurio buvo išėję demonai, prašėsi paliekamas pas Jėzų. Tačiau jis atleido jį ir paliepė: 39 „Grįžk namo ir papasakok, kokių didžių dalykų tau padarė Dievas". Tuomet jis ėjo per visą miestą ir skelbė, ką Jėzus jam padaręs.
Jėzus padarė kaip ir kompromisą, T.y neturi išankstinio nusiteikimo, tiesiog pasako kur yra kieno valda, kad jie nėra savojoje, todėl turi gryžti. Jis nesuvarė jų į kiaules, jie prašė, kad tai galėtų padaryti, jis leido.

Tame ir esmė, kad skirtingo tyrumo sąmonės nelinkusios būti vienas kitos akivaizdoje, kaip kad vanduo ir aliejus. Aliejus yra hidrofobiškas, jis pats iš savęs atstumia vandenį. Taip ir čia.
Nėra naudojama jokios jėgos, pavizdys su valdžia yra visiškai netinkamas. Jeigu yra naudojama valdžia, ji nukreipia sąmonę į žemesnę sąmonę, kurioje reikia jėgos, kad suvaldytum kažką, kurioje yra kova.

Šiuo atveju kovos nėra, tėra paprastas realybės dėsnis, nėra naudojamos jėgos ar valdžios.  Tėra pasakoma, čia ne tavo, ne tau.
Kas ciesoriaus - ciesoriui, o kas Dievo - Dievui.

Aukštyn