Reikia pagalbos

Pradėjo SuinteresuotasAsmuo, lapkričio 19, 2016, 22:04:51

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

SuinteresuotasAsmuo

Sveiki, taigi eisiu iškarto prie reikalo, nes racionalių paaiškinimų rasti nepavyko.
Taigi situacija paprasta, bet neįprasta. Keistas fenomenas, bet jau ketvirti metai patiriu labai keistą jausmą- lyg kažko trūktu ant mano pečiu/nugaros, tą jausmą patirių tik tada kai būnu su konkrečiu žmogumi, kadangi man pasidarė smalsu kodėl taip nutinka, pradėjau gilintis į šį fenomena, bet tiek Lietuvių tiek Anglu kalba darytos paieškos rezultatų nedavė. Taigi ką aš noriu pabrėžti - tas trūkumo jausmas atsiranda tik su vienu žmogumi, įvertinkite tai, kad aš nesikreipčiau į jumis jeigu tas jausmas būtų labai malonus, neteigiu, kad jis nemalonus tačiau tikrai nefainai jautiesi, ypač eidamas. Atrodo smulkmena, tačiau gal kam nors teko su šiuo fenomenu susidurti ir turite kokios nors informacijos apie tai.
Gero vakaro.

SPACE

Gali būti energetinis vampyrizmas. Kiek matau pagal aurą, esi bajoriškos kilmės. Tam tikri ritualai daryti, bet tu jų nežinai. (dėl apsaugos daryti). Išanalizuok savo giminės heraldiką, ten būna jūsų misija užrašyta. Seni giminės mirę, bet tu turi giminę, kuri tau prieina kažkas tipo kaip teta. Paklausk jos, ji žinos, ką daryti. Ji gyvenus užsienyje.

pi

Man panašiai yra buvę, tik aš jausdavau nugaroje po kaire mentimi tarsi įsmeigtą kardą ir tas skausmas darėsi vis sunkiau pakenčiamas, bet tik šalia to žmogaus, vos išsiskiriam - skausmo kaip nebūta. Kol vieną kartą užgriuvo realistiškai ryškių vaizdinių "filmukas" ir tarsi išgyvenau sceną iš kito gyvenimo, kur tas žmogus (vienuolė :) )mane slapčiom pasivijęs miškelyje suvaro man į nugarą kardą. ir po to "pamatymo" to skausmo būnant šalia neliko.
ne vienintelė tokia situacija, dar pora panašių buvo su ktais dviem žmonėmis.

SPACE

@pi hm, negerai tie fiziniai skausmai, gali išsivystyti (ir išsivystys) į tikrą ligą. šiaip turėtų būti slėgimas, bloga nuotaika, galvos skausmas. nu ir aura pas tave, išpradžių pagalvojau, kad vyras. kai rašei, šalia stovėjo vyr. lyties?

SuinteresuotasAsmuo

Citata iš: SPACE  lapkričio 25, 2016, 08:18:02@pi hm, negerai tie fiziniai skausmai, gali išsivystyti (ir išsivystys) į tikrą ligą. šiaip turėtų būti slėgimas, bloga nuotaika, galvos skausmas. nu ir aura pas tave, išpradžių pagalvojau, kad vyras. kai rašei, šalia stovėjo vyr. lyties?

Aš esu vyras, asmuo su kuriuo būnant taip nutinka yra moteris. Dėl slėgimo, blogos nuotaikos ar jos svyravimų esate visiškai teisus/teisi, bet kažkaip šių dalyku nesudėjau į viena veiksnį kol jūs nepaminėjote. Be to, kad yra dažnai bloga nuotaika ar jos svyravimai, dar kankina didžiulė nemiga, ir sakydamas didžiulė tą ir turiu omenyje, nemiegu po tris dienas, kartais daugiau, kartais mažiau, bet save raminu tuo, kad man mintys neleidžia užmigti o ne kiti pašaliniai faktoriai, tačiau pats suprantu, kad kažkas tikrai ne taip, migdomujų nenaudoju ir nenaudosiu, tačiau su miegu problemos kuo toliau, tuo darosi rimtesnės.

cs

@SPACE iš dalies teisus bandydamas kalbėti apie energetikas, apie žmogaus energijų išsiurbimus ir kančios sukėlimus netekus tolygiai pasiskirčiusios energijos, bet glaudžiai siejant su nemiga ir atkreipiant skausmo simptomus.

Skausmas pečių ar nugaros, kyla dėl to, kad daug ir nepatogiai sėdima ar gulima (susikreipus), ar gulima pasirėmus rankomis. Iš dalies gali būti ir klinikinė priežastis, nesusijusi su energijų išsiurbimu. Gali būti pečių, mentės, viršutinės nugaros dalies raumenų patempimas. Pasitempimas, dėl didelio raumenų įtempimo, sėdint, gulint.

Nemiga yra gerai. Tačiau iki tol, kol pradeda aiškėti, kad gerai neišmiegojus, pakankamai nepasipildo jėgų ir neatsišviežinama kitai dienai. Mintys neleidžia užmigti - tai pagrindinė nemigos priežastis visiems patiriama. Visiems būdinga sąvybė mąstyti apie pasaulio pabaigas arba katastrofas susijusias su asmeniniu gyvenimu. Bijoma kažką pasakyti netaip, atrodo, kad frazė gali kažkaip įtakoti visų ateitis, gali sukelti negrįžtamų padarinių. Bijoma kažko imtis, vengiama kažką rinktis, atrodo pasirinkimai per prasti, pradedama abėjoti tam tikrų gaminių natūralumu. Niekas neįtinka ir nebepatinka, kas patikdavo anksčiau, pasidaro nebenatūralu.

@pi panašūs skausmai po mentimi (jei neklystu) kyla neteisingai kvėpuojant. Gali užgniaužti kvėpavimą, pristabdyti oro patekimą natūraliai kvėpuojant, t.y. natūraliai pradeda trūkti deguonies, arba pakankamai jos negaunama.
Tačiau laisvės nuo nepriklausomybės, taip pat įžvelgiamas (toks trūkumas). Galbūt tetrūksta kažkokios vienatvės, pabėgimo ar atsiribojimo.


SPACE

@SuinteresuotasAsmuo, tau reikia susirasti draugą, jis tave veiks raminančiai-balansuojančiai, gali būti, kad miegosi 3-4val. bet išsimiegosi.
Pas extrasensus neik, nes jie gali tik duoti impulsą išgijimui, bet viską turi daryti pats žmogus.
Ir su moterim atsargiau, jos dažnai būna vampyrai, bet jei moteris gera, gali būti gera donorė.
Jei žinotum tikrą moterų prigimtį, tau plaukai kaip sysui atsistotų.
Nors 2016 kažkokie prakeikti metai, pats jaučiuos gana silpnai. Aš paprastai žinau priežastį, bet dabar hm...


kiskis

Citata iš: SPACE  lapkričio 26, 2016, 20:51:50Jei žinotum tikrą moterų prigimtį, tau plaukai kaip sysui atsistotų.
Papasakok moteru prigimti, tada visus anomalininkus gatvej pazintume, o tai nera blogai. :D




SPACE

@kiskis tai valstybinė paslaptis tššššsssssss......

moterys nėra blogas dalykas, tik reikia mokėti su jom elgtis.




pi

@SPACE, mano aura atrodo vyriška? Ne, rašant nebuvo jokio vyro šalia (bent jau fiziškai),namuose buvau viena. Ir be galvos skausmo :)

@cs, kaip reiktų suprasti pasakymą "laisvės nuo nepriklausomybės trūkumas"?

O maniškis skausmas po mentimi dingo be pėdsakų iškart po to "filmuko" išgyvenimo ir nesikartoja jau treji metai, kaip ir buvo užėjęs netikėtai ir tik būnant šalia jos arba galvojant apie ją, o kai praėjo, tai ir būnant šalia nieko nesijaučia. Aš tik pasidalinau patirtimi, kad mūsų psichika (siela) visokiais įdomiais būdais gydosi, gal net ir iš kitų gyvenimų atsineštas žaizdas.  Iš @SuinteresuotasAsmuo papasakotos situacijos man susidarė įspūdis, kad šalia tos moters jis kažkada kažkokia prasme "neteko sparnų" (buvo kažkoks skaudus įvykis, skaudžiai įžeidęs ar tiesiog baigėsi santykiai, kurie jam tarsi buvo "suteikę sparnus") arba kūnas jaučia, jog ta moteris būtų galėjusi "suteikti sparnus", jeigu santykiai būtų geriau susiklostę ir dabar jos buvimas primena, kaip buvo, kai "nieko netrūko ant nugaros", bet tas įvykis per daug skausmingas ir nesinori sąmonei to skausmo savyje pripažinti, norisi numoti ranka ir sakyti, kad nieko svarbaus nenutiko, tai tas santykių suteiktas skausmas yra išstumtas į pasąmonę ir siurbia paties žmogaus energiją. Tai, ką išstumiam, ko nenorim matyti savyje, niekur nedingsta, seka šešėliu ir asmeninė energija naudojasi slėpimui nuo savęs paties. O tada taip, tampi energetiškai pažeidžiamas ir gali prisijungti visokiausių "vampyraujančių padarų" dar ir iš šalies.

cs

@pi paaiškiti galėčiau, bet ar verta (vėliau pats darysi išvada ar verta). Viskas apie vieną ir tapatį kalba.

Kažkur ir kažkada kalbėjau.

Daugelis sutinka, kad sutartinai žmogus pajėgus nusakyti savo kančios priežastį ir konkrečiais žodžiais pvz:(man yra tas ir tas, man skauda tas ir tas). Tik tas posakis, kai ir visada nebus iki tokio lygio tikras ir greičiausiai bus melas, nes priežastis neta. Tau neskauda ir tau nieko nėra (bet yra kita, ko tu negali žinoti). Kalbant didesniu mąsteliu, išdalies to neišdrįsta (arba nenori, arba negali, arba nelemta...) pasakyti. Sunku apie tai net kalbėti, nors bendrai būtų galima remtis medicinine ar dar kokia nors praktika nustatant kančias ir jos maždaug išgydomos vienodai.

Numalšinimui neretai reikia ieškoti ir vis kitokesnių praktinių išbandymų ar net rūšių. Ir aš greičiausiai nepatarsiu ką daryti, bet pasakysiu ko reiktų pradėti imtis. Nes jei dar neteko susidurti su tokia situacija, nebūtinai reiškia, kad gyvenime tokia nėra numatyta. Noriu pasakyti, kad neįmanoma nepatirti nieko teisingesnio ir tobulesnio, nei kažkuris kitas žmogus. Viskas prasideda noru, o vėliau kaip tu įdėsi (savo įdirbį) kaip pasekme ir gausi, bet kažkam padovanosi, pats neįsineši.

xsistemax

@Suinteresuotas Asmuo,pateikei ne itin daug informacijos,kad galima būtų daryti vienintelę išvadą.
Taigi,jos yra dvi:
galimas daiktas,kad judviejų santykiai užstrigo kažkokiame tarpiniame taške.Abu turite kažkokių lūkesčių,bet nei vienas neturite drąsos žengti pirmąjį žingsnį.Tvyranti laukimo įtampa slegia abu.
Jei taip nėra,tai bėk nuo tos moters toliau,nes ji gerokai stipresnė energetiškai,su tavimi ta energija nesidalina,bet priešingai,dar ir taviškę "nusavina".Ateityje tai stipriai pakenks tavo sveikatai,susirgsi be jokios objektyvios priežasties.Ta moteris greičiausiai net nenutuokia,kad turi tokių "gabumų".

SPACE

@pi O kartais ne iš užsienio rašei? Ar iš tos šalies, kur žmonės laimingomis valandomis Norfoje perka sviestą?

pi

Na va, @cs, dabar man kiltų klausimas, ką reiškia "neįmanoma nepatirti nieko teisingesnio ir tobulesnio, nei kažkuris kitas žmogus", nes logikos taisyklių požiūrio trys neiginiai vienas šalia kito (NEįmanoma NEpatirti NIEKO) yra nekorektiškas užrašymo būdas, reiktų du neiginius suprastinti ir palikti tik vieną, bet ir "susiprastinus" sau mintyse ne visai suprantu, kas norėta pasakyti - kad visi mes dalinamės tuo pačiu bendru būsenų ir jų apibūdinimo rinkiniu? Ir taip, ir ne, nes pačios būsenos gryname pavidale yra bendros, bet mes kiekvienas esamu momentu (kai kyla klausimas) esam pakankamai toli nuo grynumo ir link jo einame iš savo dabartinės "susidrumstumo" pozicijos kiek skirtingais keliais ir dėl to skirtingi įvardinimai atskiriems žmonėms gali jaustis tam kartui tikslesni ir įjungiantys "wow, tai va kaip viskas čia yra".

O dėl to, kad įvardijimas "kančios priežasties" ir pagal tą įvardijimą išsprendimas (nesvarbu, ar pagal medicininę diagnozę, ar pagal kokius nors "ezoteriškesnius" įvardinimus) tėra tik vienas iš etapų, kelio gilyn link grynumo spiralės atkarpa, kurią išgyveni, paleidi ir gali būti tikras, kad apsukus ratą grįši prie kažko panašaus, tik kitu kampu, kitu gyliu, kitais įvardinimais ir spręsi tos pačios situacijos kitus aspektus, kurių aną kartą nepastebėjai, nes dar nebuvai pasiruošęs jų peržengti, o pagal įvardinimus - ir kitos praktikos bus veiksmingesnės arba senoje praktikoje pasimatys anksčiau nematyti ir neišnaudoti aspektai. Susidūrimas su kančia tėra tik požymis, kad kažkurioje spiralės atkarpoje užstrigta, bet jau sukaupta vidinė energija judėjimui toliau, tik pirmam žingsniui būtina įsivardinti, kas tą akimirką judėjimą stabdo, o įsivardinime glūdi tuokartinio išsprendimo priemonė. O kiekvieno asmeniškai išspręsta situacija dedasi į bendrą žmonijos "vaizdinių banką" ir paskui ją gali pasiimti "asmeniniam naudojimui" kiti, atsidūrę panašioje "spiralės atkarpoje" - taip "dovanojame" savo patirtį panašiu keliu einantiems.

cs

@pi yra kita aprašymo kalba, ją ir naudoju. Nesibaidau ir neatmetu paprastos idėjos vartoti kalbas pagal taisyklingumą ar visuotinai priimtas idėjas.

Citata iš: cs  lapkričio 28, 2016, 20:58:52Noriu pasakyti, kad neįmanoma nepatirti nieko teisingesnio ir tobulesnio, nei kažkuris kitas žmogus.
Taip sakiau, ir ne veltui. Kiek matau, ir kiek iki šio laiko įmatau, neįmanoma išgyventi kažko kito, ko dar nespėjai perskaityti knygose. Arba ko nespėjai perskaityti kitur. Per daug nesigilindamas pasakysiu: išeitis jau duota, tik reikia mokėti ja pasinaudoti.

Tu radai kažkokį neadekvatumą ir kelių tos pačios kalbos dalių žodžių junginį. Ir šiuo atvėju, jeigu nagrinėtume rastume: (neįmanoma - veiksm, nepatirti - veiksm, nieko - daiktv.), t.y. 2 veiksm iš eilės. Netaikylingumas, pagal tokią, kokią aš vartoju kalbą - nerandamas (susideda iš kitokių sąvybių ir jų yra neviršyjamas kiekis). Kadangi, aš net nesiligiuoju ir net ne pagal tas taisykles einu, kokiomis "išmokinti" "vartotojai" naudojasi. Tikrai nesibaidau. O kas kaip vartoja kalbas, jau jų asmeninis reikalas esu ir aš "vartotojas" tokių kalbų, bet mažai man jos naudingos. Tik pasiūlau pabandyti suvokti, ar atsistoti kito žmogaus pozicijoje ir nujausti,
kaip ištikro būna. Ne klaidose esmė.

O apie šį neargumentuotą teiginį, daugiau nieko negaliu pasakyti. Tai yra būsena, kurią gali kiekvienas patirti ir patirs, jei dar nepatyrė. Todėl automatiškai man tai tobula ir tuo pačiu teisinga. Pagal tai kaip sulaiku supratau, neteisingumo įrodymas kyla iš siauresnio pažinimo ar mažesnio įsigilinimo. Įvardinčiau, kaip pereinamą būseną, tarp nežinojimo ir žinojimo.

Kalbant apie tai "kaip viskas ištikro yra". Paminėsiu, kad viskas jau duota. Ne išimtis ir kančia. Ją reikia pereiti, bet laikotarpis yra nenustatytas, betkuris pats gali nutraukti kančias. Tik su tam tikromis priemonėmis. @pi teisingai nusakė esmę, tačiau kančia taip lengvai nenusitraukia. Yra kuriami kaskart vis galingesni "ginklai" nukreipti prieš tą patį žmogų, jau išgyvenusį kančias. Laimės apraiška tėra laikina, vėliau vėl įsijaučiama ir patiriama daug kančių, kurių dar nebuvo spėjama išgyventi iki tol.


Aukštyn