Gintaras Lunskis

Pradėjo Linas Esu, spalio 16, 2017, 16:20:41

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

mcgyver

Citata iš: eternal.bliss  spalio 16, 2017, 19:59:30Nušvitimą laikinai patirti, nėra sudėtinga. Bet dažniausiai kitą akimirką ateina susitapatinimas, ir egoizmas, bei pasididžiavimas, arba susitapatinimas su gauta informacija, suvokimu. Tuomet gryžti į tą būseną ganėtinai sudėinga. Dėl to sakoma- patyrei satori, nekreipk dėmesio. Arba "prieš nušvitimą- kapojai malkas, nešei vandenį, po nušvitimo- kapoji malkas neši vandenį".


Priklauso nuo zmogaus, as gal po 5metu pradejau jau tikras satori patirti, o taip pries tai mane visiskai buvo uzvaldes protas.
Kaip tu manai ar lunskis nusvites?

klajunas

Gali būti, kad žmonės skirtingai supranta ką reiškia nušvitęs. Jis greičiau yra "praregėjęs", ir šitą savoką painioja su religiniu nušvitimu.

Tokių praregėjusių gyvenime, ypač vyresniame amžiuje būna labai daug, tik ne visi iš to daro biznį. Jeigu pritraukia auditoriją, vadinasi turi ką patarti jaunimui.

mcgyver

@klajunas ne vien jaunimui. Jis kalba taip lyg jis vienintelis teisus, o kiti kurie nepritaria yra mikei(pagal ji)

eternal.bliss

#48
spalio 16, 2017, 20:39:05 Redagavimas: spalio 16, 2017, 20:47:07 by eternal.bliss
Tai nėra svarbu. Vien tik pats klausimas yra nesusipratimas. Čia nėra gyvenimo pasiekimas, ar siekiamybė.(negali siekti būti, gali tik būti.)
Nėsvarbu vien dėl to, kad tokiais dalykais bandoma apibūdinti žmogų, nors iš esmės nesuvokiama, kad žmogus yra besikeičiantis pastoviai.

Geriau paklausti, ar žmogus suteikia kažką gero prasmingo jums, ar padeda kitiems, ar daro teigiamą įtaką visuomenei?

Va čia yra reikšmingesnis klausimas.

Jeigu kažkam jis suteikia pagalbą, viskas gerai, jeigu jums nesuteikia- Viskas gerai.

Taip pat atsakant į šį klausimą- man jis nieko nesuteikia, neklausau, nežiūriu, neįdomu.


Tiesiog koks tikslas loti, jeigu galima tiesiog eiti kitu keliu, kuris jums yra tinkamesnis.
Vistik, tiesa yra tiesa, galiausiai patirsim patys :)



mcgyver

Na taip niekas nelieka pastovaus, viskas kinta.
Man tai jis nieko nepadejo.

Cerber

O koks jums siaip skirtumas? Eilini karta susirinko skeptikai vienas kitam per peti patapsnoti vienas kito prota pagirti "kokie mes protingi o kokie durni visi kiti"? morale sau keliates?

mcgyver

Citata iš: Cerber  spalio 16, 2017, 20:51:46O koks jums siaip skirtumas? Eilini karta susirinko skeptikai vienas kitam per peti patapsnoti vienas kito prota pagirti "kokie mes protingi o kokie durni visi kiti"? morale sau keliates?
Aptariam ar lunskis yra neeilinis  zmogus.

Cerber

Citata iš: mcgyver  spalio 16, 2017, 20:53:57Aptariam ar lunskis yra neeilinis  zmogus.
Palyginus su kuo. Kuo matuosi. Jis turi didele pasekeju ir fanu armija. Gyvena labai patogiai is snekejimo apie nieka. Kiek eiliniu taip gyvenima sugebetu apsukti sau apie pirsta? Jo sugebejimai didesni nei eiliniu forumo kariu. Viskas reliatyvu

Linas Esu

#53
spalio 16, 2017, 21:03:49 Redagavimas: spalio 17, 2017, 01:57:02 by Linas Esu
Citata iš: mcgyver  spalio 16, 2017, 20:53:57Aptariam ar lunskis yra neeilinis  zmogus.
Cigarečių kontrabandininkas , kuris sėdėjo Vokietijos kalėjime . Išėjęs dvasiškai nušvito . Apsireiškė gyvame sapne . Dedasi išmanančiu psichologiją ( todėl jam nereikia eiti pas psichologą ) , taip pat supranta astralą , kitas ezoterikos šakas . Turi savitą skonį apie politiką , pranašavo karus ( nesėkmingai ) . Teigia : UK karalienė - reptilija . Veda seminarus , moko kitus savo gyvenimo filosofijos/dvasingumo .

G.Lunskis :
CitataRusija visada buvo Anglijos priešas. Ne kokia Vokietija. Čia tik Anglija bandė supjudyti su Vokietija. Nes surengė sąmokslą, apgavo Hitlerį. Išties buvo taikos sąjunga, už taiką susitarimas. Galėjo būti gerovė. Bet Anglija įsmeigė peilį į širdį.
Tie anglai yra geriausi falsifikuotojai. Ir jie netgi žydus valdo. Nes už žydus jie gudresni. Anglijos karalienė yra reptiloidė.
Jeigu norint tapti neeiliniu žmogumi užtenka būti bukagalviu ir elgtis kaip idiotui . Tada taip , jis - neeilinis žmogus .



Ką jūs manote @mcgyver , ši persona ( ne viršuje :D ) G.Lunskis , neeilinis žmogus >?

mcgyver

Taip karaliene reptilija. :D

Creative

#55
spalio 17, 2017, 17:18:17 Redagavimas: spalio 17, 2017, 17:39:15 by Creative
Prisipažįstu, buvo dalykų kur man nelabai patiko. Taip ir jo pasakymas kad yra psichologas. Bet anksčiau nebūvo gi psicologų ir kaip anksčiau visi gyveno? O gi buvo pasitaikydavo naturalūs gydytojai visuomenėje ir daugiau mažiau žmonės vistiek kažką nusimanė apie žmogų. Beto man pasirodė iš jo vaizdo įrašo kad jis save laiko save ne tokiu paischologu kuriuos aš ar Linas Esu ar klajunas "pažįsta" o kaip naturalus gydytojas ar bent prijaučiantis (beto man iki šiol visa psichologija kelia šiurpa su visu jo negatyvu).

Dar vat man nepatiko kai jis kalbėjo su jahovos liudytojais jis totaliai jų nesiklausė, turėjo išankstynę nuomonę susidaręs. Neginu nei liudytoju nes jų nepažįstu nesidomėjau bet tai ką bandė pasakyti gintarui vienas jų man pasirodė visai teisinga (nežinau gal paskui ir susiveltu bet kiek spejo pasakyti tokia mano nuomonė buvo).

Kiekvienas mūsų nėra tobulas, vienas daugiau kitas mažiau yra su savo prikolais.

O jei kažką gero apie Gintarą pasakyti tai žinokit nežinau net ką pasakyti, daug jo žodžių būta gan teisingos minties kiek atsimenu. Beto ir taip idomu su juo pašnekėt.

Nebendravau su juo (nepaisant vieno notykio kai bandem pas jį nuvažiuot ir passiklidom bet paskui vitiek radom) gal kokius 6 metus beveik nuo to laiko kai jis pradėjo paskaitas vesti, tiesiog neturėjau ką pasakyti, beto buvau šiek tiek prieš kai kurias temas bet čia jo reikalas ir šiek tiek prieš jo kaip "paskaitininko" nesakau jau "dvasinio vadovo" ar dar kažko panašaus vaidmenį, suprantu kai turi ką pasakyti ir darai paskaitą bet netaip dažnai ir netaip, nes gali tai suvalgyt tave arba kažkiek pakeisti į nelabai gerą būseną, bet čia tik mano supratimu.

Nežinau kaip jis per šiuos 6 metus pasikeitė nesidomėjau.

Creative

Gintaro Lunskio buvimas laidoje "Yra Kaip Yra" iškarpyta versija:



.L.U.T.H.O.R.

#57
sausio 31, 2018, 00:11:31 Redagavimas: sausio 31, 2018, 00:25:09 by .L.U.T.H.O.R.
Tai geriau su kontekstu žiūrėti :)
https://www.youtube.com/watch?v=CsJs3XKclpE

Bet pasirodo, kad su lietuvišku IP nerodo, įdomiai :)

San IL

Veltui Linas važiuoja ant Gintaro. Aš labai gerai pažįstu jį asmeniškai, nemažai laiko teko bendrauti su juo iki kol dar jis nebuvo pradėjęs vesti tų seminarų. Įspūdinga persona. Bet ką gali " nuleisti ant žemės" ir nuimti rožinius akinius. Man bendravimas su juo savo laiku, prieš daugiau nei 10 metų, davė tikrai daug.
 Prisimenu rinkdavomės viename kabake vokiečių gatvėje ir bendraudavome - ir apie ezoteriką ir apie kitus dalykus. Jis dar nebuvo tada tiek ant geopolitikos pasinešęs. Stebėdavau tuos pačius žmones, kurie ateidavo į "mūsų ratą" konsultuotis ir labai gerai pažįstu jo stilių. Jo video nežiūriu, bet kiek teko porą matyti, tai juose atsispindi tik maža dalis to, ką jis geba padaryti gyvoje diskusijoje. Ir man labai nepatinka politikavimai. Bet kiekvienam savo. Kad jis gali pakeisti žmones - faktas, prieš dešimt metų mačiau ne vieną žmogų pakeistą į teigiamą pusę ir jau po daug metų, kadangi su kai kuriais buvusiais "klientais" kartais pabendrauju ir galiu pasakyti, kad teigiama įtaka jiems išliko iki dabar.

 Sumokėčiau 1000 eurų, kad galėčiau susodinti prie vieno stalo Liną ir Gintarą 1 valandai ir pažiūrėti kaip staigai bus pakeista Lino pasaulėžiūra.

 Aišku, nemokėsiu :) Bet žinant Liną, galėčiau tiek pat pinigų pastatyti, kad jis nesutiktų ;)
 Jeigu vis dėl to norėtų - tegul rašo PM, suvesiu juos. Bet jis greičiau galvą nusipjaus

Linas Esu

#59
sausio 31, 2018, 00:46:03 Redagavimas: sausio 31, 2018, 00:48:47 by Linas Esu
Gintaro Dosje ir demagogijos ---> http://www.gintaropokalbiai.lt/apie-gintaras-lunskis/ .

Aukštyn