Nikola Tesla

Pradėjo eternal.bliss, birželio 17, 2013, 13:13:22

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

.L.U.T.H.O.R.

Duodu 90proc Vytautai, kad neveiks :D

Vytautas

Citata iš: Druwis  balandžio 29, 2015, 15:32:52
Duodu 90proc Vytautai, kad neveiks :D

Na internete maždaug radau demaskuojantį video. Ties nupjautais laidais įdėtos baterijos. Bent kitas taip bandė. Bet turiu visokio šlamšto kodėl nepabandžius. Tik HDD varžteliai specifiniai. Reiks paieškot galvučių. O šiaip turėjau planą su HDD magnetais pasigaminti mini vėjo turbiną. Tiesiog paeksperimentavimui. Taip kad pridėt tuos pačius magnetus prie ventiliatoriaus jokia problema. Demaskuojantį video galima net sukurti. Bet šitame video https://www.youtube.com/watch?v=jKFTAobM-l0 apgaulės tikimybė kaip ir minimali. Nebent kažką ritėse įmontuoti. Žodžiu nepabandęs nežinosi. Šiokia tokia realios veiklos atrakcija.  :)

Vitus

Citata iš: Vytautas  balandžio 29, 2015, 09:28:08

https://www.youtube.com/watch?v=7PDeK6rprA4

Turiu daug blogų kietų diskų ir ventiliatorių reiks pačiam pabandyti. Jei veiks paerzinti fizikus ir paprašyti paaiškinti iš fizikos pusės "amžiną variklį"  :)


Vytautai, toks didelis, o vis dar tiki pasakomis :)
Jeigu toks variklis veiktų, negi manai, kad kompiuterių gamintojai jo nepanaudotų?

Anksčiau mokykliniuose vadovėliuose būdavo rašoma, kad Prancūzijos mokslų akademija dar 1775 m. nustojo priiminėti paraiškas susijusias su Perpetum Mobile išradimu. Negi per 200 metų pasaulis taip pasikeitė, kad nustojo galioti energijos tvermės dėsnis?

Vytautas

Citata iš: Vitus  balandžio 29, 2015, 16:29:48
Vytautai, toks didelis, o vis dar tiki pasakomis :)
Jeigu toks variklis veiktų, negi manai, kad kompiuterių gamintojai jo nepanaudotų?

Yra techninė galimybė patikrinti kodėl gi to nepadaryti. Tuo labiau kai tai nieko nekainuoja.  :) Mitų griovėjai taip pat suaugę dar didesnes nesąmones tikrina.  :) Aišku susidūriau su rakto HDD išardymui problema. Vietiniai pardavėjai neturi.  :)

Vytautas

Na va patikrinau tą video praktiškai. Kaip ir reikėjo tikėtis neveikia  :)

Vitus

Nieko baisaus, svarbu, kad išsilaikė energijos tvermės dėsnis ir liko švarus Prancūzijos mokslų akademijos munduras :) Be to, nesąmonių muziejus pildosi naujais eksponatais. Jau yra švytuoklė, laisvosios energijos variklis...

Jeigu negaila laiko, dar galima pasigaminti testatikos generatorių, Bedino, Searlo, Kapanadzės variklius. Internetas pilnas Free Energy projektų...

.L.U.T.H.O.R.




Gaudykit energiją su tokiu :D Iš fizikos pusės, ne free energy, bet patiems tai free :D

Aukštyn