Įvyko forumo atnaujinimas

Pradėjo Anomalija, rugsėjo 03, 2015, 02:02:29

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

666

Grąžinkite seną forumą su senais smailais!

Visažinis

Gal kas gali atsakyti ar vyksta dar kažkokie atnaujinimai? Nes forumas nuo paskutinio apsilankymo labai "kreivai" atrodo. Paskutinį kartą čia buvau gal prieš ~2 sav.

Benamis

Citata iš: Visažinis  spalio 12, 2015, 21:25:13Gal kas gali atsakyti ar vyksta dar kažkokie atnaujinimai? Nes forumas nuo paskutinio apsilankymo labai "kreivai" atrodo. Paskutinį kartą čia buvau gal prieš ~2 sav.
Pabandyk paspausti CTRL+R.

Visažinis

Dėkui gerasis žmogaus. Dabar viskas puiku! :)

Supera

Labai nepatogu kad dingo atskiras skyrelis temom kuriose rašyta, dabar viską bendrai sumeta skyriuje "naujas turinys". Ar čia tk mano tokia nuomonė?

Anomalija

Citata iš: Supera  spalio 12, 2015, 21:39:33Labai nepatogu kad dingo atskiras skyrelis temom kuriose rašyta, dabar viską bendrai sumeta skyriuje "naujas turinys". Ar čia tk mano tokia nuomonė?
Kaip nors tai bus ištaisyta. Tikriausiai viduje "Naujo turinio" patalpinsime mygtuką skyreliui skirtam temom kuriose buvo rašyta ;)

Supera

Didelis ačiū :D

Biz

Sugadinot visa foruma. Pries update viskas buvo kuo puikiausiai, dabar uzejus viskas kitaip ir nepatogu.

Unlike.

.L.U.T.H.O.R.

Negali visiems 100proc patikti :)  Labai reikės priprasi.

Vytautas

Viename rusų forume pastebėjau labai patogų dalyką. Pažymi norimą cituoti teksto dalį paspaudi cituoti ir jis savaime atsiranda komentaro lauke su visais reikalingais atributais. Savotiškai labai sumažina paklodžių poreikį ir labai patogų pasirinkti cituojamą vietą. Čia toks pastebėtas patogus momentas kitur.

Benamis

Citata iš: Vytautas  lapkričio 26, 2015, 18:30:57Viename rusų forume pastebėjau labai patogų dalyką. Pažymi norimą cituoti teksto dalį paspaudi cituoti ir jis savaime atsiranda komentaro lauke su visais reikalingais atributais. Savotiškai labai sumažina paklodžių poreikį ir labai patogų pasirinkti cituojamą vietą. Čia toks pastebėtas patogus momentas kitur.
Ir pas mumis jau toks dalykas atsirado :) Pazymite teksto dali kuri norite cituoti ir tada atsiranda nauja funkcija pavadinimu: "Cituoti pasirinktą tekstą". Kazkur jau kalbejau apie tai :)

.L.U.T.H.O.R.

Man tai neveikia  :D
Bet čia tikriausiai, kad ne Langai ir naršyklė Iceweasel :D

Aukštyn