Patarimai, kaip apsisaugoti nuo energetinių vampyrų

Pradėjo Benamis, lapkričio 08, 2015, 23:11:01

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Ar esate susidūrę su energetiniais vampyrais? Kaip su jais kovojote? Energetiniai vampyrai atrodo kaip eiliniai žmonės, kurie gali išsunkti paskutines jėgas, kurioms atgauti paskui prireiks daugybės laiko. Galbūt įmanoma išmokti būti jiems atspariems? Paranormalius reiškinius tyrinėjantys asmenys teigia - tikrai taip!
 
Kaip apsaugoti save nuo negatyvios energijos, kurią skleidžia energetiniai vampyrai tarp mūsų? Ir kaip paversti tą neigiamą energiją kažkuo pozityviu? Emociškai stiprūs ir brandūs žmonės dažniausiai išvengia susidūrimo su energetiniais vampyrais. Galima sakyti, kad pastarieji jų vengia.
 
Energetinių vampyrų išvaizda niekuo nesiskiria nuo jų. Tačiau pakalbėję su tokiais asmenimis pajuntamas silpnumas, jėgų netekimas ir visiškas išsekimas.

Pagrindiniai požymiai, rodantys, kad neseniai turėjote kontaktą su energetiniais vampyrais:

- Didelis nuovargis (net po pokalbio telefonu), silpnumas, pykinimas.
- Nesugebėjimas susikaupti, prislėgta nuotaika, staiga atsiradęs galvos skausmas.
- Motyvacijos trūkumas.
- Nemalonus jausmas, būnant šalia kai kurių žmonių.
- Kažko bijote, jaučiatės nepilnavertiški, nelaimingi.
- Susitikus su kai kuriais žmonėmis jaučiatės fiziškai įsitempę.

Patarimai, kaip apsiginti, pajutus, kad kažkas siurbia jūsų energiją:

- Galima įsivaizduoti, kad tarp jūsų ir energetinio vampyro yra veidrodis ir visa neigiama energija, kurią siunčia jums, iš tiesų grįžta jam pačiam.
 
- Galima įsivaizduoti save uždarame ir saugiame kokone. Jis apsaugo nuo agresijos visą dieną.
 
- Galima įsivaizduoti plytinę sieną tarp savęs ir vampyro. Tačiau po energetinių vampyrų atakos, reikia nepamiršti jos sunaikinti vizualiai, nes kitu atveju ji taps kliūtimi kasdieniniame gyvenime.
 
- Bendraujant su energetiniu vampyru, galima sukurti realią kliūtį - tai gali būti kėdė arba stalas. Geriausia, kad jis turėtų metalinių detalių. Liesti tą objektą rankomis tol, kol pajusite, kad jis saugo: „Čia esu aš, o ten - visiškai kitoks žmogus. Jo neigiama energija manęs nepasiekia".
 
- Sunkiai paaiškinami, bet efektyvūs veiksmai. Pavyzdžiui, energetinių vampyrų atakos metu pradėti rišti batų raištelius. Toks su jais nesusijęs veiksmas išmuš iš vėžių ir jie nutrauks puolimą. Pamatę, kad į juos nereaguojate, energetiniai vampyrai nustos pulti.
 
- Negalima žiūrėti vampyrui į akis. Stengtis žiūrėti aukščiau jo akių, maždaug į tašką, esantį tarp antakių. Taip yra užblokuojamas jų energijos centras ir vampyrai nebegali pakenkti.
 
- Galima sukryžiuoti rankas ant krūtinės ir taip atsiriboti nuo aplinkinių įtakos.
 
- Kišenėje galima susukti špygą - tai apsaugo nuo energetinių vampyrų, nužiūrėjimo ir kitų pikta linkinčių žmonių. Šį gestą, norėdami apsisaugoti, naudojo jau mūsų protėviai. Žvelgiant iš magijos pusės, špyga turi tokį patį poveikį kaip sukryžiuotos rankos (uždaromas energetinis laukas ir blokuojamas naikinančios energijos neigiamas poveikis).
 
- Pajuokauti arba pasišaipyti - tai padės visiškai nuginkluoti priešą. Nors ir sunku, bet į energetinius vampyrus nereikia žiūrėti rimtai, tada jie negalės panaudoti atviros agresijos ir įsijausti į savo vaidmenį.
 
- Nustatyti ribas, išmokti pasakyti tvirtą ne. Kiekvieno asmeninis pasirinkimas ar bendrauti, ar nebendrauti su tam tikrais asmenimis.
 
- Giliai kvėpuoti, stengtis tvirtai stovėti ant žemės, neprarasti pusiausvyros.
 
- Nereaguoti, stengtis išlikti neutraliems. Visada yra galimybė pasišalinti ir nebendrauti su jais.
 
- Galima įsivaizduoti, kaip nukerpate laidą, jungiantį su energetiniais vampyrais su įsivaizduojamomis žirklėmis arba nukertate su įsivaizduojamu kirviu.
 
- Po susidūrimo su energetiniu vampyru, galima įsivaizduoti, kad stovite sidabrinę šviesą skleidžiančiu dušu, kuris padeda nuvalyti visą purvą ir negatyvą. Taip pat galima įsivaizduoti, kad aplinkui jus yra baltos šviesos ratas, kuris padeda apsaugoti energiją.
 
- Paprašyti arkangelo Mykolo pagalbos. Jis padeda išvalyti neigiamą energiją ir apsiginti nuo energetinių vampyrų. Arkangelas apgaubs tą, kuris prašo jo pagalbos, saugančia, melsva šviesa.
 
- Nešioti krištolo pakabutį arba kitą papuošalą, kuris apsaugo kaip skydas kritinėse situacijose. Pavyzdžiui, tai gali būti dirbiniai iš rožinio kvarco (ramina, padeda pritraukti meilę ir užuojautą).
 
- Paklausti savęs: „Ko galėčiau pasimokyti iš šios situacijos?". Pavyzdžiui, jeigu pritraukiate pavydžius ir mėgstančius konkuruoti asmenis, susimąstykite, kad galbūt ir jūs esate tokie patys. Jeigu išspręsite savo problemas, šiems žmonėms tapsite nuobodūs ir jie išeis ieškoti kitų aukų.
 
- Svarbiausias patarimas, kuris padės išvengti energetinių vampyrų: jeigu aplinkui sups laimingi, pozityvūs žmonės, jūs ir patys netrukus tapsite laimingi ir pozityvūs. Tada jokie energetiniai vampyrai nebegalės padaryti žalos.

priekavos.lt

.L.U.T.H.O.R.

O jeigu nežinai, kuris žmogus vamyras, važiuojant troleibusu ar gatvėj gali nusiurbt kas ir net nepastebėsi :D

tadasas99

#2
lapkričio 09, 2015, 17:05:38 Redagavimas: lapkričio 09, 2015, 17:09:55 by tadasas99
Citata iš: Druwis  lapkričio 09, 2015, 15:42:08O jeigu nežinai, kuris žmogus vamyras, važiuojant troleibusu ar gatvėj gali nusiurbt kas ir net nepastebėsi :D
nesupratai teksto.
 tikrai energetiniai vampyrai egzistuoja, tik gal cia juos vadiname perdaug skambiai, cia gal psichologija turi tinkamesni termina, o tekstas kazkodel stengiasi psichologijoje kazko anomalisko ieskoti, nu yra zmoniu kurie megsta savo bedomis apkrauti aplinkinius, pazystu zmoniu kurie netgi patys susikuria problemas ir jas krauna kitiems ant peciu, nezinau kodel jie taip elgiasi galbut jie jauciasi pilnaverciais tik tuomet kai kiti jauciasi blogiau nei jie, bet bendravimas su jais atitinka posto aprasyta bendravima su vampyrais, o posto vardijami apsisaugojimo budai taippat paprasciausia psichologija, tai akivaizdus savo vidines stiprybes demonstravimas, veiksmai, gestai, ar ne apsimestinis o nuosirdus juokavimas tais asmuo mato kad jo pasakos kitu neveikia tuoket jie iesko kitu pasnekovu.
 o bendravimo poveikis su vampyru tikrai realus ir nemazas (dirbu su daug zmoniu ir jie nuolatos keiciasi, pabendrauju su visokiais)
 pamenu darbe teko su tokiu bendrauti, mano darbas neleidzia akiplesiskai bendrauti, tenka pritarti arba patyleti, nu viena karta neiskenciau, pasisaipiau is jo pasaku, jo atsakymas buvo "man salta, einu i kambari" ;)

.L.U.T.H.O.R.

Atvirkščiai, puikiai supratau, dėl ko ir mano komentaras  ;)   Tai kas aprašyta geriausiu atveju pavadinčiau "emociniu vampyru" (galbūt). Tikram energetiniam vamyrui visiškai vienodai ar laikysi kišenėj špygą ar rišies batą, dažniausiai net nesuprasi, kad praradai kažkiek energijos.

Aukštyn