Sapnų išsipildymai ir ankstesnis gyvenimas

Pradėjo Emilija, sausio 12, 2017, 17:28:06

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Emilija

Niekada nesidomėjau nei paranormaliais reiškiniais, nei sapnų aiškinimais, nei dvasiomis ir visais kitais dalykais. Todėl man gali trūkti labai daug informacijos. Tačiau prieš du metus susapnavau labai keistą sapną, kuris net ir dieną manęs nepaliko ramybėje. Sapne regėjau mažo vaiko akimis (nežinau ar mergaitė, ar berniukas). Stovėjau vidury mūšio lauko, dairiausi ir buvau labai išsigandusi. Aplink manę bėgo suaugę vyrai ir smeigė vienas kitą su kardais, mėtė bombas. Buvo labai sunku aiškiai suprasti kas vyksta, bet manau, jog tai buvo kažkoks karas. Kūno valdyti visiškai negalėjau, o tada kritau ir pradėjo lietis akyse. Tuomet atrodė lyg pakilau ir stebėjau sprogimą toje vietoje, kurioje stovėjau. Žinau, painiava, aš ir pati nelabai susigaudau, nors sapną atsimenu kuo aiškiausiai. Buvo labai daug raudonos spalvos - greičiausiai dėl kraujo. O paskui vaizdas persikėlė į kažkokį tai rūsį. Viską stebėjau iš aukštai. Mačiau smulkų ir mažą kūną, apklotą kažkokia medžiaga. O tada mačiau, kaip kūną įstumia į pečių ir jis dega. Šis sapnas man pasikartoja kas puse metų, niekas nesikeičia. Artimieji mano, jog sapnuoju savo ankstesnįjį gyvenimą ir kaip jį pabaigiau, tačiau pati ne\inau ąk galvoti ir kuo tikėti. Gal tai tiesiog eilinis sapnas? Tačiau labai daug negerų ir liūdnų emocijų sukelia. Ir pati situacija atrodo iki kaulų žinoma. Net ir pirmą kartą sapnavus atrodė, jog jau kažkada regėjau tą mūšį.

Kitas sapnas buvo ne toks kraupus, tačiau išsipildė. Sapnavau ligoninę, kaip į ją įeinu ir tuščiame laukiąmajame sėdėjo mano matematikos mokytojas. Jis atrodė sulysęs ir ligotas. Priėjau prie jo ir paklausiau kas atsitiko, o jis atsakė jog jam labai skauda širdį. Kitą dieną atėjus į mokyklą sužinojau, jog matematikos mokytoją, tą naktį kai jį sapnavai, užklupo infarktas. Negaliu paaiškinti to jausmo kaip tą dieną pasijutau kai tai sužinojau. Atrodė net šiurpuliukai lakstė per visą kūną. Niekam nieko nesakiau, maniau jog tai tiesiog sutapimas, tačiau tai nebuvo pabaiga.

Esu sapnavusi kaip su tėvais važiavome į mano močiutės sesers gimtadienį. Tačiau namie palikau kažką svarbaus (negaliu prisiminti ką). Norėjau grįžti, tačiau tėvai sakė jog jokiais būdais negalime praleisti močiutės sesers paskutiniojo gimtadienio. Sapne atrodo į tuos žodžius net nesureagavau, tačiau labai norėjau iššokti iš mašinos ir bėgti namo pasiimti užmiršto daikto. Atsikėlusi per daug dėmesio nekreipiau į šį sapną. Tačiau kažkur po mėnesio tėvai man pranešė, jog močiutės sesuo mirė. Važiuojant į laidotuves užmiršau pasiimti ausines, kurios man yra labai reikalingos kelionėse.

Atrodo išsipildę sapnai nesibaigia. Dar vienas sapnas kurį sapnavau taip pat susijęs su mano mokytoja, tačiau šį kart pradinių klasių. Sapnavau kaip laukiau pamokos prie kabineto durų, o prie manęs tuščiu kolidoriumi priėjo mano pradinių klasių mokytoja apsirengusi balta suknele ir su dideliais juodais ratilais po akimis. Ji atrodė labai nuvargusi ir sulysusi. Ji paėme mane už rankų ir pasakė, kad turinti keliauti. Tuomet atsikėliau, o po dviejų savaičių ji mirė. Patikėkit, niekada netikėdavau šitais sapnų išsipildymais, tad esu begalo išsigandusi. Nežinau kas man darosi. Kodėl aš tai sapnuoju? Ir kodėl tai taip baisu?

Esu sapnavusi ir daugiau sapnų kurie išsipildė, tačiau jie nebuvo labai reikšmingi. Pavyzdžiu, toki kaip: sapnavau kad pavėlavo autobusas penkiomis minutėmis, o tą rytą tas ir nutiko. Arba, kad paskambino draugė ir paklausė ar dėtis ilgą striukę ar ploną. Patariau dėtis storą, o ji atsakė kad dėsis ploną. Kitą dieną ji man ištiesų paskambino ir paklausė tokio pat klausimo, aš atsakiau tą patį, taip pat ir ji. Ir tik baigusi pokalbį prisiminiau tą sapną. Galiausiai papasakojau viską tėvams irsesei, nes labai bijau. Aš pati save gąsdinu, nes vos tik susapnuoju košmarą, bijau, kad jis neišsipildytų. Tėtis žiūri į tai skeptiškai, mano kad išsigalvoju. Tačiau taip nėra. Norėčiau kad taip būtų, nes šie sapnai mane gąsdina. Tačiau mama ir sesė manimi tiki ir mano, jog kažkaip galiu jausti pažįstamų mirtis.

Ir pati nebežinau ką galvoti. Kokia jūsų nuomonė? Ar labai beprotiškai viskas nuskambėjo, o galbūt turite paaiškinimus į tokius... reiškinius? Bet kokia nuomonė bus naudinga. Ačiū!

Benamis

Nuskambejo tikrai ne beprotiskai. Ivairiu dalyku forume girdejome.

Mano pasiulymas butu tau toks: pradeti savo sapnus uzsirasineti. Tiesiog vesti sapnu dienorasti su datomis kada ir ka susapnavai.

Kodel tau tai siulau? Zmones daznai susieja sapnus ir ivykius jau po pacio fakto. Pvz. tu galejai susapnuoti panasu sapna, taciau svarbiausios detales galejo buti kitos. Veliau ivyko kazkoks ivykis, o smegenys susapnuoto sapno turini siek tiek pakeite ir tau gali atrodyti, kad sapnavai butent tai, kas ir ivyko. T.y. tai bus klaidingas prisiminimas.

Uzsirasydama savo sapnus galesi pati ivertinti ar tavo sapnai tikrai yra pranasingi.

pilkasai

Jei tai kas tau duota nevystisi, pasibaigs kartu su pauglyste ir vyresniu amzium, gali miegot ramiai

Emilija

O kaip būtų įmanoma tai vystyti? Tiesiog užsirašinėti sapnus?

Faustioti

Sveiki. Tai wat galbūt tai iš ankstesnio gyvenimo, tai nekūriau naujos grupės. (Tikiuosi temos kūrėja nesupyks) tai man buna taip: Nuvažiuoju į Airiją. Vaikštau ir prisimenu prisiminimus iš sapno, kad aš čia buvau ir panašiai... Esu įsitikinus, kad neisigalvoju, tad norėjau pasitikslinti ar tai galėtų but ankstesnis gyvenimas?:)

Aukštyn