Mokslo regresas

Pradėjo Sinto, balandžio 28, 2015, 11:42:29

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Sinto

Čia mačiau temą dėl keistų balsų. Galiu pasakyti paprastą receptą, į kurį vertėtų atkreipti dėmesį - tokių dalykų vis daugėja. O priežastis - moderni medicina ir tas visuotinis spaudimas įsivaizduoti, kad žmogaus galva savo pagalba nebepajėgi išspręsti savęs. Galva yra pajėgi suvokti savo apimtis. Ir manantis priešingai visada rizikuoja kažkurią savo smegenų dalį rezervuoti kitai galvai. Tokiai, kuri labiau neabejoja susiorientavimu. Tiesiog - neabejoja.

Sinto

Šiaip tai idėjų stygius, tas regresas ypač matosi telepatijos srityje.
Tarkim - Čia.
https://groups.yahoo.com/neo/groups/Telepathy/conversations/messages

Dar prie praeitos žinutės. Kad įsidėmėti ir susikontroliuoti įspūdį apie "pilną galvą", galima bakstelėti sau ties dešine alkūne.

paragraf 78

@Sinto, nerašyk dviejų pranešimų vienas pakui kitą, jei nori kažką papildyti, naudok funkciją "keisti".
Taip pat rekomenduoju perskaityti forumo taisykles :)

mangirdas.bu

#3
balandžio 28, 2015, 14:16:15 Redagavimas: balandžio 28, 2015, 14:20:18 by mangirdas.bu
Girdžiu tuos balsus. Nieko keista viskas normalu. Reikėjo apsiprast su viskuom, tai tėra dvasinis tobulėjimas turbūt arba ir tai ir dar kas daugiau. Ką vieni gali kiti ne. Kiti kaškada tai galės.

Prieš miega ar šeip ramioj būsenoj, kai galva tuščia gebu girdėt savo mintis.. Nors aš jas visada girdžiu kai jos būna būtent tokio pobūdžio.
Tie balsai nėra kaip kokia šizofrenija, nors negalėčiau palygint kadangi neturiu su kuom.

Viskas būdavo kaip yprasta, bet ivyko bum galvoje karta, antra, trečia ir pradėjau girdėt tuos balsus, nepamenu tiksliai ar po pirmo bum, lygtais taip. O toliau tiesiog.. O dabar viskas taip pat kaip buvo tik aš pats žinau kaip kitaip pasauli matau. Nebetikiu žmonėm aklai. Dabar nieko net negalėčiau labai išskirt kas kitam atrodytu viskas keista.

Va galiu pavizdy kury prisiminiau: tarkim rukau virtuvėje "cigaretę" kaška tai mastau ar svajoju. Mano kambaryje groja muzika kuri gan tyliai girdisi virtuvėje. Kai baigėsi mano mintis ar svajonė tada būna, kad lyg pereinu iš savo minčių ar išeinu ir išgirstu muzika apie kuria buvau pamiršes ir negirdėjas jos. O dainos žodžiai būna mano mintys. Būna keli žodžiai būtent tuo momentu kai dingstu iš savo minčių ir patenku į muziką, tai tie keli žodžiai iškart išgirdus, būna ne muzikos žodžiai o mano girdimi.
Lyg ir aiškiai

Dvidešimt Trys

Citata iš: mangirdas.bu  balandžio 28, 2015, 14:16:15Girdžiu tuos balsus. Nieko keista viskas normalu. Reikėjo apsiprast su viskuom, tai tėra dvasinis tobulėjimas turbūt arba ir tai ir dar kas daugiau. Ką vieni gali kiti ne. Kiti kaškada tai galės.
Nu aš irgi laikau normaliais dalykais, jei jie neliepia nieko daryt ar nebando suklaidint ir prikišt kokių nors tiesų.
Man asmeniškai tai įdomiai taip, jau kelintas kartas, kai atsigulu miegot pradedu girdėti iki 10 skirtingų žmonių, tiksliai nežinau kiek, tik daug skirtingų yra ir jie lyg kalbasi su kažkuo ar tarpusavy, bet eina tokiais neišbaigtais sakiniais arba nuotrupomis. Tarkim: einu pažiūrėti, ką čia veiki, nenoriu, kas ten buvo.. ir t.t. ir netgi angliškai būna. Biškį būna platesnių sakinių, bet lyg dialogo pūzlės dalys taip eina iš eilės skirtingų "žmonių" balsais (tik nesakyčiau, kad garsiai, tik pakankamai, kad suprastai ką šneka) su pačiu manim tai nešneka, bet va nesuprantu kas čia per dalykas ir kodėl taip yra.

Citata iš: mangirdas.bu  balandžio 28, 2015, 14:16:15Va galiu pavizdy kury prisiminiau: tarkim rukau virtuvėje "cigaretę" kaška tai mastau ar svajoju. Mano kambaryje groja muzika kuri gan tyliai girdisi virtuvėje. Kai baigėsi mano mintis ar svajonė tada būna, kad lyg pereinu iš savo minčių ar išeinu ir išgirstu muzika apie kuria buvau pamiršes ir negirdėjas jos.
O čia panašu į gan stiprią sinchronizaciją


Vitus

Citata iš: Sinto  balandžio 28, 2015, 11:45:27Šiaip tai idėjų stygius, tas regresas ypač matosi telepatijos srityje.
Nuo kada telepatija yra mokslo sritis?

Aukštyn