Rusija nesiruošia sustot?

Pradėjo Jupiteris, vasario 28, 2014, 17:11:46

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Vytautas

Užkliuvo tokia įdomi informacija kad JAV iškonservuoja ginkluotę. https://www.youtube.com/watch?v=Bee8E3zCuSk#t=575
Čia rusai puola o JAV pilnu tempu ruošiasi karui. Internete pavaikščiojo informacija kad jau buvo bandomas paspausti atominio ginklo mygtukas tik dėl kažkokio žmogiško ir saugumo protokolų nesuveikė. Bet šaltiniai tai skelbę keistai išnyko, informacija panaikinta.  Žodžiu darosi ne labai įdomu ir ne iš rusų pusės.  :)

Lauris

#571
kovo 24, 2015, 10:13:46 Redagavimas: kovo 24, 2015, 10:16:00 by Lauris
Na dėl "mygtuko" paspaudimo tikrai abejoju. Bet, kad vis labiau eskaluojama informacija apie ginklų "atšildyma" :) tai situo tikrai tikiu. Civiliams informacija yra nepasiekiama, bet atitinkami asmenys tikrai žino apie artejantį karą. Civiliai sužinos kai jis bus prasidėjęs. Ir tikrai nebejuokinga.... Beje manau šaltasis karas tarp valstybių jau prasidėjęs.
Ir ne tik Amerikos postūmiu gali būti pradėtas, bet ir rusų. Tiek vieni, tiek kiti jo nori. Tiek vienai valstybei tiek kitai nėra ką prarasti.....

idenmeyou

Citata iš: Lauris  kovo 24, 2015, 10:13:46
Ir ne tik Amerikos postūmiu gali būti pradėtas, bet ir rusų. Tiek vieni, tiek kiti jo nori. Tiek vienai valstybei tiek kitai nėra ką prarasti.....



Kaip tai nėra ko prarasti? Pralaimi karą, tai ne tik turi sugriautus miestus, žuvusius žmones, bet ir visiškai sužlugdytą ekonomiką. Jeigu dar esi paskelbiamas karo kaltininku gauni sumokėti ir didžiulius pinigus po karo. Rusijos ekonominė padėtis prasta, prasidėjus karui dar labiau suprastėtų.

Vytautas

Siūlyčiau pažiūrėti 2 video kad realiau suprasti kas dedasi pasaulyje ir mums numatytą vietą tame kontekste. Tai  yra praktiškai patrankų mėsos ir lavonų vieta. Ne kokie rusai čia kalba o JAV garsus žmogus. Gera mintis gal 100 milijonų lavonų ir nereiks. Štai taip su ta ale demokratija.
https://www.youtube.com/watch?v=pLeV1DsIOXo#t=299
Na čia lietuviai dar su neišvarvėjusiais smegenimis.  :)
https://www.youtube.com/watch?v=Cyw0hQpbrs8

Almiasas

Oi, Vytautai, nesinori čia man taikyti argumentum ad hominem, bet kad kitaip jau neišeina.

Save pozicionuojantys "antisistemininkais" kažkaip tai visiems laikams yra pamiršę vieną pono Zigmo Vaišvilos "darbelį". Kai buvo statoma Kruonio hidroakumuliacinė elektrinė, jo žalieji stojo piestu prieš šitas statybas. Jos tuomet dar buvo vykdytos iš TSRS biudžeto. Ir tada buvo numatytas turboagregatų pristatymas į statybos vietą.
Taigi po Vaišvilos protestų Lietuva tų agregatų jau nebegavo, vėliau turėjo gana brangiai pirkti.

Taip kad šitam veikėjui ne naujiena veikti ne Lietuvos naudai.

Vytautas

#575
kovo 25, 2015, 13:18:25 Redagavimas: kovo 25, 2015, 13:30:27 by Vytautas
Na Vaišvila kaip Vaišvila. Ir daugiau  yra pridaręs "gerų" darbų Lietuvai. Paseno mažumėlę atsitokėjo. Mes visi išeidami iš ano pasaulio 1990m absoliučiai nieko nesupratom apie šį išskyrus tai kad parduotuvėse daug prekių. Realiai tik toks buvo šio pasaulio supratimas. Mane asmeniškai sužavėjo Dž. Fridmano "atvirumas" ir tas būtent jo video. Visa esmė absoliučiai atviru tekstu. Mes čia esam tik JAV "sanitarinė zona". Na o suprantama sanitarinėje zonoje niekas jokių investicijų nedaro. Kvailių nėra. Žodžiu ten daug tiesiog tiesos "perlų". Visos sąmokslo teorijos nublanksta. Realybė kur kas "gražesnė".  Iš kitos pusės pagal tokio pirminio šaltinio informaciją visai nesunkiai galima prognozuoti nelinksmą ateitį. O ekonominė situacija visus spaudžia ir procesas vyksta pagreitintai. Ten kažkaip keistai konferencijos dalyviai susimėtė ką kaupti tokiais atvejais. Elementaru tik auksas ir jokie pinigai. Čia jau turėtų būti instinktas.  :) Na o neturintiems pinigų tai kokią konservų atsargą gal ir laikas užsikasti žinomoje vietoje. Nors aš to nedarysiu nes žinau kad viskas bus gerai.  :) Šiaip čia sportinis pasidomėjimas daugiau dėl atrakcijos ir kokiam delfyje su ne vatnikais pasierzinti. Avių bandos bukumo ribų nėra.  :) Nors pastebėjau kad ten dirba "profesionalai" pagal skelbiamų komentarų skaičių aplenkia bet kokį vatniką. Tiesiog pati sistema demaskuoja. Ir svarbiausiai nepriklausomai ar keičia ip adresus bei vardus. Taip kad propagandos fronte vyksta karas tikrąja to žodžio prasme. Ir nepastebėjęs tokių momentų gali užsižaisti su vėjo malūnais beprasmiškai gaišdamas laiką.

Lauris

http://www.delfi.lt/news/daily/lithuania/rusija-del-baltijos-valstybiu-santazuoja-nato.d?id=67604978
Ir vėl rusai pradėjo grasinti. Ir manau aiškiai pasisakė dėl Krymo. Įdomu, ką amerikosai šiuo klausimu?

Aukštyn