Kas čia per šviesa danguje? (Foto)

Pradėjo Sinamorata, balandžio 14, 2017, 03:46:57

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Sinamorata

balandžio 14, 2017, 03:46:57 Redagavimas: balandžio 14, 2017, 11:48:59 by Benamis Priežastis: Dubliuota tema
Sveiki. Išmanantys man sakė, kad čia sirijus. Bet kai po ilgo nejudėjimo laiko jis paėmė ir nuskrido į dešinę, tada dingo, tai nesupratau. Mačiau kokias tris naktis neseniai, toj pačioj vietoj, VAKARUOSE. Kažkur pasirodo apie 23.30. Ką manote? Kaba ilgai vienoj vietoj, vienąkart tiesiog išnyko, kitąkart pamačiau kaip nuskrido. Mirguliuojantis dalykas. Foto iš skirtingų vakarų. Daugumą giedrų naktų visgi nebūna jo. Jei ne tas greitas nuskridimas, nesukčiau sau galvos, bet dabar įdomus paaiškinimas. Dalykas žiauriai ryškus, jei net telefo kamera tamsoj paima

paragraf 78

Papasakok plačiau apie nuskridimą ir kiek laiko jis kabojo vietoje prieš nuskrendant?

Linas Esu

šios nuotraukos darytos skirtingomis naktimis ?
man tai panašu į pilnatį :D

Benamis

Kaip tik dabar ir yra Menulio pilnatis :)

Linas Esu

#4
balandžio 15, 2017, 00:32:45 Redagavimas: balandžio 15, 2017, 05:34:14 by Linas Esu
Na , nebemanau jog šių nuotraukų įkėlėjas dar pasirodys , norėjau jog dar kartą patvirtintų savo melą , tačiau kam laukti kai ir taip viskas kaip ant delno .

Cituoju nuotraukų autoriaus žodžius : " Foto iš skirtingų vakarų "


Taigi , parisiunčiau abejas nuotraukas . Čia  abiejų nuotraukų fotografavimo laikai  , nuotraukos darytos Apple Iphone7 kamera .

Date taken : 2017-03-31 00:25

Date taken : 2017-03-31 00:25

Kitaip tariant nuotraukos indentiškos , tik viena yra " prizoominta " ( priartintas vaizdas ) .
X-faila's uždaromas , byla gulės archyvuose :D .


Jeigu vis dėl to šį pranešimą perskaitys nuotraukų autorius , noriu užduoti tik vieną klausimą .
      Kodėl ????

Owldies666

Pilnatis veikia žmones mįslingais keliais :D

Linas Esu

Citata iš: Owldies666  balandžio 18, 2017, 21:12:38Pilnatis veikia žmones mįslingais keliais :D
Ten ne pilnatis , o ateivių laivas . Tai tik dar viena eilinė pagrobimo istorija . Teksto autorius tikrai buvo grobiamas N kartų . Duodu 99 procentus , nes aš tuo tikiu . Kai tik jis/ji įkėlė šias nuotraukas tuoj pat buvo pagrobtas jog neatskleistų slapčiausios informacijos žmonijai apie galaktikos kovas , reptilijas , anunaki , marso žmones . Bet mes galime jam padėti , reikia mėginti susisiekti telepatiškai su ateiviais arba paprašyti Inkognito . Jis turi ateivių kontaktus , žino nusileidimo stoteles miškuose su tokiu vienu ufologu SAN IL . Ateiviai , jeigu skaitote šią žinutę prašau sugražinkite šį žmogų į žemę mums reikia jo atsakymų .

Owldies666

Citata iš: Linas Esu  balandžio 19, 2017, 06:27:36Ten ne pilnatis , o ateivių laivas . Tai tik dar viena eilinė pagrobimo istorija . Teksto autorius tikrai buvo grobiamas N kartų . Duodu 99 procentus , nes aš tuo tikiu . Kai tik jis/ji įkėlė šias nuotraukas tuoj pat buvo pagrobtas jog neatskleistų slapčiausios informacijos žmonijai apie galaktikos kovas , reptilijas , anunaki , marso žmones . Bet mes galime jam padėti , reikia mėginti susisiekti telepatiškai su ateiviais arba paprašyti Inkognito . Jis turi ateivių kontaktus , žino nusileidimo stoteles miškuose su tokiu vienu ufologu SAN IL . Ateiviai , jeigu skaitote šią žinutę prašau sugražinkite šį žmogų į žemę mums reikia jo atsakymų .
Man regis, ateiviai tik vėliau išlindo jam/jai padarius nuotraukas ir nuskraidino į tą patį mėnulį be šansų sugrįžt. Tai tikrai turėtų būti tai, kas nutinka 99% šiam forume nuotraukas post'inančių žmonių... nes jie NIEKADA NEGRĮŽTA.

Linas Esu

tiesa slypi kažkur anapus

Aukštyn