Gyvenimo tikslas

Pradėjo a.t.sielis, liepos 07, 2013, 21:09:09

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

vytra

Citata iš: a.t.sielis  spalio 15, 2017, 22:38:24Labai nekaip atrodo žmonės, kurie su amžium ne įgyja proto, bet jo sumažina, ir dar tai daro sąmoningai. Visokios vidurio amžiaus krizės, netikras entuziazmas, jaunystės imitacijos ir t.t.
- taip, pritariu. Kvailiausiai tokiu atveju atrodo žinomi žmonės, kuriems dažnai virš 60 metukų, bet jie nesubrendo, o suvaikėjo. Ėmė trypčioti, vaipytis, šokinėti scenoje.. ėmė debiliškai kvatotis, ir dar vaipytis, kažko vaikiško norėti.. Jie taip uždirba "paskutinius centus"? ar jie iš ties mano, kad kiti nemato jų senumo?

p.s.
.. aš ne prieš senų žmonių dalyvavimą scenoje, bet jie turi turėti savo amžiaus roles. Kaip teigiamus savo amžiaus personažus galiu paminėti Grb. veikėjus, kaip: Veronika Povilionienė, Stasys Povilaitis ar Algimantas Čekuolis. Dėl suprantamų priežasčių "pasiklydusių laike" neminėsiu, nebent tik Grb. forumo dalyvę "Sara"..


:)

elteide

Citata iš: a.t.sielis  spalio 16, 2017, 08:21:11Na, neatiminėsiu "saldainio" :) Kiekvienas gyvena pagal savo išmintį.
neatimi ...aš irgi dar jaunas , brandžiai jaunas ir taip būsiu iki 65 gal  :) ir Sara...kaip jautiesi taip ir gerai...kadais 22 m man atrodė jau daug, kai modeliu norėjau patapti...
ir Dievas kitaip mato nei žmogus save...Abraomas ginčijosi su Dievu, nea nea aš jau senas diedas kokie vaikai, o Dievas sakė , kad jį mato kitaip, pirmiausia, kaip tą, iš kurio didelę tautą pakels ..Ir neskubėjo 13 metų Dievas ,  Abraomas taip ilgai belaukdamas to pažado net su tarnaite sugulė , nes su Sara nusprendė kad Dievui ,matyt, reikia padėt, nes prie viso to ir Sara buvo su problemom- nevaisinga .Jei Dievo akyse jis būtų jau senas, kai žadėjo, o Abraomui turėjo būt tada plus minus  40m , gall nebūtų tiek laukęs?...

mcgyver

@a.t.sielis ir kaip reikia gyventi nuo 40 metu?

elteide

#78
spalio 16, 2017, 16:14:22 Redagavimas: spalio 16, 2017, 16:23:00 by elteide
Citata iš: mcgyver  spalio 16, 2017, 16:09:10@a.t.sielis ir kaip reikia gyventi nuo 40 metu?
pageidautina įeiti , įėjus į savo pašaukimą..o prieš tai jį susižinot, o tam Dievo reikia pradėt ieškot ne nuo 40m mirčiai, o anksčiau - gyvenimui ..:)

elteide

Citata iš: a.t.sielis  spalio 15, 2017, 22:38:24Labai nekaip atrodo žmonės, kurie su amžium ne įgyja proto, bet jo sumažina, ir dar tai daro sąmoningai. Visokios vidurio amžiaus krizės, netikras entuziazmas, jaunystės imitacijos ir t.t.
pritariu tuo, kad negražu kai vyrai subrendę , elgiasi kaip pacanai , kabina jaunas dedasi jaunikliais ,o moterys šlykščiai koketuoja,su bet kuriuo kas dėmesį parodo ir irgi ypač su jaunesniais , plus kojų kilnojimai , reik nereik trumpi sijonai ir pan. :)
Citata iš: a.t.sielis  spalio 15, 2017, 22:38:24Kas link Biblijos veikėjų, pagal Bibliją jie gyveno šimtus metų, o ne 60-80.
Benamis, negeras žmogus ( biški juokauju) :) nepraleido žinutės , tai pavėluotai atsakau ..tie veikėjai, kuriuos atsiminiau ir pavardinau, jau priklausė kitai kartai, kuriems Dievas sutrumpino amžių iki 120m. Psalmė 90 tai patvirtina, joje Mozė skundžiasi apie tai Dievui :


Ps 90,9 Mūsų dienos praeina Tau rūstaujant, mūsų metai kaip atodūsis.

Ps 90,10 Mūsų metų skaičius yra septyniasdešimt, o stipresniųjų-aštuoniasdešimt. Dauguma jų praeina varge ir kančiose. Jie greitai praeina, ir mes išnykstame

boba

#80
liepos 24, 2018, 15:47:27 Redagavimas: liepos 24, 2018, 20:56:32 by boba
Nu gyvenimo tikslas tai yra pastebėti detales. O aš gyvenu tam, kad paleisčiau dar po dvidešimties metų į pasaulį sferas( Jėzusiukus) su Dievo pagalba. Nes per mane vyksta energijos išsiurbimas būtent toms sferoms duodama visa energija. Ir visame pasaulyje kiekvienas žmogus( septyni milijardai, o gal ir daugiau tų milijardų) turės po sferą( po Jėzusiuką). Tai nėra jokia mano fantazija, tai realybė, bet silpnesnio proto žmonėms sakau kad tai yra mano fantazija,ir tiek. Ir sakau kad man smagu gyventi man su mano fantazija. Tai va, toks tas gyvenimo tikslas yra.
Kol žmogus gyvas jis dažniausiai gyvena savo sąmonės narvelyje, o kai žmogus mirs jisai susilies su kosmine sąmone( Dievu).Bet yra jau net ir gyvenime šviesių žmonių.
Pasakysiu žmonės gyvena baisiomis sąlygomis. Kol į žmogų nėra įskiepytas Jėzus Kristus, tol žmogus yra kaip koks be rankos ar be kojos, - baisiomis sąlygomis kol kas žmonės gyvena. Ir viskas į gera pasikeis dar negreit.

VEris

Citata iš: boba  liepos 24, 2018, 15:47:27Nu gyvenimo tikslas tai yra pastebėti detales. O aš gyvenu tam, kad paleisčiau dar po dvidešimties metų į pasaulį sferas( Jėzusiukus)
Gal galėtum šiek tiek konkrečiau? Kas tos sferos?

Citata iš: boba  liepos 24, 2018, 15:47:27Kol į žmogų nėra įskiepytas Jėzus Kristus
Gal irgi gali šiek tiek plačiau? Kalbi tiesiogine prasme apie Jėzų, ar perkeltine?

boba

#82
liepos 31, 2018, 08:29:45 Redagavimas: liepos 31, 2018, 10:49:37 by boba
Vienu žodžiu Jėzus Kritus dabar yra pasikeitęs, mūsų supratimu jis bus sfera virš galvos. Jos akimi nesimatys, bet kai ta sfera bus virš galvos žmogus turėtų viską jausti. Ir kai sfera bus virš galvos žmonės turėtų jau net nebejausti jokio fizinio skausmo. Bet čia dar ne visas reikalas, žmonės bus itin gabūs ir labai laimingi. Man jau net neįdomu kokie įdomūs dalykai su manimi dedasi, esu itin rami ir atsipalaidavusi ir to visai nesureikšminu.
Ir tie kurie ginčijasi su kitais žmonėmis tai iš tiesų gyvenimo esmės nepažįsta. Visi turi savo nuomonę, visi pažįsta gyvenimo esmę, bet tie besiginčijantys asmenys kurių gyvenimo esmė yra ginčytis, iš tiesų nepažįsta jokios gyvenimo esmės.

vytra

#83
rugpjūčio 02, 2018, 19:35:09 Redagavimas: rugpjūčio 02, 2018, 19:45:36 by vytra
Citata iš: elteide  spalio 16, 2017, 19:10:57.. o moterys šlykščiai koketuoja, su bet kuriuo, kas dėmesį parodo ir irgi ypač su jaunesniais, plus kojų kilnojimai, reik nereik trumpi sijonai ir pan.
- visos "nešvankybės" prasideda tada, kai kažką slepiam po sijonu ar po glaudėmis. Nuogaliai neturi jokių paslapčių, žinoma jokio "kojyčių kilnojimo", sijonėlių trumpinimo ar "drambliuko glaudžių". Kūnas nėra kaltas, kaltas bukas bukiausias "šventųjų protas"!

p.s.
.. sakykim klaidingai supratę "įgimtą nuodėmę", viduramžių vienuoliai tiek nupusdavo, kad slėpė savo asmenines kojas, kad "nesugundytų".

p.s.2.
.. įtariu ir šiandien, daugelis kliedi, kad "įgimta nuodėmė" susijusi su reprodukcija, dar vadinama popse "meile". Visai ne, ta nuodėmė susijusi su mitinio "žalčio" Ievos pakeista DNR, būtent dėl tos sugadintos DNR, ją paveldi kūdikiai, paveldi mirtį ir baigtinumą, o ne dėl lytinės reprodukcijos. Lytinė reprodukcija yra paskutinis šiaudas gelbėtis, tačiau "abortai" jį rįžtingai naikina. EU ir USA po WW2 jau nužudyta virš 45 milijonų kūdikių! žudo Hipokrato priesaiką priėmę žmonijos "gelbėtojai"!

:(



Aukštyn