Vaikai raso nesamones

Pradėjo Bebras, vasario 24, 2014, 11:17:46

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Teroras

#15
vasario 24, 2014, 16:12:54 Redagavimas: vasario 24, 2014, 16:21:13 by Teroras
Siaip ar taip mano subjektyvia nuomone Lietuvoje nesurasi didesnio ar geresnio forumo skirta paranormaliems reiskiniams. Todel, kol kito nera, tenka susitaikyti ir kartais i kai kuriuos dalykus uzmerkti akis.

Visa si laika kuri skyrei siai temai, galejai skirti savo istorijoms papasakoti:

CitataNe sviesti cia atejau istorijomis pasidalinciau


P.S. Bet apie amziaus cenza galbut reiketu pagalvoti forume.

Bebras

Taip ir reikejo pasakyti kad uzmerkiat akis ir i tai demesio ir su tuo taikstotes nekreipiate demesio aciu atsakei i mano klausima.Na matai norisi kazka ir padaryt pabudinti zmones siame forume nesakau kad cia vien nesamones yra yra tikrai geru straipsniu ir protingu nuomoniu .Tai ir norisi pabudinti moderatorius ar adminus kad atkreiptu demesi i savo namus ir isnestu siukles tam kad tiek saviem vaikam tiek sveciam butu maloniau . Taip uzuot cia kritikaves galeciau eiti "sviesti" bet dar karta pasikartosiu privilegiju neturiu ir ju nesiekiu :)

Benamis

Citata iš: Bebras  vasario 24, 2014, 16:28:35
Tai ir norisi pabudinti moderatorius ar adminus kad atkreiptu demesi i savo namus ir isnestu siukles tam kad tiek saviem vaikam tiek sveciam butu maloniau .


Prie kiekvieno pranesimo yra magiskas mygtukas, jis atrodo stai taip:



Jeigu manai, kad kazkuri zinute yra netinkamo pobudzio, visuomet gali pranesti, nes kai zmones abstrakciai kalba, labai sunku suvokti apie ka jie butent kalba.

Zinoma tai nereiskia, kad kiekviena nuomone kuri neatiks tavo sukurtu kriteriju bus pasalinta. Atsizvelgiama i taisykles: http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=3.0

Bebras

#18
vasario 24, 2014, 16:41:37 Redagavimas: vasario 24, 2014, 16:44:38 by Bebras
matau ir ta mygtuka tai kruta technika , bet kaip ir jau sake kartais uzsimerkia. Del to mygtuko ar tai atkreipiate demesi i tik pranesima ar pagal pranesima ir i dalyvi ?

paragraf 78

Kai kritika ne abstrakti, o konstruktyvi, į ją visuomet galima atsižvelgti. Tačiau jos kolkas nėra, tik šiaip pasvaičiojimas kaip čia blogai ir kokie visi blogi. Prašom kalbėti pavyzdžiais

Vytautas

Pati forumo tematika yra slidi ir sunkiai apčiuopiama. Diskutuojančių vėl ne masė. Iš tikro keli aktyvūs nariai. Stebėtojų gan nemažai, bet žmonės nesiryžta išsakyti savo nuomonės. Gal privengia kad bus sukritikuoti. Galų gale ir pasakyti kažką pvz aš galiu pakankamai siauroje srityje. Ir dažniausiai kiekvienas turi kažkokią konkrečią sritį kuria geriau išmano. Bent man labai jaunų žmonių buvimas ir jų nuomonė visiškai nemaišo. Tiesiog jie turi būti gerbiami kaip ir visi nepriklausomai kad jie gal masto ir reiškia mintis savitai. Tiesiog jei kas nepatinka nekreipi dėmesio. Iš kitos pusės norint diskutuoti konkretesnėmis temomis yra technologijos.lt .

Master

#21
vasario 24, 2014, 16:59:43 Redagavimas: vasario 24, 2014, 17:01:30 by Master
Kalta....
Kaip tik vakar vakare apmąsčiau savo įnašą į šį forumą :D ... (Buvo šiek tiek pagavusi melancholija.) Pagalvojau, kad taip prišiukšlinau forumą, kad jei būtų galimybė, tikrai lengva širdimi visas žinutes,profilį sunaikinčiau... :D (nes kažkam nuo jų turėtų degti akys... tokių vaikiškų, paugliškų dejavimų ir paistalų,informacijos pritempinėjimų ir teorijos maišymų daugiau sunku šiame forume iškapstyti, nuo ko ir pačiai velniškai nemalonu (taigi tokie offtopininkai patys sau išsikasa duobę ir taip save nubaudžia))
Būtent dėl šios priežasties suprantu, kad ne kiekvienas yra fiziškai/psichiškai pajėgus veltis į rimtas diskusijas. Bet vėlgi, turėtumėme būti tolerantiški. Juk rašantysis ir pats susivokia ką daro ir atsako už save. Užtektų ir žodinės užuominos, jei jau kažkas laabai neaišku. Visgi ar mes esame lygūs, humaniški ar atrinkinėjame forumui virtualią arijų rasę? Ne, kiekvienas pasisako taip kaip gali, taip kaip jis supranta. Tuo ir žavi mūsų visuomenė- spalvingumu. Ir niekas dėl to neturėtų, nei nerimauti, nei gėdytis.
Diskusijos bus sausos, jei kalbėsime vadovėliais ir viena nuomone....
Bet Bebre, tu matomai taip pat ne "branduolis" (iš žargono, rašysenos, niko, bei prioriteto matosi... ir avataro, ypač avataro) atrodai....

Bebras

Nespresk apie knyka is virselio :D mazai pazysti ir jau tokia nuomone apie mane :) net nezinai is kokio aparato as cia rasau :) nenukrypstant nuo temos pavyzdis buvo toje temoje apie NSO is kurios sukurete sita tema iskart po jo as apsireiskiau, vat butent ka noriu pasakyti ir atskiros temos ir gali net jas sukurtu linksmenybes tai tegul ten buna viena spalva o seip kita na atsakyma jau esu gaves kad vadovybe kartais nekreipia demesio :) taigi tebunie cia spalvoti :D

TinSoldier

Citata iš: Master  vasario 24, 2014, 16:59:43
Kalta....
Kaip tik vakar vakare apmąsčiau savo įnašą į šį forumą :D ... (Buvo šiek tiek pagavusi melancholija.) Pagalvojau, kad taip prišiukšlinau forumą, kad jei būtų galimybė, tikrai lengva širdimi visas žinutes,profilį sunaikinčiau... :D (nes kažkam nuo jų turėtų degti akys... tokių vaikiškų, paugliškų dejavimų ir paistalų,informacijos pritempinėjimų ir teorijos maišymų daugiau sunku šiame forume iškapstyti, nuo ko ir pačiai velniškai nemalonu (taigi tokie offtopininkai patys sau išsikasa duobę ir taip save nubaudžia))


Už šituos tavo sakinius, už tokį tavo šitą nusišnekėjimą net minusą uždėt norėčiau :D

Bebras

yra magiskas mygtukas

Teroras

Citata iš: Bebras  vasario 24, 2014, 17:04:57
na atsakyma jau esu gaves kad vadovybe kartais nekreipia demesio :)


Matai kaip neteisingai interpretuoji zinutes. Nekreipiu demesiu (uzmerkiu akis) - as, o ne administracija. As nesu administracijos dalis. Vat taip ir gimsta nusisnekejimai.

Jeigu manai, kad adminai viska toleruoja, tai siulau atidaryti stai sia kategorija: http://anomalija.lt/forum/index.php?board=16.0 - aiskesnis vaizdas pasidarys. Pamatysi, kad blevyzgos, off-topai, spamas, asmeniskumai ir t.t. keliauja ten.

paragraf 78

Na be laisvų lyrinių nuklydimų forumas taptų sausas ir neįdomus. Ta žinutė kurią pažymėjai nors ir beprasmė, bet va žmogus išsakė savo nuomonę. Forumas tam ir yra skirtas. Čia gi nėra mokslinė konferencija, kur tik faktais žarstomės

Bebras

ok senbuvis ne vadovybe :D

Supera

Man asmeniškai nemalonu skaityt išdarkytą lietuvių kalbą, bet nesikabinėju prie kiekvieno žodžio....
O kas dėl forumo tai jis tam ir skirtas, kad išsakyt savo mintis ir diskutuot, juk daugumoj atvejų galima tik paspėliot, o ir tas pačias konspiracijos teorijas visai smagu paskaityt.

Bebras

#29
vasario 24, 2014, 19:52:03 Redagavimas: vasario 24, 2014, 21:11:05 by Druwis
Viena yra sakyti nuomone o kita [cenzūra]

Aukštyn