Dalyviu santrauka

Pradėjo Daryk, sausio 12, 2014, 01:41:23

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Marius

Atsimenu tokius rewiuvsus apie zmones rašynėdavom šeštoi septintoi klasėi..Iš rašymo formos matosi ,kad žmogus ir nelabai vyresnis,todėl liuosiai galim atleist ir nurašyt viską,an spuoguoto jaunatviško brendimo.O pamatęs ,kad jam uždėtas pliusas jau iš anksto žinojau kam tokie ''perlai'' patinka:-D...

ech..bet ką aš čia su savo kvailu sarkazmu....

.L.U.T.H.O.R.

Ooo tinku būt moderatorium xD Prisijuokiau :D Šiaip rašymo stilius atrodo matytas ^^ Arba tam tikros amžiaus grupės žmonės rašo panašiai :D

Daryk

Citata iš: varpainis  sausio 12, 2014, 02:41:04
Tarp koju tuscia vieta, kad nuomonei issakyt reikia atskira paskyra kurtis?


nedalyvauju forumo gyvenime.

Citata iš: Master  sausio 12, 2014, 07:59:43
O ką pats apie save manai?  ::) (jei nieko, tai tada sakyk, koks jausmas stebėti virtualų socialinį gyvenimą, jį sureikšminti, tačiau į jį neįsitraukti?)


kaip jau minejau, as nedalyvauju ir net nedalyvavau forumo gyvenime. esu skaitytojas. ar jus manote, kad foruma skaito tik tie kurie cia raso? paziurekite i sveciu skaiciu apacioje po 150 neregistruotu zmoniu foruma varto ir manau is tu 150 tikrai ne vienas ir ne du buna kurie tiesiog stebi forumo gyvenima. koks jausmas? kaip realybes sou su informacijos elementais.

Citata iš: Master  sausio 12, 2014, 07:59:43
Koks tikslas pateikti šitą analizę jei tiki, kad už tai gali būti užbanintas?


for fun. issakyty apie kiekviena savo pusiau-rimtus pastebejimus kurie nieko nereiskia.

Master

Druwi, Mariau.... Žinau ką jūs abu manote... Vargu ar rašo paauglys :D Darau išvada iš to, kad pati buvau taip pavadinta iš jo pusės. O toks būdvardis laaabai mėgiamas "suaugelių"... che, che...

Daryk... Na tuo atveju man tavęs gaila, nes tai iš psichologinės pusės rodo, kad turiu šokių tokių problemų. :( Ne iš blogos pusės tai sakau. Tiesiog.. Kuomet žmogus praleidi "sekdamas" socialinę veiklą... metus laiko (dieve).. Tai rodo 1. Kad turi velniškai daug laisvo laiko 2. Kad yra stiprus bendruomenės poreikis, kurio nesugebi užpildyti.
Ypač, kad čia buvo daug tokių jausmingų išsireiškimų jog atrodo, kad išgyventum visą forumo veiklą. (for fun ane?) O jei rimtai tai man labai primena nusivylusias namų šeimininkes žiūrinčias meksikiečių serialus, kad patenkintų intrigų poreikį.
Be to, kadangi daugelis išsireiškimų buvo tiesiog užstūmimas, man pikta, kad manai turįs teisę taip elgtis, pats piršto čia nejudindamas....
Žinau tokius žmones kaip tu. Per daug savimi nepasitikintys ir turintys polinkį į maniakiškumą (kad bent kiek įgautų pranašumo ir pasijaustų saugesni)... ;/
Todėl ir klausiau ką apie save manai (:
Nepyk tik :) Aš kaip ir tu savo nuomonę pasakiau. Nepaisant visko man tavoji patiko. (tik tavo elgesys ne).

TinSoldier

Oi, Master, ar ne per daug įsijautei į psichologės vaidmenį, kai pati ne taip seniai vieną žmogų apšaukei, kad nustotų pradinukiškai nustatinėti diagnozes? :)

Aš užsienio forume, skirtame vienai grupei, kartas nuo karto apsilankau jau kokius 4 metus paskaitinėti informacijos, susirasti naujienų, ar pažiūrėti, ką kiti papletkavoja apie tą grupę. Per visą tą laiką neparašiau praktiškai nei vienos žinutės (na, tik vieną kartą nutekėjusiu albumu pasidalinau, ir vieną kartą į ginčą įsivėliau, bet tai čia nelaikau dalyvimu forume) Ir, aišku, kad per tiek laiko pastebi tam tikrus forumo bruožus, ar žmonių charakterius. Bet tai nereiškia, kad kaip koks maniakas seki žinutes, ir tuo pakeiti socialinį gyvenimą..  Bent jau nemanau, kad aš tuo pakeičiu savo socialinį gyvenimą... :D


P.S. Nesakau, kad tavo analizė buvo pradinukiška - viskas vos ne kaip iš psichologijos pagrindų vadovėlio :) Tiesiog, ar gražu pradėti per internetą nustatinėti diagnozes žmogui, kurio tik 2 žinutes perskaitei? :)

O, jei dar tavo diagnozė tiesa:
CitataPer daug savimi nepasitikintys ir turintys polinkį į maniakiškumą (kad bent kiek įgautų pranašumo ir pasijaustų saugesni)...
- kaip manai, jam tai padėtų su pasitikėjimu savimi? :)))

Marius

#20
sausio 12, 2014, 22:02:14 Redagavimas: sausio 12, 2014, 22:07:52 by Marius
Čia kaipo ne psichologinės pagalbos forumas,todėl nematau per kurią vietą tam veikėjui turi būt kažkokia pagalba ,su psichologinėm problemom soldžeri,o master tiesiog išsakė savo nuomonę apie jį,kaip ir jis išsakė apie mus..

Ir žinai,juokingai atrodo,kai ateina į foruma kažkoks apsiputojes veikėjas ir pradeda visus mokint ''gyvenimo'' kaipo pats neria į krūmus ir net nebando,o gal ir bijo veltis į diskusijas,nes matyt tarp kojų tikrai ''tuščia'' ir lengviau visus apšert tam tikrais organais,o pačiam likt švariam ir nežinomam..

Tokio žmogaus nuomonė man tolygu,gelsvam sniegui patvorį žiema..

TinSoldier

#21
sausio 12, 2014, 22:09:36 Redagavimas: sausio 12, 2014, 22:16:52 by TinSoldier
Citata iš: Marius  sausio 12, 2014, 22:02:14
Čia kaipo ne psichologinės pagalbos forumas,todėl nematau per kurią vietą tam veikėjui turi būt kažkokia pagalba ,su psichologinėm problemom soldžeri,o master tiesiog išsakė savo nuomonę apie jį,kaip ir jis išsakė apie mus..

Ir žinai,juokingai atrodo,kai ateina į foruma kažkoks apsiputojes veikėjas ir pradeda visus mokint ''gyvenimo'' kaipo pats neria į krūmus ir net nebando,o gal ir bijo veltis į diskusijas,nes matyt tarp kojų tikrai ''tuščia'' ir lengviau visus apšert tam tikrais organais,o pačiam likt švariam ir nežinomam..

Tokio žmogaus nuomonė man tolygu,gelsvam sniegui patvorį žiema..


Ok :)

Tik patikslinsiu save. Aš savo post'u tikrai negyniau Daryk, ir neturėjau galvoje, kad mes turėtume jam padėti :D Ir nesakau, kad Master kažką blogo pasakė.

Tiesiog išsakiau nuomonę apie psichologinių diagnozių nustatinėjimą internetu :)

Marius

Tai aš tai supratau,tik matai tas ''daryk'' ir pats tokių diegnozių pažėrė,todėl manau etiška ir jį jomis pamaitint.

nereikalinga

Bet koks skirtumas,jis irgi savo nuomonę išsakė. Nemanau,kad kažkam tai pakenkė. Aišku ,nuomonė garantuotai nesutampa su tikrove. Bet tai tiesiog jo mintys,paskaičius tam tikrų narių mintis. Man savotiškai įdomi tema sukurta,nes pati kartais apie tam tikrą narį,kurį susitinku kokioje temoje,susidūrusi apgalvoju,kas tai,koks jis .

Master

TinSoldieri,
Nenutatinėjau jokių diagnozių, tik taip pat iš savo pusės žmogaus charakteristiką pabandžiau nustatyti (: (juk tam ši tema ir skirta ar ne?)
Chm... ir kaip tavo manymu galima žmogų apšaukti per internetą? Kažkaip perdedi viską :( ...
Esmė, kad mano tokį bjaurų elgesį galima paaiškinti. Žmonės sau leidžia per daug. O tai ima užknisti. Dabar kaip nukentėjęs perimu šią "ligą" ir darau tą patį.
Chm... ok, gal ir taip, tačiau ar tu kūrei temas apie tų narių charakteristikas? Manau, kad tikrai ne.... Ir tame yra skirtumas.
Kitų asmenų stebėjimas, informacijos susirinkimas, silpnybių radimas sukuria pojūtį, kad gali valdyti situaciją.

TinSoldier

Gal, Master, jūs su Mariumi ir teisūs :) Sorry, kad prisikabinau :)

eternal.bliss

Tema visiškai bereikšmė, koks skirtumas ką kažkas mano.

P.s. kaip visada neten paspaudžiau, Mariau atstatysiu ant kito posto karmą tavo, žinau, kad tau kiekvienas pliusas reikalingas  ;) :D

Marius

Ne ne..neatstatinėk,nereikalingi man tie pliusai:-) dovanojų jį tūpakui,jis juos mėgsta ir brangina,uždėk jam kurnors,ta medalį:-)

eternal.bliss

Neišsisuksi  :D

idenmeyou

Na va kaip čia įdomiai, pasijuokiau neblogai visai taip :))

Norėtusi ir iš temos autoriaus sulaukti žinučių tai vienoje, tai kitoje temoje, tada ir mes kažką panašaus apie jį sukursime, kiekvienas savo požiūriu :)

Aukštyn