Ką dabar skaitote?

Pradėjo Creative, gegužės 18, 2015, 18:25:06

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Creative

Perskaičiau:

1. Ольга Миклашевская - Это всё зелье!




Aprašymas:

Что произойдет, если неправильно сваренное приворотное зелье попадет к твоему злейшему врагу? Что случится, если ты сама тоже хлебнула немножко этого зелья? И как же будет потом обидно, когда выяснится, что волшебный напиток тут совершенно не причем! В этой войне правил нет, но только, чур, потом не говорить, что это все зелье!



2. Робин Ла Фиверс - Темное торжество




Aprašymas:

Сибелла, воспитанница очень необычного монастыря, возвращается в отчий дом - а на самом деле в настоящий ад, из которого когда-то едва вырвалась. Отказаться нельзя, поскольку в обители ее учили не молиться, а уничтожать тех, на кого укажет святой Мортейн, он же Смерть. Возможно, очень скоро наступит очередь ее отца, графа д'Альбрэ - ведь преступления его неисчислимы - и роковой удар, нанесенный рукой девушки, для нее самой станет не только великой честью, но и высшим наслаждением.

Но даже отточенные навыки убийцы не помогают той, чья жизнь вдруг превратилась в сводящую с ума пытку. Если Сибелла действительно орудие справедливости в руках высших сил, почему до сих пор это не подтверждено никакими знамениями? Решившись вызволить пленника, который дожидается расправы в подземелье замка, не пойдет ли она тем самым наперекор божественному промыслу?


3. Elizabeth Chandler - Artimos sielos
. Ciklo „Angelo pabučiuota" 3-ioji knyga



Aprašymas:


Šį kartą Aivei teks ištverti ne vieną likimo smūgį. Pirmiausia reikia visus įtikinti, kad ji nepamišusi ir nemano atimti sau gyvybės. Tačiau diena iš dienos vis kažkas bando jai pakenkti. Gregoris... Taip galvoja Aivė, Vilas ir Betė. Niekas kitas nė nenumano, kas vyksta ir dėl ko. Staiga nuošalioje vietoje Aivė randa negyvą Eriką, o juk ėjo su juo susitikti. „Kažkas" negailestingai skriaudžia jos katytę Elą, vonioje paberia šukių, kai mergina maudosi. Negana to, įbrolis apgaulingai ją mergina. Bet skaudžiausia, kad išdavė Vilas, ėmė dangstyti Gregorį ir paliko ją… dėl pinigų. Atrodo, mergina tuoj tuoj palūš: ar verta kovoti, jei visas pasaulis prieš ją.

Vienintelis šviesos spindulėlis - angelas Tristanas. Taip taip, ji vėl pradėjo tikėti angelais. Jos mylimasis kartu su Leise padėjo įminti Gregorio mįsles. Daug ką išsprendė Eriko paliktas jai laiškelis. Ar spės Aivė iš įbrolio nagų išplėšti Filipą, ar Tristano per anksti nepasiglemš tamsa…




Dabar skaitau:

EZOPO PASAKĖČIOS





Creative

Perskaičiau:

1. Algimantas Čekuolis - Iš ko šaiposi pasaulis



Aprašymas:

Šioje knygoje nerasite išsigalvojimų. Ji parašyta tiems, kurie mano, kad gyvenimas įdomesnis ir labiau jaudina negu beletristika. Tai faktų proza. Yra apie narsos šaknis, kairiarankių paslaptį, meną gyventi, gyvūnų psichologiją, meilės galią ir grimasas - iš viso 53 temos ir suvalkiečių nuotykiai Afrikoje.

Vienas skaitytojas mums parašė: „Perskaičiau A. Čekuolio knygą ir sužinojau, kas pasaulyje svarbu ir įdomu."

Ši knyga nėra ankstesniųjų pakartojimas ar tęsinys. Į jos audinį įpinta nemažai sąmojaus. Ji apie tai, kas iš tikro vyksta gyvenime, - ir ypač apie keistus ir net juokingus, bet tikroviškus dalykus.

Ši knyga apie tai, kas iš tikro vyksta gyvenime,-  ir ypač apie keistus ar net juokingus, bet tikroviškus dalykus. Algimantas Čekuolis prisipažįsta, kad jam nelabai patinka rašyti apsakymus ar apysakas - apie tai „kas galėjo būti". Jis tvirtina, kad gyvenime būna daug įdomesnių dalykų, negu autorius įstengs sugalvoti. Sakysim, kam ateis į galvą, kad Suvalkijos žemdirbių grupė susirungė su Afrikos masajais į olimpines žaidynes dar neįtraukta sporto rūšim - pilvų mūšiu?



2. Džeromas Deividas Selindžeris - Rugiuose prie bedugnės




Aprašymas:

Vieno populiariausio, ypač tarp jaunimo, JAV rašytojo J. D. Selingerio (g. 1919) romanas, parašytas 1951 m., kuriame subtiliai vaizduojamas paauglio dvasinis pasaulis, jo individualistinis protestas prieš koledžo rutiną, miesčionišką konformizmą. Pagrindinis romano herojus turi savitą teisės ir dorovės sampratą, kalba autentiška savo laikmečio kalba, stovi atskirai nuo savosios civilizacijos, nors atvirai prieš ją ir nemaištauja. Stiliui būdingas liūdesio ir humoro junginys.



Dabar skaitau:

Wayne W. Dyer - Ketinimo galia




Aprašymas:

Didingas tas, kuris sugeba pranokti pats save.

Viską valdo energinis laukas, nematomas ir beformis. Visatos ketinimas nesuskaitoma daugybe būdų reiškiasi fiziniame pasaulyje, ir kiekvienas mūsų esybės aspektas, įskaitant sielą, mintis, emocijas ir kūno, kuriame gyvename, raidą - tai vis šio ketinimo dalis. Tad jei ketinimas visatoje lemia viską ir yra visur, kitaip tariant, nėra tokios vietos, kur jo nebūtų, tai kodėl tada tiek daug žmonių ir taip dažnai jaučiasi nuo jo atsieti? Ir netgi dar svarbiau: jei ketinimas dovanoja gausą, kodėl tokia daugybė žmonių gyvena nepritekliuje?

Creative

Perskaičiau:

1. Ian McEwan - Atpirkimas



Aprašymas:

Karštą 1935 metų vasaros dieną trylikametė Brioni pro langą išvysta, kaip jos sesuo Sesilija nusivelka drabužius ir pasineria į dvaro sode esančio fontano baseiną, o netoliese stovi Robis Turneris, jos vaikystės draugas, kaip ir Sesilija, neseniai grįžęs iš Kembridžo.

Iki šios dienos pabaigos trejeto jaunų žmonių likimas pasikeis visam laikui. Robis ir Sesilija peržengs ribą, kurios egzistavimo iki tol jie nė neįsivaizdavo, ir taps daug jaunesnės mergaitės vaizduotės aukomis. Tuomet keistokas sesers poelgis ir netikėta gerai pažįstamo vaikino reakcija pro langą stebinčiai Brioni pasirodė tarsi nesuvokiama misterija, o to nesuvokimo padarinys - trylikametės nusikaltimas, kurį atpirkti ji mėgins visą savo likusį gyvenimą.



2. Варя Медная - Принцесса в академии. Драконий клуб



Aprašymas:


Ливи думала, что в Затерянном королевстве обрела себя и любимого, но преследователь настигает её, спутывая все карты. Вдали от друзей и без малейшей надежды на помощь, принцессе предстоит ответить на вопрос: можно ли убежать от судьбы, которая умеет летать?



3. Наталья Жильцова, Азалия Еремеева - Академия магического права. Брюнетка в осаде



Aprašymas:

Что делать, если пробудившийся дар Видящей выдал тебя главному врагу?
       Как быть, если Хаос стремится заполучить тебя любыми средствами, включая обольщение, убийства и шантаж?
       Во-первых, не поддаваться и продолжать развивать свою магию. Во-вторых, готовиться дать отпор. К примеру, с легкой подачи врага познакомиться с его главными сторонниками, а затем помочь ордену Нивергатов уничтожить опаснейшего из сподвижников Хаоса.
       Я - Кара Торн. И отступать не в моих правилах!



Dabar skaitau:

Норд Н.И. - Практикум реального колдовства. Азбука ведьм



Aprašymas:

Главная ценность этой книги заключается в том, что вы научитесь колдовать, но при этом вам не придется иметь дело с дохлыми кошками, сушеными лягушачьими лапками, козлиной мочой и прочей гадостью.

Не придется вам отступаться от Бога, не придется топтать иконы и пяткой крутиться на крестах, не придется делать и ничего особо богопротивного. Эта книга научит не только колдовским атакам и ворожбе, но и защите от самих ведьм и колдунов, которых вокруг нас пока еще хватает. Эта книга даст вам мудрость и силу, которых будет достаточно, чтобы провозгласить все в этом мире своим.

Creative

Skaitau dabar:


Елена Саджина - Практикум сталкинга



Aprašymas:


Эта книга создана усилиями многих людей. Она родилась в процессе интенсивной целенаправленной практики и предназначена для того, чтобы вы, продолжая жить в привычном мире, открыли в нем новое измерение благодаря состоянию пробужденности.
Осознавая себя, свои действия, мысли и ощущения, присутствуя в моменте "здесь и сейчас", вы получаете возможность управлять ходом событий своей жизни и самостоятельно выбирать свое будущее.
Состояние пробужденности - это не роскошь, которую могут себе позволить лишь избранные, а привилегия, воспользоваться которой вправе любой, но реально используют только те, кто не готов жить по чужому шаблону.
Просто научитесь этому.

SPACE

Thomas Szasz

The Myth of Mental Illness

first edition 1961, 337 pages



Everything you knew about psychiatry is a lie


Creative

Citata iš: SPACE  lapkričio 11, 2016, 00:53:33Thomas Szasz

The Myth of Mental Illness

Everything you knew about psychiatry is a lie
Gali plačiau labai susidomėjau



Dabar skaitau:



Vladimir Serkin - Šamano kvatojimas




Aprašymas:

Knygoje „Šamano kvatojimas" pateikti apdoroti dienoraščio įrašų fragmentai - dialogai su žmogumi, gyvenančiu neįprastą gyvenimą. „Šamano" veiklos sistema sudėtingesnė ir platesnė, negu kalbinės (ženklinės) aprašomosios autoriaus galimybės.

Bendraudamas su grupėmis žmonių ir kitomis būtybėmis, Šamanas yra įvaldęs gausybę neįprastų praktikų, leidžiančių jam turėti įtakos supančiam pasauliui, regėti jį kitomis akimis ir būti ne vien žmonių bendrijų nariu. Tuo pat metu Šamanas racionalus ir praktiškas, žino, kaip pasiekti savo tikslą, sąveikauti su kitais: daugelis jo apmąstymų ir patarimų tuo pačiu metu stebina ir gilumu, ir staigiai prieinama realizacija.

Didžiąją laiko dalį Šamanas praleidžia žmonių negyvenamoje Magadano srities, Kamčiatkos ir Čiukotkos pakrantėje. Tačiau vieną kartą per keletą metų jis išsirengia į šių dienų miestą, ir tais periodais pasireiškia jo gana savotiškas, bet visiškai kompetentingas požiūris į visuomenės gyvenimą.

SPACE

@Creative , Tai kad sunku paaiškinti. Mentaliai nestabilius žmones kiti žmogai reaguoja agresyviai, su pasišlykštėjimu. Nes jie kitokie, netinka prie daugumos ir yra ne sexi (o tas baisiausia).

Autorius teigia, kad tas kitoniškumas yra tiesiog charakterio, asmenybės sąvybė. Ir jokia ne liga. Autorius pats visą laiką dirbo toje srityje ir pateikia įrodymus. Thomas S. Szasz, M.D., is professor emeritus of psychiatry at the State University of New York in Syracuse, where he has taught since 1956.
Nors mainstream science jo nepriėmė. Nes daktarai tiesiog nežino kaip elgtis tokioje situacijoje, jie tiesiog vykdo instrukcijas.
Ką patarčiau mental unstable žmonėms, tai vienytis, taip lengviau.
Dar nenorėčiau nukrypti į konspiracijos problemas, kas aplamai išrado šiuolaikinę psichiatriją, kas yra XXth century man project, Communist project, American Dream. Tai labai ilga šneka.

SPACE

Anglų k. ž. mental reiškia vidinis, nuo lot. mentis, internus. Pvz. tas smakro kauliukas, kur yra duobutė, vadinasi Protuberantia mentalis.

Creative

#98
gruodžio 22, 2016, 20:19:36 Redagavimas: gruodžio 22, 2016, 20:28:37 by Creative
Perskaičiau:


2. ПЕРВЫЕ ВРАТА

   исследование сновиденной реальности шаг за шагом


1. Вторые врата. Практикум Равенны





3. Сновиденный практикум Равенны. Ступень 1-2




4. Сновиденный практикум Равенны. Ступень 3




5. Сновиденный практикум Равенны. Ступень 4





Dabar skaitau:

Андрей Реутов  - Хакеры сновидений



Aprašymas:

В основу сюжета книги вошли реальные события из истории российской группы исследователей, несколько десятилетий хранивших в тайне суть своих разысканий.

Они называют себя хакеры сновидений. Цель "хакеров": создать российскую традицию сновидящих...

Creative

Skaičiau:

1. Карлос Кастанеда - Сила безмолвия

2. Карлос Кастанеда - Искусство Сновидения

3. Carlos Castaneda - Aktyvioji begalybės pusė. Laiko ratas.

4. Наталья Жильцова, Азалия Еремеева - Академия магического права. Брюнетка в бою




5. Мамева Надежда - Магометрия. Институт благороднных чародеек.







Skaitau dabar:

1. Карлос Кастанеда - Магические пассы.

2. Вонсович Бонислава Антоовна, Лукьянова Тина - Я ненавижу магические академии



Creative

Perskaičiau:

1. Вонсович Бронислова, Лукьянова Тина - Меня любят в магической академии






2. Верх Лика - Академия тёмных. Игра на выживание





3. Арьяр Ирмата - Телохранительница Его Темнейшества





4. Гришаева Маргарита - Работа под прикрытием





5. Пашнина Ольга Олеговна - Шестерёнки ведьминой любви





6. Вонсович Бронислава Антоновна - Туранская мигическая академия. Скелеты в королевских шкафах






Dabar skaitau:


Мамаева Надежда Николаевна, Гиппиус Рина - Попаданка по обмену, или Альма-матер не нашего мира



Creative

Perskaičiau:

1. Пашнина Ольга - Школа странников






2. Артур Конан Дойл - Шерлок Холмс. Этюд в багровых тонах



3. Полянская Катерина - Береника






Dabar skaitau:

Soman Chainani - Gėrio ir blogio mokykla


Creative

Perskaičiau:

1. Soman Chainani - Gėrio ir blogio mokykla. Pasaulis be princu






2. Soman Chainani - Gėrio ir blogio mokykla. Pagaliau ilgai ir laimingai




3. Стрельникова Кира - Авантюристка поневоле





Dabar skaitau:

Катерина Полянская  - Лунная школа



Mekabciel

Galingai knygu paskaitai. :D

Creative

Radau knygu ciklus kurie man patinka tai ir skaitau įsijautus  :D

Aukštyn