Keistas garsas virtuveje

Pradėjo kiskis, balandžio 14, 2016, 20:44:33

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

kiskis

balandžio 14, 2016, 20:44:33 Redagavimas: balandžio 14, 2016, 21:59:18 by kiskis
 :o Antra diena is eiles 15.00 virtuvej pradeda sklist keistas garsas, sklinda mazdaug puse minutes, kompiuteriu ar telefonu ten ner, tas pats buvo mazdaug pries menesi tik tada tai prasidedavo 14.00 ir kartojosi 2 ar tai 3 dienas. Gal kam jum teko girdet toki garsa?  :o Aisku , kad jis sklinda ne is lauko o saltinis kazkur virtuvej...

Benamis

Kiski nesuprantu tavo tikslo forume. Dazniausiai arba trollini arba trollini. Jeigu uzmirsai, provokacijos forume buvo uzdraustos kai cia pradejo reikstis pats "Jezus". Tema perkeliu.

kiskis

Retai kada  trolinu, tiesiog dabar, i delfi buvau ijunkes (i bala puoles sausas nekelsi) taigi ir pavadinimas taip susiformulavo :(, nes garsas kaip is kokio kosminio fantastinio filmo .Gal galeciau pakeist pavadinima, nes cia jokie zodziu karai, kodel tau susidaro toks ispudis, kad trolinu, parodyk kur? Gali ir asmenine zinute.

Benamis

Paaiskinsiu kodel man tai atrodo kaip trollinimas:

Aiskiai girdisi, kad garso saltinis yra salia irenginio kuris irasineja garsus. Iraso pabaigoje girdimas veiksmas kuris panasu, kad isjungia garso saltini, po ko nutruksta pats irasas. Kaip pats minejai, garsai panasus i tuos is senu Sci-Fi filmu kuriuos naudodavo "seno-tipo" robotai.



Pavadinimas irgi sufleruoja, kad tai yra eiline provokacija (trollinimas), o tokios temos draudziamos.

Kaip tau is salies atrodytu tokia tema?

kiskis

Benamis, atsiprasau uz pavadinima, galeciau pakeist, bet as tiek nesuvaikejau dar, kad deciau tokias bukas provokacijas, garsas nutruksta staiga, cia nukrito telefonas kuriuo irasinejau ir kritimo garsas nesutampa su to garso sustojimu, as su juo vaiksciojau, bandydamas suvokt is kur sklinda garsas.

Benamis

Perkeliau tema is "Zodziu karu" ir pakeiciau pavadinima.

Tikiuosi, kad tikrai nesuvaikejai :)

kiskis

#6
balandžio 14, 2016, 22:33:30 Redagavimas: balandžio 14, 2016, 22:54:27 by kiskis
Aciu
Citata iš: Benamis  balandžio 14, 2016, 21:59:26Tikiuosi, kad tikrai nesuvaikejai :)
Sunku pasakyt , is sono geriau matosi. Bet del garso tai cia tikrai viskas labai keista...beto jei buciau trolintojas
tai mp3 failiuka tikrai sugebu sutrumpint, kad tu kritimo garsu nesigirdetu...

kiskis

Siandien laukiau, bet nepasikartojo :(, gal as ta reikini atbaidziau...gal kas turit kokiu minciu?
Paragraf, nesigavo dadet i ta pacia zinute, todel dvi iseiles.

Benamis

Bute ar name gyveni?

kiskis

Bute, bet garsas virtuvej, ne iš kaimynų.

JZZ

Labas vakaras,

Atsakant į temoje užduotą pirminį klausimą, taip teko girdėti tokį garsą. Įraše užfiksuotas virtuvėje įrašytas garso įrašas yra Siemens C65 (arba kito 2004 metų Siemens'o) Digital temos įjungimo garsas (garsas, kuris toje temoje grojamas vos tik įjungus telefoną).  :)

Tos temos melodijos išpopuliarėjo prieš 11 metų. Viena iš variacijų buvo ypač mėgstama, nes joje pašalinti žmogaus balso motyvai ir palikti vien tik skaitmeniniai pypsėjimai. (see attachment) :D

Virtuvėje užfiksuoto įrašo tryliktos sekundės pabaigoje nuspaudžiamas raudono ragelio mygtukas ir garsas sustabdomas. Senas Siemens'as buvo suglaustas su naujesniu aparatu (spėju- Samsung'u), dėl to mygtuko nuspaudimas taip pat įsirašė.

Siūlau temoje pateiktą attachment'ą pakeisti šituo garsu:
nuoroda
Tada bus išsaugota pirminė idėja (skaitmeninių garsų), tačiau garsų kilmės paaiškinimas itin stipriai pasunkės.


Pagarbiai,

kiskis

#11
balandžio 16, 2016, 10:00:58 Redagavimas: balandžio 16, 2016, 10:13:58 by kiskis
Jzz, sėdžiu kaime telefonu nepavyksta paklausyti tavo failiuko, manau, kad ten tas pats garsas, aišku tuomet visdelto, ten greičiausiai iš kaimynų , nors labai jau gerai girdėti.
Citata iš: JZZ  balandžio 16, 2016, 01:20:14Pagarbiai
Ir kam tas idiotiskas pagarbiai , jei laikai mane apgaviku ?
Grįžęs namo pademonstruoti,kad sugebu atkirpt mano "apgavystė" "išduodančios" garsus, tarp kitko " Marsas puola" irgi nukirpta dukters balsas.


kiskis

Citata iš: kiskis  balandžio 16, 2016, 10:00:58Grįžęs namo pademonstruoti,kad sugebu atkirpt mano "apgavystė" "išduodančios" garsus, tarp kitko " Marsas puola" irgi nukirpta dukters balsas.
Is dainos zodziu neismesi(kaime buvau kiek atsiputes, prisnekejau, gal nevisai ka reikejo), dukra nenorejo, kad skelbciau jos balsa, todel iskirpau, cia biski maziau nukirpta, jei kam idomu.
Taigi , jei buciau taip garsei spaudinejes mygtukus, butu uzteke proto , iskirpt tuos garsus.

Supernatural

Zmogus issigando saldytuvo...nemaniau, kad tame galima magijos ieskoti...

Aukštyn