Ką sapnuojate?

Pradėjo Asasinas, kovo 30, 2012, 19:52:48

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Creative

Citata iš: Cerber  liepos 09, 2017, 01:34:56o "ne sapnuose" tu vyriskos ar moteriskos lyties? ar kas nors "in between"?
Moteriškos

Cerber


Simon202

Gal kas galetu paanalizuoti mano sapna. Mano mayte yra mirus senai, po jos mirties sapnavau ne viena karta, bet nebaisius sapnus. O pries kelias dienas net pasokau is lovos. Sapnuoju, kad mama gyva, sugirdo man kazkokiu tai vaistu, ar tai mane apsvaigina ir pradeda dusint mane su pagalve, iskart nubudau. Ir tas jausmas, aciu dievui, kad tai tik sapnas..

Skeletonas

Na taip pasitaiko kad mirusius sapnuoja, ce reike iternete ziuret ar klaust zinanciu daugiau. Gak ka blogo padaret mamos artimiems ar draugams ir net nezinot apie tai?

.L.U.T.H.O.R.

Galiu pasidalinti nesenu sapnu :D

Namuose kažkas vyksta, kažkokia bloga energija, durys atsidarinėja, daiktai skraido. Beveik siaubo filmo scenarijus. Sapnas lyg ir košmariškas, lyg ir pačiam baisu, bet neatsibundu, kovoju su tuo kažkuo. Pradžioj galvoju, kad šėtonas. Bet po to kažkaip galvoju ne. Bando mane apsėsti, bet nesileidžiu. Sekioja visur kur einu. Apsėda gatvėje vaiką, aš tą vaiką paėmęs nešu, jis akių obuolių neturi, tik juodos duobės ir kaip derva bėgtų. Baisu darosi, galvoju gal demonai, kalbu tėve mūsų, bet jokios reakcijos. Tada ateina mintis, kad negali būti čia demonai. Kas lieka, piktoji dvasia kažkokia. Kai apie tai pagalvoju, tada pasirodo ir piktoji dvasia, Pasirodo, kad ne labai piktoji, tiesiog kažkada neseniai miręs vyras. Aš tada jam daugiau nebeleidžiu apsėdinėt kitų žmonių ir bandau raminti, kol galiausiai pavyksta(lyg ir) ir baigiasi sapnas :D

elteide

baisu . mane sapne puola šmėklos tt arba vyriškį persipjovusį venas merdėjantį ir aš prabundu ,.. ką galėtų reikšt?

.L.U.T.H.O.R.

Priklauso, sapnai dažniausiai simboliški būna, jei tos šmėklos neturi jokių bruožų, tai gal tiesiog kažkokios problemos gyvenime neduoda ramybės, gal bendradarbiai engia? :)

elteide

gali būti, nors anksčiau tokių nemačiau

Creative

Gali būti kad pasikeite gyvenimo ritmas ir to pasekoja pasikeite sapnai. pvz man kai prisijungiau pirma kart prie tokiu forumu irgi pasikeite sapnai nors ne kosmarai.

Arba dar košmarai gali rodyti kad su organizmu kažkas negerai o netik kad realybeje kažkas, bet čia irgi reikia atsirinkti.

elteide

gal...šiandien atsikėliau su po akim mėlyne, tiesa mažyte  ...gal kremą tepiau per stipriai :)

Creative

Sapnuoju kaip groju pianinu (realybeje nemoku beveik) ir taip gražiai išeina, tereikia įsijausti į muzikos garsus ir braukti per klavišus ir gražiausiai groja. Vėliau kažkas atsitiko neatsimenu kas bet pamačiau kita gerą pianistą kuris turėjo už 5 min groti muzikiniame ar kokiame ten teatre. Bet jis pradėjo virsti pabaisa po truputi. Aš ji bandžiau sulaikyti nuo grojimo teatre nes tas planavo taip užbaigti savo karjera kad sulyginti pastata su žeme. Aš sekiojau paskui ji, jis man labai patiko, kad ir pabaisa virsta(kojos kreivos ir špagatu vaikšto, iš nugaros pradėjo lysti dar tarsi rankos) o aš jį mylėjau kad ir koks jis būtų. Staiga ji pamečiau iš regos zonos, nusprendžiau kad jis jau teatre anksčiau laiko, nubegu i personalui skirtas durys o ten tik persirenginejo žmonės o jo juodu kostiumu nematyti. Išeinu ir girdžiu pirmas natas, ir staiga šovusi mintis kad tai jis bando groti, ir nubėgau aš į tuščia salę. Ir taip jis ten grojo, sakau nedaryk to. Bet salę potruputi pradėjo pleškėti ugnimi tai ten tai šen. Sakau koks esi toks gerai. Tas pavadino mane kažkaip sutrumpindamas varda o aš sakau: Nevadinsiu gi tave Sebu, jei tikras tavo vardas žymiai gražesnis Sebastijanas. Jis atsisuko nusišypsojo priėjo ir apkabino mane ir tare kažka ko neatsimenu ir man pasidare viskas aišku kad jis ruošiasi išeiti kartu su teatru, dar kažka pasakė ir kažkaip aš pajutau kad į mano jausmus jis pirmą kartą atsakė tuo pačiu. Aš ji paleidau nes žinojau kad laiko jau nebera jo ranka pradėjo gleives leisti. Ir staiga ji apeme aplinkinė ugnis ir jis sudege. Einant į lauką į gatvę teleportavosi jo ranku darbo gyva lele, mergaitė 14 m. amžiaus. Ir aš žinojau kad jų namai irgi dega todėl ir teleportavosi čia, jos klausiu ar nieko svarbaus nepalikai ten? ir prieš akis prašmežavo kaip ji žiurinėjo ant spinteles padeta balta kažkokio žveries silueta, ir ji pasake kad ne nepaliko ir mes nuejom gatve, aš galvodama ką su mergaite lelės veidu daryti.

Tai va toks sapnas ilgas bet visko neatsimeu iki galo tik nuotrupas. IR galvoju ar tas kad jis virsti pradejo i pabaisa buvo mano pasamonės tikslas? Kad vėl ji atversti į žmogu bet paskutine akimirka kai jis visdelto atsake į mano jausmus man suteike žiupsneli ramybes. Bet jį aš paleidau tuo pat metu kai jis atsake į mano jausmus, nes taip reikėjo. Galvoju ar dabar nesisapnuosis man pabaisos kurias iš savo patirties dažniausiai atverčiu žmonėmis. O lele? ka ji reiškia? Paliko po saves savo kūrinį, bet ji išgyvens ir be manęs.

Tai tiek šiam kartui

elteide

jei košmarą sapnuoju tai idomiai, visada pagrindiniai būna plėšikai, vagys, šmėklos tt trys...

.L.U.T.H.O.R.

Pusiau realybė(sapno) pusiau kompiuterinis žaidimas. Nušoviau priešininką ir surinkau jo slaptus turtus. Už juos nusipirkau 9 planetas ir dar šio to. Pasiekiau Lv.44 :D Kai tuo tarpu žaidimas buvo skirtas žemo levelio žaidėjams, tai yra mano lygis pakilo nuo 1 iki 44 :D

elteide

jau kelintas sapnas, kad leidziuosi laiptais zemyn

elteide

vėl sapnavau , kad teka lubos , tik šįkart mano šunį supylė ir apsargdino  ir taip graudu, aš jį valau , trinu kad atsigautų ...

Aukštyn