Ką sapnuojate?

Pradėjo Asasinas, kovo 30, 2012, 19:52:48

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

elteide

Citata iš: Creative  rugsėjo 09, 2017, 16:52:18ir jis pridavė mašina automatiniai plovyklai, aš sakau ar negaila gi subraižis. Tas sako negaila.
negaila gal dėl to. kad naujas bemsas ne jo ..:)

Creative

Bemsas tai jo tikrai. Man užkliuvo labiau vaiko žodžiai, tik nežinau kuo, nelbai dar galvojau.

elteide

Citata iš: Creative  rugsėjo 09, 2017, 19:31:28Bemsas tai jo tikrai. Man užkliuvo labiau vaiko žodžiai, tik nežinau kuo, nelbai dar galvojau.
nuliovas bemsas Lietuvoj pas žmogų ir jis malkas kaime krauna?:)

Creative

Citata iš: elteide  rugsėjo 09, 2017, 19:59:59nuliovas bemsas Lietuvoj pas žmogų ir jis malkas kaime krauna?:)
Tai kad tai sapnas kad jis turi nuliova bemsa :D o malkas tai iš savo naujo namo kuri statosi parveža karts nuo karto man žiemai apsirupinti :)

elteide

Citata iš: Creative  rugsėjo 09, 2017, 20:05:52Tai kad tai sapnas kad jis turi nuliova bemsa :D o malkas tai iš savo naujo namo kuri statosi parveža karts nuo karto man žiemai apsirupinti :)
tai ir sakiau iš pradžių, tikrovėj turėtų uzsidirbęs naują mašiną, tai taip nesakytų ir sapne, kad negaila plovykloj draskyt :)

SPACE

Liber Job. VII.14 Terrebis me per somnia, et per visiones horrore concuties. Quam ob rem elegit suspendium anima mea, et mortem ossa mea.



elteide

šiąnakt pabudau vėl nuo košmaro..sapnavau kad užėjo migla, bet tokia antgamtiška , nerealiai tiršta..aš lyg dideliam pastate su kažkuo, žinoma, kalbu , lyg su drauge ir ima slinkti migla kaip dūmai ir ji lenda iš visų plyšių..  žiūriu, kad nematau jau ir draugės ir iš viso nieko nematau..tik girdžiu aiškiai aplink visokius garsus ir pradedu jaust pavojų ir kuo toliau jis tik kyla , nes nežinau kas ateina , kieno garsai, ir eit negaliu nes visiškai nieko nematau, turiu stovėt, nes bijau eit , nugriūt ir iš tos  įtampos, siaubo pabudau...kas paaiškins?:)

elteide

agurkus kad valgau ..šviežius lietuviškus , o ne šituos ilgus dirbtinai užaugintus...pasiilgau primečiau, kad jau 1,5 m maždaug nevalgiau tokių

Creative

Neatsimenu viso sapno tik pabaigą:

Kažkoks blogiukas magas pagrobė mano draugę ir nusitempė po žeme kažkodėl po mano namu. Aš sustojau koridoriuje ir pritupus priliečiau žemę rankom ir galvoju praskanuot žemę kur tiksliai paslepė. Ir bandau taip gyliai samonė į žemę sulindo o vat nieko neįžvelgiau, ir taip ir kitaip ir niekaip, supratau kad mano jegu neužteko ir prabudau.

Smagu kad pradejo sapnuotis sapnai susije su tuo ką skaitau o ne praeitis ar rutina.

Creative

Sapnuoju kaip aš vaikštau su drauge per prekystalius kažkokiam pastate. Ji nusipirko pudros ir dar kažkokia kosmetiką, aš galvoju man irgi pudros už papigiai įsigyti, na ir paprašiau pardavejos ir jis man dave, susimokejau ir išejau. Dar paklaidžiojau po ta pastata, tada suradau išėjimą ir patekau į autobuso stotelę. Atsisedau į pirmą ir jis pavežejo tik kelias stoteles nes jie visi kažkokiu mažu mastu suko ratus, Išlipau ir atsiradau prie upės kranto kur takas ėjo palei upę na aš ir einu ir žinau kad vėl negalėsiu ištrukti iš šio rato, Tada patekau į mokyklą ir norėjau išeiti iš jos bet prie duru stovėjo sargybiniai ir jau užrakino nakčiai, O aš su draugę likom pastate ir ji sako kad dabar visą nakti neišleis, teks praleisti ją čia. Tada lipau į antrą aukštą ir ten pamačiau mokytoju WC kur nusukau, nes užsimaniau į tualetą, Nueinu žiūriu net keista kad pirma karta su tualetu viskas normaliai, nei sulužes nei pilnas vandens, iš jo niekas nevarva, tik kad truputi per arti dureliu, bet tai niekis. ir tada prabudau, nes ištirko norejau į wc :D

Creative

Ryte sapnuoju kad mano psichiatre įsigijo nauja įrenginį šizofrenijai gydyti. Na ir man dave laida su usb jungtimi ir paprašė įsidėti į galvą. Aš galvoju kur ten mano implantai galvoje, atrodo kažkur prie ausies bet neradau. O ji paemė ir įdėjo man į ausį sako taip irgi suveikia, ir pradejo kažkaip maigyti migtukus o an vis lengviau ir legviau daresi. Super aparatas. galvoju pasiziiuresiu kokia firma isiminti bandžiau bet nesekmingai nes dabar nieko neatsimenu. Prabudau anksti ir vel užmigau.

Ir girdžiu :"Kas užmigs tam referatą duosiu rašyti" Aš iškart pabudau sapne tame ir buvau klaseje ar auditorijoje nzn ir supratau kad iš to lapo kuris guli antstalo turiu kažką išlankstyti, na aš ir išlanksčia į dežute. Šalia sedejo manes kažkoks vaikinukas ir tik žvelgia tokiom nustbusiom akim tarsi dežes nebutu matęs. Ir pabudau ši karta iš tikruju.

Idomiai čia gavosi kad sapne eili syki miegot pradejau.

elteide

#551
spalio 03, 2017, 23:09:09 Redagavimas: spalio 03, 2017, 23:25:52 by elteide
sapnavau kažkurią nakty, begalę žuvų , mažų ir labai didelių , ir visur ir po kojom , aš stovėjau ant vandens ar ledo ir jos knibždėte knibždėjo aplink po vandeniu ,neliečiau, negaudžiau tiesiog mačiau ..

Creative

Sapnuoju kad esu trečio aukšto bute ir prie lango stovi pagyvenęs vyras, langas atidaryta ir pastebėjau kad jam blogai norejau pribegti kad tik negiutu pro atvirą langą, bet mane staiga kažkas perkelė į lauką į kitą gatvės puse kur mačiau ta vyra jau besiverianti pro langą, Galvoju kur gaisrininkai ar dar kas nors, ir staiga matau du vyrus jo kambaryje ir jie įtempė jau bekrentanti pro langą, vos spejo. Tuo sapnas ir baigėsi.

Sapnuoju kad mano kieme atsiverė 2x2 smegduobė.

Creative

Seniai sapnavau tokius sapnus kur nueinu į auditorija ir visi nustebę į tave žiūri ir tu nežinai kodel. Arba vienoje auditorijoje vyko talentu parodymas žinoma fantastiniu kur be ju, tai vat įžengiu į auditorija prieina prie manęs destytoja ir pabaksnojo su lazdele ties širdim ir viskas paplaukė per mano akis, mačiau tik begalo nustebusius žmones. Nors atrodo aš nieko nemoku o vat sapne stebinu.

Tai vat arba man čia nevisavertiškumo kompleksas kad bandau žmones nesamoningai stebint kažko, arba tiesiog norejosi būti įpatinga (kas nenorėtu), bet visdelto esu eilinis žmogelis kuris mokėsi kaip tapti geru charizmatišku nuovokiu lyderiu ir nudundejau aš į ligas mat mano sugebejimus jau seniai reikėjo į tinkamą srovę paleist, o aš vis nerasdavau tos srovės taip ir į sieną atsitrenkiau, bet niekis svarbu gyva ir sapnuoju gražius sapnus ir dar viskas prieš akis.

Creative

Sapnuoju kad esu kažkokios Žanos ar Anos namuose, Man davė pavalgyt kažkokiu skaniu oranžiniu blynu. Staiga suskamba mano telefonas ir matau kad mama skambina ir klaus kada grįšiu. Aš paklausiau Žanos ar Anos kiek iki stokholmo? sako 4 val kelio. Aš nustebau ir sakau o kiek iki Lietuvos? sako apie 8 val. Ir galvoju tai kur aš randuosi? pasiemiau žemelapį bet ten neradau nei mūsų nei kelio apie kuri kalbejo. Buvo jau į vakarą atsiliepiau į skambuti ir sakau kad gryšiu rytoj į vakarą. Padėjus rageli Žana ar Ana man sako kad tuoj pakluos lova galesiu pernakvot pas ja, aš padekojau. ir vis galvoju kurioj vietoj aš ir kaip man ryt speti dasigauti iki namu su kokiu transportu ar mane pavežes, ką užsiminė Žana ar Ana kad rt grįš jos vyras ir viską suderinsim. Na suderinsim tai suderinsim. Ir aš prabudau.

Aukštyn