Ką sapnuojate?

Pradėjo Asasinas, kovo 30, 2012, 19:52:48

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Baurob

Citata iš: Legionas  birželio 18, 2017, 13:59:53Aš niekam neįdomus :'(
džiaukis jog niekam neįdomus, a tai blyn įsilauš į tavo mind ir psichozės užpuls viena po kitos..

elteide

kalbėjau su dievu, tiksliau jis daugiau kalbėjo.. :)

Skeletonas

Citata iš: elteide  liepos 01, 2017, 15:54:57kalbėjau su dievu, tiksliau jis daugiau kalbėjo.. :)
Ka gero sakė? :D

elteide

Citata iš: Skeletonas  liepos 01, 2017, 19:58:20Ka gero sakė? :D
mažai atsimenu:)..kž. apie žmogų , ego dievo valią tt .pabaigoj, ką tiksliausiai pamenu, sakė kaip batus susitvarkyt tvarkingai sudėt į kurią lentyną.

Skeletonas

Citata iš: elteide  liepos 02, 2017, 00:55:40mažai atsimenu:)..kž. apie žmogų , ego dievo valią tt .pabaigoj, ką tiksliausiai pamenu, sakė kaip batus susitvarkyt tvarkingai sudėt į kurią lentyną.
Benttiek naudos tvarkos tave bando išmokyt :D

elteide

taip gaunas :D ..

Creative

O aš šiandien nieko gero nesapnavau. Sapnavau mokyklą. Kaip ryte tingėjau anksti keltis, o atsikelus pamačiau šokoladą ant stalo, tai valgiau jį. Paskui kitą akimirką sapnuoju kad tamsoje einu į stotelę į mokyklą važiuoti, dar pereit per gatve problema buvo. Kita akimirka sapnuoju persiregimo kambarį kur sporto aprangą deduosi ant savęs ir kitą akimirką kaip aš žaidžiau tinklinį su sieną sporto salėje. Na štai ir visą dienotvarkė kažkada buvo :D

Skeletonas

Citata iš: Creative  liepos 02, 2017, 01:54:16O aš šiandien nieko gero nesapnavau. Sapnavau mokyklą. Kaip ryte tingėjau anksti keltis, o atsikelus pamačiau šokoladą ant stalo, tai valgiau jį. Paskui kitą akimirką sapnuoju kad tamsoje einu į stotelę į mokyklą važiuoti, dar pereit per gatve problema buvo. Kita akimirka sapnuoju persiregimo kambarį kur sporto aprangą deduosi ant savęs ir kitą akimirką kaip aš žaidžiau tinklinį su sieną sporto salėje. Na štai ir visą dienotvarkė kažkada buvo :D
Jums tai gerai.. Kažkodel per metus Nesusapnoju nei 20 sapnu(arba visiškai neprisimenu) gal žinot kaip sapnuoti ? :D

.L.U.T.H.O.R.

Galėtų reikšti, kad nepasieki REM miego fazės, bet pajaustum tai realiam gyvenime visokiais sutrikimais. Aik iki 23h miegot, visus sapnus užsirašinėk ir fiziškai nepervargk :D

Skeletonas

Citata iš: Legionas  liepos 02, 2017, 02:53:24Galėtų reikšti, kad nepasieki REM miego fazės, bet pajaustum tai realiam gyvenime visokiais sutrikimais. Aik iki 23h miegot, visus sapnus užsirašinėk ir fiziškai nepervargk :D
Na nevisada gaunasi. Aš nedažnai sapnuoju-bet kai sapnuoju nieko nesapnuoju 😂

elteide

kai fiziškai gerai pavargsti ar daug gryname ore pasikapstai, tai miegasi puikiai ir nepameni sapnų... gal dirbi statybose?:)

Skeletonas

Citata iš: elteide  liepos 02, 2017, 13:42:47kai fiziškai gerai pavargsti ar daug gryname ore pasikapstai, tai miegasi puikiai ir nepameni sapnų... gal dirbi statybose?:)
Aš ankciau,arba nepavarges užmigt negaliu, Dirbu su žmonėmis,vakare sportuoju tai gal ir gaunas taip :)
Aš turiu isikraut pilnai kad miegot galėčiau ;)

Creative

Aš vartoju B grupės vitaminus. o tiksliau  kad jame būtų B1 - tiaminas. Tai man ir padeda sapnus prisiminti.

Creative

Sapnuoju savo mama kaip sedim virtuvėje ir šnekam. Staiga mama surimtėja ir sako kad aš "ateivio" vaikas ir ji pavirsta kažkokia būtybę visiškai nepanašiu į žmogų. Aš iš pradžiu išsigandau o paskui pagalvojau kad to negali būti, kad tai netiesa aš netokia baisi būtybė ir atsistojau nuo stalo ir tvirtai nusprendžius kad tai melas sušaukiau: "Tai melas!" ir staiga viskas užtemo ir aš atsiradau kitoje erdveje kur stovėjau aš kaip švirtinti iš pykčio-ryžto-tvirtumo ir priešais mane kažkoks taip pat tvirtai stovinti vyras-būtybė  irgi taip pat švytėjo kaip ir aš tarsi veidrodžiu karalystei tik kad aš moteriškos lties o jis vyriškos. Tuo ir prabudau.

Cerber

#509
liepos 09, 2017, 01:34:56 Redagavimas: liepos 09, 2017, 01:42:20 by Cerber
Citata iš: Creative  liepos 09, 2017, 01:25:23Sapnuoju savo mama kaip sedim virtuvėje ir šnekam. Staiga mama surimtėja ir sako kad aš "ateivio" vaikas ir ji pavirsta kažkokia būtybę visiškai nepanašiu į žmogų. Aš iš pradžiu išsigandau o paskui pagalvojau kad to negali būti, kad tai netiesa aš netokia baisi būtybė ir atsistojau nuo stalo ir tvirtai nusprendžius kad tai melas sušaukiau: "Tai melas!" ir staiga viskas užtemo ir aš atsiradau kitoje erdveje kur stovėjau aš kaip švirtinti iš pykčio-ryžto-tvirtumo ir priešais mane kažkoks taip pat tvirtai stovinti vyras-būtybė  irgi taip pat švytėjo kaip ir aš tarsi veidrodžiu karalystei tik kad aš moteriškos lties o jis vyriškos. Tuo ir prabudau.
o "ne sapnuose" tu vyriskos ar moteriskos lyties? ar kas nors "in between"?

Aukštyn