Švytuoklė, mano siela, keisti nutikimai

Pradėjo Vytautas, sausio 20, 2014, 14:23:38

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Linas Esu

90 + 21 = 111 milijonų € , ne vieną kartą reiktų laimėti loteriją :D jei neklystu  80 mln eurų buvo didžiausias laimėjimas Europoje :D

.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: Linas Esu  rugpjūčio 09, 2017, 01:05:1690 + 21 = 111 milijonų € , ne vieną kartą reiktų laimėti loteriją :D jei neklystu  80 mln eurų buvo didžiausias laimėjimas Europoje :D
Eurojackpot + Vikingų Loto = Easy :) 

Vytautas

#152
rugpjūčio 09, 2017, 08:30:58 Redagavimas: rugpjūčio 09, 2017, 08:59:59 by Vytautas
Be problemų ne tik alaus bet ir apčiuopiama finansinė pagalba kiekvienam aktyviam forumiečiui. :) Iš tikro su kūrėjais yra toks sutarimas. Na toks bandymas buvo ir anksčiau bet su savo siela nes tuo metu buvo toks supratimas. O iš tikro kūrėjai apsimetė mano siela. Aišku viskas labai logiška iš jų pusės nes aš niekada nebūčiau savanoriškai kreipęsis į juos. Tiesiog subordnacijos reikalas.  Žodžiu jie taip mane prisipratino ir galutiniam variante paaiškino kaip yra iš tikro. Ir šiam momentui liko tik tokie buitiniai reikalai. Vienas iš jų finansai. Bet ne piniguose esmė. Bent man būtų įrodymas kad tai ne kažkoks dirbtinis intelektas ar kažkas žaidžia su manimi o iš tikro šio pasaulio kūrėjai. Nes kol kas šitokio bajerio nenutiko niekam. Vadinasi tokių galimybių net neturėjo pirmoji civilizacija sėdinti aukštesnių vibracijų pasaulyje. Apart  kūrėjų to niekas negali padaryti. Maža to planas yra dar "kietesnis". Pasiėmus tuos 111 dar po to pasiimti sekančius du lošimus po 10. O po to iki kol nebankrutuos lošimas visuomet pasiims draugai ir pažįstami po 10 milijonų €. Taip kad pinigai iš to lošimo neturėtų daugiau palikti Lietuvos. Aišku neišvengiamai taip "žaidžiant" jie turėtų bankrutuoti. Bendrai tai būtų įrodymas žmonėms kad tikimybių teorija neveikia ir mokslas nieko vertas. Na o kadangi žmonės reaguoja tik į pinigus, o čia labai dideli pinigai tai puiki galimybė paaiškinti kas čia ir kaip čia. Be to paaiškinti kas bus ateityje ir kokia kryptimi prižiūrėti save. Ateities planas niekur nedingo tik pasitikslino laikas. Ir dar vienas svarbus momentas rugsėjo gale turėtų man "įsijungti" žmonių gydymo galimybė. Tiksliau per mane kūrėjai kai kuriuos žmonės tiesiog regeneruos į idealiai sveiką būseną. Pagalba galima kažkur 50% žmonių. Ir šiuo atveju ne gydomieji man moka, o aš jiems jei jiems reikalinga finansinė pagalba. Manimi pasirūpinta ir iš gydomųjų man nieko nereikia. Visai logiškas variantas. Pagalba žmonėms aišku tik su jų noru iš tikro yra esminis ir prasmingiausias  momentas. O visumoje viešas šio pasaulio suvokimo sugriovimas ir pasiruošimas ateičiai.

Ir ta informacija ten paskelbta sąmoningai kad būtų galima parodyti kad tai iš anksto žinomas momentas. Na bet natūroje bus kaip bus. :) Gal ims ir subyrės tie prizai. :) Šiaip įdomu stebėti iš tokios pozicijos. Beprasmiškai bilietu pirkti nereikia. Taip kad nieko neprarandu. :) Pirkti tik tada kada bus laikas, o tai po rugsėjo 15d. :)

Beja @Legionas esi vienas iš tų kuriam priklausys iš kūrėjų pusės 10 milijonų €. Taip kad jei man įvyks tai ir tau įvyks. Tikėjausi kažkaip ramiai praslysti bet kažkaip kaistai kažkokiam užkampyje iškasei info. :)

elteide

o kam reikia tuos 50 proc. žmonijos išgydyt? kodėl ne visus , čia kaip iš Visitors  8)

Linas Esu

@Legionas  , sveikinu teoriškai įstojus į milijonierių klubą :D

Vytautas

#155
rugpjūčio 09, 2017, 13:24:08 Redagavimas: rugpjūčio 09, 2017, 13:33:20 by Vytautas
Citata iš: elteide  rugpjūčio 09, 2017, 12:04:00o kam reikia tuos 50 proc. žmonijos išgydyt? kodėl ne visus , čia kaip iš Visitors  8)
Ne čia tik pats faktas kad nevisiems galima padėti. Ir šiaip fiziškai net visiems norintiems neįmanoma, nes kiek suprantu procedūra tokia. Pirmiausiai prie žmogaus akių su švytuokle  paklausi ar jam kūrėjai padės. Jei taip dar pasitikslini ar tam žmogui reikalinga finansinė pagalba. Toliau paėmei žmogų už rankos kad būtų tiesioginis kontaktas ir laikai nuo 5 min iki 30 min. Per tą laiką kūrėjai tiesiog pertvarko to žmogaus kūną nors ir paskutinėje vėžio stadijoje. Kam padėti jau kūrėjai turi savo paprastą kriterijų kaip žmogus per savo visą gyvenimą pažeidinėjo kitų žmonių valią. Pagal tai perspektyvoje "normalūs" žmonės lieka čia, o čia transformuojama į idealų pasaulį. Kiti gi kuriuos galima sąlyginiai pavadinti "blogi" perkeliami į analogišką pasaulį kaip šis ir viskas lieka kaip buvę. Beveik. :) Be to ši informacija kažkaip turi tapti vieša kad norintys galėtų "pasitaisyti" t.y. nedaryti blogai kitiems kas ir jiems blogai. Labai jau paprasta ir aišku. Aišku yra "beviltiškų" pvz žmonių žudikų. Bet kiti tikrai gali pasistengti.

Kitas momentas be manęs dar yra 3 žmonės kurie panaikinę savo visus žalingus įpročius ir atsisakę mėsos, o svarbiausiai išlaikę egzaminą su saulės simboliais įgaus tokias pat gydytojo-tarpininko galimybes. Atitinkamai "našumas" padidės. Kas tie žmonės. Na tai pirmiausiai ta moteris su kurią buvom pirmieji biologiniai žmonės. Žinau kas ji. Stebiu iš šonu ir grožiuosi pačia seniausia ir idealiausia moterimi žemėje.  :) Perspektyvoje vienas kitą atrasti ir kai ji išlaikys saulės simbolių egzaminą galima paprašyti kūrėjų pakeisti kūnus į nebiologinius ir tobulus. O kai nusibos būti šiame pasaulyje paprašyti perkelti į nematerialų pasaulį ir tapti tokias pat kūrėjais kaip pirmapradžiai. Tokia visų žmonių "originalų" evoliucija. Kūrėjų sukurta tobula pora pradžioje perspektyvoje tampa amžina pora. Tai tampa galima po 14 persikūnijimų. Žinau ir vieną iš 250 pirmųjų porų vyrą. Kažkur netoli "sukiojasi" ir jo tikroji antroji pusė. Jiems taip pat laikas anapus. Bet čia dar gali "padirbėti" kitų gerovei.

Tai va tokios fantazijos. Stebim loterijų rezultatus. Kito būdo kaip sukrėsti žmonių smegenis nesugalvojau. Kadangi šiame pasaulyje valdo tik pinigais tai ir pasityčiojam iš jų. :) Kiek liko laiko iki esminio pokyčio tai realiai su jais nelabai ką yra veikti. :)

Citata iš: Linas Esu  rugpjūčio 09, 2017, 12:51:50@Legionas  , sveikinu teoriškai įstojus į milijonierių klubą :D
Jei viskas "teoriškai" gerai tai patį su tuo pačiu. Nori nenori bet įtariu užmesi akį į rezultatus. :)

.L.U.T.H.O.R.

@Vytautas na taip netikėtai, labai retai kada lankausi tokiose svetainėse :D
@Linas Esu o kas sakė, kad nesu ir praktiniame?:D Ne, ne, tikrai nesu :D

Linas Esu

Citata iš: Legionas  rugpjūčio 09, 2017, 13:25:04@Vytautas na taip netikėtai, labai retai kada lankausi tokiose svetainėse :D
@Linas Esu o kas sakė, kad nesu ir praktiniame?:D Ne, ne, tikrai nesu :D
Ką su pinigais žadat daryti ? ar klausite švytuoklės pagalbos ?

.L.U.T.H.O.R.

Atiduot, man tai tiek nereik :D

Vytautas

Citata iš: Linas Esu  rugpjūčio 09, 2017, 13:27:05Ką su pinigais žadat daryti ? ar klausite švytuoklės pagalbos ?
Na taip briedis dar miške o jau kepam. :) Viso šito malonumas kad nereiktų sukti galvos ar mėnesio gale sueina finansiniai galai. Ir svarbiausiai nereikia dirbti. Pats didžiausias malonumas. Bendrai yra apribojimas nekišti nosies iš Lietuvos teritorijos. Čia bet kuriuo atveju yra pinigai ar jų nėra. Net kai to nežinojau tiesiog savaime nemėgau keliauti. Dabar suprantu kodėl. Na pasižiūriu į automobilius. Normalus variantas iki 1500€. Ne normalus variantas Bugatti Chiron praktiškai su mokesčiais už 4 milijonus €. Kiti super automobiliai kažkaip nelabai žavi. Ne normalus praktinis variantas Mersedes-Benz Maybach. Na dar grybauti, uogauti gal koks MB GLS. Šiaip jokių apribojimų šioje srityje. Galiu kvailėti kaip noriu. :) O jei pinigai bus tai jų "davimas" griežtai derinamas. Blogiems nepriklauso. :) O aš paprastai nežinau kas blogi. Čia tik švytuoklė gali padėti. :) Tai va šiuo klausimu tokios fantazijos. Iš tikro nelabai yra kur "išsiplėsti".

elteide

Toyota IQ arba Smart dar trūksta

elteide

Citata iš: Legionas  rugpjūčio 09, 2017, 13:34:04Atiduot, man tai tiek nereik :D
nesikuklink, duoda -imk ...:D

Vytautas

Citata iš: elteide  rugpjūčio 09, 2017, 15:09:17Toyota IQ arba Smart dar trūksta
Na iš žiūrimų normalių auto tai man kažkaip vw polo gundo. Na čia jai mano 1995m senukas mb c220d nesibaigtų. :) Nors kol kas jam neturiu jokių pretenzijų. Per 4m turėjimo 500€ remontui šiais metais. Pigiau ir geriau nėra ką norėti. :) Ir važiavimas labai malonus.

elteide

polo sportinio fasono labai malonus auto ir clio gražutis :)

Besidomintis

#164
rugpjūčio 09, 2017, 16:02:51 Redagavimas: rugpjūčio 09, 2017, 16:08:13 by Besidomintis
Citata iš: Vytautas  rugpjūčio 09, 2017, 08:30:58Na o kadangi žmonės reaguoja tik į pinigus, o čia labai dideli pinigai tai puiki galimybė paaiškinti kas čia ir kaip čia.
Taip,tikrai,retas patikės kuo nors kitu,išskyrus pinigus.
Citata iš: Vytautas  rugpjūčio 09, 2017, 08:30:58Ateities planas niekur nedingo tik pasitikslino laikas.
Teikia vilties.
Ar galima sužinoti,
Citata iš: Vytautas  rugpjūčio 09, 2017, 13:24:08Kiek liko laiko iki esminio pokyčio

Aukštyn