Forumo lankomumas

Pradėjo Creative, gegužės 15, 2017, 20:39:22

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Creative

Vis žiūriu ir žiūriu į lankomumo statistiką ir prisiminiau kai buvo "ateiviai" pas mus lankėsi tai statistika šoko iki 600 svečiu o darbar vos 50 susirenka. Vis mažyn ir mažyn ir vasara čia ne prie ko, nes jau praeitais metai stebejau ar koks skirtumas yra, deja ne. :(

elteide

 ...kas išaugo , kas apsženijo, kas vaikų susilaukė, o kas ir numirė ...taip ir mažėja

Andreliooo

#2
gegužės 15, 2017, 20:50:02 Redagavimas: gegužės 15, 2017, 20:55:03 by Andreliooo
Kur čia galima pažiūrėt tą lankomumą?

EDIT: Radau. Nu žinai. Ištikrūjų mažas lankomumas, reiktų reklamuoti šitą puslapį :/. Ir taip jau siūlyčiau keisti forumo dizainą arba jei jau nekeist tai kažkiek kažką atnaujint.

Benamis

Keista, kad administracija nesistengia labiau forumo populiarinti. Galetu retkarciais i savo Facebooko puslapi kelti nuorodas su idomiomis temomis, taip pat galetu straipsniuose kur nors apie foruma uzsiminti (pvz. jeigu straipsnis apie ateivius, tai ideti nuoroda i forumo kategorija kuri susijusi su NSO) ir t.t. ir pan. Nesuprantu kodel to nedaro.

P.S. Po 600 buvo tik kelias savaites (tarkim Bailey, Inkognito buvo pritraukes). Siaip budavo apie ~100-150.

.L.U.T.H.O.R.

Forumas antraeilis, svarbu skaito straipsnius :D

elteide

as beveik neskaitau.

.L.U.T.H.O.R.

Aš tiesą sakant irgi ne. Šiaip lankomumo mažėjimas manau natūralus dalykas, forumai jau savo atgyveno ir dauguma kraustosi į kitus socialinius tinklus. Norint pagyvinti forumo lankomumą būtų galima padaryti(jei išeitų) panašiai kaip technologijos.lt padaryta, kiekvienas straipsnis turi atskirą temą forume, kur rašomi komentarai.

SPACE

Kad LT dabar koks 50 000 žmonių, pusė mokinių, pusė pensininkų, kas gi lankysis. Iš užsienio irgi mažai ateina, jie vietinius lanko.

elteide

nu jo, juk kas 3 lietuvis emigraves  8)

paragraf 78

Na reikia įvertinti kad artėja vasara.
Aš forumuose gerus  metų mirkau, tai prieš vasarą visada kažkas pradeda nerimauti, kad forumai miršta. Tai normalu :)
Žinoma, įtakos turi ir kiti soc.tinklai, bet dalis žmonių vistiek renkasi forumus.
Aš pats žiauriai darbais apsikrovęs, nors ir stengiuosi bent kartą per dieną prisijungti prie tų trijų forumų kuriuose dar esu, bet aktyviai dalyvauti tiesiog fiziškai nėra laiko.

elteide

na va vakare spejau gera gabala tvoros nudazyt, o diskusiju ner ...

SPACE

Tai kad ir nebebus tų diskusijų, vietoj spirit bus įvestas VR virtual reality direct transmission interface, dabar visai kitokie žmonės ir jie visai kitaip funkcionuoja.

elteide

Citata iš: SPACE  gegužės 16, 2017, 22:47:23Tai kad ir nebebus tų diskusijų, vietoj spirit bus įvestas VR virtual reality direct transmission interface, dabar visai kitokie žmonės ir jie visai kitaip funkcionuoja.

galetumet patikslinti paprasta ai6kia kalba paprast vartotojui ? :)

SPACE

Pradingo antimaterinė spirit dalis, tada žmogai nebegali funkcionuoti properly. Kad atstatyti situaciją, bus įvesta VR. Kad išgyventi, jūs net ir vialnią prarytumėt, todėl ir microchipą priimsit. Nes karo atsisakyta, kiek žinau, todėl lieka šis variantas. Ir tada pamatysit atsivėrusį dangų ir Landzbergį ateinantį teisti gyvųjų ir mirusių. Ir vėl galėsit dainuoti: we keep the party going on and marasm moving on.
XXa. jau buvo VR, bet šiaip ne taip ištempė.

elteide

ačiū, bet ne mano proto bokštui tai suprast ... 8)

Aukštyn