Dalyviu santrauka

Pradėjo Daryk, sausio 12, 2014, 01:41:23

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Daryk

Taigi, po vieneriu metu stebejimo, trumpa santrauka apie sio forumo dalyvius. sorry ne visus, jeigu neuzbanins kazkada pabaigsiu.

adminas, paragrafas - neapsisprendelis kuris neturi jokios savo nuomones, ka perskaito ta ir sau pritaiko. Viena diena gali tiketi santa klausu, kita diena jau nebetikes. Kodel - pats nezino, nes kitaip zmones netobuleja tikriausiai. didziausia rakstis forume jam teroras, nes jis tikriausiai vienas is nedaugelio ( ir su juo as sutinku) pastebi admino nusisnekejimus.

adminas, anomalija - nors ir adminas bet kas dedasi forume jam tikriausiai nusisikt grubiai snekant, nes nei dalyvauja nei domisi forumo gyvenimu. padaro update ir ties tuom juo darbai pasibaigia.

modas, benamis - tikintis, viskas normaliai, racionaliai masto, kartais nusipeza (bet cia labai retai), bet modui tikrai netinka, per daug svelnus kitiems dalyviams, o daug kam cia reikia gero botago.

modas, druwis - teigia esas magas, bet taip nei vienas ir nepamate kokia magine sistema pats naudoja. pavare teorijos (tikriaiai perskaitytos knugose uz 6lt) ir perpostines i foruma. buti moderui gal ir tinka.

modas, roxio - jeigu nestebeciau forumo, netgi nezinociau, kad toks egzistuoja. jeigu ne velnio nedaro kam ji laikyti moderu? _anonimas_ labai gerai uzimtu jo vieta manau.

Pereinam prie paprastu nariu

pradesim nuo amzino skeptiko netikinciojo tinsoldierio - nors kai pradejo diskutuoti forume naudojo drastiskus palyginimus ir netesiogiai zvenge is tikininciuju. dabar matau poziuris susvelnejo ir diskusijos grazesnes. bokalas nuo manes, kad netingi pasiknaisioti del infos. bet ta pati bokala atsiemu atgal uz marijos ausrines pavilionines sapaliones.

a.t.sielis - 5 bokalai nuo manes, vienas is nedaugelio zmoniu kurie zino kuom tiki ir ka mano apie viena bei kita dalyka. siaip pelnytai gavo metu forumiecio titula.

teroras - vienas is nedaugeliu kuris pastebi paragrafo nusisnekejimus ir absurdus forume. gal ir kiti pastebi, bet kaip cia pries admina sokineti, tegul teroras ta daro. uz tai pagarba nors ir kartais paraso nusipezejimu.

chech-kuolis - zmogus kuris megsta pavaryti sarkazmu. tikriausiai galvoja, kad jam fantastiskai tai gaunasi. nei velnio galiu pasakyti, debiliskai atrodo. tam tikkras IQ turiu pripazinti egzistuoja, bet tikrai ne tiek daug jo kaip jis galvoja esa turintis.

marius - dar vienas sarkazmo zmogus forume. tau irgi galiu pasakyti, kad sudas gaunasi is tavo sarkazmo. zmogus kuris tikriauaisiai ir matydamas skestanti baloje vaika nepultu jo gelbeti. pagal jo logika jis uz tai neatsakingas nes visu pasaulyje neisgelbesi.

asasinas - kur dingo jo meiles ir geismo proverziai forume? ar dabar perejo prie asmeniniu zinuciu? idomu ar per tai laika jau prarado nekaltybe?

master - paaugle kuri dar saves neatrado ir bala zino ko iesko. tikiuosi suras. cia ne is blogos puses rasau.

crystal - sakyciau tinsoldieris tik mot. pavidalu. esminis skirtumas, kad nepateikia tiek daug isoriniu nuorodu savo postuose.

eternal.bliss - zmogus megsta kartais nukysti i bala zino koki pasauli, nors nera ant tiek atitrukes nuo realybes, kad nesuvoktu kur sapnas, o kur ne. tikiuosi per daug neatitruks, nes dabar kaip ir viskas tvarkoje.

la.benas - hakeris

Ezekiel - eternal.bliss nr. 2 + narkotiku ekspertas. gaila, kad tik teoriniu lygmneniu, taigi galima sakyti zodis ekspertas yra kabutese.

preacher - sitam veikejui skirciau atskira forume nominacija pavadinimu "AS, MANO ir PAS MANE".

snofru - duokit jam modero teises.

xsistemax - zmogus supermenas kuris nezinomu budu gali paveikti materija ir perskaityti zmoniu mintis. deja apie tai zinome tik is forumo. nors bendrai tai matosi nekvailas.

varpainis - vienintelis kuris tiek daug demesio skyria demesio vaikams forume ir ju zinutems. Pedo-bear? cia juokauju zinoma.

A.C.A.B. - neduokit jam moderu teisiu, nes tikintieji butu uzbaninti.

puodukas - 415 speju tiek kartu perskaites Biblijos kiekviena lapa.

Vytautas - ka manau apie ji tegul pasako jam svytuokle. (beje tikrinau: paklausiau savo sielos ar as turiu siela, o ji atsake NE).

idenmeyou - kvantines mechanikos ekspertas ir genijus. atsakys net i tuos klausimus kurie nebuvo uzduoti sioje dimensijoje.

_anonimas_ - nors jaunas bet kartais drebsteli idomiu zinuciu. kaip jau sakiau, duokit jam modo teises.

gidas - ismok cituoti. jeigu jau sugebejai uzsiregistruoti tai ismok ir tekstus cituoti. beje kiek tau? 104?

Iron Tara - buna kai kuriu zinuciu nesuprast ar trollina ar rimtai raso. grazios nuotraukos.

Justinas Herbsman - kiek vienai dozei sunaudoji?

siam kartuis uzteks.

PEACE!

TinSoldier

Dėl kai kurių prunkštelėjau :D

Asasinas

Kaip anekdotas tai smagiai susiskaitė, bet kaip rimtas tekstas - nelabai.

varpainis

Tarp koju tuscia vieta, kad nuomonei issakyt reikia atskira paskyra kurtis?

illuminati

tai kas zino, gal ir tuscia, jei ten mergina/moteris komentuoja  :o


Master

#5
sausio 12, 2014, 07:59:43 Redagavimas: sausio 12, 2014, 08:07:26 by Master
Visai taip takliai pašaudė... :D
Nieko nesakykit.... juk smagu kai forumo nariai tokie savotiški ir individualūs... Už tai keliu nykštį. Ir "daryk" už suvargtas pastangas, bet idomiais mintis. Nors realiai tai pati ideja nepatiko. Kažkoks chaoso įnešimas ir tiek...
Bet norėčiau autoriaus paklausti (žinau, kad perskaitys.... Juk taip nuoširdžiai visus metus stebėjo forumą)
O ką pats apie save manai?  ::) (jei nieko, tai tada sakyk, koks jausmas stebėti virtualų socialinį gyvenimą, jį sureikšminti, tačiau į jį neįsitraukti?)
Koks tikslas pateikti šitą analizę jei tiki, kad už tai gali būti užbanintas?
Kodėl "tai" įdėjai į temą techniniai klausimai/pastabos?




Iron Tara

Nu nesakykit, kad nebuvo įdomu paskaityt :D Pramoga. For fun. Ir kam dabar jum čia reikšmintis, kad kažkas apie jus parašė kažką. Juk viešos asmenybės čia esat ;D

Master

Ot niekas ir nesireikšmina (: ( o jeigu kalbi apie klausimas, tai man šiaip įdomu).


ponaitis

Kai baigiau skaityti net atsipučiau,kad manes nėra saraše,bet kreiptis į autorių kažin ar verta,panašu į tai kai sukuria tema su istorija ar kuo panašiu ir dingsta iš forumo,o nariai diskutuoja tikra ar ne,bet nėra kam atsakyti.

ajolu

man tai kilo mintis, kad kažkas čia užsiregistravo iš mūsų kitu niku ir parašė :D

la.benas

Įdomu, kas čia toks... :D

Teroras

3 aprasymai priverte nusisypsoti, bet galejai labiau pasistengti :)

czech-kuolis

Citata iš: ajolu  sausio 12, 2014, 13:13:28
man tai kilo mintis, kad kažkas čia užsiregistravo iš mūsų kitu niku ir parašė :D

Reikis tikėtis, kad taip ir yra, nes kitu atveju pašaliniam žmogui metus stebėti forumo dalyvius ir dar parašyti ataskaitą - tai liūdna ir nesuprantama  :o. Nors kiekvienas turi savo pramogų. Sakoma, kad kai katinas neturi ką veikt, laižo kiaušinius, na, čia tarp kitko.
Jei kas iš savų - bailu ir tiek. Nors madinga, buvo juk kažkoks veikėjas "Kritika". Irgi iš savų.

Benamis

Citata iš: Daryk  sausio 12, 2014, 01:41:23
adminas, anomalija - nors ir adminas bet kas dedasi forume jam tikriausiai nusisikt grubiai snekant, nes nei dalyvauja nei domisi forumo gyvenimu. padaro update ir ties tuom juo darbai pasibaigia.


Bet tai is pat pradziu administratorius Anomalija sake, kad nedalyvaus forumo gyvenime. Jis tik priziuri forumo tech. puse ir padeda kartais nesaliskai isnarplioti situacija del ispejimu ir banu. Apskritai anomalijoje forumas net nebuvo numatytas, turejo buti tik puslapis :)

Idomios pastabos ;D

Calibrae277

he ;) manes nera bet nereik visko primt uz grina piniga visokiu ira ir visokiu reik kitaip neidomu bus :)
Citata iš: Daryk  sausio 12, 2014, 01:41:23
sorry ne visus, jeigu neuzbanins kazkada pabaigsiu.

idomu kas bus sekantis :) ir ar kas leis jam uzbaigt jei nepasiplaus is forumo :)

Aukštyn