Nso Šiauliuose

Pradėjo Pensininkas, rugsėjo 02, 2014, 13:16:47

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Pensininkas

Sveiki norėčiau papasakoti savo istoriją. :)
Vieną kartą (apie 2011m. o gal 2012m. žiemą, kažkur apie 22:00-23:00) grįžau namo vėlai vakare, jaučiausiau siaubingai, tai iškarto nusiprausiau ir nuėjau atsigulti.
Taigi gulėjau sau ir spoksojau į langą (pro langą negalėjau nieko matyti nes buvo užtraukti roletai). Vienu žodžiu man ramiausiai gulint vis garsėjant išgirdau tokį savotišką zvimbesį (iš pradžių į jį neregavau, mano mintys buvo kitur, pvz: kaip daugelis žmoniu negirdi laikrodžio tiksėjimo o tik po to susigaudo). Po to tam zvimbesiui nenustojus pamačiau keturias švytinčias raudonai  ,,Lėkštes" tik jos buvo ne horizontalios o vertikalios, skrido greičiu maždaug normaliu žmogaus bėgimo greičiu, buvo kokiu 3-4 m. dydžio, skrido apie 3-4 aukšte (dar nuotrauką su paint'u nupiešiau kaip maždaug atrodė).
Sapnuot negalėjau nes nebuvau taip nuvargęs kad būčiau užmigęs, beje mano brolis girdėjo tą zvimbesį tik ,,lėkščių" nematė.
Draugams pasakojau apie tą įvykį tik niekas manimi netikėjo, ilgai laužiau galvą kas tai galėjo būti, bet tai nesupratau.

jeigu kas žino kas tai galėjo būti tai parašykit. :)

Aukštyn