NSO Šiauliuose

Pradėjo rutulys, rugpjūčio 27, 2014, 00:24:10

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

rutulys

Mano susidūrimas su NSO (UFO)

Iš karto perspėju mano regėjimas gana prastas, kai reikia žiūrėti į tolį.  Įsukdamas į  S. Daukanto gatvę, Šiauliuose, pastebėjau kažkokį keistą rutulį. Jis visą laiką sukosi, ir man atrodė, kad ant jo kažkoks juodas simbolis užrašytas, vis stengiausi jį pagauti. Tiesa, fotografuodamas, dažnai naudojau padidinimą virš 4 kartų. Mano fotoaparate iki 3 kartų didinimas yra optinis, po to jau skaitmeninis. Aš stengiausi daugiau nedidinti, nes pradeda jaustis rankų drebėjimas ir paprastai sugadinami kadrai. Keista, šį kartą lyg ir nesugadinau  nei vieno kadro naudodamas didinimą. Tik vieną filmuką ištryniau, kur nieko nebuvo, tik nufilmuotas namas S. Daukanto gatvėje.
Taigi, nuo pradžių,  nufotogravau tą rutulį, ir iš karto pagalvojau kad reiktų pafilmuoti savąjį NSO. Ne tik fotografuoti, bet ir užfiksuoti jo keistą judėjimą: tai aukštyn, tai žemyn, kad net pasislepia už namo ar medžių. Bet tik pradėjus filmuoti, tas rutulys iš karto pradėjo eiti iš kadro. Mintimis gavau signalą, kad negalima filmuoti. Aš iš karto nutraukiau filmavimą, nors dar rutulys nebuvo pasislėpęs. Visgi pažiūrėjau, ką nufilmavau, paskutinį kadrą, ir ten nieko nebuvo. (Nors, kai kompiuteryje žiūrėjau visame filmuke rutulio nebuvo, nors aš jį vizualiai mačiau.) Tada man leido filmuoti.
Aš nieko neklausinėjau, man nieko nepasakojo. Tiesiog manęs paprašė įvertinti koks jų dydis, nedvejodamas pagalvojau, kad nemažiau 2 metrų. Gavau patvirtinimą. Visgi, norėjau pafilmuoti, ir įvertinti iš kito taško. Bandžiau filmuoti ar fotografuoti, kad jis būtų krašte - kad į kadrą pakliūtų ne tik debesys, bet ir medžiai ir pan. Galiausiai, jiems matyt atsibodo mano toks keistas fotogravimas-filmavimas. Tada aš stengiausi nejudinti savo fotoaparato,  o  jie porą kartų patys priartėjo prie kadro krašto, o po to užėjo už jo.
Aš priartėjęs prie IKI, iš arti, jau pastebėjau kažkokį kartais į akis krentantį lyną. Jis buvo labai plonas, ir aš į jį beveik nekreipiau dėmesio. Užsipildė mano fotoaparato atmintis ir tai aiškiai daviau suprasti.
Aš vis dar žiūrėjau į rutulį, nors jau neabejojau, kad matau reklamą ant IKI prie turgaus. Mane užkalbino praeivė, jį klausė, ar ten lėktuvas. Ji žiūrėjo kažkur kitur, ne į rutulį.  Bet aš vis gi pažvelgiau atgal į rutulį, ten judėjo mažas debesėlis, tarsi, iššokęs iš už rutulio ir jis judėjo nelabai greitai, sukta trajektorija.  Iš tikrųjų, gal ten koks sudėtingesnis judėjimas buvo, aš labai neilgai į jį žiūrėjau. Virš savo galvos pamačiau nedidelį objektą su neproporcingai dideliais sparnais, kad jau beveik galėtum jį palaikyti kryžiumi, jis buvo šviesiai baltas. Tuo metu vietoj balto   debesėlio pamačiau taip pat šviesiai baltą taškelį, kuris judėjo kažkur į apačią.
Praeivei pasakiau, kad mano dėmesį buvo patraukęs rutulys, o jį sakė, kad pro ten eina kasdien ir tą rutulį jau  tūkstantį kartų jau buvo mačiusi ir jis visai jai neįdomus, kas kita tas niekada nematytas objektas. Kaip minėjau mano akys nėra kaip erelio, nors šiaip nesiskundžiu savo regėjimu ir man jo paprastai pakanka, tačiau nesu tikras ar praeivė nematė dar kokio kito objekto. Aš žiūrėjau į savo kryželį ir tik pastebėjau, kad nebuvo jokio garso ir suabejojau, ar tai lėktuvas.
Stengiausi, kuo nuosekliau viską papasakoti, tačiau, kai praeivė kalbino ir stengėsi kažkur nukreipti mano dėmesį, o aš ir ten, ir ten, ir ten žiūrėjau per labai trumpą laiką, ir tuo pat metu palaikiau dialogą su praeive, tai gal ką ir sumaišiau ‒ seką ar tvarką, ar kažką ne taip suvokiau.

Galite mano istorija ir pasakojimu visai netikėti. Tiesiog kaip ufologai, pažiūrėti kaip į kažkokią alternatyvą atsibodusiems kinietiškiems žibintams ir patiems nereikia nieko daryti, kai yra tokia reklama. Nors keistoka, kai pagalvoji, kaip pačiam reiktų ją nuolat sukti, tai pritraukti, tai atitraukti - keistas aitvaras, sakyčiau, kuris kaip dujų pripildytas balionas turėtų kilti, o čia tas keistas nuolatinis nusileidinėjimas. Oro duobėmis nepaaiškinsi tokio dalyko, aerodinamika be sparnų man tamsus miškas.
O čia nuorodą ką prifotografau ir prifilmavau:
https://drive.google.com/folderview?id=0B04e8q0Zt79Gc3JzM25zZG5POGc&usp=sharing


Benamis

As nelabai supratau ar cia buvo trollinimas ar kaip? Isskyrus IKI reklamos baliona (kuris lygiai taip pat kabo ir Vilniuje Tuskulenu g.) nieko nuotraukose ir video nematau.

rutulys

#2
rugpjūčio 27, 2014, 03:32:24 Redagavimas: rugpjūčio 27, 2014, 03:57:52 by rutulys
Aš pirmą kart tokį daiktą pamačiau, ir kai ten praeivė sakė, kad 1000 kartų jį matė, tai aš tuo netikiu, gal prieš kokią savaitę jo, dar ten nebuvo, manau, būčiau pastebėjęs. Iš pradžių tikrai tikrai mačiau man neaiškų rutulį, kuris į jokį oro balioną neužnešė, nebuvo jokios gondolos. Neabejotinai ne koks plazmoidas, buvo versija gal koks meteorologinis zondas, nors mano manymu per didelis ir t.t. Ir  be to benamį, kiek čia yra vilniečių, kurie lankėsi Tuskulėnų gatvėje ir tai matė savo akimis.
Kažką panašaus kažkas žaidė su kinietiškais žibintais. Niekada nematę kinietiškų žibintų, iš karto jei švieselės, tai kinietiški žibintai, ir kaip tokią versiją paneigti, jei niekada nematęs tų prakeiktų kinietiškų žibintų??????? Juk čia niekur net neįdėjot tokių kadrų. Patys ten kažkur kažką pažiūrėjot ir viskas. Čia tarsi rodau kažkokias emocijas, o aš praktiškai nieko nejaučiu. Viskas vaidyba, bet informacija tikra, ir pasakojimas apie tai kas už kadro - tikra. Nereikia manęs nei raminti nei ką. Aš tik kartais noriu jus išjudinti iš sąstingio, bet matau, kad bereikalo stengiuosi. Šiaip man dar toli iki baltojo trolio, bet ne internetinio, kokia prasme paprastai suteikiama forumuose, kuriuos gal būtų galima pavadinti juodaisiais troliais, kaip suprantu jie "maitinami dėmesiu". Tarp kitko ne tave turiu minty, manau čia be tavęs yra vienas kitas užsimaskavęs juodasis trolis ar kažkas labai netoli to. Kad būtų aiškiau, man tarsi kaip baltajam troliui idomi tik informacija ir pasakojimai, visokie išvedžiojimai, vandenėlio pilstymas, ilgos diskusijos man neįdomios, manęs ten nėra, koks aš trolis? Ir kai matau kaip juodieji viską sukiša į lentynėles, reikalauja įrodymų, apsimeta mokslininkais, kalba apie pseudomokslą, o patys vadinasi ufologais. Tarsi aš už chaosą, bet tikrai ne už tokį bardaką, kai į kitus žiūrimą kaip menkystas nesugebančius mąstyti, jiems reikia viską suvirškinti ir įvertinti, bei pasakyti kaip galvoti. Jei viskas būtų sąžiningai tai aš gal ir būčiau už tokį virškinimą, kiekvienas savo srityje virškintų ir dalintusi informacija. Nėra laiko visur įsigilinti ir visko žinoti. Į tą patį dalyką galima pažiūrėti bent iš trijų skirtingų pusių: iš viršas, iš apačios ir iš šono. Bet čia kai bandoma sukišti viską į savo lentynėles lieka tik kairė arba dešinė, viršus arba apačia. Tas vadinamas amžinasis dualumas. Ir čia daugiau bendrai parašiau, ne tik jūsų forumą turiu omenyje. Kaip koks baltasis trolis pariaumojau, galite nekreipti dėmesio. Tipo nemaitinti manęs savo dėmesių, o iš tikrųjų beverčiais komentarais, kurių man nereikia. Tik normaliu pašnekovų, nebijančiu retkarčiais įjungti durnių ir išeiti už dualumo ribų. Galima ir be įjungto durniaus išeiti. Tik kaip čia pasakius, baisu prarasti autoriteta ar dar ką, ant kurio visiems ir taip nusispjauti.





Gerai, TAIKA, MEILĖ, DRAUGYSTĖ, vargu ar aš dar čia lankysiuosi. Vis gi, stengiesi, o niekas neįvertina ir tai tikrai užknisa. Šis forumas tikrai prastas, turiu omenyje atmosferą, tik Lietuvoje kitų forumų iš vis nėra.


paragraf 78

Nėra ko pykti, juk iš tiesų nuotraukose apart reklaminį Iki balioną nieko nesimato. Nors gal jei konkrečiai nurodytum apie kokį objektą kalbi, nes gal jis koks mažesnis šalia to reklaminio baliono ir mes jo nematome

nereikalinga

Vakar pravažiavau pro ten,jis kaba ore nuo parduotuvės "iki"  . Ant stogo su virvute pririštas kamuolys :)  tik neįžiūrėjau kas per paveikslėlis :)

paragraf 78

Tą paveikslėlį jie laiks nuo laiko keičia. Prieš kelis mėnesius buvo angry birds, dabar kažkoks kitas, jei nepamiršiu reiks žvilgtelėti kada prie progos

Vytautas

#6
rugpjūčio 27, 2014, 09:07:27 Redagavimas: rugpjūčio 27, 2014, 09:12:31 by Vytautas
Pridedu keletą nuotraukų žmogaus darytų 2012m pavasarį. Bandė jis aiškintis pas būrėjas kas ten jos jam sakė kad nuotraukos kažkokios "užblokuotos aiškinimuisi". Tuo metu švytuoklė man be apribojimų sakė kad tai ateivių laivai. Tiksliau maži laivai iš pagrindinių laivų mėnulyje. Tuo metu pastudijavau šiaip atsitiktines nuotraukas ir jos iš tikro pilnos tokių kaistų anomalijų.
Kažkaip nepavyksta įkelti kelių nuotraukų. Tai keliu tik vieną.
Atidžiau jau įkėlęs pasižiūriu dar pasirodo yra 5 taškeliai kurių nepažymėjau. Kas įdomiausiai fotografuojantis pastebėjo tas anomalijas ir fotografuojant po kiek laiko jų jau nėra. Čia nėra tos nuotraukos kurioje vienu atveju yra, o po keleto sekundžių nėra.

Ezekiel

Citata iš: rutulys  rugpjūčio 27, 2014, 00:24:10

O čia nuorodą ką prifotografau ir prifilmavau:
https://drive.google.com/folderview?id=0B04e8q0Zt79Gc3JzM25zZG5POGc&usp=sharing


Man aišku koks ten NSO virš IKI parduotuvės. Tai angry birds balionas, kuris yra rutulio formos. Nejaugi iš karto nesupratai?

illuminati

gerbiamas Vytautai, jus pamirsot pamineti aiskiai matoma ateiviu invaziniu pajegiu erdvelaivi, ufologu dar zinoma, kaip kukuruznikas...


rutulys

Citata iš: Ezekiel  rugpjūčio 27, 2014, 09:23:56
Man aišku koks ten NSO virš IKI parduotuvės. Tai angry birds balionas, kuris yra rutulio formos. Nejaugi iš karto nesupratai?


Tai aš matyt iš kažkokio gūdaus kaimo, kur nei laikraščių skaito, nei teliko žiūri. Nieko apie tokius balionus nežino. Ir jei į patį pirmą kadrą pažiūrėtum kur be jokio optinio padidinimo, turbūt suprastum kodėl man tai buvo ĮVYKIS, kurį nedvejodamas galiu laikyti NSO. Ir gerai aš nepykstu tik kartais pabanguoju reiškiu emocijas, nes su tais savo pastoviais įtarinėjimais apie trolinimą mane tikrai užknisate. Nesuprantu to paragrafo išvis, ar jis moka SKAITYTI? Su kuom jis SKAITO? AIŠKIAI PARAŠIAU BAIGĖSI FOTOPARATO ATMINTYJE VIETOS ir kitą pusė tai žinojo. Debesėlį, taškelį, lėktuvėlį-kryželį, negalėjau nufilmuoti, tada būtų tekę gaišti ir galvoti ką ištrinti iš atminties, tiesiog TAM NEBUVO LAIKO!
AŠ ČIA BANGUOJU tik dėl vienos priežasties Vytauto įdėtoje nuotraukoje matau kažkokius panašius debesėlius, mano matytas debesėlis kažkas panašaus. Daugiau nieko. Verčiau daugiau manęs nieko neklausinėkite. Nes pas jus tokia nuostata kaip teisme: iš anksto kaltas ir pats turi per galvą verstis ir įrodinėti kad nesi kaltas. Kam malonu į tokius teismus vaikščioti?
IR TIKRAI supraskite aš BANGUOJU, o ne pykstu, ar kokių jūs ten velnių prisigalvojate. Aš galiu ir vieną ir kitą pusę, dažniausiai silpnesnę, bet kuriai gal trūksta argumentų tokiame beprotiškame teisme išsisukti. Aš tarsi paremiu tą silpnenę pusę, ir iš kart jūsų akyse tampu kažkokių religiniu fanatiku, kurį reikia mokyti susilaikyti neskelbti gerosios Naujienos ar dar ten ko, kaip koks prisiplakėlis net nežinau ką jūs ten prisigalvojate. Ai taip jūsų akyse, kai nesuprantate mano pozicijos. Tai esu trolis. O aš neturiu jokios tvirtos pozicijos, esu ant greitai tirpstančio ledo, tokia mano pozicija. Kam man prie kokios mažos ledo lyties prisirišti, galiu pašokinėti nuo vienos ledo lyties ant kitos, kad kažkaip sausą savo kailį  išneščiau.
Bet čia tik taip, daugiau kalbu jūsų širdims ir sieloms. Netikiu, kad daug kas iš jūsų savo protais suprasite ir kažkaip sugebėsite normaliai pokalbį palaikyti, tai tiesiog nekreipkite į mane dėmesio ir nieko neklausinėkite ir manimi nesirūpinkite. Su manimi viskas tvarkoje.
 




Vytautas

Šiaip mano pateiktoje nuotraukoje ir kitose kurias gavau iš to žmogaus anomalijas užfiksavo technika o ne akis. Normaliai plika akimai tame renginyje niekas nieko nematė bent taip teigia nuotraukų autorius. Vėliau papildomai paieškojau nuotraukų internete su dangaus fonu. Ten taip pat radau tokių anomalijų. Iš tikro sunku pasakyti kas čia yra. Gal fotoaparato išdaigos. Pvz to paties žmogaus nuotrauka bet akivaizdžiai matosi šiukšlės ant objektyvo. Pasididinkit ir pamatysit. Nors vienas taškelis nepanašus į šiukšlę.

rutulys

#11
rugpjūčio 27, 2014, 11:38:38 Redagavimas: rugpjūčio 27, 2014, 11:54:16 by rutulys
Turi omenyje taškelį ant malūnsparnio korpuso? Kitur nepastebėjau jokių taškelių, o tyrinėti kur ten kokios šiuklšlės tai ne man. Aš nei profesionalas, nei mėgėjas šioje srityje.
Galiu papildyti tik tiek, kad mano taškelis gal kiek (sunku įvertinti, tai tik subjektyvus įspūdis, šis lyg ir ne toks įspūdingas žaliame fone) didesnis ir ryškesnis buvo ir debesuoto dangaus fone, ne virš kokio kieto objekto, jis judėjo. Jei galvoti kad kaip koks lazerinis taikiklis, tik ne raudonas, bet baltas, tai manau ne tas kelias. Čia kažkas kito.

Vytautas

#12
rugpjūčio 27, 2014, 11:54:10 Redagavimas: rugpjūčio 27, 2014, 12:24:26 by Vytautas
Prisipažinsiu taškelio kol nepasakei nepastebėjau, nors bado akis. Bet tai lyg padažyta natūraliai. Bendrai tai pasididinus kairėje pusėje matosi plaukeliai, o viršuje lietaus lašai. Pridedu dar nuotrauką kur leidžiasi parašiutininkas. Šalia parašiutininko parašiutas be parašiutininko. taip lyg ir nebūna  :) . Į viršų virš parašiutininko kairiau dar mažas parašiutas be žmogaus ir krentantis žmogus be parašiuto. Nepažymėjau. Bent taip atrodo. Šioje nuotraukoje jokių šiukšlių ant objektyvo nėra. Dar pridedu išimtus iš nuotraukos duomenis. Kada fotografuota, su kuo ir t.t.. Tie duomenys tam kad nuotrauka nėra redaguota. Tiksliau ši tai redaguota ir jos duomenys visiškai kitokie bet aš paėmiau iš originalo kuris per didelis prikabinimui. Mano redagavimas tas raudonas apvedimas ir sumažinimas.  :)

Synkas

#13
rugpjūčio 27, 2014, 13:49:25 Redagavimas: rugpjūčio 27, 2014, 14:08:09 by Synkas
kai paziurejau foto ir pamaciau lyna nuo iki stogo, tai taip ir pamaniau kad cia kazkoks aitvaras arba balionas. nes jis i auksti nekyla (ta prasme auksciau i virsu). jis arba leidziasi arba lekia i virsu, kiek lynas leidzia del vejo (juk video girdisi vejas dar). bet kaip @Benamis dar uzsimine, nebeliko jokiu abejoniu kad tai balionas .. :)

o del lektuvo, pas manes ant pc irgi dabar yra kampe taskas del to kad ekranas nenuvalytas :) bene dabar kai ziuresiu foto sakysiu irgi kad tai nso? tokie pvz man labiau atrodo kad ten yra del nenuvalyto objektyvo ar pan. :) (vaizdas issiliejes)
Citata iš: Vytautas  rugpjūčio 27, 2014, 11:54:10
Šalia parašiutininko parašiutas be parašiutininko.

bent jau as matau tik parasiutininka su parasiutu ir salia deme kazkokia.. :)


CitataKodėl kiekvienam pamačiusiam kažką ko nesupranta pirmas galvon šovęs dalykas būna pats iracioanaliausias, kaip kad bet kokia švieselė danguje iškart laikoma NSO

tarp kitko neblogas straipsnis

rutulys

Citata iš: Synkas  rugpjūčio 27, 2014, 13:49:25

o del lektuvo, pas manes ant pc irgi dabar yra kampe taskas del to kad ekranas nenuvalytas :) bene dabar kai ziuresiu foto sakysiu irgi kad tai nso? tokie pvz man labiau atrodo kad ten yra del nenuvalyto objektyvo ar pan. :) (vaizdas issiliejes)

Citata iš: Vytautas  rugpjūčio 27, 2014, 11:54:10
Šalia parašiutininko parašiutas be parašiutininko.

bent jau as matau tik parasiutininka su parasiutu ir salia deme kazkokia.. :)


Mano monitorių irgi reiktų nuvalyti, kai yra abejonių, tiesiog patraukiu nuotrauką žemyn ar aukštyn.
Man regis pamačiau, ką Vytautas turėjo omenyje. Tokie lyg juodi taškeliai, "parašiutas" į kairę viršuje, o parašiutininkas gulomis atsilikęs, nesuprasi ar velkasi iš paskos, ar dar kaip.

Šiaip labai jums dėkojų, iliuminačio patyčas tiesiog ignoravot. Mano akyse jis jau juodasis trolis ar kažkas kas link tos pusės, nors gal kol kas tėra kaip papūgą kartojanti ne savo sugalvotus juokus ir mananti juokaujant praskaidrinti atmosferą. Tik čia nelabai vietą tyčiotis iš mūsų, o jums iš juoktis. Čia ne konkrečiai iliuminatį turiu omenyje, o tiesiog juoduosius trolius. Manau ir su jumis būtų galima pabendrauti, juodieji troliai. Tik supraskite jums turėtų būti visai nesvarbu nei kas mano viduje dedasi, nei kas kitų. Čia ne armagedonas kai sielos jau pasidalintos, o dabar reikia protus dalintis.



Aukštyn