Magija siekiant panaikinti kerus.Ka apie tai zinot?

Pradėjo Andrius, lapkričio 14, 2013, 22:36:56

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Andrius

Pasidalinkit savo mintimis ir patirtim.Man tai labai svarbu.

paragraf 78

Principas gydykis tuo nuo ko susirgai paprastai neveikia.

Andrius

Savaime aisku.O be to,ragana,uzkeikusi zmogu gali buti senai po zeme.

Supernatural

Perkelimo ritualai tada suveikia...

elteide

į bažnyčią eik, išpažinties eik  ir panaikins visą sh...

tadasas99

Arba suprask kur tavo gyvenime klaida yra kurios pasekmes vadini pramkeiksmu.
 Kadangi labai daznai prakeiksmu vadiname savo veiksmu padarinius kurios patys galime pakeisti bet to nedarome, tada ateina savamokslis pchikoligas tau pasako tai ka tau reikia isgirsti, atlieka veiksmus kurie patys visiskai nieko nedaro bet tau juos reikia pamatyti kad kad patiketum ir gyventum kitaip.
 Kaiptik vakar buvo prikelta sena tema apie prakeiksmus, kurioje zmogus skundesi kad gimines moterys prakeiktos kad nesugyvena su sutuoktiniais, oi kaip jis klysta, o ir ne visa istorija pasakoja.
 Zinau situacija, gimines moterys linke dominuoti seimoje, ka ne visi vyrai gali sau leisti, zinau gimine kur moterys elgiasi priesingai, ir siti ne pavieniai bruozai o gimines, kodel? Zaprasta, kaip auginti vaikai, taip jie uzauge, kaip jie uzauge taip augins savo vaikus, ir jiems labai sunku suvokti kitoki seimos modei, jiems tai norma.
 Gryztant prie giminiu, pirmos seimos moterys linke dominuoti seimoje, vyrai nenusileidzia rezultate moterys vienos augina vaikus, nesa visa atsakomybe, vaikai tai mato, mato mamos modeli stovinti tvirtai ant abieju koju, turinti tvirta zodi, gyvenimo kryptis nuo jo priklauso, vaikai suauge bus toki patys.
 Antroji gimine, vyrai dominuoja, vyrai seimos galva, jie sprendzia klausimus, ju zodis lemiamas, zmonos 90% moteru pastatomos virtuveje ir prie vaiku, nedirbancios, vadinkime namu seimininkes, nors istikruju jos dirba vyrams, nu cia vyras seimoje panasiai kaip gaidys vistidej.
 Siti uzburti ratai tesiasi kol vienas asmuo tikrai nuosirdziai nori keisti savo gyvenima tada ateina egzorcistas isvaro velnia ir zmogus pasijaucia laisvas nuo buvusio gyvenimo rato ir jauciasi igaves jegu pradeti naujam, savo ratui

Supernatural

Kokie pozymiai to prakeikimo, kurioje srityje pasireiskia? Viskas susideda i tai, reik pirma atpazinti koks gai uzkeikimas.

Aukštyn