Didžiųjų aiškiaregių pranašystės 2016 metams

Pradėjo Teroras, gruodžio 23, 2015, 01:40:38

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Teroras

Cosmo.ru puslapyje radome įdomų straipsnį apie garsiausius pasaulio aiškiaregius ir jų pranašystes 2016 metams. Aklai tikėti nesiūlome, juk tie patys aiškiaregiai pranašauja daugybę dalykų, o kiek iš jų pasitvirtina - niekas nežino. Tiesiog atkreipiame dėmesį tik tuomet, kai kuri nors pranašystė išsipildo. Tiesa, 2016 metų pranašystės labai jau kuklios. Matyt didieji aiškiaregiai išsisėmė. Bet kuriuo atveju paskaityti visuomet smalsu!

Vanga - viena garsiausių pasaulio aiškiaregių. Vanga teigė, kad jos neįprastas galias lemia nematomos būtybės, perduodančios reikalingą informaciją apie žmogų. Kiekvieno žmogaus gyvenimas, nuo pat gimimo iki mirties jai buvęs prieš akis. Ji teigė, kad matanti ir bendraujanti su žmonėmis, mirusiais prieš šimtus metų. Pasakojama, kad Vanga išpranašavusi Tarybų Sąjungos žlugimą, Černobylio katastrofą, Stalino mirties datą, povandeninio laivo Kurskas tragediją, rugsėjo 11 atakas, tikslią savo mirties datą. Kritikai teigia, kad mįslingos Vangos pranašystės gali būti pritaikytos bet kokiam anksčiau ar vėliau įvyksiančiam įvykiui. Taip pat teigiama, kad ji gaudavusi informacijos iš Todoro Živkovo vyriausybės, kuri padėdavusi jai nuspėti įvykius.

Pranašystė: 2016 pasaulį sukrės „Didysis islamo karas", kuris nulems tolimesnį Europos likimą. Milžiniški plotai taps tuščia žeme, o pati Europa, po priešų panaudoto cheminio ginklo, nustos egzistuoti dabartine forma. Aiškiaregės prognozėmis, 2012-2018 metais gims indigo vaikai (kai kurių ezoterinių idėjų pasekėjai taip vadina vaikus, neva turinčius ypatingų psichinių ir dvasinių sugebėjimų ir priklausančius naujajai rasei). Šie vaikai bus sveikesni, sąžiningesni ir protingesni. Naujoji karta gims tam, kad žmonija išgyventų ateinantį sunkmetį. Pasak pranašės, 2018 nauja pasaulio supervalstybe taps Kinija.

Edgar Cayce - Amerikos aiškiaregis, gydytojas ir pranašas. Iš Kentukio kilęs amerikietis Edgaras Keisis tariamai matė ne tik visas katastrofas, bet ir pasaulio įvykių eigą. Jis regėjo karus ir taiką, ekonomines depresijas, rasinę nesantaiką, darbininkų kovas. Pavieniams lankytojams jis nuspėdavo ateitį taip pat gerai kaip ir tautoms. Dauguma pranašiškų įspūdžių aplankydavo jį per skaitymus miego metu, tačiau ir nemiegant spontaniškai pasireikšdavo jo telepatinės savybės. Mažai ragavęs mokslo, ne visada norėjęs pasinaudoti savo dovana, be galo išgyvenęs, kad jis - „ne toks kaip visi", Keisis, kaimo vaikinukas iš Kentukio, būdamas hipnozės būsenoje, esą išgydė daugiau nei 15 tūkst. ligonių.

Pranašystė: 2016 metais Japonijai smogs potvynis, o Europą drebins žemės drebėjimai. Teigiami ekonomikos pokyčiai vyks tose šalyse, kurios remsis Vakarų politika, tuo tarpu kitiems sėkmė nebus palanki. Žmonių savanaudiškumas ir gamtinių išteklių naudojimas prekybiniais tikslais prives prie klimato kaitos, ir tai baigsis labai liūdnai, jei žmonės nesusimąstys.

Motinėlė Matrona - realiame gyvenime Matrona Dmitrijevna Nikonova - gimė 1885 metais Tulos gubernijoje. Mergaitė nuo gimimo buvo visiškai akla, taigi nuo vaikystės jai teko patirti skriaudžiamo vaiko dalią. Bendraamžiai ją ir erzindavo, ir stumdydavo, todėl Matrona daugiau sėdėjo namuose, žaidė su ikonomis ir vaikštinėjo su motina į cerkvę. Sulaukus šešerių septynerių metų, aplinkiniai pastebėjo, jog mergaitei žinomos ne tik jų slaptos nuodėmės, bet ir mintys. Nuo aštuonerių metų Matrona suvokė turinti aiškiaregystės dovaną ir galių gydyti žmones. Iš visų aplinkinių kaimų pas ją pradėjo veržtis pasiligoję valstiečiai ir tie, kurie norėjo gauti palaimą ar pagalbą nelaimėje. Kai Matrona sulaukė septyniolikos, jai nei iš šio, nei iš to pakirto kojas. Nuo to laiko ji jau nebegalėjo vaikščioti ir buvo priversta iki pat savo mirties sėdėti.

Pranašystė: Šventoji Matrona nerimavo, kad daugelis žmonių nusigręžė nuo Dievo, o juos užvaldęs savanaudiškumas pavertė draugus priešais. Anot jos pranašysčių, 2016 metais visa tai pasieks kulminaciją ir žmonės bus priversti atsigręžti į Dievą, atsisakyti žemiškųjų problemų ir niekingų aistrų.

Nostradamas
gimė Prancūzijoje, žydų šeimoje. Jis buvo labai apsišvietęs: puikiai išmanė matematiką, astronomiją, alchemiją, mediciną, literatūrą, mokėjo nemažai užsienio kalbų. Būdamas keturiolikos metų, studijavo filosofiją Romos katalikų mokykloje, o 1525 m. universitete įgijo medicininį išsilavinimą ir pradėjo verstis gydytojo praktika. Pats sirgo epilepsija ir širdies nepakankamumu. Savo pirmąsias pranašystes užrašė 1555 metais. Jas užšifruodavo eiliuotomis anagramomis (simboliais, metaforomis), todėl pranašystes aiškinti ir suprasti galima labai įvairiai. Taip pat yra manančių, kad pats Nostradamas jų nelaikė pranašystėmis, o tik užmaskuotai aprašė savo laikotarpio aktualijas

Pranašystė: Nostradamo pranašystėse 2016 metams minimos minimos stichinės nelaimės ir kruvinas karas Artimuosiuose Rytuose, pareikalausiantis daug gyvybių. Anot jo, kovos dvi šalys, o žmonės su turbanomis žudys vieni kitus. Į konfliktą įsitrauks ir kitos šalys, o visai tai gali sukelti trečiąjį pasaulinį karą. Be to, metų pabaigoje įvyks įvykis, kuris supurtys visą islamo pasaulį, po kurio prasidės trisdešimtmečio karas tarp krikščionių ir musulmonų. Rezultate, žemėje bus tik viena religija. Tačiau kokia, Nostradamas nenurodė.

Maria Duval - iš tiesų Carolina Maria Gambia, gimusi Milane, 1938 metais. Nuo mažų dienų ji pajautė turinti aiškiaregystės galių, tačiau astrologija pradėjo domėtis tik suaugusi. Maria išgarsėjo įkūrusi Astroforce kompaniją, kuri teikė astrologines paslaugas norintiems įgyvendinti savo svajones ar išspręsti problemas. Tiesa, kompaniją Maria pardavė, o naujieji valdytojai ir toliau oficialiai naudoja aiškiaregės vardą, taip uždirbdami milžiniškus pinigus, nors pati Maria nė piršteliu neprisideda prie pranašysčių. O žmonės ir toliau aklai tiki, kad jiems padeda garsioji aiškiaregė.

Pranašystė: Pasaulį apims niekada iki tol nematyta sausra. Didelio masto gaisrai ir nepakeliama kaitra sunaikins didelę dalį Europos derliaus, žmonėms trūks maisto.

http://www.cosmopolitan.lt/laisvalaikis/didziuju-aiskiaregiu-pranasystes-2016-metams.d?id=69906684

a.t.sielis

Šios Vangos pranašystės seniai buvo išsiaiškintos kaip klastotės, kurias kažkas paskleidė internete, bet dabar žiūriu, visos žiniasklaidos priemonės tiražuoja.

Yos

 Su metais pranasams pripaiso pranasysciu. Taciau tai netiesa. Ateities niekas nesako. Tau tik padeda pasirinkti. Nera ateities pranasu, tiktai trumpos vizijos. Visa kita yra verslas.

idenmeyou

Nežiūriu rimtai į pranašystes. Kad ir tapati Vanga, pagal ją kiek 2010 turėjo prasidėti III Pasaulinis karas, ką galiu jau šeštus metus tvirtinti, kad neįvyko. Šiaip prieš tuos du metus karas jau turėjo baigtis pagal ją, o dabar Europoje 2016 turėjo nelikti beveik žmonių. Čia du paminėti dalykai, kurie visiškai neteisingi, aišku tikintys ja gali sakyti, kad aiškiaregė suklydo, tai dar įvyks, na tuomet pasirinko ne tuos metus, o jos aiškiaregyste tuomet būtų galima pavadinti loginiu ateitis numatymu.

Visos tų aiškiaregių pranašystes sakyčiau logiškai numanomos. Tarkim sakyti, kad žmonija patirs karą, po to kažkuris žemynas ištuštės ar atsiras daug sergančių, gali numanyti, bet kas. Ir taip aišku, kad karas būtų baisus, o jis tikėtinas. Aiškiaregiai kalba ir apie civilizacijos vystymąsį toliau, tai taip įmanoma numatyti, tiesiog spėjant, jeigu aš dabar pasakysiu, kad už 10 metų kompiuteriai bus labiau patobulėję, tai esu visiškai įsitikinęs, kad būsių atspėjęs ir galėsiu sakyti na va aš išpranašavau geresnius kompiuterius, tobulėjimą.

Aukštyn