NSO ir IQ: kodėl žmonės tiki ateiviais?

Pradėjo Linas Esu, liepos 04, 2017, 16:23:18

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

a.t.sielis

Citata iš: gidas  rugpjūčio 01, 2017, 20:59:35Kažkada pasiūliau @a.t.sielis parašyt tiesiai Dawkinsui, užduot vieną-kitą klausimą apie evoliuciją - žiūrėk, gal ir ras bendrą kalbą.
Nepamenu tokio pasiūlymo. Tai siūlai kreiptis į pranašą Dawkinsą, tipo atvers į evoliucionistus? :D

gidas

Citata iš: Linas Esu  rugpjūčio 01, 2017, 21:17:04Pasakojate konkrečią situaciją su Krauss , nelabai pagaunu kampą . Kas ten įvyko ?
Dievaži, :)  nieko ypatingo neįvyko - tiesiog Davkinsas, pristatinėdamas Krauzą, papasakojo istoriją kaip jie pirmą kart susidūrė : keletą metų atgal D po paskaitos atsakinėjo į klausimus ir gavo nemalonų suktą/sudėtingą klausimą iš serijos "aš ateistas, bet..." Pasirodo,  klausė Krauzas - taip ir susipažino. Kiek čia tiesos - nežinau, bet skamba įtikinamai. :)     




a.t.sielis

Yra trys garsūs veikėjai, kurie kalba "įjungę durnių": Dawkinsas, Hawkingas ir Krauzė.

Linas Esu

#18
rugpjūčio 02, 2017, 19:34:43 Redagavimas: rugpjūčio 02, 2017, 19:57:15 by Linas Esu
Citata iš: gidas  rugpjūčio 02, 2017, 19:14:24Dievaži, :)  nieko ypatingo neįvyko - tiesiog Davkinsas, pristatinėdamas Krauzą, papasakojo istoriją kaip jie pirmą kart susidūrė : keletą metų atgal D po paskaitos atsakinėjo į klausimus ir gavo nemalonų suktą/sudėtingą klausimą iš serijos "aš ateistas, bet..." Pasirodo,  klausė Krauzas - taip ir susipažino. Kiek čia tiesos - nežinau, bet skamba įtikinamai. :)     
Aišku , aišku :D Tikrai maniau , kažkas įdomiau . Koks barnis ar pan užfiksuotas video .




gidas

Citata iš: a.t.sielis  rugpjūčio 01, 2017, 23:07:41Nepamenu tokio pasiūlymo. Tai siūlai kreiptis į pranašą Dawkinsą, tipo atvers į evoliucionistus? :D
Pasiūlymas tiksliai buvo, bet nepamenu kur/kada. O kontekstą įsivaizduoju, mintis maždaug tokia - "čia visi "iškrito" -  atėjo eilė Dawkinsą nusodinti". :)

O pasiūlymas tai galioja - tuo labiau, kad pranašas ( :D ) kalba "įjungęs durnių". Kad tave padarys evoliucionistu tikimybė 0, o kad Dawkinsas taps id-istu, bent jau dėl ramios galvos, šansai labai realūs, ypač turint galvoje paties dėstymo manierą - "iš tuščio į kiaurą ir atgal", plačiai ir išsamiai. Kas buvo kažkas, tas, pabendravęs su tavimi,  taps bet kuo (perfrazuoju proletarų himną - "buvo niekas - tapo viskas"). :)
   

Benamis

Priminsiu temos pavadinima: NSO ir IQ: kodėl žmonės tiki ateiviais?

Aukštyn