Ką sapnuojate?

Pradėjo Asasinas, kovo 30, 2012, 19:52:48

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Cerber

Juoda potvyni. Malonus siltas vakaras, zmones vaiksto gatvemis, linksmi, eilinis penktadenio vakaras, o tada staiga "juodziausia tamsa", kuri kaip potvynis, cunamis uzslenka be perpejimo ir nuplauna visa kas gyva.. kita ryta gatves tuscios, nei gyvos dvasios.. tvyro tyla ir ramybe, bet tik iki sekancio saulelydzio..

elteide

jaučiu, įspūdį paliko toks sapnas...aš irgi kadais armagedoną įspūdingą sapnavau ...meteorų kruša, žemės drebėjimas kad ji irgi prasivėrė ir krito viskas į ugnį branduolyje ir aš kartu ..brrr

Cerber

mano "potvynis" ne naturalus, ne is vandens, o is kazkokio "gyvo blogio", jame slepesi kazkoks intelektas, nuo kurio nebuvo galima nei pabegt nei pasislept

Creative

#483
gegužės 14, 2017, 23:59:05 Redagavimas: gegužės 15, 2017, 00:41:44 by Creative
Plaukioju sau ežere ir staiga pamačiau, kad žmogus stovi ant vandens tarsi ant burlentes ir sviruoja. Aš galvoju gal ir man atsistot. Paėmiau rankom atsispyriau į vandienį ir atsistojau tik žinojau kad ilgai neišstovėsiu todėl "materializavau" burlente ir pajudėjau iš vietos kai vejas atsirado ir čiuožiau vandieniu ir džiaugiausi tokia patirtim. Paskui vėjas nurimo ir aš kritau į vandienį, daplaukiau iki sausumos ir panardžiau dar ten prie dugno prie žolių.

elteide

grazus sapnas

Creative

Košmarų beveik nesapnuoju tiksliau ju išvis nesapnuoju. Paskutinis kartas buvo 2013 pradžioje.

Sapnavau kad esu vyriškame kūne prie požemynės perėjos, kur kai laiptai baigiasi prasideda skardis ir ten daug lavonų guli. Pamačiau mergina letai judančia prie požemyynes ir kažko liudna. Galvoju jai depresija ir pašmaikštavau jai skanau:" Eik ten" ta prasme link skardžio. Bet taip nutiko kad ji ties paskutiniu laiptu tai ir žengė žemyn - nukrito ir užsimušė. Ir pasklido šviežias mirties kvapas. Tas siaubingas mirties jausmas. Ir tai mano darbas. Kaip aš galėjau taip pašmaikštaut!? Jugi matei kad buvo nusiminus ir nemanei kad ji ištikruju tavim patikės.

Nusisuku ir einu kuo toliau nuo požemynės ir staiga pamatau kad iš betono luitu kur patiesta ant žemės kišo kažkieno kraujuota ranka ir koja. Apsižiūriu ir šokas man visur lavonai po bloku plokštem. Ir tas jausmas kad tai tavo (to vyruko kuriame buvau) darbas.

elteide

sapnavau kosmara net prabudau..:D
dingo mano kosmetika ir mano geri sepeteliai, o man reikia eit i pokalbi del darbo , ieskau baisiai ir randu kazkokios kaimynes ar kambariokes, tiesa nzn is kur ji...matau jos kosmetika ir suprantu kodel mano pasiskolino , skubu breziu streles su jos sepeteliais, sh gaunasi, seseliai irgi prasti..nusispjaunu ir iseinu taip  8)

Creative

Norėjau papasakot vieną sapną bet pamiršau kuri. Tai papasakosiu kitą.

Einu takeliu ir matau kažkoks robotas žmogus atlapotu paltu siulo vienai panelei prie jo sustojusiai pinigu, namo, mašinos visko ko gali jį įsigeisti. Aš taip ir praėjau pro šali. Paskui mano kelias baigesi grioviu ir šokau  aš ten. pasirodo tai ne griovis o nebaigto statyti pastato stogas. Taip ir šokau žemyn palietus žemę apsižvalgius aplink vos ne griuvėsius, išgirdau aukštai sprogimą arba kažką panašaus. Mano galvoje mintis kad tas robotas pasiglemzė tą panelę. Ir šokau aš vėl atgal į viršų ir pamačiau vietoj robotugo-žmogaus juoda sfera aukšto žmogaus ugiu. Ir pagalvojau kad vat į ką pavirsta žmogėdros. Jis pabandė ir mane užpulti. O aš pagalvojus kad jis iš naftos padarytas, išsitraukiau cigaretę prisidegiau ir pagrasinau jam. ir jis staiga susmuko ir pasidarė ežiuko didžiu juodu drebančiu iš baimės kamuoliuku. Aš ji paėmiau ant rankų ir jis parodė man holograma tarsi kazkokia astrologija ar kažka panašaus, nes nieko nesupratau ir paleidau ji.


Be rašydama prisiminiau tą sapną. tai vat

Esu prie savo namų ir staiga matau kaip žemė įskyla ir pasirodo lava, liko tik kaubureliai nepaliesti. Ir aš šokinėjau nuo to kauburėlio prie kauburėlio. staiga pamatau žmogų ir jis man sako:"Tai iliuzija". aš pagalvojau kad jis teisus bet vistiek tesiau šokinėjimą: "Na ir kas kad iliuzija vistiek beveik tikra kad ir sapne"

elteide

#488
birželio 16, 2017, 22:33:41 Redagavimas: birželio 17, 2017, 01:13:18 by elteide
ar čia tik man taip, po prisijungimo į anomaliją prasidėjo anomalijos sapnuojant ..pastebėjau, kad daugiau košmarų sapnavau ...ir prieš k d., kad sapnuoju , kaip paprastai sapne kažką veiki darai,o aš kažkur ėjau ir atsiranda kaip iš už kampo staiga asmuo  ir sako man ..nu ir labas..tonas kitoks ir kaip mane  pažįstantis kreipėsi ..aš tik povyzą pilką matau  .. norm. aukštesnį už mane, kas nėra dažna, nes apkabina per pečius ir eina kartu ..bet suvokiu, ka jis kaip ne iš mano sapno, nes sapne viskas įprastai tavo kontrolėj... o čia kažkaip kitaip , kodėl apkabino,  kodėl eina kartu , nematau kas eina .. buvo  keistas jausmas
 :)

.L.U.T.H.O.R.

Jei lankaisi anomalijoj, slaptos tarnybos pradeda prieš tave naudoti psichotroninius ir kitokio tipo ginklus :)

elteide

Citata iš: Legionas  birželio 17, 2017, 22:21:27Jei lankaisi anomalijoj, slaptos tarnybos pradeda prieš tave naudoti psichotroninius ir kitokio tipo ginklus :)
nu jo ir hakina mano sapnus 8) tau irgi taip? :D

.L.U.T.H.O.R.

Aš niekam neįdomus :'(

Baurob

Man daug sukėlė klausimų kai 3 dienas iš eilės sapnavau savo mirusį pc :D  ir nežinau kodėl jį sapnavau..

Skeletonas

Citata iš: Baurob  birželio 22, 2017, 22:34:17Man daug sukėlė klausimų kai 3 dienas iš eilės sapnavau savo mirusį pc :D  ir nežinau kodėl jį sapnavau..
Hardui pi**iec jauciu bus :D geriau tvarkyk :D

Baurob

Citata iš: Skeletonas  birželio 23, 2017, 00:01:11Hardui pi**iec jauciu bus :D geriau tvarkyk :D
lol jis jau teoriškai miręs, nes lyg maitinimo plokštei ar kažkam kas teikia energiją šakės :D

Aukštyn