Uzkeikimai, prakeikimai ir ju pozymiai (ritualas)

Pradėjo Teroras, gegužės 08, 2013, 20:52:30

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

elteide

pezalai ir trolinimas , jei taip labai norėtų Princese ir be tos programos galėtų sportuot..elementariai -bėgioti, daryt pritūpimus ir tt ,

Mekabciel

Jei dar daugiau panorėtų tai galėtų ir kompleksų neturėt gal tada ir svoris nukristų...
Čia ale svoris tai sustabarėjimas, užsiciklinimas ant kažkokio įsitikinimo... Minčių ir stereotipų šlakas.
Reiktų suvalgyt savigraužą.

drindran

Pas mano vyra i lova jau trecia naktis is eiles ateina voras. Tai nutinka tuo paciu laiku ir ateina jis visada ant kuno, voras tos pacios rusies, bet ne tas pats, nes kaskart ji uzmusa. Ar tai gali kazka reiksti, o gal ispeti?

Linas Esu

Citata iš: drindran  kovo 29, 2017, 01:48:04Pas mano vyra i lova jau trecia naktis is eiles ateina voras. Tai nutinka tuo paciu laiku ir ateina jis visada ant kuno, voras tos pacios rusies, bet ne tas pats, nes kaskart ji uzmusa. Ar tai gali kazka reiksti, o gal ispeti?
Sveiki , priklausomai nuo voro rūšies . Patelė gali padėti nuo 10 iki 1500 kiaušinėlių . Voras visada ieško tamsios vietos . Visi kiaušinėliai dažniausiai dedami toje pačioje vietoje .

kiskis

Zinau prietara: "Negalima užmušti voro - nelaimė nutiks."

Supernatural

Su kiaušiniu ir su degtukais (ala lietuviška ir žydu magija)- tai nesamone tikrai, n kartu tikrinau, nerodo tiksliai, kas kita yra paziuret su taro kortomis ar yra uzkeikimas ar ne, ten isnagrineja net iki proteviu viska jos, nors gan glaustai.

Supernatural

Ženklai, kad esi prakeiktas mirties prakeiksmu:

1.   Apetito stoka;
2.   Miego stoka (nemiga, prastas miegas);
3.   Nuolatiniai košmarai (sapnai);
4.   Draugų praradimas be priežasties (barniai, pykčiai ir t.t.);
5.   Meilės ir santykių problemos;
6.   Dažni negalavimai be priežasties;
7.   Mediciniškai nepaaiškinamos ligos;
8.   Artimųjų, šeimos narių ir kitų žmonių agresija tavo atžvilgiu;
9.   Bevaisis darbų rezultatas;
10.   Suprastėję finansai;
11.   Keistų dalykų matymas ir girdėjimas;, ko nemato ir negirdi kiti;
12.   Mintys apie savižudybę (be priežasties);
13.   Nelaimingi, neaiškūs atsitikimai;
14.   Nuolatinis baimės ir nevilties jausmas;
15.   Greitai nutrūkstantys ryšiai (tiek seni, tiek nauji).

cs

@Supernatural Kaip atskirti ženklus nuo paprastų, kasdieniškų įvykių? Ar jų galima išvengti nepalaikius ženklais? Gal problemos net nėra? Gal problema palaikyme ir sureikšminime, palaikant ženklais?

Supernatural

#23
kovo 31, 2017, 00:59:01 Redagavimas: kovo 31, 2017, 01:01:14 by Supernatural
eikim papunkčiui - apetito stoka. Normalu, kad po išgertuvių nenori valgyt, trečioj paroj pvz užsimanai, atrodo dramblį suvalgytum, bet žiūri i viską ir visko nori bet ir nenori nieko, nevalgai, ketvirtoj paroj kūnas rėkia - duok maisto, protas suvokia - reikia, alkio jausmas jau ėda viską, vėl pasižiūri į mėsas, pasižiūri į šokoladus ir tarsi tingi valgyti, nori, bet ir nenori vienu metu, nori mėsos, nori angliavandeniu - bet kai jie prieš tave - tu ju nebenori - nori kokio banano, nusiperki ir jis pas tave ir supuva...taip pat prisideda ir toks aspektas, kad tiesiog pamirstama, kad zmogus valgo tam, kad gyventu...kazkas nesusijungia suvokime.

eikim toliau - miego stoka, nemiga.

isivaizduok, kad sedi pas draugus, zaidziat kortom, geriat kokteilius ir t.t. apie 1 nakties visi jau ziovaujat, suvoki, kad nori miego, eini namo, ateini namo atsiguli ir ka, ir neuzmiegi, isijungi telika, paziuri filma, pasedi intere, bandai miegoti, nes nu nori lyg ir, kaip ir reikai jau, bet kuo labaiu bandai save migdyti - tuo zvalesnis daraisi viduje, nors kunas guli, jis pavarges...taip ir uzmiegi zmogus 4-5ta ryte tik, o paskui keltis i darbus sunku juk, ar ne taip? o gal pramiegoti visa diena tau negaila?

eikim toliau - sapnai

pradedi sapnuoti nesamones ir negali suvesti galu net kokio velnio sapnavai tai, nors tai gan realu buna, ir dar prisideda viena blogybe, kad pabundi, atsimeni sapna, bet kai pakyli is lovos - viskas issitrina ir negali net sapnininke esmes sapno paziuret, nespeji net esminiu zodziu uzsirasyt is sapno elementu matytu..taip pat sapne pradeda vis labiau atsirasti koks nors zmogus, kurio isvis neturetu jame buti net...

draugu praradimas

va cia tai isvis fantastika. tu jiems padedi, paskutine kapeika atiduotum, savo darbus meti, kad tik jiems padeti ir staiga penktadieni skambutis - o ten kad saukia ant taves, koks tu blogas, kaip negerai viska darai, nx pasiuncia, isvadina visaip liepia grazint koki daikta ar skola nedelsiant. arba is niekur nieko sukelia skandala kokioj intero grupej, nes mat tu pakomentavai, kad karnavalinis dugno apsvietimas po masina yra sh ir mazvaikiu zaidimai, tai kad litanija ir konflikta toki isvysto, kad zmogus buni pasalintas ir grupiu visu.. pamenu karta vienai panai pasakiau, kad pas ja gims nesveikas vaikas, nu as taip maciau - tai nenutylejau, nes labai sustra jau buvo, apramint reikejo ja - tai IP blokavo tas puslapis visiems laikams mano, kai ji pasiskunde - kruvos kolegu netekau ten buvusiu, kuriu kontaktu nebuvau pasiemusi. nu panasiu atveju nutinka tuomet lygioj vietoj tiesiog, arba pvz man irgi buvo atvejis,kai drauge, kuria visa gyvenima tempiau is visokio sh staiga nieko nepaaiskinus sast ir ignora kale..as cia savo pavydziais nupasakojau kaip suvokti nesamone, pas kitus kitaip buna, bet atpazinimas testinume yra, ne  vienetiniame atvejyje..

tas pats ir su kitais punktais. kita vertus bent 5ki jei atitinka - jau reik itarti, kad yra prakeiktas zmogus, nebutinai visus.

cs

#24
kovo 31, 2017, 10:05:17 Redagavimas: kovo 31, 2017, 10:08:28 by cs
@Supernatural  Pagal tai ką nori parodyti, suprantu, kad ne sureikšminime ar palaikyme problema... Ženklais, kurie pasako, mes juos turime pastebėti, momentas ir įvykiai susiklosto geriau, kuo anksčiau pastebėjus ir kažko pabandžius imtis. Bet imtis betko irgi negalima.

Vienais atvėjais, kažko imtis daugiau tarsi stabdoma, ir už viso to kažkas stebi ar kontroliuoja veiksmus. Taip apriboja ir nebeleidžia daryti taip, kaip anksčiau darydavai. Todėl, kaskart pasitaisoma arba bent sužinoma, kaip nevertėtų daryti, kad taip ir taip neįvyktų.

Jeigu kažkaip tai bandytume susieti su visais, informacija yra kažkokia ir jei tik mes ją išnešiojame, kol patys neįsitikiname, kad ją turime arba turėjome su savimi. Jei buvo bandoma įspėti - vadinasi kartu ir perspėti.

Supernatural

#25
kovo 31, 2017, 13:36:44 Redagavimas: kovo 31, 2017, 14:08:03 by Supernatural
Citata iš: cs  kovo 31, 2017, 10:05:17@Supernatural 

Vienais atvėjais, kažko imtis daugiau tarsi stabdoma, ir už viso to kažkas stebi ar kontroliuoja veiksmus. Taip apriboja ir nebeleidžia daryti taip, kaip anksčiau darydavai. Todėl, kaskart pasitaisoma arba bent sužinoma, kaip nevertėtų daryti, kad taip ir taip neįvyktų.

tam ir yra pagrindinis reikalas - nustatyti kas per poveikis buvo panaudotas. pati tamsioji magijos puse save specialiai slepia ir neleidzia jos atrasti, ar suprasti kodel elementarus dalykas vyksta atvirksciai nei turetu. tam yra naudojamos vizualizavimo magijos salia, padedancios istraukti is saves visoki sh bent jau i apsaugini lauka, kuris skaldytu viska. Sudetingas reikalas, jei zmogus ne raganius, paciam gali ir nepavykti to padaryti - tada lieka perkelimo ritualai.

Как снять невезение с человека

Бывает, человеку никак не везет, нет ему удачи - и все . Происходит это из-за роковых случайностей, например, его мать, будучи беременной, перешла дорогу похоронной процессии, или родился этот человек ночью, да еще в один из особых дней, которые считаются черными днями. Как снять с человека невезение и тем самым облегчить его жизнь? Вы относите себя к числу неудачников, а это может выражаться как в крупных, так и в мелких неудачах, но ставших постоянными вашими спутницами. Например, бежит человек к остановке, все успели войти в трамвай, а перед ним закрылись двери, в магазине перед ним кончились продукты, вечные проблемы на работе, ссоры дома. В день, когда необходимо хорошо выглядеть, вскочит огромный прыщ, что угодно, и все против него. Небольшие и самые безобидные на первый взгляд невезения, которые преследуют подобных людей, отравляя им жизнь постоянно. Запомните, чтобы снять с себя эту кару, нужно достать яйцо из-под черной курицы, сварить его в полночь. Пока яйцо варится, читать заклинания три раза.
Черная птица-лихомица с десятью когтями, с двумя крылами, с бедами, с невезеньями, с глухой тоской, с лихой бедой. Отцепись, отвались, свернись, сварись, в могилу скатись с меня, рабы Божией (имя), с тела, с моего дела, с моего пути, с моей дороги, с маленьких тропинок, с моих следов и с моих костей, напущенных от людей и зверей. Иди до могилы, до земли черной к спящему и незрячему мертвяку. Иди, в могилу положи сотрясицу-невезицу и черное невезенье. Аминь.
Это яйцо отнести к свежей могиле на кладбище. Нельзя оглядываться и разговаривать до своего дома, порога.

pabandykit sita rituala, turetu padeti nesekmes nuimti, jei tik tiek uzkeikta tebuvo.

Aukštyn