Anatolij Kaspirovski

Pradėjo mantas797, kovo 27, 2014, 18:11:19

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

mantas797

Taigi kai rode jy per kaskoki tai kanala,nepamenu (buvau dar jaunas,gal 11~14 metu) visa seima prie televizoriu ziurejo ta jo hipnoze ir mane ji kaskaip tada paveike. Pries prasidedant hipnoziai kaskodel labai bijojau net ziuret,bet ziurejau nes miegot nenorejau eiti :D Tad islaukiau ir ziurejau iki galo. Tai va kas buvo,net nelabai zinau,bet aptemo akys,raubuliavo taipat kaskaip nezinau ir toks jausmas kad buciau pakiles ir skriejas pomazu tolyn,viskas kaip per migla mates,aisku ilgai netruko,keletas sekunzdiu,nes labai isigandau ir pabandes pajudet atsipeikejau. Apsidairiau isigandes,o visi kiti kaip niekur nieko ziurejo toliau televizoriu,nieko jiem nebuvo. Gal kam ir kaskas panasaus buvo? Suradau jo pavarde atsitiktinai nes buvau pamirses ir atsiminiau sita yviki,pagalvojau kas butu buve jai toliau buciau atsipalaidaves sedejas ir nieko nedares,bei butu gerai dar karta paziureti sita vaizdo yrasa,gal zinot kur jy galeciau paziuret? Tai tiek,rasom komentarus ;)

xsistemax

Tiesiogiai Kašpirovskio seansuose nedalyvavau,o televiziniai nesukėlė jokio poveikio.Manau,jog jo laidos darė poveikį tik jautriems hipnozei,bet realiai negydė.Įtaiga dar jokių somatinių pakitimų niekam nepataisė.

time

#2
kovo 04, 2016, 22:25:53 Redagavimas: kovo 04, 2016, 23:39:54 by time
Originalių jo hipnozės sensų nesu matęs. Bet nutariau pažiurėti.



Ir ar jo balsas toks galingas atverti čakras to nežinau, bet groja kažkokia foninė muzika, tai ji gali užmaskuoti binaural beats ar kažką tokio panašaus į jų pakaitalą, kažkas alternatyvaus.

Benamis

Nezinau kokia ten Kaspirovskio galia, bet galiu papasakoti mano tevu draugu nutikima. Tai buvo mazdaug pries 25-30 metu.

Esme buvo ta, kad tevu draugams niekaip nesiseke susilaukti vaiku. Bande viska, ka tais laikais galima buvo isbandyti. Tada kaip tik buvo tas Kaspirovskio bumas kai ji transliuodavo visiems CCCP gyventojams ir viena vakara laidos pabaigoje Kaspirovskis kreipesi i televizoriu ziurovus sakydamas, kad jeigu dabar kazko tikrai norite, as padesiu jusu norams issipildyti.

Zinoma tevu draugai pradejo labai noreti ir galvoti apie busima vaikeli.

Nezinau kiek tiksliai laiko praejo, bet po to seanso moteris pastojo ir veliau pagimde vieninteli sunu.

Apskritai as abejoju, kad vienas zmogus gali kazkaip paveikti YPAC per TV visu zmoniu likimus. Taciau man sis atvejis tai dar vienas irodymas, kad kai labai tiki ir kazko tikrai labai nori (vizualizuoji) tai tikrai issipildys.

Aisku tevu draugai pasake, kad del sio stebuklo yra atsakingas Kaspirovskis, bet mano nuomone tai jie patys savo norais sukure stebukla. Kaspirovskis prisidejo prie to, kad jis jiems buvo kaip dievukas.

time

#4
kovo 05, 2016, 00:09:46 Redagavimas: kovo 05, 2016, 00:15:02 by time
Kaspirovskis iš pažiūros paslaptingas žmogus. Jis nesimarksto, lėtai ir ramiai kalba, nejudina galvos, pats nejuda. Visada žiūri į tapatį tašką. Jis pats užsiiminėdavo seansais slapta ir slapta gydė sergančius. Visas jo gydymas yra paremtas garsu ir jeigu kažkam tai veikė - tikrai turėjo veikti. CCCP galėjo atrasti tokią technologija, kuria būtų galima pildyti norus naudojant garsų pagalba.

Garsų svarba žmogui apskritai yra labai didelė. Netgi kurčias žmogus gali girdėti savo mintis, o mintys ateina iš žmogaus vidaus ir girdimos ausimis, net kiek keistai tai skambėtų, bet taip yra.

Dėl Kaspirovskio turiu 2 teorijas.

1. Kaspirovskis buvo įvaldęs telepatinius sugebėjimus ir taip galėjo veikti per tai, ką mes suvokiame kaip čakra. Tačiau tai nėra tiesioginis čakrų gydymas ir nėra tokia pat meditacija kaip ateinanti iš  rytų. Tai daugiau kažkoks sovietinis ne iki galo pagrįstas gydymo metodas, bet lyginti su meditacija nėra tikslo, nes kūno "taškų" čia naudojama daugiau.

Tiktai, ši teorija netiktu, jeigu TS (CCCP) laikais buvo atrasta technologija ir buvo įvaldyta garsų technologija, psichotronika. Tik tokia garsų dažnių technologija yra pagrįsta kitų taškų artimų čakroms veikimu. Jeigu nebuvo nustatyti teisingi dažniai, galėjo suveikti negerai. O tokie garsai, kokie leidžiami seanso metu nėra girdimi žmogui.

2. Kašpirovskis yra apsimetelis ir naudojo garsus, kad susimuliuotų gydymą. Garsų terapijos naudojamos beveik visur, spa, meditacijoje, jogoje, šokiuose, fizinėje veikloje. Todėl manau, kad CCCP laikais ši garsų dažnių technologija buvo jau atrasta ir panaudota Kaspirovskio sensuose. Už viso to, galėjo būti operatoriai kurie reguliavo garsus ir keitė dažnius. O dažniai buvo nustatyti mokslo arba Kašpirovskis pats juos tirinėjo ir atrado kurie veikia. Šalia viso to turbūt turėjo visada su savimi šią technologiją su stiprintuvu galėjo veikti didesniais atstumais. Ir jeigu ši technologija keitė dažnius atpažindama raktinius žodžius - tai buvo super technologija, kuri niekada nebus atskleista. Tačiau visa tai galėjo būti implantuota ir pačio Kašpirovskio neveikė niekaip, nes jo zonoje galėjo susidaryti laukas atmušantis tas jėgas, kurios gydo. O transliavimas negirdimų garsų galėjo būti už to sukurto dirbtinio lauko.

Ir šiaip paskutiniu metu ieškau informacijos apie negirdimus garsus, nes gali būti, kad žmogaus gyvenimas priklauso nuo negirdimų garsų ir tie garsai gali sukurti žmogaus gyvenimą išderinti, priskirti galių, leisti patirti mistinius išgyvenimus. Visa tai yra psichotronika ir atrasta mokslo, manomai pritaikyta kontroliuoti betkurį gyvį. Garsai gydo, tačiau nevisi, yra tik tam tikri dažniai, kurie gydo sunkias ligas, kaip pvz vėžį. Tačiau Tie dažniai nėra kažkas pan, kaip 40 hz, bet 40.2965hz ar kažkas tokio. Dėl to, pats ant saves esu nemažai bandęs terapijų su garsais ir jos veikia. Tik bandžiau grynais dažniais, kurie mažiau veiksmingi.

Benamis

Citata iš: time  kovo 05, 2016, 00:09:46Kašpirovskis yra apsimetelis ir naudojo garsus, kad susimuliuotų gydymą.
Man rodos, kad zmogu paveiktu garsai, tarkim kaip minejai, binaural beats, vien garso, o ypac is tu laiku TV neuztektu. Net dabar jeigu nori pajusti kazoki efekta, turi naudoti ne pacias pigiausias ausines.

time

#6
kovo 05, 2016, 00:31:31 Redagavimas: kovo 05, 2016, 00:53:28 by time
Citata iš: Benamis  kovo 05, 2016, 00:22:34Man rodos, kad zmogu paveiktu garsai, tarkim kaip minejai, binaural beats, vien garso, o ypac is tu laiku TV neuztektu. Net dabar jeigu nori pajusti kazoki efekta, turi naudoti ne pacias pigiausias ausines.
Ne, ne tik binaural beats yra dar ASMR. Binaural beats vieni saugesnių naudoti, nes pagrinde naudojami saugūs sveikatai dažniai, gryni, kaip (1, 2, ... 40, 80 hz). Jie yra skirti gydyti kūno taškus, bet atrastas neteisingas dažnis gali labai pakenkti. Yra prikurtų B.B. kurie veikia neigiamai ir tik kenkia. Todėl kiekvieno B.B. negalima ir nepatartina klausyti. Saugiau būtų klausytis ASMR.

Pats buvau internete nemažai tokių atradęs, kurie kenkia ir sukelia neigiamus jausmus. Pagrinde B.B. daro "žali" nieko nenusimanantys apie garso dažnius nespecialistai. Visa tai daroma nežinant realaus poveikio ir garso dažniai išgeneruojami reikia jų ar ne. Veikia jie tik tam tikrai žmonių grupei, kurie turi tarpusavyje kažką bendro ir juos galima paveikti.


Vendigo

Nieko fenomenalaus tame Kašpirovskyje nėra. Žmogus gerai įvaldęs hipnozę ir tiek.

Brolis kažkada užmigdavo per jo TV seansus, tai sakyčiau Kašpirovskis tas pats kas geri migdomieji :D

Aukštyn