Astraliniai išėjimai, kurių visai nenoriu ir nepraktikuoju

Pradėjo rainiukee, birželio 17, 2012, 03:37:12

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

TinSoldier

Hm, gali būti..
Jei atvirai, tai nepamenu to.. Bet tikiu, kad taip galėjo būti :D

Liza

norejau pasiteirauti? Pavojinga nescioms praktikuoti sias keliones?

Vendigo

Kažkodel žmonės galvoja, kad per astralines keliones jie būtinai pateks į mūsų realybę :D Bet taip tikrai nėra.

Citata iš: Liza  spalio 28, 2015, 15:05:46norejau pasiteirauti? Pavojinga nescioms praktikuoti sias keliones?
Nepavojinga. Kitas klausimas ar tau tikrai pavyks ten patekti :) Aišku jeigu tai praktikavai, tai mano klausimas niekinis.

;D

Citata iš: rainiukee  birželio 17, 2012, 12:26:33
Citata iš: Šešėlis  birželio 17, 2012, 12:10:05Daryk dažnai, ir dings ta baimė. Arba kiekvieną kartą vis toliau pakeliauk, kodėl tu leki iškart? :D
Kartais lekiu, nes lyg neša, lyg tempia kažkas, o šiaip tiesiog jaučiu didžiulę savo galybę ir tiesiog lekiu, skrendu, pats skridimas gal ir yra vienas maloniausių pojūčių, o ne ramus tyrinėjimas aplinkos, todėl ir renkuosi tiesiog skrist...

Beje, vakar kai vėl visa tai patyriau, tai kadangi labai vėjuota diena lauke buvo, skrisdama jaučiau kaip vėjas trugdė, vis nublokšdavo nuo kurso, klausiau savęs, kur noriu nuskristi ir sugalvojau, kad varysiu tiesiog tiesiai, kol pamatysiu jūrą... Ir pabudau tada  ???

Tiesa, netikiu aš nei tuo rojum nei pragaru, kuriame velnias sėdi su šakėm..  :D Tiesiog kai tempia žemyn mane, būna aklinai tamsu, o jei kylu per daug aukštyn - irgi tamsu... O aš tamsos bijau.
seip as netikiu tokiais dalykais,bet...
"o ne ramus tyrinėjimas aplinkos"

ir kokia gy ten ta aplinka????

Safyra

Beje, kai kurie pasakojat savo istorijas kaip siaubo filmus, lyg kažkas paliečia ar išgąsdina ar dar kas. Negi nei vienas neesate susidūrę su pusdieviais ir demonais? :))) Tai tikrai susidursite, nes astrale jų apstu. Tų astralo lygmenų taip pat yra apstu. Tiesiog toliau nei mėnulis nuskriskite...

meme,
ar gali ką nors parašyti apie tuos su kuriais susidūrei astrale? Ar teko sutikti kitus, kurie taip pat kaip ir tuo pat metu yra astrale?

Safyra

bliamba, kazką cia ne taip primaigiau. Na cia virsuj turėjo būti memes citata.

Batu-ku

Šiandien išejau iš kūno, bet ne savo valia. Iš pradžių sapnavau gražų sapną. Bet po kurio laiko sapnas linko į košmaro pusę ir staiga pamačiau lyg senutę. Ji pradėjo šnekėti ir tuo momentu surakino visą mane, atrodė lyg miego paralyžius, tačiau sapnas išnyko ir atsikėliau savo kambaryje, atsisukau matau save ir prie manęs gulintį šuniuką. Vėl sustingau ir mane pradėjo lyg kažkas traukti iš kambario, aš priešinausi, atrodė lyg kažkas laiko už gerklės ir šnekėti neleidžia. Atrodo lyg priešais save mačiau ,,kažką'', lyg porą žmonių? Viskas taip greit įvyko, kad net neatsimenu, kas per dalykai mane tempė nuo kūno. Kol mane tempė, gerklė atsilaisvino ir ąš sušukau ,,Ne!' ir staiga atgal grįžau į savo kūna, atsimerkiu, prie manęs guli šuo, tačiau naktį jis buvo visai kitam kambarį. Po šito įvikio man namie ištisai eina pojūtis lyg ,,šaltis'' krečia. Gal kasnors turėjo panašios patirties?

Benamis

Citata iš: Batu-ku  sausio 12, 2016, 10:47:35Vėl sustingau ir mane pradėjo lyg kažkas traukti iš kambario, aš priešinausi, atrodė lyg kažkas laiko už gerklės ir šnekėti neleidžia. Atrodo lyg priešais save mačiau ,,kažką'', lyg porą žmonių?
O jausmas buvo jau ne kaip sapno? Nes man tai panasiau i sapna, sapne - sprendziant is to ka tu aprasei.

Nes astralines keliones su sapnais sumaisyti tikrai negalima. Jausmas visiskai kitoks.

Kai turejau pirma ir paskutine savo astraline kelione gyvenime (nepraktikuoju, viskas ivyko be mano valios) - tai pirmos mintys buvo, kad as miriau. Nes maciau savo kuna is auksto, patirtys buvo zodziais neapsakomos, o veliau pradejo kazkas mane kazkur tempti. Issigandau ir tada grizau i savo kuna.

Kai pradejau dometis kodel mane tempe, suzinojau, kad astrale yra astraliniai vejai. Sako, kad tai vienas geriausiu dalyku kuris gali ivykti. Aisku tiems kurie praktikuoja. Kadangi man is kuno iseiti pavyko be mano pastangu ir praktikavimo, as labai to issigandau.

Ar yra sasaju tavo istorijoje su astraliniu veju gali paziureti cia: http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/astral_dynamics/astral_dynamics30.htm

Batu-kun

#98
sausio 12, 2016, 11:50:40 Redagavimas: sausio 12, 2016, 13:01:57 by Batu-kun
Dėkui už informacija. Tai išeina, kad čia buvo tik košmaras.

Safyra

Gal kas žino kodėl "laikas baigiasi". Ką tai reiškia? Čia aš apie sapnus ir keliones, kas susidūrė supras apie ką aš čia.

Aukštyn