Veikiantys burtai ir ritualai

Pradėjo .L.U.T.H.O.R., spalio 19, 2015, 00:44:12

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

.L.U.T.H.O.R.

Deja, Jūs negalite matyti šio pranešimo lankydamiesi forume kaip svečias.

Kodėl verta užsiregistruoti?

- Matysite visą nuo svečių paslėptą turinį.
- Galėsite bendrauti su kitais nariais privačiomis žinutėmis.
- Matysite visus forumo prisegtukus.
- Galėsite kurti naujas temas ir dalyvauti jau esančiuose.

Nelaukite, prisijunkite prie didžiausios bendruomenės, nagrinėjančios paslaptingus reiškinius jau šiandien!


Prašome prisijungti arba užsiregistruoti.

Supernatural

Per pavojingas, kad rasyti viesai :) daug nereik, nuotrauku, zvakiu, tinkamai perskaityto uzkeikimo, kapiniu. Veikia po keliu dienu ir smarkiai, turi salutini poveiki, veikia sustiprintai, paveikiama ne tik norimo zmogaus aura/karma ar kaip ja pavadint, bet ir salia kada nors buvusiu asmnu, veikia visu simtu, po menesio galima iseit is proto, nei nebutu tinkamos introdukcinos ir galimus atoveiksmius. Asmuo nenuzombeja, tame pliusas, suveikia didziausiu noru ir didziausiu baimiu instinktai. Asmuo visiskai valdomas. Slavu magija. Archaine. Ritualo metu negalima nei sekundei nukrypti i sali. Pastaba, jei rituala atlieka ragana, jis stipreja visiems, kad ji tuo metu gali prisiminti. Todel pavojingas, viesai skelbiamas buti negali. Isbandytas, salutinis poveikis toks pats, kaip ir aukai, jei kerintysis ar kerincioji save itraukia, kad negautu bumerango efekto. Nusaunami du zuikiai, bet pridedama lasas moralines kancios, keistu minciu, kuriu neimanoma isimti is galvos be kitu keru, imantis kitu keru, jie dazniau nesuveikia, nei suveikia, nes kapiniu magiaj- itin skvarbi ir veikianti. Salutini poveiki iskart suvokti ir ji slopinti gali tik magija ismanatis asmuo, kitaip- prazutis.

Supernatural

Taip apt vudu magija suveike stipriai, reikia leles, atitinkamos maldos ir uzkeikimo, priemoniu reikes nemazai ir nusiteikimo nemazai, paprastai siuloma taikyti tiems, kam i aki labai jau pakrite kazkas, jei imt meiles magija, arba labai nekenciamas, jei imt kersto - reverse magija.

Supernatural

Apsisaugojimui pirmiausia reikia atpazinti magijos rusi, tam pades sibiro raganos magijos knyga, kortos parodys ar tai porcia, ar vudu magija, tada galima i tis atitinkamu kitu priemoniu, kad nuslopinti poveiki

Supernatural

norint atgauti energiją ir susitvarkyti asmeninį apsauginį lauką - reikės kreiptis į 4 elementus pagalbos. Rekomenduoju runų ženklais išpaišyti 4 elementus, t.y. jų apsaugos raštą ir perskaityti atitinkamą užkeikimą elemento to, kurio apsaugos ir pagalbos bei energijos Jums reikia. Iš praktinės pusės rekomenduoju kiekvieno elemento pagalbos ir apsaugos prašyti atitinkamose vietose - vandens elementas tinkamai veiks prie jūros ar kito didelio vandens telkinio, oro elementas labiausiai atsiskleis esant audrai ar šiaip gūsingam orui, žemės elementas labiausiai pasireiškia miške (prisiglaudžiant prie medžių), ugnies elementas - esant prie ugnies šaltinio, nors tam užtenka žvakės, gerai būtų derinys juodos ir baltos, kurios jungia fizinį ir mentalinį lygmenis.

Elementų apsaugos užkeikimai:

oras

«Повелитель ветров, Властитель бескрайнего неба, Опекун высот, будь мне покровом. Даруй мне гибкость и проникновение, мысль и озарение. Дай мне силу и власть покорить непокоренное и исполнить неисполненное».

žemė

«Священная плоть Земли,
Хранительница темных подземелий,
Владыка гор и долин, стань мне опорой.
Даруй мне цель и стремление,
устойчивость, прочность
и восстановление.
Дай мне силу и власть покорить
непокоренное
и исполнить неисполненное ".

vanduo

«Безбрежная гладь прозрачного моря,
Священная Мать всего живого,
Повелительница небесных
и подземных вод,
будь мне подмогой.
Даруй мне сострадание и сочувствие,
очищение и освобождение,
веру, надежду, любовь.
Дай мне силу и власть покорить
непокоренное
и исполнить неисполненное».


Ugnis

«Священное Вечное Пламя,
Творение тепла и света,
Искра жизни, блестящая и яркая,
освети мне путь истины,
будь верным спутником моих исканий
в мире света и тьмы.
Дай мне силу и власть покорить
непокоренное
и исполнить неисполненное »


Kadangi paveiksliukų neišeina įkelti - tai senovės runų raštu išpiešiamų simbolių neturiu kaip nurodyti ar įkelti. Bet dėl visa ko turėkite ansuz, laguz, ewaz, raido, teiwaz, kenaz, jera ir zinoma algiz runas. Jos sudaro apsauginių simbolių komplektavimą kiekvienam elementui.

Sėkmės stiprinant energetiką iš gamtos resursų :)

Vitus

Citata iš: Supernatural  kovo 30, 2017, 23:16:11Kadangi paveiksliukų neišeina įkelti - tai senovės runų raštu išpiešiamų simbolių neturiu kaip nurodyti ar įkelti. Bet dėl visa ko turėkite ansuz, laguz, ewaz, raido, teiwaz, kenaz, jera ir zinoma algiz runas. Jos sudaro apsauginių simbolių komplektavimą kiekvienam elementui.

Sėkmės stiprinant energetiką iš gamtos resursų :)
@Supernatural , kaip tau paklus ugnis, vanduo ir kitos gamtos jėgos, jei dar paveiksliukų nevaldai?
Stebiuosi, neatsistebiu...

Supernatural

Ne mano puslapis, ne man ir administruoti ji, nelendu ne i savo teritorija ir tiek.

Aukštyn