Nezinomo istorija

Pradėjo Nezinomas, liepos 11, 2012, 01:34:40

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Nezinomas

Sveiki, matau kad čia nelabai kas linke dalintis savo istorijom, tj nutariau parasyti savo, ir tikiuos kad gal kažką patarsit, tai va, NSO mačiau tikrai dažnai, tiek būdamas kaime, tiek mieste, kas geriausiai įstrigo kad kaime kai dar mažas buvau tėvai šventė, o aš apie 1 nakties išėjau įlauką į tuoletą, iki tol sakydavau jog jei pamatyčiau NSO drąsiai galėčiau prieiti, bet tada kai pamačiau nuo savęs atstumu gal per kilometra, is baimės pajudėt negalėjau pakol dingo ir gryžau namo, isu naktimis mates kaip ir nuo pavieniu vietu kažkas labai greit pakyla ir dingsta, ir tarp debesų, bet tas yra ne esmė, dėl ko reikia patarimo, tai kad paskutiniu metu mane dažnai naktimis apima baimė, jog kažkas gali įvykti, yra buvę jog atsikėlus esu buvęs turėjęs mėlynių, kelis kartus, dažnai, tikrai dažnai sapnuoju NSO, bet ne vidui, tik jog matau kad dangui skraido, mane jau seniai kankina baimė jog aš galiu būt grobiamas, bet aš kažkaip baisu man butu eit ir hipnoze darytis, baisu tai jog galetu pasirodit jog tai realybė o ne fantazija, baisiausias sapnas buvo kaip vakar buvus pamenu, net žinau kurią naktį tame sapne sapnavau, jog miegojau mieste savo namuos, ir praudus atsidarė miegamojo durys ir įėjo maža, pilka, su didelėm akim, ir tik šiektiek didesne galva nei mūsų, ne tokia kaip kad rodo per filmus dažnai jog tos galvos milžiniškos, ir tai buvo be galo tikroviškai, lyg koks super 3D filmas, ir mane vien sapne ištiko milžiniška baimė, dar sapne pradėjau šaukt bet iš baimės buvau prarades balsa, prabudau iškart, širdis daužės kaip pašėlus, aišku dauguma galit pagalvot kad gal fantazuoju ar panašiai, bet man kuo toliau tuo sunkiau darosi užmikti, prieš užmiegant gal 10 kartu į langą pažiuriu, ir aš nežinau ką daryt, nes būna naktų kai aš laimingas užmiegu tik kai pradeda švisti, gan ilgas gavos, bet visko neina net perduoti, tad butu gerai išgirst kokių patarimų, ar pasiūlymų, suprasiu kurie manys kad ir fantazuoju, tik tiek jog ta baimė mane jau iš proto varo.

Benamis

Kur tavo kaimas randasi?

Na jeigu ziurint ir ieskant zemisko paaiskinimo tai truputeli ir paranoja kvepia, taciau neteigiu, kad turi kazkokiu psicho-problemu... Mazai zinom apie tave: kiek tau pvz. metu? Ar daug ziuri dokumentikos/filmu apie ateivius? Darau prielaida, kad megsti paskaityti ir ivairias istorijas apie juos (ne siaip sau tu gi siame forume)...

Jeigu sakai, kad daznai juos matai, niekuomet nekildavo noras uzfiksuoti ju nors ir mobiliuoju telefonu?

Nezinomas

Kaimas šalia Latvijos sienos, 20 metu, na ateiviais tikrai gan ilgai domiuos, bet manau ka teko matyt realybej fantazija jug nesukurs, bandziau tau pm parasyt placiau apie save bet nejo kazkodel, tad tiek smulkiai, nes forume aplamai nutariau pasireiks todel jog anonimiskai, jog gali kažkas ir už ne pilno proto palaikyt, tad klausiu patarimu as ir tiek, tam cia ir rasau

Nezinomas

aj o dėl mobiliojo telefono, na vaikystėj jo neturėjau, o paskutiniu metu tik sapnai, ir ta baimė

Anonymous

kažkaip man čia knieti, kad iš inkognito pasityčiot nori sukurdamas savo istorija, na bet čia tik mano nuomonė.

Nezinomas

pasityciot? tu gal nejuokauk, jo istorijaman kaip tik itikinamiausia is čia esančiu, kad vietomis ir skamba kaip kokia fantastinio filmo siužetas, bet kiek skaičiau tikrai daug atitinka, labai daug tiksliau, pvz kad ir su tuom, jog Lietuvių kalba gali būti Atlantu palikimas, jug pasidomėkit, tai lengva, mūsų kalba yra seniausia gyva kalba, skaičiuojama kad jai apie 22tūks. metų, ir tokių sutapimų jo pasakojime pilna, viskas vos ne faktais, bent mano akim, nes aš bent kai perskaitau, geriau patikrinu, nei iškart kritikuoju ir lipdau savo nuomone.

paragraf 78

Vyručiai, užsidėkite avatarus, ok? Nes Jau norėjau barti Nežinomą už floodininimą. Su avatarais bent jau atskirsime jus vieną nuo kito.
Tęskite diskusiją.

PusiauŽmogus

Citata iš: Nezinomas  liepos 11, 2012, 01:34:40ir mane vien sapne ištiko milžiniška baimė, dar sapne pradėjau šaukt bet iš baimės buvau prarades balsa, prabudau iškart, širdis daužės kaip pašėlus


"Miego paralyžiaus metu gali ištikti įvairios haliucinacijos, pasireiškiančios vaizdais, garsais arba jausmais. Šios haliucinacijos yra labai tikroviškos ir gali žmogų įbauginti."

http://lt.wikipedia.org/wiki/Miego_paraly%C5%BEius

inkognito

O ar nebūna kad rytais pabudus didesnis nuovargis nei iš vakaro atsigulus. Man taip būdavo tomis dienomis tiksliau sakant naktimis kai rsa ateiviai perprogramavo mano inplantus.

Nezinomas

paralyziaus nejauciau, judėti galėjau, tiek sapne tiek prabudes, man būna jog nuėjus miegot kad ir anksti, išmiegi pvz 11h, ir jauties lyg trūktu miego, ir jei ką aš puikiai skiriu kai persimiegama, tada man skauda galva ir būna blogiau nei kai yra miego trūkumas, tarp kitko sveikata turiu gan gera, bet man jau gal 2 metus sloga niekaip nepraeina, tikslaiu yra sunkiau kvėpuot, ir dar ką atsimianiau tik gaila fotografija neišliko, bet mano sesė ryte tai pamatė, aš būčiau net nepastebėjęs jog po vienos nakties ant peties buvo ganėtinai idomi žaizda, maždaug 3cm ilgio, ir 1.5cm pločio, žemiau kairio peties, daugmaž cilindro formos, ir man jos visiškai neskaudėjo, bet viliuos jog gal paprasčiausiai susitrenkiau ir nepajutau, nors kad tokia mėlyne pasidaryt ir nepajaust turėjo būt sunkus variantas, bet galimas, nes galiausiai visa tai jug gali buti ir tik ilgas atsitiktinumu ir fantazijos padarinys

omcikas

kai issimiegi ir jauti,kad truksta miego tai gali buti del miego apnejos kai miegodamas trumpam nustoji kvepuot, labai trumpam prabundi ir vel toliau miegi pats net nesupranti ,jog pabudes buvai. Tai kartojasi daug kartu per nakti del ko prastai issimiegi ir ryte jauties pavarges.. As irgi kiekviena ryta prabundu pavarges, bet del to kaltinu kreiva nosies pertvara kuri man neleidzia normaliai nakti kvepuoti ir del ko netik kad prastai issimiegu, bet dar ir kosmarus pasapnuoju..

Nezinomas

na kaip sakiau su nosim tai tikrai problmu turiu, tad visko gali but

nepaliestas

man ir tas pats buvo ir gyvenu kaime ir prie sienos tik man 19 tai nezinau kas cia :)

Aukštyn