Inkognito istorija (debunked)

Pradėjo Linas Esu, rugpjūčio 26, 2015, 18:26:50

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Evaldas666

#15
birželio 22, 2016, 20:16:09 Redagavimas: birželio 22, 2016, 20:23:27 by Evaldas666
Citata iš: Benamis  birželio 22, 2016, 19:59:36
Citata iš: Evaldas666  birželio 22, 2016, 19:31:03Anomalijos adminas pasiūlė inkognito išleist knygą , pradžioje dokumentikos stiliuje, veliau fantastikos
Kaip supratau tai pats inkognito, o ne administratorius, pasiule knyga leisti fantastikos stiliumi, ir tai daug ka paaiskina :)
Gal , o gal atbulai , čia yra info   Bet argi reik kabintis prie tokių nereikšmingų dalykų ? Svarbu faktas . Pagal admino pasakojimą galima suprast , kad jie abu susitarė

Citata iš: Anomalija  gegužės 28, 2016, 20:20:27Mane pati istorija sudomino kaip pasakojimas, kurį galima būtų paversti dokumentine literatūra. Juk sutikime, knyga kurioje lietuvis pasakotu apie tai, kaip jį pagrobė ateiviai, papildyta implantų nuotraukomis ir kitais įrašais galėtų sulaukti nemenko dėmesio ar ne?
mane greičiau domina atsisakymo faktas ..... 

Benamis

O gal ir taip :)

Kas liecia San IL, tai daryti tyrima, kai pats esi isitikines istorijos tikrumu, keistoka. Kaip jau minejai toks faktas, kad pilietis X egzistavo dar nieko nereiskia. Kiekvienas is musu gali sukurti tam tikra istorija kurioje ipinus tam tikrus faktus is savo gyvenimo, galime padaryti ja labiau tiketina. Taciau tai nereiskia, kad sukurta istorija bus tikra :)

Kad ir kaip ten bebutu, nors ir nesutinku su jo isvadomis, zaviuosi San ILu kaip zmogum. Idomiai raso, negaili laiko, pagarba jam.

Aisku San ILo vietoje paklausciau saves ar inkognito sutiktu daryti tyrima jeigu tyrejas juo netiketu :) Ir jeigu nesutiktu, tada kodel?

Evaldas666

Taip San IL šaunus vyrukas .
Citata iš: Benamis  birželio 22, 2016, 20:41:27Aisku San ILo vietoje paklausciau saves ar inkognito sutiktu daryti tyrima jeigu tyrejas juo netiketu :) Ir jeigu nesutiktu, tada kodel?
Tai pasižiūrėk , kaip jis reaguoja į mane . Pasidariau jo priešas nes neišmečiau paragrafo , o inkognito norėjo per mane atkeršyt jam . Tuo momentų inkognito buvo ne teisus .
Dabar nešmeiždamas inkognito pradėjau analizuot jo pagrobimo anatomiją . Kaip reaguoja pats inkognito ?
Analizuot mane paskatino anomalijos adminas . Perskaičiau originalą ( turiu galimybę ) ir padariau šitas išvadas . Labai įdomu išgirst daugumos nuomonę . Nes tik su šituo tikslų įdėjau čia savo analizę .  Gal galite paaiškinti , ką čia žmogus turėjo mintyje :

Citata iš: Paveluotas bet atsakymas  kovo 08, 2016, 17:59:18
Citata iš: Linas Esu  lapkričio 17, 2015, 13:17:00Ačiū už info , o kur pats galėčiau perskaityti tai ką jūs pats žinote ?
Geriau paveluotas atsakymas nei jokio. Gaila, negaliu prisiminti paskyros "Laikasatejo" slaptazodzio, todel bandau parasyt kaip forumo svecias.
Atsakau i klausima:
Tai ka as zinau jus galetumete perskaityt Pvz.: forumo temoje "Ateivio vardu RSA vizito i Anomalijos foruma istorijos detales" jeigu tokia tema egzistuotu. Ar atsakiau i jusu klausima?
Laukiu jūsų nuomonės , nes internete mūsų forumuose vyksta žaidimas , inkognito jo auka . Jis to nesupranta . Bet kaip minėjau mano pavadintoje antroje dalyje yra klausymų , gal bendrai mes atsakysime į juos ?

Teroras

Noriu atsiprasyti Evaldo. Mano isankstines isvados buvo klaidingos.

Bet del san ilo pataikiau tiesiai i 10-tuka :D

Citata iš: Evaldas666  birželio 22, 2016, 21:51:28Laukiu jūsų nuomonės
Matai, anomalijoje inkognito bumas jau senai praejo. Cia jis jau niekam neidomus, nes paprastai niekas netiki jo istorija (gal vienas kitas yra, bet mazuma).

Tad nuomoniu reikejo klausti pries kokius 2-3 metus. Dabar jau feniksa sunku prikelti is pelenu :)

Kas liecia sanilo tyrima, tai juokas pro asaras. Nuvaziavo ir net nujaute, kad NSO yra netoliese. Su tokiu nusistatymu tai ir nakti lovoje ateivi galima pajusti.

Evaldas666

Ne visai teisingai mane suprantate .
Citata iš: Teroras  birželio 23, 2016, 01:37:23Matai, anomalijoje inkognito bumas jau senai praejo. Cia jis jau niekam neidomus, nes paprastai niekas netiki jo istorija (gal vienas kitas yra, bet mazuma).
Pirma , prieš keturis metus maždaug dingau iš internetinio eterio . Ir niekur nesirodžiau apie porą metų , iki tol kol kažkas pradėjo apsimetinėt manimi čia , Tai pastūmėjo vėl atgaivint numirusią meškos ausį . Todėl nei vienoje rimtoje diskusijoje apie pagrobimo anatomiją nedalyvavau . Net neskaičiau ką kas diskutuoja . Niekada niekur ne esu parašęs ar tikiu ar netikiu ar palaikau ar ne palaikau  pagrobimo anatomiją . Aš palaikiau tik patį inkognito . Ir dabar kaip vyresnį žmogų iš pagarbos palaikyčiau . Bet tai daryt per daug sunku . Jis kartais taip prirašo , kad .......... 

 Nenoriu atgaivint diskusijas apie pačią inkognito asmenybę . Noriu paanalizuot pačią "Pagrobimo anatomiją " . Kaip jau rašiau , inkognito nemeluoja Evaldžitui .  Apie pačią Evaldžito asmenybę maždaug išsiaiškinau ir man gėda , kad su juo per skype labai seniai pasielgiau grubiai . Reikėjo nuvažiuot pas ji , bet čia kita tema .
Pagal mano turimus duomenys kuriuos aprašiau peršasi išvada , kad inkognito pats yra auka . Auka internetinio žaidimo . Todėl klausiu žmogaus kuris kažką parašė apie kažkokį "mistinį" rsa , ką jis turėjo mintyje , nes aš nesupratau . . Ir norint padėt tašką šitai istorijai prašau patarimo , pagalbos ir panašiai , gal kas mestelės kokią  mintį apie mano pavadintą antrą dalį . Reikia viskam tam padėt tašką , kad tiek anomalijos forumas tiek meškos ausys būtu rimti forumai , patikėkit , dabar kažkas labai smagiai juokiasi iš mūsų .

Creative

RSA - viešojo rakto kriptosistema, kurios algoritmą 1977 metais sukūrė Ronald Rivest, Adi Shamir ir Leonard Adleman.

Evaldas666

Citata iš: Creative  birželio 23, 2016, 20:20:15RSA - viešojo rakto kriptosistema, kurios algoritmą 1977 metais sukūrė Ronald Rivest, Adi Shamir ir Leonard Adleman.
Ačiū , šitą žinau . :) 

Evaldas666

Pirmoje eilėje noriu priminti , kad forumuose „Gyvas sapnas „   „Meškos ausyje „ ir  „Anomalija. lt .  „  vyko  gal ir vyksta žaidimai .   Labai daug apie tai rašęs ir dabar labai daug nerašysiu tik noriu priminti tai .  Ką žinau šimtą procentų  tai Jietis , Rentgenas ir pokštininkas vienas ir tas pats . Gal jų buvo daugiau , ne vienas pokštininkas ne vienas rentgenas , aš to nežinau .  Žinau tik tai , kad vienas asmuo iš to pačio ip rašė trimis vardais kurios paminėjau . Kaip žinote ir manimi kažkas apsimetinėjo anomalija forume .
Dabar trumpai apie inkognito . Jis kiek žinau ir mačiau labai gerai išmano aerodinamiką . Gamina nuostabius aviamodelius . Taip pat gamina ne didelį bet nuostabios konstrukcijos lėktuvą . Kiek pamenu inkognito minėjo , jai gerai pamenu mokėsi lakūnų mokykloje ar institute tiksliai nepamenu , bet jis kažką baigė surišta su aviacija . Ir mes tai matome iš nso.lt :
Citatainkognito 2005 m. spalio 3 d., pirmadienis, 12:41:06
Papsakosiu atsitikimą kai buvau kyrsantas karo mokykloje. Vieną kartą stovime mes prie rūkyklos ir šnekučiuojamės,prie mūsų priėjo vienas ukrainietis ,kuris tikriausiai turėjo dovaną,ji parodė šalia gulintį storą rastą ir pasakė jog gali perlįsti per jį išilgai. Nuėjęs prie jo galo jis atsiklaupė ir pradėjo lįsti per jį,matėsi kaip rastas kaip koks guminis išsipučia ten kur jis lenda. Mes visi nustebę žiūrėjom nežinodami tikėti savo akimis ar ne. Bet čia nuo kareivinių atėjo dar vienas kareivis ir sako,kodėl jis keturiomis rėplioja anoje rasto pusėje?
Mums kaip nuo akių rūką kas nupūtė ir mes pamatėme kas vyksta.
Ukrainietis atsistojo supykęs ir pasakė tam naujai atėjusiam,tavo šinelis dega ir tas pradėjo voliotis purvyne,o mes visi vos nesprogome iš juoko. Levitacija gali būti susijusi su masine hipnoze ar saviitaiga,juk ne veltui meditacinėje būsenoje ji tik ir pasiekiama. Jei veiktų kokie nors gravitacijos dėsniai būtų pagal energijos tvarumo dėsnio principus naudojama tam tikra energija,greičiausiai tai vyktų šiluminės energijos sąskaita,tai turėtų levituojančiam apšarmoti kojos.
Iš šitos citatos pasidaro aišku ir dėl inkognito paranojos dėl kgb  :D
Bet tokie „jo" išradimai kaip anti gravitacinis variklis , tai …......   pirmą kartą apie tai buvo ir yra senas straipsnis nso.lt svetainėje . Kažkas įdeda linką ir matyt inkognito sužavėjo tai . Ir po to pradeda istoriją apie vyrus juodais drabužiais . Juokinga . Bet jis tą pačia istoriją man pasakojo vieną kartą , po to praėjus porai metų vėl tą pačią istoriją , bet atseit jo tai vyko prieš kelis mėn .
Juokinga, praleidau per ausys nieko nesakiau . Manau , lai žmogus jai nori …...... 
Visa inkognito pagrobimo anatomija prasidėjo nso.lt svetainėje , kaip aš vadinu svečių knygoje .
Pirmas personažas pasirodo JIETIS . Daug veliau rsa 2005 m. liepos 1 d ir inkognito 2005 m. liepos 17 d .  Tada po kiek laiko inkognito ir pradeda rašyt savo pagrobimo anatomiją .
Pirmą kartą istorija prasideda taip :
Citatainkognito 2005 m. liepos 19 d., antradienis, 21:46:56
Ar zinote, kad jau 30 metu vyksta ateiviu karas su mumis žemiečiais. Jie dar neprarado nei vieno savo erdvelaivio,nei vieno kario,o mes jau sumokėjome dešimtimis milijonų gyvybių,bei šimtais milijonų suluošintu. Jie kariauja tobulu ginklu,kuris gali nužudyti bet kurį iš mūsų ir tas ginklas yra AIDS.
Veliau pradedama pasakot visa istorija . Ne taip , kaip matom šiandien ir paprasčiau nei gyvojo sapno forume .
Inkognito pasakoja , kad pradėjo prisimint visus įvykius maždaug prieš keturis metus . Tai reiškia maždaug 2001 metais .
Bet vienas JIEČIO pasisakymas sužavėjo mane  : 

CitataJIETIS 2005 m. rugpjūčio 17 d., trečiadienis, 17:33:46
Pagal laiką matau, kad pokalbis persikėlė už uždarų durų. Kažkas man čia įtartina, ir E mail-as itartinas, ir pasikviečiama po vieną...Kaip ten inkognito mokino "jei Jie su ginklais, o tu esi vienas, tai rizikuoji". Kitą syki gali nepastebėti kokie ginklai kelnėse paslėpti.
Ir tas jausmų šaltumas, sakyčiau kaip pas mūsų žemietį Feliksą Edmundovičių. Hm, situacija neeilinė. Visos panos bėga į užsienius, o likusios čia neaiškius kontraktus pasirašinėja. Nežinauuuuuu.
tautvida<>Konkrečiai, jeigu ką, šaukinys SOS, kazdieninius titnaginius antgalius pakeisiu į išeiginius-metalinius ir eisime vaduoti savo karalaitės. Džigitai, dar pavojaus varpo nemušam, bet galandam kirvius, kalavijus aštrius. Jaučiu savo stora oda, X valanda artinasi.
Kita dieną inkognito pasisakymas  :

Citatainkognito 2005 m. rugpjūčio 18 d., ketvirtadienis, 11:54:03
Jietis>> apie kokį bendra pažystamą kalbi,ar tai Rsa -jis nera pavojingas tik nenuoseklus. Jam rimtą pavojų kelia buve mano pagrobėjai. Rsa kolegos bandė numušti jų erdvėlaivį ( Pažiūrėk Kolumbija ir NSO vaizdo įrašą Yahoo UFO video-kataloge, ten nufilmuota kaip Nso mikliai išsisuka nuo atakos lazeriniu ginklu iš Area-51 bazės Amerikoje).Rsa pats niekienom neverčiamas prisipažino, jog ta bazė jo draugų ir amerikiečių.Žinau ,kad maniškiai tokiu dalykų neatleidžia. Kadangi pas mane nepašalinti jų įdėti inplantai,tai jie žino viską apie jus ir Rsa.
Ir mes , arba tik kaip kurie kurie skaitė ką aš rašiau žino inkognito bendravimą su Evaldžitu . Evaldžitas mano bendravardis , nso.lt svetainėje pradėjo rašyt daug ankščiau nei inkognito . :

CitataEvaldas 2004 m. lapkričio 28 d., sekmadienis, 17:20:41
As esu mates 11 kartu nso pirmaji karta maciau ateivius du kurie buvo mano namuose visi miegojo tie ateiviai ziurejo ir nieko nedare kiek atsimenu pajudet negalejau ateivius maciau kai buvau 5-6 metu tais metais man buvo nustatyta liga raumenu distrofija manau ateityje mane pagydys.Man dabar netoli 15 metu.
Veliau Evaldas prisiregistruoja gyvajame sapne ir pradeda diskutuot inkognito sukurtoje temoje „Pagrobimo anatomija" .

Citatainkognito »
    Evaldzitai, tavo prašymą perduosiu bazės vadui, gal jis galės ką padėti, parašyk savo e- mailą, kurį jam jį perduosiu, jei jis sutiks padėti su tavim, susisieks pats, bet jie keistuoliai, tad nedėk per daug vilčių į tai.

    inkognito »
    Evaldzitai, perdaviau tavo e-mailą, tačiau jau visa savaitė jis man neatrašo anei žodžio (kai kada ir per mėnesį negaunu e-mailo), žinok, kad ten karinė tarnyba, be to, net nežinia, ar jis teiksis iš viso atsakyti. Su jais sunkus bendravimas, reikia psichologinių įgūdžių.

    evaldzitas»
    o tas bazes vadas kuriam perdavei mano emaila tas pats kur pasakojime,ar kitos bazes vadas.Tam ateiviui rašiau,kad paieškotu ateiviu ,kad mane išgyditu ,raše sutinka.

    inkognito »
    Evaldzitai,jis yra žemėje esančių 48000 bazių vadas,tavo duomenis jam daviau,nes tau tai gyvybiškai yra svarbu,niekam kitam neturi teisės perduoti jo duomenų,nes jie čia būdami stipriai rizikuoja ir karas tarp stovyklų jau vyksta,vedami didesni ar mažesni mūšiai ir susirėmimai.
    inkognito.

    Buvau pagrobtas,1974 m ,man įvyko mįslingi atsitikimai kurie turėjo įtakos ne tik man,bet turi skaudžias pasekmes ir jums visiems.
Iš visų šitų citatų matom , kad inkognito rašė ne tik nso.lt svetainėje , bet jos pagalba susipažįsta su „ateiviais" ir pradeda su jais susirašinėt e-meilais .

Paprastas atsakymas inkognito  istorijoje .
Kaip ir reikėjo tikėtis San IL randą tą pilietį x .  Kad toks žmogus ne dirbtu kgb , tai butu keista .Nes tais laikais šaudymo treneris ne galėjo nepriklausyt tai organizacijai . Nepasakosiu istorijos .
Taip pat mes matom , kad inkognito pats mokėsi SSR karininkų mokykloje kur mažų mažiausia turėjai priklausyt komunistų partijai . Gal net ir kgb užverbuotas agentas .
Šiandien matom koks inkognito kerštingas . Matyt spėju tas pilietis x kažko nepatiko inkognito ir todėl jis tapo blogiečių.

Dabar truputi pagalvokit patys . Jai jums kam nors butu nutikę , kaip , kad rašo inkognito , ar jūs patikėtumėte tokiomis apgaulėmis internete , kaip patikėjo inkognito pradeda bendraut su ateiviais .

Girdėjau kalbas iš inkognito aplinkos , kad jis tą dieną apie kurią kalbą kaip pagrobimo , dingo su motociklų ir atsirado kitą dieną girtas . Šito fakto mes nepatikrinsim  , bet man atrodo artimiau teisybės .
Gal tą pačią naktį , gal veliau turėjo būt kažkokia jam avariją po kurios atsirado „implantai". Tai yra žaizdoje atsirado svetimkūnis - svetimkūniai . Pats tikrai žinau , kad piršte yra metalo mažas gabaliukas kuris traukia magnetą . San IL tyrimais „implantai" neskleidžia jokių impulsu ar panašiai  . O apie implantą nosije kur ištraukė Garlevos poliklinikoje , gal po kažkokio įvykio ir buvo poliklinikoje , bet …....  Įsivaizduokit , ateiviai kurių technologija leidžia keliauti šviesmečiais , įdeda implantus , kad net bet koks medikas ištraukia . Mes šiandien 2016 neturime tokių technologijų kad galėtumėm keliauti , bet net gyvumams deda čipus tokius kur be prietaisų net neužčiuopsi , jau nekalbu apie aukštesnio lygio technologijas . O ateiviai , kurie sugeba keliauti šviesmečiais , neturi tokių technologijų ir pats inkognito randa implantus …....
Atėjo 2005 metai ir žmonės pradėjo naudotis kompiuteriais ir internetu . Inkognito pamato nso.lt svetainę . Pradeda bendraut , atranda ateivius ( kažkas pradėjo žaidimą ) . Inkognito iš visų citatų kur įdėjau matyt , kad pats įtiki tą istorija . Ne iš karto , bet po truputi . Mes matom ir šiandien , kaip žmogus linkęs fantazuot . Necituosiu , bet visai ne seniai apsilankius su San IL vietoje kur ateist buvo pristatytas atgal , jie išgirstą kažką ir nusprendžia , kad tai ateivių kosminis laivas . Inkognito po to prisifantazavo tiek , kad jau ten kosminis portalas ir taip toliau . Tai tokį žmogų įtikint tuo , ant ko turi silpnybę yra ne sunku .
Inkognito kuo toliau tuo daugiau pradeda „prisiminti" ateivių pagalba kurie ar kuris su juo susirašinėja e-meilais , tai matyt iš citatų , kad susirašinėja .
Pati istorija , jai panaikinsim žodžius kita planeta , išgalvotus žemiškus pavadinimus ir panašiai , o pakeisime žemiškais ir veiksmą perkelsim į kokį Afganistaną ar panašiai , tai bus įprasta istoriją ne fantastinė istorija .  Nes nieko nepasakoma . Viskas tas pats kas yra žemėje . Dar kelionė į žemės planetą . Kaip eina kalba kur randasi žemė .  Tais metais mažai buvo informacijos , kad visa visata juda . Ir kad kur esame šiandien jau ryt mūsų ne bus , jau nekalbu po penkių metų . Inkognito ar jo ateiviai kurie atgaivino atminti šito nežinojo . Dabar pabaigai apie  AIDS . Pasiskaitykim šiandien ką rašo inkognito .  Jis labai imlus visiems įvykiams . Ir juos aprašo pagal save . 2005 metais buvo ne mažai kalbama apie AIDS . Ir inkognito aprašė pagal save . Pagalvokime , kaip mes apkrėstumėm šia ligą žmones tai yra kaip išplatintumėm ligą ? Ar vargtumėm su vienu žmogumi tiek ? Ar ateiviai tokie kvaili ir nemoka apkrėsti švirkštų ir taip toliau . Yra tokių paprastų ir efektyvių būdų , kad terliotis su vienu žmogumi ….........
Galime internete , tai yra nso.lt , meškos ausies archyve , anomalijoje rast dar daugiau visko . Dar pasiknaisiojus nso.lt archyvuose galime surast dar daugiau kompromituojančių šiandien faktų . Bet , kam to reikia .  Aš viską pradedu aiškintis nuo pat pradžių . PVZ : sugenda pc . Reik aiškintis priežastį .  Sugenda automobilis irgi svarbu pati pradžia nuo ko prasidėjo . Taip ir su inkognito istorija . Pradėt ją tirti reikia nuo pačios istorijos , bet ne pamiršus ją , pradėt nuo bet ko .
Pabaigai inkognito pasisakymų nso.lt  . Tai mes pamatysim , kad inkognito pradėjęs rašyt nso.lt savo istorija , dar vis gaudavo informaciją iš draugų ateivių  :)

Citatainkognito 2005 m. spalio 1 d., šeštadienis, 09:58:53
Sveiki visi,nesipykite ir nepasiduokite rudens depresijai.Turiu daug įdomios informacijos Jums visiems,kai kurios naujienos tikrai geros,jos daug kur paiškina tokius dalykus kurie ir man iki šiol buvo tamsus miškas.Ypač tikėjimo klausimais. Beje,visata yra daug didesnis darinys, net negu manė mano bičiuliai,kosmoso piligrimai.Jiems taip ir nepavyko pasiekti jos pakraščio,nes būtų neužtekę energetinių išteklių,grįžti atgal. Beje ,mūsų paukščių tako galaktika,tėra gūdi visatos provincija,o mes planetiečiai, prikaustyti gravitacinių jėgu prie savo planetos,esame ir vargšai ir savotiškai laimingi,nes mus aplenkia daugybė negandų,kurias sukelia ir didesnės kitų civilizacijų galimybės.
Aš nenoriu kažko blogo pasakyt apie inkognito , aš noriu parodyt , kad kažkas pasinaudojo juo silpnybėmis ir pažaidė - žaidžia su juo .  Jai reikia daugiau informacijos yra nso.lt svetainėje archyve . Jai yra klausymų man , prašau . Laukių nuomonių ir tikriausia baigsim šią istoriją amžiams . Dar tik nukeliausiu į sugrąžinimo vietą kur paslaptingi garsai  ir ateivių kosminiai laivai :)

Šitą ,kaip tai pavadint , straipsnį , ar dar kaip kitaip parašiau ne šiaip , kaip sakoma iš lemputės .
Prisipažinsiu , labai ilgai nieko nesupratau . Paprasčiausia ilgą laiką buvau dingęs iš "eterio" internetinio . Niekada nesidomėjau ką inkognito rašo kitose forumuose . Pykau , kaip kas ką bando įrodyt ir man atrodydavo kvailą , kaip kas prašo persišviest implantus ar panašiai . Reikalauja iš jo įrodymų ar viešo paneigimo savo istorijos .
Bet man visą laiką buvo keistas jo elgesys . Kaip jau rašiau labai juokingai atrodė jo pasakojimas apie anti gravitacinį variklį ir kaip pas jį buvo "vyrai juodais drabužiais " Jis taip rimtai pasakojo pirmą kartą . O aš esu toks , kaip matau , kad žmogus šneka į "pievas" negaliu žiūrėt į akys . Antrą maždaug po poros metų mes buvom gatvėje ir vėl tą patį istoriją . :lol: . Labai keistai atrodė , kaip mes su žmona buvom pas jį ir nuėjom į pievą pažiūrėt , kaip jis skraidyna savo modeliukus . Tai fantastiką . Bet inkognito pamato debesį ir pradeda aiškint , kad tai užsimaskavęs ateivių kosminis laivas . Ir daug visokių pasakojimų tiek raštu tiek žodžiu . Dar pasiskaitydavau internete , tai ............. gėda už jį . Bet vis kažko nesupratau . Pati istorija nekėlė pasitikėjimo vien dėl minėtu jau priežasčių . Dar inkognito pamatęs internete kokį šimtą procentinį falshą priimdavo už "gryną pinigą " . Taip pat paskutiniai įvykiai , kaip jis nusifantazavo su kosminiais portalais ar kaip jis ten parašė . Viską sudėjus .............
Gal būčiau nieko ir nedaręs . Nusipjovęs ir tiek . Bet kaip San IL pradėjo savo tyrimą . Ir taip įsitraukė į jį . Net keista , kaip žmogus iš kitų raštų daug ką mato , o čia net nebandė analizuot pačios istorijos .
Tada ir pradėjau ieškot istorijos ištakų . Maniau , kad tai gyvas sapnas , bet pasirodo klydau .
Maniau , gal kartais nukopijavo kažką , bet kas žinoma internete , nei rus kalba nei lietuvių nėra nieko . Ne bent pakeitus žodžius , arba sudėjus iš gabaliukų .
Taip pat pokštininko žaidimai . Ir pamatau gyvajame sapne , kad ir ten žaidė . Tada labai įdomu pasidarė , kas tas rsa .
Rsa , tai vieno logaritmo trumpinys . Bet įdomu ką rašė žmogus pasivadinęs rsa . Tai dalį jau esu įdėjęs viršuje .
Bet pamenu , kaip inkognito pasakojo , kad rsa tai ateivis . Negana to , jis galvojo , kad tai nohobo . Čia sena istoriją . Inkognito tvirtino , kad buvo pas rsa Vilniuje kartu su Jietimi - Rentgenu . San IL asmeniškai bendravo su to Rentgenu , aš tik trumpam buvau užvažiavęs pasisveikinti . Tai va. Inkognito tvirtina , kad nohobo yra rsa ateivis . Bet kas juokingiausia , per visus susitikimus kiek buvo , jie kartu nesusitiko . Paskutinį kartą Kaune , kaip nohobo buvo , tai inkognito negalėjo atvažiuot . Nesutampa ir inkognito nurodytas nohobo adresas , aš buvau pas nohobo Vilniuje kur jis gyveno . Tvirtinimas , kad rsa pirmas sukūrė šitą forumą . Tai aš ne blogai pažinodamas nohobo ir žinantis kaip jis ką gali programuot , dėl visą ko paieškojau duomenų bazėje rsa vardo . Bet pasirodo rsa rašė tik nso.lt nei gyvajame sapne nieko panašaus nebuvo . Nesakau , kad to žmogaus nebuvo . Nebuvo vardo tokio .
Tai , kaip matot , man seniai kažkoks kirminas kažką kuteno .

pilkasai

Manau sioj temo mano atliktas tyrimas turetu tikti. Tai kas cia rasoma ir aprasoma realybeje tikrai vyko ir vyksta, zmones ( tikrai egzistuojantys asmenys ir ju vardai bei gyv vietos autoriui t.y. man zinomi) ir situacijos egzistuoja realybeje.
   Tyrima pavadinau " Kovos su zemiskomis ir nezemiskomis butybemis anatomija"
   Taigi pirmasis respondentas buvo sodo kaimynas Saulius (cia ir kitur asmenu vardai pakeisti, del akivaizdziai suprantamu priezasciu, taciau autoriui t.y. man zinomi), kurio paklausiau ar jis kovoja su kokiom nors zemiskomis ar ne butybemis atsakymas gan netiketas TAIP, tai yra jo sodo gerybes niokojanciais kurmiais, spokais ir kitais kenkejais,  paklausus placiau dar pridure, jog su konkurentais darbe, ar netikusiais darbuotojais. Antrajam buvo uzduoti analogiski klausimai, jis namo kaimynas, atsakymas kova su tabaku ir potraukiu alkoholiu. Bandziau paaiskint jam, kad kova gali buti ir nematoma, kad pvz ateiviai gali naudoti biologinius ir kt ginklus pvz aids, tai jis atsainiai pridure, kad nekaiso savo trigrasio kur nereikia. todel miega ramiai. Dar vienas bandradarbis su zmona ir vaiku, ne kovoja, taciau intensyviai ruosiasi kovai, kaupdami maisto, vandens ir kitokias atsargas artejanciai juodajai dienai. Paklausius konkreciau man buvo netgi pateikta daug spauzdintiniu lapu paimtu is interneto platybiu (dazniausiai rusu kalba) apie artejancius kazkokius kavtinius suolius, polius pasikeitimus, perejimus, tar visatu ir tt ir pan. informacijos pateike tikrai gausiai, taciau ji labai priestaringa sau paciai, o ir saltiniai labai jau neaiskus.
Kiti du sekantys respondentai buvo gydyti atitinkamose istaigose ir karts nuo karto ten patenka profilaktiskai, del paumejimu ir vaistu pakeitimu.
Apklausiau savo nuo vaikystes pazystama drauga kuris paaiskino kad jaucia baime, nerima, del bet kokiu galimai galinciu ivykti dalyku ty uraganas, gaisras ar pan taciau cia man labiausiai pritruko nuoseklumo, konkretumo, kokiu nors faktu ir pan, atsakymai buvo padriki, lydimi nerimastingo zvilgsnio.
Sekanciam pazystamui atrodo netrukoko nei ziniu nei nuoseklumo, gal tik faktu. Jis kongreciai zino is kur informacija, kas jo priesai, ir turi paranges tikslu veiksmu plana (beja esantis laisveje). Jis pats gauna informacija is septinto lygmens angelu kurie aiskiai jam sako, kad reikia naikinti visus seimo narius, biurokratus ir kt visuomenes veikejus del juose slypincio blogio jegu. Pats skelbiasi antikristu, kuris su savo armija (pasekejais, kurie svarus ir jam paklus) isvalys pasauly nuoviso blogio. zodziu medziagos daug, ji tiksliai sumodeliuota, informacijos saltiniai aiskus (beja tie angelai kalba tiesiog per ji), intensyviai ruosiamasi kovai, renkami kovotojai, bei "kenkeju" sarasai.
  Taigi toks buvo atliktas mano mini tyrymas, prasyciau i pateikta informacija neziureti kaip i skeptiska ar juodo humoro teksta, o tik i kaip realiai egzistuojancia apklaustuju kova.
 Teksta siulau priimti rimtai, ne kaip i kazkoki issidirbinejima ir pasidaryti isvadas, o gal net patiems, jei yra laiko ir noro, atlkti analogiskus, panasius ar savo sugalvotus tyrimus.
 Koks buvo sio tyrimo tikslas ir isvados? Siuolaikines technologines ir informacines sistemos mastai beribiai, todel sunku atrasti ta tikra tiesos ir relybes gruda dodel nemazai zmoniu tiesiog nuskesta jame arba nesugeba atsirinkti ir kritiskai ivertinti tai kas rasoma, dauguma uzvaldo baimes, ar nuklystama klystkeliais, netinkamos, nerealios medziagos panaudojamos nesusimastan kiek joje tiesos o dar blogiau kai ji visiskai uzvaldo asmeni ir tt ir pan, tuomet jo mastymas ir veiksmai tampa neadekvatus, sunkiai paaiskinami ar nuspejami, nepagristi. Pats (nors is turejau vaikystej gan idomu nutikima) neesu visiskas skeptikas del panasiu dalyku, dvasios, NSO, subtilios energijos ir tt bet visgi stengiuosi mastyt racionaliai ir nepulti i krastutinumus. Mano isvada, kad kiekvienas musu daugiau ar maziau kovojame su savo vidiniais ar isoriniais angelais ar demonais kuriuos susikuriamia patys arba jei kam patogiau juos sukuria aplinka ir aplinkiniai.

P.S. atsiprasau del klaidu ir  LT raidziu nebuvimo nes neturiu prie sio PC, jei moderatoriai nores gali perkelt sia tema i jai tinkancia vieta ir butu saunu suzinoti paciu nuomone, bei dar idomiai jei panasius nepriklausomus tyrimus darytumetes patys atsiribodami nuo kitu informaciniu saltiniu ir rezulatais pasidalintumet su visai. Aciu

Evaldui

Citata iš: Evaldas666  birželio 22, 2016, 19:31:03Paaiškinu tiems kas nesuprato :
Aš tik dabar supratau kas tas RSA . Jis ir yra ateivis „žemėje esančių 48000 bazių vadas"
kuriam inkognito perdavė Evaldžito prašymą .
Bet tai buvo tikrai . Ne veltui paskutiniu metu dažnai rašau apie internetinį žaidimą .
Vargšą inkognito kvailino nuo pat pradžių . Jam rašant jo istoriją gyvajame sapne , kažkas apsimetęs ateivių rsa pradeda su inkognito susirašinėt e-meilais . Tai tam apsimetėliui inkognito perdavė Evaldžito prašymą . Tai tuo apsimetėliu ateiviu inkognito tiki iki dabar . Pasak mano šaltinių tas rsa kažką pasakė ką žinojo tik inkognito . Bet šitą „fenomeną" aš paaiškinau San IL , nenoriu viešinti asmeninių dalykų . Inkognito gali paklaust San IL .
Tai dėl tokių kvailinimų pagrobimo anatomija gavosi tokia kokia yra .
Mano išvados . Pirmą ir trečią dalį įrodžiau pilnai . Reikia padirbėt su antra .

O as turiu kita versija. RSA tai tavo draugelis nohobo, gal but net ne vienas o su pagalbininkais, ir tu arba apsimeti, kad nezinojai, arba irgi esi isdurtas.

Linas Esu

Citata iš: pilkasai  liepos 24, 2016, 11:50:18Manau sioj temo mano atliktas tyrimas turetu tikti. Tai kas cia rasoma ir aprasoma realybeje tikrai vyko ir vyksta, zmones ( tikrai egzistuojantys asmenys ir ju vardai bei gyv vietos autoriui t.y. man zinomi) ir situacijos egzistuoja realybeje.
   Tyrima pavadinau " Kovos su zemiskomis ir nezemiskomis butybemis anatomija"
   Taigi pirmasis respondentas buvo sodo kaimynas Saulius (cia ir kitur asmenu vardai pakeisti, del akivaizdziai suprantamu priezasciu, taciau autoriui t.y. man zinomi), kurio paklausiau ar jis kovoja su kokiom nors zemiskomis ar ne butybemis atsakymas gan netiketas TAIP, tai yra jo sodo gerybes niokojanciais kurmiais, spokais ir kitais kenkejais,  paklausus placiau dar pridure, jog su konkurentais darbe, ar netikusiais darbuotojais. Antrajam buvo uzduoti analogiski klausimai, jis namo kaimynas, atsakymas kova su tabaku ir potraukiu alkoholiu. Bandziau paaiskint jam, kad kova gali buti ir nematoma, kad pvz ateiviai gali naudoti biologinius ir kt ginklus pvz aids, tai jis atsainiai pridure, kad nekaiso savo trigrasio kur nereikia. todel miega ramiai. Dar vienas bandradarbis su zmona ir vaiku, ne kovoja, taciau intensyviai ruosiasi kovai, kaupdami maisto, vandens ir kitokias atsargas artejanciai juodajai dienai. Paklausius konkreciau man buvo netgi pateikta daug spauzdintiniu lapu paimtu is interneto platybiu (dazniausiai rusu kalba) apie artejancius kazkokius kavtinius suolius, polius pasikeitimus, perejimus, tar visatu ir tt ir pan. informacijos pateike tikrai gausiai, taciau ji labai priestaringa sau paciai, o ir saltiniai labai jau neaiskus.
Kiti du sekantys respondentai buvo gydyti atitinkamose istaigose ir karts nuo karto ten patenka profilaktiskai, del paumejimu ir vaistu pakeitimu.
Apklausiau savo nuo vaikystes pazystama drauga kuris paaiskino kad jaucia baime, nerima, del bet kokiu galimai galinciu ivykti dalyku ty uraganas, gaisras ar pan taciau cia man labiausiai pritruko nuoseklumo, konkretumo, kokiu nors faktu ir pan, atsakymai buvo padriki, lydimi nerimastingo zvilgsnio.
Sekanciam pazystamui atrodo netrukoko nei ziniu nei nuoseklumo, gal tik faktu. Jis kongreciai zino is kur informacija, kas jo priesai, ir turi paranges tikslu veiksmu plana (beja esantis laisveje). Jis pats gauna informacija is septinto lygmens angelu kurie aiskiai jam sako, kad reikia naikinti visus seimo narius, biurokratus ir kt visuomenes veikejus del juose slypincio blogio jegu. Pats skelbiasi antikristu, kuris su savo armija (pasekejais, kurie svarus ir jam paklus) isvalys pasauly nuoviso blogio. zodziu medziagos daug, ji tiksliai sumodeliuota, informacijos saltiniai aiskus (beja tie angelai kalba tiesiog per ji), intensyviai ruosiamasi kovai, renkami kovotojai, bei "kenkeju" sarasai.
  Taigi toks buvo atliktas mano mini tyrymas, prasyciau i pateikta informacija neziureti kaip i skeptiska ar juodo humoro teksta, o tik i kaip realiai egzistuojancia apklaustuju kova.
 Teksta siulau priimti rimtai, ne kaip i kazkoki issidirbinejima ir pasidaryti isvadas, o gal net patiems, jei yra laiko ir noro, atlkti analogiskus, panasius ar savo sugalvotus tyrimus.
 Koks buvo sio tyrimo tikslas ir isvados? Siuolaikines technologines ir informacines sistemos mastai beribiai, todel sunku atrasti ta tikra tiesos ir relybes gruda dodel nemazai zmoniu tiesiog nuskesta jame arba nesugeba atsirinkti ir kritiskai ivertinti tai kas rasoma, dauguma uzvaldo baimes, ar nuklystama klystkeliais, netinkamos, nerealios medziagos panaudojamos nesusimastan kiek joje tiesos o dar blogiau kai ji visiskai uzvaldo asmeni ir tt ir pan, tuomet jo mastymas ir veiksmai tampa neadekvatus, sunkiai paaiskinami ar nuspejami, nepagristi. Pats (nors is turejau vaikystej gan idomu nutikima) neesu visiskas skeptikas del panasiu dalyku, dvasios, NSO, subtilios energijos ir tt bet visgi stengiuosi mastyt racionaliai ir nepulti i krastutinumus. Mano isvada, kad kiekvienas musu daugiau ar maziau kovojame su savo vidiniais ar isoriniais angelais ar demonais kuriuos susikuriamia patys arba jei kam patogiau juos sukuria aplinka ir aplinkiniai.

P.S. atsiprasau del klaidu ir  LT raidziu nebuvimo nes neturiu prie sio PC, jei moderatoriai nores gali perkelt sia tema i jai tinkancia vieta ir butu saunu suzinoti paciu nuomone, bei dar idomiai jei panasius nepriklausomus tyrimus darytumetes patys atsiribodami nuo kitu informaciniu saltiniu ir rezulatais pasidalintumet su visai. Aciu
Padrikas tekstas . Labai daug informacijos , kuri neturi nieko bendra tarpusavyje . Daug klausimų , daug teiginių . Ar gali parašyti ko siekei šia savo pastraipa , tekstu ? visiška miesmalė , kokia pagrindinė teksto mintis, mintys ?

Aukštyn