Nauja svetaine registruojanti NSO

Pradėjo NSO Registru Centras, liepos 20, 2012, 12:39:46

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Karolis

Na jo... Gal kepenų neišpjaustė... Bet aš tai apsižiūrėčiau kūną, ieškočiau randų, patinimų ar taip kažko neįprasto ir jei rasčiau iškart pats daktarą ir į hipnozės seansą.

xsistemax

#16
kovo 13, 2013, 18:03:14 Redagavimas: kovo 13, 2013, 19:35:22 by xsistemax
Hipnozė sukuria melagingus prisiminimus,jau įrodyta.Aš pabandysiu savo draugą įtikinti anonimiškai viską papasakoti NSO Registrų Centrui,tokio liudijimo jie dar neturi.
Bet tai yra labai delikatus reikalas,žmogus ir taip labai sukrėstas(tik įsivaizduokit tą siaubą ir bejėgiškumo jausmą),o išviešinimas gali jį galutinai sužlugdyti.Gyvenam šalyje,kur į tokius pareiškimus reaguojama vienareikšmiškai.O reikėtų kvalifikuotos psichologinės pagalbos.

A.C.A.B

Citata iš: Karolis  kovo 13, 2013, 17:37:27
Na jo... Gal kepenų neišpjaustė... Bet aš tai apsižiūrėčiau kūną, ieškočiau randų, patinimų ar taip kažko neįprasto ir jei rasčiau iškart pats daktarą ir į hipnozės seansą.

Norint sutrikdyti kepenų veiklą nebūtina jas pjaustyt (:

Teroras

Tai cia papostink nors trumpai... Ten kol kazkas perskaitys...

Karolis

Man faktais pagrįsk, kad hipnozė sukelia melagingus prisiminimus.

xsistemax

Terore,postas šioje temoje Kovo 13, 2013, 17:22:28 »
Karoli,būtent dėl to duomenys,gauti hipnozės būdu,neturi jokios juridinės galios.Jei tave užhipnotizuotų,tą pačią istoriją atpasakotum jau pirmuoju asmeniu,nors ten NEBUVAI.Ir papildytum trūkstamomis detalėmis.Šitas fenomenas netiesiogiai įrodo teiginį,kad visi mes esam tos pačios būtybės skirtingos realizacijos.

eternal.bliss

Ligos gali atsirasti nuo paprasto šoko, nemigos, didelio streso. Atmintį galima atgaminti, ir pats žmogus atsimindamas, kartais gali prisiminti tam tikrus dalykus kurie yra neįprasti ne jo įsivaizduoti, tiesiog tarytum netikėti.

xsistemax

Mano minimas žmogus neabejoja įvykio realumu,jis kelia tik vieną klausimą:"Ką jie man padarė?".Čia dėl dingusios atminties ir nuolatinio kartumo burnoje,ką bevalgytų.
Hipnozė yra puiki poveikio priemonė,kuri pvz.mane absoliučiai neveikia,bet jos pagalba sužinoti kažką yra daugiau,nei naivu.

DovileX

Citata iš: NSO Registru Centras  liepos 20, 2012, 12:39:46
Nauja svetainė registruojanti  liudininkų matytus NSO reiškinius. Dar šviežia. prašome apsilankyti ir pasidalinti nuoroda su draugais. Jei kas ne taip iškart sakykit. stengsimės spręsti problemą. laukiame pasiūlymų pageidavimų.  :)

www.nsoregistrucentras.lt

Labai idomi svetaine :)
SIulyciau sukurti kokia grupe, kurioje butu galima su jumis susisiekti. :) (ne el.pastu)

paragraf 78

NSo registrų centas turi savo facebook profilį, o susiekti su jais galima arba per jį arba per kontaktus nurodytus jų tinkalalapyje

Ezekiel

Čia kartais ne VSD, žvalgyba kuria tokius tinklalapius, kad tvarkingai surašyti, surinkti medžiaga archivams?

paragraf 78

Nuoširdžiai tuo abejoju. Smagiai su jais laiks nuo laiko pabendraujam.

Linas Esu

Ar yra kažkas panašaus šiuo metu Lietuvoje ? ši svetainė jau nebeegzistuoja

http://nsoregistrucentras.weebly.com/

San IL

Citata iš: Linas Esu  birželio 09, 2017, 13:49:10Ar yra kažkas panašaus šiuo metu Lietuvoje ?[/url]
Yra. http://ufologija.lt/index.php/pranesti-apie-matyta-nso
 Kiekvienas pranešimas yra tiriamas, bendraujama su liudininkais, konsultuojamasi su ekspertais, esant reikalui organizuojami realūs tyrimai su fizinėmis ekspedicijomis į įvykio vietas. Tiriami ir NSO ir pagrobimo atvejai.

 NSO registrų centras tik registravo pranešimus, niekas jų netyrinėjo. Gal dėl to idėja ir žlugo.
 Jeigu kam reikia susisiekti su registrų centro buvusiais vadovais, tą galite padaryti per mane, mes bendradrabiavom. Labai šaunūs vyrukai.

Aukštyn