Astralinė kelionė. Pagalbos!!!

Pradėjo S3mkA, lapkričio 10, 2012, 23:02:24

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

S3mkA

Man niekaip neišėina astralinė kelionė. Nieko negalvoju ir pnš. Bet tik vieną kartą buvau pajutęs vibracijas. Daugiau nko. Ką daryti dar, kad bent vieną kartą pavyktų?

RoxiO

Visų pirma - labiau atkreipk dėmesį į viską, giliau mąstyk, pastebėk įvairias smulkias daleles gyvenime. :)

zmogelis

Norėjau ir aš paklausti apie astraline kelione,
man kyla didelė baimė atsiskirti nuo kūno. Keleta kartų tikriausiai ties atsiskirimu tiesiog pasidaro baisu ,kad daugiau nebegryžti. Tiesiog tave kažkas traukia iš kūno į "niekur", ar normalu toks jausmas? Gal galit kas papasakot savo potyrius pirmos astralinės kelionės?

zmogelis

Tikslliau ar normalus labai greitas širdies ritmas? Kartais atrodo,kad greičiau širdis išoks iš kūno,negu pateksi į astrala.

zmogelis

Ilgai nėra jokių atsakymų  ::)

Benamis

Normalu. Daug kas rase apie greita sirdies plakima forume :)

astropasaulis

#6
lapkričio 17, 2012, 13:34:31 Redagavimas: lapkričio 17, 2012, 13:41:00 by astropasaulis
Citata iš: zmogelis  lapkričio 11, 2012, 17:26:40
Tikslliau ar normalus labai greitas širdies ritmas? Kartais atrodo,kad greičiau širdis išoks iš kūno,negu pateksi į astrala.

Vadinasi, kad labai bijai ir to neturėtų būti, jeigu nori patekti į astralą. Kai aš medituoju, norėdamas patekti į astralą, net nebejaučiu tos širdies, užmirštu viską. Anksčiau, kol dar negalėjau susikoncentruoti ir mane blaškė širdies plakimas. Dabar man asmeniškai nebesunku atsipalaiduoti, pasiekti reikiamą būseną. :)

zmogelis

Ačiū už atsakymus,

Vagydarnuor

Meditacija geriausias budas 90% nubraukti sunkumus norint pakilti i astrala. Kitaip sakant minciu nuraminimas

awdrius

teko ten ir man pabuvoti

Synkas

Citata iš: awdrius  rugpjūčio 27, 2014, 09:09:41
teko ten ir man pabuvoti

nu tai papasakok/pasidalink ka matei ir pan.

rutulys

#11
rugpjūčio 27, 2014, 14:49:00 Redagavimas: rugpjūčio 27, 2014, 15:22:30 by rutulys
Citata iš: zmogelis  lapkričio 11, 2012, 10:37:38
Norėjau ir aš paklausti apie astraline kelione,
man kyla didelė baimė atsiskirti nuo kūno. Keleta kartų tikriausiai ties atsiskirimu tiesiog pasidaro baisu ,kad daugiau nebegryžti. Tiesiog tave kažkas traukia iš kūno į "niekur", ar normalu toks jausmas? Gal galit kas papasakot savo potyrius pirmos astralinės kelionės?


Baimė normalu. Ir jei bijai vilko verčiau neiti į mišką. Šiaip aš jaučiu baimę eiti per tiltą, bet aš net nebandau jos užgniaužti, lyg ir galėčiau ją prisipratinti ir atsargiai vaikščioti per tiltą, bet vis gi verčiau tiltą pervažiuoti autobusu.

Esame mes skirtingi, vieni gal jau buvo tam miške ir gali ten išgyventi ar žaisti kažkokius žaidimus. Nesuprantu, nesu buvęs tokiuose sapnuose kai pildomi vis norai. Gali išpildyti mano akimis kvailoką svajonę pavažinėti sportiniu automobilių, bet gal pasėdėjęs tokiame automobilyje sapnuose, pabudęs jau nukreipsi savo mintis ir jėgas link to kas iš tikro svarbu ir tau, ir kitiems. Nesinorėtų, kad gyvenimą prašvaistytum kaupdamas milijonus, kad nusipirktum brangias mašinas. O pats senas jau niekam nebūtum reikalingas.

Kai pats vienas ieškai kažkokių takų, gali likti ir ant ledo, būti išgarintas ar pan. Bet vis gi ten būna dar kažkas. Kažkas pasakoja apie sidabrinius lynus (tokio dalyko neteko matyti, bet aš niekada nieko nedariau, kad turėčiau kažkokių ypatingų sapnų). Tačiau ir mane, tarsi, kas iš šalies saugo.
Kai nesupranti ką ten veikti, nelabai norisi ten pačiam, savo noru ir lįsti. Po to gali kilti visokių moralinių prblemų, ar galima vaikščioti sapnuose į kairę ir apgaudinėti taip savo žmonas. Ir t.t. Košmarikai kai matai, kad ten kažkas ateina ir nori tau nupjauti plaštaką, tai ne man. Stengiuosi nelįst ten niekam į akis. Arba tiesiog kai matau ant groteliu nupjautas žmonių plaštakas, kepamas kaip kokias dešrelės. Ir ten jiems kaip koks normalus maistas. Tiesiog atsijungiu ir pabundu. Tokie ekstremumai vienetiniai atvejai. Esu pasakojęs kaip buvau pakliuvęs į kitą planetą.
Pats niekada kažko tokio neieškojau, ir kai buvau įmestas nepasiruošęs. Galvoju, jei kažką tai traukia. Tai nebereikalo. Jūsų vietoj, pasidomėčiai tais kurie pasakojo apie sidabrinius siūlus ir kaip jie į tuos astralus išeina, panašu į kažkokias apsaugos priemones. Aš tokio dalyko nesu matęs, bet mane vienąkartą su kažkokią kilpą ištraukė. O aš tada tiesa pasakius, nelabai ir benorėjau grįžti. Tokioj būsenoj kai plauki pasroviui, kažką kalbi, tarsi protingai, bet pabudęs nesupranti, kaip galėjai būti toks kvailas. Ir jei ten tą kilpą būtų nutrūkus nesu tikras kaip ten viskas būtų pasibaigę. Nelabai malonu kai traukia ir į vieną, ir kitą pusę, bet visgi labai toli iki tokio žvėriškumo, kai žmogų už galūnių pririša prie keturių arklių ar automobilių, ir juos paleidžia pilnu greičiu į keturias skirtingas puses. Tiesa yra bandę ištraukti ir nemieganti į kitą pusę, bet kol gyvas, pradedi kažkaip kitaip žiūrėti į savo kūną. Tai kažkas žymiai geriau nei sraigei jos namelis ant nugaros.

Geleona

Susirasti normalios info. Patarciau knygose, nes is tavo "Astralinė kelionė. Pagalbos!!!" supratau, kad pats nezinai, ka darai ir kam tai darai ;)

awdrius

#13
rugpjūčio 27, 2014, 16:28:30 Redagavimas: rugpjūčio 27, 2014, 17:33:04 by Benamis
Citata
nu tai papasakok/pasidalink ka matei ir pan.


na buvo tai pavasaris nieko spec. nedariau, taip gavosi netyčia ir tai pajutau kažkas kitaip nei visados, žodžiu dirbu tarnautoju ir išpuolė budėjimas kaip ir normalu. Budėjimo metu pagal patruliavimo grafiką teko po poilsio t.y. miego išeiti apžiūrėti saugomus objektus tai truko vidurį nakties. Grįžus po dvieju valandu reikėjo žiūrėti per videoterminalus stebimus objektus, na tokia šios tarnybos viena iš dalių paros budėjime. Po šito viso reikalo nuėjau poilsio vėl. Na žinoma jausmas keistas garsai, triukšmai lyg kvėpavimas suretėjo, leidausi miegui ir atsirandu nežinia kur, kažkokioje sodyboje, ten kažkokia šeima gyvena, tvarkosi, dalis jų kuoktelėję. Išeinu iš jų į gatvę kažkoks karnavalas važiuojantis ilgu traukiniu, linksybės, vilionės, visko buvo, bet teko atsispirti nežinau kodėl išlipau iš to traukinio, likau kažkokioje mugėje lyg Kaziuko, bet ten buvo pramogų, visko ten siulė, tačiau nežinau kažkas laikė nuo visų tų pagundų. Tada einu gatvele ir matau kažkokį saloną, į jį užėjęs matau sėdi kažkas negaliu nusakyti kas, bet laiko krūvą apdegusių, senu, susidėvėjusių laiškų, vieną iš jų pasiėmiau pažiūrėti o ten mano šeima rašo " kur tu tėti? kada gryši? kodėl palikai?" po šių žodžių vėl garsai, oro įkvėpavimas lyg po atgaivinimo,širdi stipriai plaka, akys stačios ir nesupratau kas čia buvo. Paskui susivokiau, kad tai galėjo atsitikti astralinė kelionė(astralei nerealus jausmas, laiko pojutis nerastas, bet nenoriu tai prapoguoti ir kartoti tai ištisai ir priverstinai, kad kažko neprisišaukčiau).

Whitenblack

Jei kyla klausimas: Kaip atlikti astralinę kelionę? Ką darau blogai ir t.t. , jei ieškai pagalbos tokiam dalykui čia - Tu tikrai nepasiruošęs tam. Kaikuriems žmonėms prireikia 5-10 metų , kad pavyktų normalios astralinės projekcijos tuo metu , kai jie to nori , kitiems užtenka trumpesnio laiko , bet tai nėra kelių dienų ar savaičių klausimas.
Siūlyčiau tiesiog gyventi ir rinkti informaciją , pamatysi , kad nėra tau ko ten keliauti , kai ir čia dar nieko nežinai. :)
awdrius - perskaičiau Jūsų rašliavą , norėčiau pasakyt , kad nemanau , jog buvot kažkame bent panašeme į astralinę kėlionę , greičiau smigot pavargęs darbe. :) Nieko neneigiu , nei jūsų pasakojimo , nei įsitikinimų , tiesiog , kaip žmogus turintis šiokį tokį kiekį informacijos stengiuosi atsakyti tiek jums , tiek temos autoriui.
(P.S. Jei jūs tikrai lankotės astraliniame pasauly - patariu bent kurį laiką to atsisakyt , pasaulyje dominuoja griovimo jėgos , gali gaut dovanėlių grįždami. ) - Tai nėra tiksli informacija ir neturi įtakoti jūsų veiksmų , dalinuosi bendromis žiniomis.
Ačiū , kad skaitėte , nieko nenorėjau įžeisti , suklaidinti ar kam nors pakenkti. :)

Aukštyn