Minties mechanizmas

Pradėjo indigo, birželio 02, 2012, 23:40:50

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

kiskis

Citata iš: xsistemax  lapkričio 13, 2016, 08:05:56tą informaciją turi žinoti 10 procentų VISOS populiacijos,t.y. žmonijos.Keli universiteto studentai tokio procento nesudaro.Atstumas irgi nesvarbus faktorius,nes neturi jokios įtakos.
Pavyzdziuj 10 % tikrai moka anglu kalba , o as nemoku??? Arba 10 % tikrai moka pradine matematika, bet  kas nelanke mokyklos tie tikrai nemoka??? Neveikia tavo teorija :( .

cs

@xsistemax tai vyksta tarp daug žmonių ir procentais nežinoma kiek. Visos likusios gyvybės formos tai kursto suvokti ar prisiminti tam tikrus prisiminimus. Dėl tam tikrų žmogaus ypatybiu, žmogus atpažįsta ir moka sutapatinti tam tikrus daiktus su jam jau giliai žinomais. To ko jis išmoksta dar ankstyvajame amžiuje, netgi jei yra necivilizuotas gali sužinoti kaip veikia sąmonė ištikro.Tai yra paprasta. Kad jis įsidemi skirtingų rūšių formas ir principus labai lengvai - tiesa. Kaskart juos prisimenant pradeda grįžti jam jau kažkur girdėta informacija. Todėl, reikšmė atsiranda vos įsidėmint tas naujas formas, samonė užskaito kaip tų pačių prisiminmū aukštesnes formas. Tas dėsnis, kuris čia apkalbamas yra panašus kaip atsiminimų panaudojimas kitiems tikslams, vis aukštesniems. Pulti žemai, per tai, ne išimis. Panašus ideologinis principas taikytinas kompiuteryje. Pagal tam tikras ikonas ar pavaeikslėlius žmogus vis greičiau ima suvokti kokią tos ikonos ar formos naudą duoda. Ir prie jų pripranta. Nors tai kažkieno išmislu kišama informacija, nepateikianti alternatyvų. To pasekoje žmogus išmokimas nesirinkti. Siekiama, kad žmogus priprastų ir susitaikytų su variantų nebuvimu ir stygiu.

Noriu pasakyti, kad dėmesys yra sukaupiamas ties tam tikra jo minčių sfera, kuri sutampa su visuotinai nagrinėjama ir populiaria tuometu. Todėl imtasi to, kad priverstinai bandoma pateikti tam tikrus populiarius tuometinius dalykus, kad žmogui nebereikėtų aiškintis pačiam. Taip informacijos stygius bandomas "pašluoti po kilimu".

Gali tai pasirodyti gan keista ir neįprasta, tačiau demaskuosiu. Tai nėra nei šimtosios bezdžionės efektas, nei telepatija. Tėra pasenusi tendencija kontroliuoti kiekvieną žmogų ir tai lengviausia padaryti per atsiminimus.

Jei lengvai betkuris ims tikėti, kad jis būtent tas, kuris nori sukelti pasaulio pabaigą (ar netgi jau bandė sukelti), kad jis tas žmogus, kuris kažką padarė, nusikalto, išgirdo netaip, todėl kaip pasekmes mato kaip visuotiną reiškinį, padarinį. Jis tada nieko nesuprato ir drįsčiau teigti klaidingai suprato. Keisčiausia tai, kad jis to nori ir priima noriai. Sau noriai prisiima kaltę už nepadarytus dalykus.

Todėl @xsistemax valdyti ir nepasakyti neprotinga, nebent darytum, kiek ir norėtum, kad žmogus būtų įtakos sferoje.

Prisiminimai man ir visiems ilgai veikė, kol nustojo. Ir telepatija dingo.

Siūlau aiškintis pačiam žmogui, kas negerai. Aš pasakau, kas man negerai ir nebekelia džiūgavimo. O teorijų bus dar visokių, kurios privers pulti žemai.




xsistemax

Veikia.Matematiniai pradmenys žinomi net Afrikos pigmėjams,nors jie niekada nieko nematė be džiunglių tankmės.O bendravimas fonetiniais simboliais (kalba)būdingas visiems homo padermės atstovams.Jame svarbu ne tai,kokia kalba kalbama,bet pats komunikavimo būdas.
Šimtosios bezdžionės fenomenas veikia maždaug taip:kažkas sugalvoja,kad vyšnių apsaugai nuo varnėnų turėtų padėti vyšnioje pakabinto kompaktinio disko blykčiojimas saulėje.Iš pradžių metodas veikia puikiai,bet ilgainiui atsiranda drąsių varnėnų,kurie nustoja bijoti.Bailesnieji stebi ir po truputį kai kurie irgi įsidrąsina.Procesas vyksta gana lėtai,kol nebijančių kompakto skaičius nepasiekia 10 procentų.
Tada viskas vyksta lavinos principu.Visi varnėnai visame pasaulyje akimirksniu nustoja bijoti.Net tie,kurie neturėjo jokių,kontaktų su grupe,kuri išdrąsėjo.net tie,kurie niekada nematė disko.
Tas pats vyksta su visomis rūšimis visame pasaulyje.Ir su žmonėmis.

kiskis

Citata iš: xsistemax  lapkričio 13, 2016, 15:03:25O bendravimas fonetiniais simboliais (kalba)būdingas visiems homo padermės atstovams.Jame svarbu ne tai,kokia kalba kalbama,bet pats komunikavimo būdas.
Maugliai nekalba.

Citata iš: xsistemax  lapkričio 13, 2016, 15:03:25Veikia.Matematiniai pradmenys žinomi net Afrikos pigmėjams
Bet dvejatukininkams nelabai. Visdelto neveikia.


cs

@xsistemax Diskas niekada neprisikabina pats prie medžio jei kažkas neužkabina sugalvojus kad taip pritinka. Todėl nesiskaitys, kad ši situacija sukelta natūraliai.

Dėl to buvo ekspermentuota (iš dangaus siekiama pamatyti žmonių reakcijas ir minas kai kažkas nutinka tragiška). Dabar norima nusikratyti kaltės jausmo suverčiant natūraliems reiškiniams, kurie ir taip turi vykti, tačiau abejotina ar tokie kada nor įvyks prie tokių sąlygų kurios yra natūralios. Tarkime, kad kažkur jūroje atsiveria plyšys. Tas plyšys užregistruojamas kaip gamtos kataklizmas, bet ne kaip kažkoks mokslinis ekspermentas. Tada kai tas plyšys tampa viską griaunančia praraja niekas nė nebeturi pagalvoti laiko, kad tai yra nepavykęs ekspermentas.

Labai daug melo situacijų būna. Nesuskaičiuojamai.

Natūraliai įvyksta nedaug reiškinių. Tetiek daug, kad negalėtų sukontroliuoti juos sukėlę.



xsistemax

#20
lapkričio 13, 2016, 17:31:54 Redagavimas: lapkričio 13, 2016, 18:09:17 by xsistemax
@kiskis ,dvejetukininkai moka skaičiuoti ir neretai tampa klestinčiais verslininkais. :)
Fenomenas iš tiesų egzistuoja,jo nepaneigia retos išimtys,tuo labiau,jog yra objektyvių priežasčių toms išimtims atsirasti( maugliui nėra su kuo taip komunikuoti,analfabetui trūksta intelekto).
Kadangi reiškinys vyksta be laiko uždelsimo neįtakojamas atstumo,įžvelgiu analogiją su kvantų poromis.Tokie kvantai keičia būseną sinchroniškai ne todėl,kad sąveikauja begaliniu greičiu.Tai tiesiog tas pats kvantas,tik skirtingose projekcijose.
Pagal analogiją visi rūšies individai yra vienas ir tas pats asmuo.Jei taip iš tiesų yra-mes disponuojame ta pačia informacija,ją reitinguodami pagal patikimumo ir suinteresuotumo ja procentinius kriterijus.Taip galima lengvai paaiškinti reiškinį,kai tą patį atradimą vienu metu padaro visiškai nesusiję žmonės.
Vienu žodžiu- mes žinome viską,tik neteikiame žinioms reikšmės,kol jos neįgauna "kritinės masės".Disponuojame bendromis mintimis.Ir tai nėra kolektyvinė sąmonė,greičiau bendra duomenų bazė.
Holografinės pasaulio prigimties teorija kalba tą patį.Pagal ją visos mintys gimsta viename taške ir yra projektuojamos į virtualų laiko-erdvės kontinuumą.Tiesiai teorija apie tai nekalba,bet,kaip sakydavo mokykloje,iš jos "išplaukia"... :)
cs,kas,tavo nuomone,taip eksperimentuoja iš to dangaus? :)

cs

Pirmiausia turėtų kilti klausimas:

Kas nori, kad mes taptume vienas ir tas pats žmogus?

Panašu, kad aš to nenoriu ir nestengiu įrodyti, kad mes tuoj pat privalome tapti tuo pačiu žmogumi. Tačiau bendrus visiems dalykus neatmetu, kad galima prisiminimais valdyti kiekvieno apsisprendimus ir labai jį įtakoti. Netgi įbauginti.

Priežastis, netgi bandant gilintis pateikiamą "šimtosios bezdžionės efektą", nėra išaiškinta jau visai. Tėra užfiksuojamas faktas, kuris gali būti klaidingas. T.y. Jeigu vienas taip elgiasi, nereiškia, kad turi taip elgtis visi. Manau, tai tėra instrukcijos, kuriomis žmogus siekia nuslėpti nepageidaujamą veiklą ir siekia išsivaduoti nuo atsakomybės. Todėl pagalvoti verta, kada šis principas netaikytinas.

Niekas niekada neteisia to, kuris nieko neprisidirbo ir nepadarė. O betkuris žingsnis gi apgalvotas ir reikšmingas kitam žmogui. O kaip sakiau, labai dabar propaguojamas vagių principas kai bandoma nusikratyti įrodymų per natūralius reiškinius (kurie ir taip turi vykti).

Seniau aš irgi maniau, kad visi vienas ir tas pats asmuo galintis mums suteikti tam tikrą žinių paketą - prasmingam panaudojimui . Taip ir nesulaukiau nieko naudingo. Tačiau pateisinu iš savo pusės, nes pats ieškojau. Kažkaip tikėti dar anksti. Dabar manau, kad čia dar vienas melas nuslėpti kažkieno daromus nusikaltimus žmonijai per telepatijas ir fenologizmus. Tai aktualu tik dabar, o taps greit nebe.


xsistemax

Tai kas eksperimentuoja?Ar esi politikas ir visada kalbi nepasakydamas nieko? :)

cs

Nepasakysiu kas aš, tik daugelis situaciju apkalbamu man nesutampa su man suvokiamomis nemelagingomis tiesomis.

Tavo apkalbamamas fenomenas - nesutampa.
Vėl dar kažkas tavo - nesutampa.

Sutapo tik kad mes galime būti taspats žmogus, bet jau man tas principas nebeveikia. Populiarus buvo, sakyčiau, bet ilgai netempė - matyt melas buvo.

Tik tiek savo požiūri pateikiau, kad butu su kuom lygintis. Jei tau visi panašus, reikia atsakyti į "ar visi gali būti panašus?". Nes panašu, kad ne.

klajunas

@cs tie, kas visa tai daro, bet bando užmaskuoti kaip savaiminius procesus, tegali būti žmonės. Tai tie žmonės, kurie konkrečiose vietovėse ir globaliniu mastu geriausiai organizuoti ir patys galingiausi, tačiau jie dažniausiai siekia veikti netiesiogiai, po priedangomis ir maskuotėmis, iš už suvokimo horizonto. Kad taip galėtum veikti, turi būti didesnis už horizonto ribojamą plotą. Reikia galvoti apie labai konkrečias organizacijas, kurios net veikdamos slapta, yra labai realios. Čia reikia turėti prieigą arba bent įžvalgą į "deep state" mechanizmus. Kas su tuo susidūręs - supranta apie ką kalbu. Kodėl naudojami savaiminiai procesai kaip priedanga? Todėl kad taip lengviausiai atsikratyti atsakomybės, o ir klausimų niekam neiškylą, žmonės pyktį užgniaužia savyje nes prieš dangų ir žemę nepagrūmosi. Vaizduojami tragiški likimai, po kuriais slypi labai realūs ir visiškai konkrečių žmonių ir organzacijų nusikaltimai. Bandoma prisidengti tikrove, bandoma įtikinti kad taip turi vykti natūralia eiga ir kad tam priešintis beprasmiška. niekas nesipriešina savo natūraliam likimui, todėl kai nori nukenksminti savo priešą, geriausiai vaizduoti, kad esi įsikūnijusi lemtis, anapusinė jėga, kuri skirta griauti ir ardyti. Taip yra su telepatija ir beždžionėmis, magijomis ir ezoterikomis, kuriosmis pridengiamos nusikalstamos TECHNOLOGIJOS ir už jų stovintys žmonės. Planetoje realiai veikia viena "anapusinė" organizacija, visa kita tėra šios organizacijos čiuptuvai. Tavo kančia turi priežastį, ir ta priežastis yra konkretūs žmonės, kurie nori atrodyti kaip natūralus fenomenas, nes savo viduje jie yra bailiai.

xsistemax

#25
lapkričio 13, 2016, 20:15:47 Redagavimas: lapkričio 13, 2016, 20:35:54 by xsistemax
Čia buvo geras. :)
Kažkokia slapta žmonių organizacija tarp varnėnų skleidžia žinią,kad kompaktinis diskas visai nebaisus.Ir sinchronizuoja kelių kontinentų skruzdžių bendruomenę.Moko bezdžiones plauti batatus,Japonijos makakas moko nardyti ir t.t.
Pavarėt nesusimąstę,ar ne? :)
cs,pradėti reikia ne nuo klausimo,kas to nori.Tai vyksta ir tiek.Klausimas kodėl ir kaip tai vyksta.Ir kaip tai suaktyvinti,nes nauda-akivaizdi.

klajunas

Pirma pasidomėk Michael Persinger darbais ir tada pavaryk tu  :)
Bet rimtai pasidomėk, ne tik pavaryk.

cs

@klajunas dėl šito nelabai galiu ką ir pasakyti. Nesiekiu kažko griauti, o geriausiu atvėju "ištiesinu kelius".

Patirti ir išgyventi gali kiekvienas žmogus savu laiku, savu laiku ir aš kaiką patyriau. Nors nedaug ateina į tokias vietas: ir nepatyrę nieko panašaus, ir visiškai neišmanantys kas čia aptariama. Galbūt, dauguma tik pasisemti energijos, o kažkam tai tikra. Svarbiausias klausimas kalbant tokiu mąstu, kurį tu mini yra tikrai atsakymai į tokius klausymus:
Kas galingiausias, įtakingiausias - priskiriama ir teisingiausio vertė. Todėl nenuginčijamai tai yra - melas, bet tas melas kažkada nebetenka vertės ir mes pradedame nebesuprasti. Viskas pradeda nusibosti ir pradedame kreipti vis mažiau dėmesio. Visos galimos išgyventi situacijos yra apsprestos (psihiatrija turi visas situacijų baigtis), tos situacijos galimos atlikti tik vienaip, o kitaip negalimos. Bandoma kuo daugiau supykdyti, pažeminti, nuskriausti, sutrypti - norus, kad jiems išeitų kaip ir nori. Žmogaus norai - neatitinka scenarijų, kuriais siūloma vadovautis, nes nebetokios baigtys gaunasi. Labai bandoma pasinaudoti žmogaus emocijomis ir tuo pačiu gyvenimu per jo atsimimus. Žmogus negali apsispresti ar meilė tikra, ar prisiminimai turėjo reikšmę. Tačiau kažkam kitam, siūlo rinktis netekti kažko, kad kažkas kitas pasiliktų. Taip renkamasi tarp ateities vizijų ir gyvenimo, kuris jau atgyventas (tačiau vertinant pagal tam tikrus kriterijus, dar reikalingas).

Žmogus pats nežino, kas jis yra, jis neapsisprendžia, nemoka įvertinti teisingai. Jo sąmonė bando kažką užlaikyti, kol galiausiai tai patampa netiesa. Todėl pradedama suvokti ir laikinumo sąvoka, kuri paaiškina laiko prigimtį. Priklausomai kokiame lygyje jis yra nustatomas. Bandoma įvertinti galimybes. Ar žmogus suvokia kad jis ypatingas ar ne, ar jis kam nors svarbus, kokias vertybes jis turi, kokiai organizacijai ar darbovietei priklauso, ką jis turi, ko kiti neturi, kaip jis vaizduoja savo pasaulį, kaip jis suvokia pasaulį ir kitus žmones, kuom jis naudingas. Tačiau žmogus tuo tarpu nė nesuvokia nieko panašaus, kas ant jo išbandoma.

Pagal tai bandomasi lygintis su idealizuojamu žmogaus paveikslu. Tačiau man tas principas visada atrodė nepakankamai teisingas. Ir aš nepalaikau jo kaip tokio.

xsistemax

#28
lapkričio 13, 2016, 20:53:31 Redagavimas: lapkričio 13, 2016, 21:16:52 by xsistemax
Būtinai pasidomėsiu turėdamas laiko.
Žmogus nėra antgamtinė būtybė,bent jau fiziniu pavidalu.Keista būtų,jei gamtos dėsningumai jam negaliotų.Kalbėjau apie fenomeną,kuris daugeliui mokslo vyrų yra didelis galvos skausmas.Paaiškinti tokio reiškinio prigimtį tradicine mechanika ar reliatyvumu nėra šansų.
Bet jis veikia ir atsakymas į klausimą KAIP būtų atsakymas ir į klausimą KAS MES ESAME.
cs,sąmokslo teorija netinka minties mechanizmui aiškinti.Tema apie tai,kaip veikia pati mintis,ar gali ji priklausyti ne vienam individui.Pasirodo,gali.Jei tik tos skirtingos projekcijos tikrai turi atskirą individualumą ir nėra vienas ir tas pats,šizofreniškai besiginčijantis pats su savimi...

kiskis

Citata iš: xsistemax  lapkričio 13, 2016, 17:31:54Fenomenas iš tiesų egzistuoja,jo nepaneigia retos išimtys,tuo labiau,jog yra objektyvių priežasčių toms išimtims atsirasti( maugliui nėra su kuo taip komunikuoti,analfabetui trūksta intelekto).
Cia taisykle o ne isimtys, nes ner tokio fenomeno, neteko susidurt su kazkokiomis ziniomis is oro.

Aukštyn