Star Wars

Pradėjo Linas Esu, gruodžio 16, 2017, 15:02:54

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Linas Esu



Neesu didžiausias Star Wars fanas , visgi kai pirmą kartą žiūrėjau 2000 metais Episode I - The Phantom Menace , mistika apie džedajus , imperiją , spec efektai ir kovos su "šviesos kardais" paliko didžiulį įspūdį . Nuo tų metų , sulaukėme dar poros George Lucas naujų dalių , kurios beje tikrai buvo fantastiškos . Visos 6 dalys , vieni mėgstamiausių Sci-fix filmų mano repertuare .

Ir štai , paskutiniųjų dviejų metų eigoje išleistos dar 3 Star Wars "visatos" dalys . Žmonės sako , kad Disney kompanija įsigijusi Lucasfilm Ltd. bei  visas teises į Star Wars frančizę , nužudė visą žavesį . Visgi , manau tai padarė pats George Lucas , kadangi žinojo su kuo sudarinėja sandėrį .

Šiandien žiūrėjau Star Wars: Last Jedi , tai blogiausia istorija iš visų .... J.J. Abrams pateikiama istorija neįtraukianti , lėkšta , charakteriai "neauga" filmo metu , apart pagrindinių personažų Rey bei Luko . Visi kiti likę....omg...nežinau net ką pasakyti daugybė nesąmonių . Blogietis Kylo Ren nuobodus . Jeigu ne kosmoso kovos , filmas būtų nieko vertas , čia pagrindinė problema . Kartą viename interviu George Lucas pasakė : istorija turi būti pasakojama CGI efektų pagalba , o ne atvirkščiai - tai tapo pagrindinė šiuolaikinių filmų klaida . Manau būtent tik ką tai ir mačiau .

Ką jūs manote apie naujausius Star Wars filmus/paskutinįjį ?

elteide

#1
gruodžio 29, 2017, 13:13:51 Redagavimas: gruodžio 29, 2017, 13:29:41 by elteide
Nuobodus...ziūrėjau kinoteatre, kad būtų įspūdis, bet nezinau , atsibodo net ..iš tiesų kažkoks be idomaus siužeto , neišreikštas , toks įspūdis kad buvo koncentruojamasi į  efektus, gal 3d ,nes mūsų kinonteatre buvo tik 2d .. maždaug to pakaks ... :)

idenmeyou

Dark Side šiame filme, tiek praeitame išvis kažkokia silpna. Jei senosiuose Star Wars filmuose tamsioji pusė buvo galinga, grėsminga ir leidžianti abejoti šviesiąja puse, tai šiuose paskutiniuose filmuose manyčiau per daug aiškiai parodoma jog laimės šviesioji(geriečių pusė)

Linas Esu

Citata iš: idenmeyou  gruodžio 31, 2017, 14:22:02Dark Side šiame filme, tiek praeitame išvis kažkokia silpna. Jei senosiuose Star Wars filmuose tamsioji pusė buvo galinga, grėsminga ir leidžianti abejoti šviesiąja puse, tai šiuose paskutiniuose filmuose manyčiau per daug aiškiai parodoma jog laimės šviesioji(geriečių pusė)
Siužetas silpnas . Apskritai manau naujausius filmus riekėtų atskirti nuo originalų....prodiuseris kitas....žinant , jog Disney prioritetas pinigai , kažko ypatingo tikėtis ateity , sunku . Stengiamasi žiūrovams duoti tai ko jie troško , 7 dalis kuo puikiausiai tai atspindėjo . Jeigu vertinti šią dalį kaip atskirą filmą , 7/10 . Bet Star Wars visatoje nublanksta net prieš rogue one . Tiesą sakant pažiūrėjau ir pamiršau . Prequels kur kas įdomiau susižiūrėjo .

Aukštyn