#metoo

Pradėjo Bla, gruodžio 02, 2017, 21:19:05

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Bla

Ką manote apie šį judėjimą? Ar manote, jog jis turi kažkokį moralinį pagrindą? O gal išvis kažką kito apie tai manote?

Aš tai manaui, jog tai yra judėjimas, paremtas moraliniu iškrypimu, kurį skleidžia trečioji feminacizmo banga. Tai yra, liudijimai būna maždaug tokio stiliaus:
1. Aš pasijutau išžaginta, nes į mane kažkaip ne taip pažiūrėjo troleibuso vairuotojas. Tačiau nepamenu to troleibuso vairuotojo veido. Tačiau juk tai nieko nereiškia, nes man TIKRAI TIKRAI išžagino ŽVILGSNIU!!!
2. Prieš devynis milijonus metų aš su kažkuo tai gėriau. Tas kažkas buvo simpatiškai atrodantis vyras. Aš savo noru nusirengiau nuogai. Ir po to tas vyras mane ėmė glostyti, siūlė užsiimti seksu. Ir nuo tada aš pasijutau išžaginta.

Kitaip sakant, tai skelbia tie, kas nori prakišti nesąmonę, jog moteris - aukščiau visko, o vyras - žemiau visko. Taigi, manyčiau, jog tokie judėjimai turėtų būti sunaikinti. Dar daugiau, išžaginimo problema yra aiškiai išspręsta įstatymiškai, ir niekas nuo to nesugeba išsisukti, jeigu yra aiškūs įrodymai. Kitaip sakant, tai yra eilinis teisinio proceso realizavimas, kuris puikiai veikia ir dabar.

elteide

pirmą sykį girdžiu...bet gal neblogas, mes moterys jau per ilgai buvom išnaudojamos... :D

Bla

Citata iš: elteide  gruodžio 02, 2017, 21:27:20pirmą sykį girdžiu...bet gal neblogas, mes moterys jau per ilgai buvom išnaudojamos... :D
Kas konkrečiai tave pačią išnaudojo? :D Kaip išnaudojo? Kodėl išnaudojo, tavo manymu? Visos detalės domina.

elteide

Citata iš: Bla  gruodžio 02, 2017, 22:28:25Kas konkrečiai tave pačią išnaudojo? :D Kaip išnaudojo? Kodėl išnaudojo, tavo manymu? Visos detalės domina.
aš apie islamo šalių seses kalbu :)

Bla

Citata iš: elteide  gruodžio 02, 2017, 22:43:29aš apie islamo šalių seses kalbu :)
Tai kodėl feministės absoliučiai nieko nedaro, jog musulmonės būtų išgelbėtos nuo opresijos? Kodėl vietoje to jos renkasi trečiąją feminacizmo bangą, kuri skirtą naikinti absoliučiai bet kokiai vyriškumo apraiškai?

elteide

Citata iš: Bla  gruodžio 02, 2017, 22:51:45Tai kodėl feministės absoliučiai nieko nedaro, jog musulmonės būtų išgelbėtos nuo opresijos? Kodėl vietoje to jos renkasi trečiąją feminacizmo bangą, kuri skirtą naikinti absoliučiai bet kokiai vyriškumo apraiškai?
...gal dėl to kad vyriškumo apraiškų per daug pasauly, nėr balanso ...? :) arba už to stovi gėjai? arba...? tu ką manai?:)

Bla

Citata iš: elteide  gruodžio 02, 2017, 23:08:56...gal dėl to kad vyriškumo apraiškų per daug pasauly, nėr balanso ...? :) arba už to stovi gėjai? arba...? tu ką manai?:)
Arba tai yra sukurtas judėjimas sunaikinti absoliučiai visas Vakarų pasaulio sukurtas vertybes, kurios buvo kuriamos šimtmečius, ir kurios mums padėjo išlikti. Pavyzdžiui, prisidengiant moraliniu reliatyvizmu tarsi gėris būtų reliatyvus vietoje to, jog būtų aišku suvokti, kad gėris yra savaime absoliutus ir jis skirtas tam, jog būtybės, gyvenančios tuo principu, išliktų ir gyventų ramiai, ir neleistų klaidinančioms mintims sudraskyti to, kas savaime yra tobula, ir kas buvo suvokta žmonių dar prieš mus.

TinSoldier

#7
gruodžio 03, 2017, 11:18:50 Redagavimas: gruodžio 03, 2017, 11:25:09 by TinSoldier
Citata iš: Bla  gruodžio 02, 2017, 23:19:04Pavyzdžiui, prisidengiant moraliniu reliatyvizmu tarsi gėris būtų reliatyvus vietoje to, jog būtų aišku suvokti, kad gėris yra savaime absoliutus ir jis skirtas tam, jog būtybės, gyvenančios tuo principu, išliktų ir gyventų ramiai, ir neleistų klaidinančioms mintims sudraskyti to, kas savaime yra tobula, ir kas buvo suvokta žmonių dar prieš mus.
Tai prie universalaus ir absoliutaus gėrio priskiri tai, jog Holivude daugybę dešimtmečių laikyta, jog, jeigu moteris nori kažką čia pasiekti, turi tai padaryti per lovą? Čia tau tikrai yra universali, šimtmečius kurta Vakarų pasaulio vertybė?

Kad Holivudas buvo totaliai seksistinis, kad daugybė prodiuserių, režisierių ir kino kompanijų vadovų moteris rinkdavosi tik pagal tai, ar gali juos patenkinti, visada buvo vieša paslaptis. Manai, kad mėginimas tą pakeisti yra vertybių griovimas?

Nes metoo iniciatyva pagreitį įgavo būtent dėl to.
O gal tau, apskritai, atrodo blogai skatinti moteris nesplėpti patyrus prievartavimą ar priekabiavimą?

O gal tau blogai atrodo, kad yra moterų (ar kažkokių pseudofeministinių srovių), skleidžiančių kažkokias apgailėtinas nesąmones? Jeigu pastarasis variantas, tai gal būt ant tų srovių, ar tų bišk nupušusių moterų ir reiktų varyti? O ne ant iniciatyvos, bandančios moterims įpūsti drąsos nebeslėpti patirtų kančių ir neteisybės?


gidas

#8
gruodžio 03, 2017, 20:58:04 Redagavimas: gruodžio 03, 2017, 21:02:05 by gidas
Tingiu veltis į šią temą - tegu šneka moterškė  ;) :

https://www.delfi.lt/news/ringas/lit/nida-vasiliauskaite-kaltumo-prezumpcija.d?id=76335685

O nuo savęs tepridursiu trumpai - moteris su pakeltu sijonu bėga greičiau, nei vyras su nuleistom kelnėm.

elteide

#9
gruodžio 05, 2017, 12:13:47 Redagavimas: gruodžio 05, 2017, 12:20:48 by elteide
 :) kaip nedaro ,po biški daro, pvz.video ... tikiu, kad islamo šalyse moterys išlaisvės ...neliks taip visąlaiką

Aukštyn