Tikėjimo pagrindai (atnaujinta) (av88p)

Pradėjo av88p, spalio 19, 2017, 18:23:21

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

av88p

Mano tikėjimo pagrindų sintezė.

1 Viskas. Viskas - Parabrahmanas, Absoliutas.
2 Viskame yra Visi.
3 Visi - Aukščiausioji Sąmonė ir visos kitos sąmonės.
4 Siektinumas - Neprievarta. Neprievarta - Ahimsa.

Ši sintezė tikslesnė už anksčiau rašytą, nes įtraukiau Neprievartos (Ahimsos) sąvoką, kuri man yra labai svarbi, nes noriu Joje ir Ja gyventi.

elteide

Citata iš: av88p  spalio 19, 2017, 18:23:214 Siektinumas - Neprievarta. Neprievarta - Ahimsa.

Ši sintezė tikslesnė už anksčiau rašytą, nes įtraukiau Neprievartos (Ahimsos) sąvoką, kuri man yra labai svarbi, nes noriu Joje ir Ja gyventi.
prievarta yra ir bus ir turi būti šiame pasauly , ji pirmoji pasveikina ateinant į šį pasaulį , juk vaikas gimsta per prievartą, sąrėmiai verčia prievarta stumia judėti mamos kanalais , kelia kančia ir jam ir mamai..

vytra

Citata iš: elteide  spalio 19, 2017, 21:21:48juk vaikas gimsta per prievartą..
- o gal mama gimdo pagal kūdikio pageidavimą? :) Yra patarlė, gal posakis: ne mamos renkasi kūdikius, bet kūdikiai mamas.

p.s.
.. jei kūdikis užsibūtų ilgokai ir kaukuolės minkštos kremzlės sukietėtų į kietus kaulus, o ant skruostų išdygtų dygi juoda barzda, kas tada?


:)

elteide

na taip kūdykis vadovauja kada, bet  jį patį stumia prievarta sąrėmiai judėt , nes dėl kančios gal persigalvotų , atgal lįstų... :)

vytra

Citata iš: elteide  spalio 19, 2017, 21:45:20nes dėl kančios gal persigalvotų..
- sveikai motinai nėra ten jokios įpatingos kančios, taip pat ir kūdikiui. Kūdikis specialiai po gimdymo pravirkdomas tam, kad plaučiukai imtų kvėpuoti oru.

p.s.
.. aišku esama ir "sunkių gimdymų", kada kas nors negerai.


:(

elteide

Citata iš: vytra  spalio 19, 2017, 21:52:22- sveikai motinai nėra ten jokios įpatingos kančios, taip pat ir kūdikiui. Kūdikis specialiai po gimdymo pravirkdomas tam, kad plaučiukai imtų kvėpuoti oru.

p.s.
.. aišku esama ir "sunkių gimdymų", kada kas nors negerai.


:(
nu teip nėra, :)  gal kai ne pirmas gimdymas jau, tai gal ..

vytra

Citata iš: elteide  spalio 19, 2017, 21:59:38nu teip nėra, gal kai ne pirmas, tai gal ..
- iš kur toks įsitikinimas apie visas? moterų yra labai įvairių, su įvairiais nukrypimais nuo biofiziologinių natūralių procesų, ir tokių vis daugėja, kurios praradusios galimybę normaliai gimdyti, tai galima lyginti su atrofija ar paralyžium.. vis daugėja tokių netikėlių nelaimingų..

:(

mcgyver

gimdymo pagrindai.

elteide

#8
spalio 20, 2017, 13:35:53 Redagavimas: spalio 20, 2017, 13:41:10 by elteide
Citata iš: vytra  spalio 20, 2017, 13:22:47- iš kur toks įsitikinimas apie visas? moterų yra labai įvairių, su įvairiais nukrypimais nuo biofiziologinių natūralių procesų, ir tokių vis daugėja, kurios praradusios galimybę normaliai gimdyti, tai galima lyginti su atrofija ar paralyžium.. vis daugėja tokių netikėlių nelaimingų..

:(

o ,vytra, gausi per nosį...prie ko čia atrofijos, atrofikės...ar pvz jaunutė gimdžiau ir sportavus buvau.. gydytojos ,svarstė,  kad dėl to sunkiai taip, nes per stiprus raumenų tonusas, kad mažiau sportuot reikėjo, nors nebuvau profesionali sportininkė, šiaip mėgėja, aktyviai sveikuoliškai gyvenau, plaukimas, dviračiai, kašis, bėgimas ir tt...
tu pats pagalvoj, kad audinius kaip ištempia plus gimdos atsidarymas, spazmai tikrai skausmingi ..
negimdė ir pasakoja.

vytra

Citata iš: elteide  spalio 20, 2017, 13:35:53negimdė ir pasakoja.
- aš gi nerašau apie tave, aš rašau apie tai, kad kitoms būna kitaip. Ir daug lengviau ir daug blogiau. Pati gi cituoji gydytojas, kurios kaip ir patvirtina mano mintis..

p.s.
.. šiandien plinta mintis: "visi yra kaip aš". O turėtų plisti mintis: "visi yra skirtingi".

Kadangi lendi į asmeniškumus, traukiuosi iš šios diskusijos.


:(


mcgyver

Citata iš: av88p  spalio 19, 2017, 18:23:21Ši sintezė tikslesnė už anksčiau rašytą, nes įtraukiau Neprievartos (Ahimsos) sąvoką, kuri man yra labai svarbi, nes noriu Joje ir Ja gyventi.
Kaip tai yra praktikuojama?

av88p

Praktikuojama pirmiausiai nedarymu prievartos prieš kitą būtybę, o taip pat ir prieš save.  :)

elteide

Citata iš: av88p  spalio 22, 2017, 18:31:02Praktikuojama pirmiausiai nedarymu prievartos prieš kitą būtybę, o taip pat ir prieš save.  :)
o valgyt mėsytę galima?

vytra

Citata iš: elteide  spalio 23, 2017, 22:22:12o valgyt mėsytę galima?
- įdomu tai, kad neapmokytas žmogus (užaugęs be žmonių), nežino kad nori gyventi.. neapmokytas žmogus pats niekada nesugalvoja "gyvenimo tikslo" klausimo.

Dabar apie gyvūnus: jei gyvūnas neįdvasintas, t.y. neprijaukintas, jam nesuteikta meilės, jis nežino ir nesuvokia ar jis gyvas. Todėl draudžiama valgyti pripratintus/prijaukintus gyvius. Seniau Lietuvoje taip ir buvo, skerdimui skirtų gyvulių nejaukino, jų neglostė, su jais nekalbėjo. Tik CCCP ateistai ėmė kalbėti, kad tai skriauda gyvuliui, kad gyvulį reikia glostyti, o paskui papjauti!

:(


TinSoldier

Citata iš: vytra  spalio 23, 2017, 22:54:43Dabar apie gyvūnus: jei gyvūnas neįdvasintas, t.y. neprijaukintas, jam nesuteikta meilės, jis nežino ir nesuvokia ar jis gyvas.
Oho, kokio stulbinamo susireikšminimo reikia būti, kad galvotum, jog pabendravimas su tavimi kitam gyviui įkvepia dvasios.

Aukštyn