Gintaras Lunskis

Pradėjo Linas Esu, spalio 16, 2017, 16:20:41

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

.L.U.T.H.O.R.

Pačioje laidoje nepasirodė kaip įspūdinga persona. Bet žinoma, padaryti įtaką tam tikro tipo žmonėms, neabejoju gali.

Linas Esu

#61
sausio 31, 2018, 11:52:41 Redagavimas: sausio 31, 2018, 13:28:05 by Linas Esu
Citata iš: .L.U.T.H.O.R.  sausio 31, 2018, 02:16:42Pačioje laidoje nepasirodė kaip įspūdinga persona. Bet žinoma, padaryti įtaką tam tikro tipo žmonėms, neabejoju gali.
Ypatingai kas ezoterikoje paskendę....dabar turėjome Donatą discord kanalo gyvuose pokalbiose http://samoneskelias.weebly.com/ , tai viens prie vieno . Viską žino , viską moką , gali patarti , turi mokinių į priekį ir t.t. Tik šis dar buvo pagrobtas ateivių ir turi įrodymų , kurių niekas negali kol kas patikrinti .

Kalbant apie laidą , tai ją mačiau prieš kelias dienas . Būtų smagu kada nors jį išvysti kitame amplua . Pvz debatuose su tikru specialistu , nes tokių kaip jis save laikančiais psichologų galima rasti ant kiekvieno kampo .

Manęs visiškai nedomina jo dvasinės paieškos , nušvitimai ir pan.. kiekvienas skirtingai tai suvokia , kadangi tokie dalykai nėra apčiuopiami ar iki galo susisteminti . Skirtingos religijos , skirtingi tikėjimai , filosofai turi kitokį paaiškinimą . Kaimo bobutės taip pat moka taukšti valandų valandas apie slyvas ir nieko tuo nepasakyti . Kur kas vertingiau išgirsti/įsitikinti , ar jo žinios iš piršto laužtos ar gali argumentuoti tai ką kalba . ( nors man abejonių nebėra pažiūrėjus kelis video )

Aukštyn