Kas sukūrė gyvybę?

Pradėjo Andreliooo, spalio 10, 2017, 19:40:26

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Andreliooo

Kas sukūrė gyvybe jei nėra dievo? Aš netikiu dievu, tiesiog noriu pasiklaust kaip atsirado gyvybė? Iš kur atsirado Visata?

sara

Andreliooo, jei tau nera Dievo tai nera. Bet tau matyt idomu kodel kitiems zmonems yra Dievas? Jei tau nera Dievo vadinasi tau kazkas tai vistiek yra. Yra reiskinys. Yra judesys. Ar as teisi?

Andreliooo

Citata iš: sara  spalio 10, 2017, 20:27:27Andreliooo, jei tau nera Dievo tai nera. Bet tau matyt idomu kodel kitiems zmonems yra Dievas? Jei tau nera Dievo vadinasi tau kazkas tai vistiek yra. Yra reiskinys. Yra judesys. Ar as teisi?
Netikiu krikscionisku dievu. Tikiu savimi, as esu Dievas, tu esi Dievas, mes esame visi Dievai.

sara

#3
spalio 10, 2017, 20:38:21 Redagavimas: spalio 10, 2017, 20:45:01 by sara
Andreliooo, idomiai reiski mintis. Gal taip ir yra kaip tu sakai. Bet as vistiek tikiu dar ir papildomu Dievu. Kiekvienas tiki savaip. O tu esi Dievas. Sveikinu!( suprask kaip nori, daugiau nebesigilinu, tavo virsus). Bet siaip tavo mintys visai neblogos. Suprantu kaip tu mastai kadangi pats esi Dievas tai gali issiversti be Dievo. Saunuolis! Pagavau tavo minti. Bet as nesu tokia drasi, man reikia kosminio Dievo, tai va...

vytra

Citata iš: sara  spalio 10, 2017, 20:38:21Andreliooo, idomiai reiski mintis. Gal taip ir yra kaip tu sakai.
- būtent taip Šėtonas gundė žmones: "jūs būsite kai dievai"..

p.s.
.. bet mirtis yra genetinio kodo klaida, pas krikščionis vadinama "įgimta dėmė"..


:(


sara

#5
spalio 10, 2017, 21:08:26 Redagavimas: spalio 10, 2017, 21:24:13 by sara
vytra, kaip nori zmogus taip ir masto. Koks skirtumas jis nuo setono ar nuo Dievo. Jam tiesiog nepatinka krikscionybe, kaip supratau. O krikscionybe nera Dievas. As tikiu Dievu bet krikscionybe netikiu ( nors man krikscionybe ir siek tiek padejo).  Na koks skirtumas jis nuo Dievo ar nuo setono. Baikime tuos zaidimus. Zinoma as setono nesirenku, bet gyvenimas ir yra istisa velniava... Gal jis tik arciau zemes kai yra nuo setono. Bet jis zinoma nesakys kad yra nuo setono, o sakys kad tai yra religingo asmens paistalai. :D
Ir jis bus teisus-tai tik religingo zmogaus paistalai.
Zinoma as tikiu sventaja trejybe, bet viskam reikia tureti ribas.

cs

Mano manymu, gyvybė nei atsirado, nei dar atsiras. Visas susikūrimas, tėra iliustravimas dirbtinės sąmonės iliuzijos, kuri apšviečiama, kaip saulės puse. Visi žinomi objektai buvo pradžioje mokantys prisitaikyti prie sąlygų. Tada gyvybė turėjo būti atrasta, kaip reguliuoti ir keisti savo tarpsmus norima linkme. Visi tarpsmai, kaiką gyvybei pasako, tai yra susikūrimo esmė, kuri mano manymu buvo neturinti pradžios.

Tai galima tarti kaip ir žaidimas su taisyklėmis, kuris gyvybiškai svarbus ir būtina priimti, betkokiai gyvybei. Mokantys gyvybei kaip išgyventi dalykai yra gyvenimo prasmė.

Pats atsiradimas yra spekuliuojamas ir svarbiausiai priklausomas kalbos rūšiai, pasauliams ir erdvėms, kurie kinta. Tada kalba integruoja pasaulių ir erdvės tarpsmų apibūdinimą, todėl toks, betkoks lygis palieka kaip pradinis ir galima tarti, kad taip atsirado gyvybė, nors ištikro netas ieškomas.

vytra

#7
spalio 12, 2017, 12:47:04 Redagavimas: spalio 12, 2017, 12:49:14 by vytra
Citata iš: sara  spalio 10, 2017, 21:08:26Koks skirtumas jis nuo setono ar nuo Dievo?
- tai čia panašu į "Windows".. :) Juos sukūrė niekam nežinomas programuotojas iš Indijos, autoriais pasiskelbė "de'Bilas", kuris net assemblerio nemoka, o de'Šėtonas nuhakino ir visiem "nuodėmingus" išdalino.. Tada atėjo "ate-istai" ir vėl visus ėmė mokyti: Windowsai atsirado patys! Tai įvyko evoliucijos keliu iš Dos, mes net turime Dos segmentų, kurie sutampa su Windows!

:)

El

Jei netiki Dievu, gal tada tiki Big Bang Theory ir Darvino teorija? :)
Juk reikia kažkuo tikėti  :)

idenmeyou

Yra dalis mokslininkų, kurie pasakytų, kad visatos niekada niekas nekūrė, ji susikūrė pati, puikiai žinome šią teoriją, kai iš mažo taško ji virto didžiulė kaip dabar.

Yra dalis, kurie pasakytų jog taip visata atsirado praktiškai iš nieko ir vis augo, bet vis dėlto buvo kažkoks įsikišimas.

Yra dalis, kuri mano jog visata egzistavo visuomet ir jos atsiradimas nėra tikrasis pradžios taškas, tiesiog formos keitimas iš kažko neegzistuojančio į egzistuojantį ir atvirkščiai.

Čia galima labai daug išsiplėsti kiekvienas turi savo teoriją, apie tą pačią visatą, laiką, Dievą, kiekvieną matmenį pakeitus pasikeičia tiek teorija ir visas suvokimas.

vytra

Citata iš: idenmeyou  gruodžio 31, 2017, 14:52:02Yra dalis, kuri mano jog Visata egzistavo visuomet ir jos atsiradimas nėra pradžios taškas, tiesiog formos keitimas.
- taip teigia ir Biblija, Dievas (Visata?) sako: "aš esu". Nesako "buvau" ar "būsiu".

p.s.
.. vis tik "kvaili" senoliai protingai kalbėjo: iš kur atsirado kiaušinis? kas buvo iki to, kol kiaušinio nebuvo? ar kiaušinis vystosi pagal DarVieno teoriją, ar ten yra iš anksto sukurta?

p.s.
.. kas vėl nieko nesuprato, tai galima vietoje "kiaušinis" įstatyti "Visata".


:(

idenmeyou

Tiesa, biblijoje galima rasti įdomių dalykų, kuriuos pavyksta sieti su mokslo žiniomis.

Linas Esu

Citata iš: idenmeyou  sausio 01, 2018, 18:17:58Tiesa, biblijoje galima rasti įdomių dalykų, kuriuos pavyksta sieti su mokslo žiniomis.
Pavyzdžiui ?

vytra

#13
sausio 02, 2018, 11:58:05 Redagavimas: sausio 02, 2018, 12:12:06 by vytra
Citata iš: Linas Esu  sausio 02, 2018, 00:52:16Pavyzdžiui ?
- Pavyzdžiui: Vedos sako: laikas yra tai, kuriame juda materija. O šiuolaikinė fizika sako: laikas yra motininis reiškinys, kuriame viskas vykasta.

- Pavyzdžiui: Vedos sako: Visata yra vienos esencijos, tai yra gryna energija. Mes esame iš vienos visumos, sudedamoji dalis, niekas negali atsirasti arba išnykti, vyksta tik kitimai. Fizika sako: niekas iš nieko neatsiranda (energijos tvermės dėsnis).

- Pavyzdžiui: Kristus prieš 2000 metų aiškina: "yra dangus, kur skaraido paukščiai (mokslas tai vadina atmosfera), yra dangus, kur šviečia žvaigždės (mokslas tai vadina Visata), yra dangus, kur gyvena Dievas (mokslas tai vadina multiVisata arba kontinumu)".

:(

Linas Esu

Čia jūsų ideologijos interpretacijos . Filosofuojant apie religiją , viską galima susieti su pasauliu .


Aukštyn