Targeted Individuals

Pradėjo Linas Esu, rugsėjo 13, 2017, 19:00:16

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

klajunas

CitataŽmogaus teisių gynimo organizacijų Lietuvoje atstovai kreipėsi į Lietuvos prezidentę Dalią Grybauskaitę, ragindami įpareigoti teisėtvarkos institucijas nustatyti, kas ir kokiu tikslu šantažuoja ir grasina nužudyti filosofą Vytautą Rubavičių.

Skaitykite daugiau: https://lietuvosdiena.lrytas.lt/aktualijos/2018/01/16/news/del-filosofo-vytauto-rubaviciaus-persekiojimo-kreipesi-i-prezidente-4270219/?utm_source=lrExtraLinks&utm_campaign=Copy&utm_medium=Copy
Pradėti ikiteisminį tyrimą atsisakė, nes "trūksta įrodymų"  :D , nors jų kiek nori. Todėl dabar ŽTO kreipėsi į prezidentę.

Bet ir čia vargu ar ką laimės. Prezidentūra ir koncrvai pagrindiniai visuomenės šokdintojai, kurie užsako muziką ir organizuoja tokias baudžiamąsias akcijas. Deja.

Teko ir man šiek tiek turėti reikalų su koncervais. K. Jakelis, buvęs koncrvų skyriaus pirmininkas, ir kadaise dar 1991 m. mokyklos kur mokiausi direktorius. Jakelienė buvusi liet. k. mokytoja, pas kurią mokiausi, Jakelio žmona. VU teko studijuoti kartu su K. Platelio sūnumi, kuris kadaise buvo koncrvų ministras.

Gali būti gerai įklimpę į šmeižto prieš mane skleidimą valst. įstaigose.

klajunas

CitataPareigūnų svajonė - bylas tirti amžinai

Skaitykite daugiau: https://lietuvosdiena.lrytas.lt/aktualijos/2018/02/02/news/pareigunu-svajone-bylas-tirti-amzinai-4491534/?utm_source=lrExtraLinks&utm_campaign=Copy&utm_medium=Copy
Nors kai kurios bylos Lietuvoje tiriamos dešimtmečiais ir vėžlio greičiu, policijos pareigūnams toks tempas atrodo per didelis. Jie prašo Seimo leidimo įtariamuosius sekti neribotą laiką, o juos apklausti tuomet, kai tyrėjai turės įkvėpimo. Skubotas darbas - nekokybiškas. Tai Seimui bandys įrodyti policijos pareigūnai ir prokurorai, kurie ir taip ilgai tiriamas bylas norėtų nagrinėti dar ilgiau.

Skaitykite daugiau: https://lietuvosdiena.lrytas.lt/aktualijos/2018/02/02/news/pareigunu-svajone-bylas-tirti-amzinai-4491534/?utm_source=lrExtraLinks&utm_campaign=Copy&utm_medium=Copy
Taip mažais žingsniais artėjame prie autoritarizmo. Kriminalinėje žvalgyboje ir taip visiškas chaosas ir savivalė, leidžianti vykdyti psichologines operacijas prieš žmogų neribotą laiką. Dabar nori, kad ikiteisminis tyrimas būtų neterminuotas ir žmogų be teismo būtų galima laikyti uždarytą be jokio termino.

Taip įteisinama dešimtmečius galinti trukti gyvenimo žlugdymo mašina.


Linas Esu

Citata iš: klajunas  sausio 16, 2018, 18:16:40Teko ir man šiek tiek turėti reikalų su koncervais. K. Jakelis, buvęs koncrvų skyriaus pirmininkas, ir kadaise dar 1991 m. mokyklos kur mokiausi direktorius. Jakelienė buvusi liet. k. mokytoja, pas kurią mokiausi, Jakelio žmona. VU teko studijuoti kartu su K. Platelio sūnumi, kuris kadaise buvo koncrvų ministras.

Gali būti gerai įklimpę į šmeižto prieš mane skleidimą valst. įstaigose.
Prieš tave skleidžia šmeižtą valstybinėse įstaigose ??
Tau tikrai kažkokia paranoja .

klajunas

CitataE. Vaitkevičiūtė. Propagandos žodynas: agresyvių valstybių psichologinės operacijos arba: „Sveiki atvykę į tamsiąją pusę, jie sako, kad turi sausainių!"; sėkmingų psichologinių operacijų bruožai; „sąmokslo teorijų" pagundos: „V.Rubavičiaus atvejo" analizė (XVIII)

35. Agresyvių valstybių psichologinių operacijų kūrimo principai arba: „Sveiki atvykę į tamsiąją pusę, jie visada sako, kad turi sausainių!"

R.J. Baretas (Raymond J. Barett), nagrinėjęs psichologinės operacijos sandarą bei totalitarinių komunistinės Kinijos ir SSRS režimų vystytas ideologines ir psichologines veiklas, skirtas masėms paveikti, pavadino pastarąsias „gyvuoju paveldu". Jis turėjo omenyje, kad tam tikri totalitarinių doktrinų naudojami principai nesensta, jie gali būti ir yra adaptuojami vis iš naujo. Taip pat  - kad, deja, jų esmė ir masių mulkinimo įrankiai niekur neišnyksta. Juolab nepavirsta tiesiog nekalta istorine seniena, dūlančia kažkur ant užmirštos praeito šimtmečio lentynos. Be to, pasak šio tyrinėtojo, minėtiems režimams, lyginant juos su demokratinėmis valstybėmis, yra būdingas itin specifinis gebėjimas išlaukti. T.y., jeigu mes nekantriai veržiamės kurti ir vystyti savas nepriklausomas demokratines valstybes, tai tamsiose pakampėse susitelkę buvusių totalitarinių režimų šešėliai linkę atsargiai ir kiek įmanoma saugiau pratūnoti jiems pavojingiausią momentą. Tačiau, vos tik pasitaikius tinkamesniam laikui, - pamažėle imti šliaužti dienos švieson. Šiandien Baltijos valstybių kryptimi transliuojamos priešiškos propagandos prosenelė faktiškai ir yra totalitarinių režimų puoselėta marksistinė leninistinė ideologija.
Visas straipsnis www.alkas.lt : Psichologinės operacijos

Psichologinių operacijų metodų apžvalga ir Targeted Individuals Lietuvoje.

Benamis

Labai idomus straipsnis. Tik gal nesutikciau, kad specialiosios tarnybos visiskai nieko nezino ir jie cia ne prie ko. Galbut terorizavimu ir ne jie uzsiima, bet esu isitikines, kad puikiai zino kas tai organizuoja.

Kodel jie to netiria? Greiciausiai ranka ranka plauna. Gal kartais patys pagal istatymus ko nors negali padaryti, tai kreipiasi i tuos, kurie oficialiai nepriskiriami jokiai zinomai valstybinei organizacijai. Gal del kitu dalyku, kuriu mes nezinome.

Aukštyn