Targeted Individuals

Pradėjo Linas Esu, rugsėjo 13, 2017, 19:00:16

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

mcgyver

@klajunas kiek supratau sakei kad rusai tau idejo implanta, bet rodai medziaga kuri yra is jav.

TinSoldier

Citata iš: klajunas  lapkričio 08, 2017, 13:15:20Tačiau tokius dalykus viešai skleisti draudžia valstybinių paslapčių įstatymas.
Ko tik nebuvo nutekinta per pastaruosius keliasdešimt metų apie įvairių šalių vyriausybes. Nuo teroro aktų prieš savus gyventojus ir slaptų ryšių su priešais iki masinio gyventojų stebėjimo (NSA) ir pasikėsinimų į kitų šalių vadovus.

Nutekinta buvo praktiškai apie viską, apie ką tik galima ir negalima įsivaizduoti.
Tad gal kartais turi kokių nuorodų į nutekintą informaciją apie kokias nors slaptas, nesveikai pažangesnes technologijas, lyginant su tuo, kas viešai prieinama?

Tiek pažangesnes, kad galima būtų lygintu su "pasiųsim į smegenis elektros impulsą ir priversim pajudinti pirštą" vs "totali telepatija, su galimybe valdyti mintis ir net pilnaverčius veiksmus ar elgesius"

klajunas

Citata iš: mcgyver  lapkričio 08, 2017, 13:34:27@klajunas kiek supratau sakei kad rusai tau idejo implanta, bet rodai medziaga kuri yra is jav.
Aš sakiau, kad aš nežinau, kaip veikia ši technologija. Bet turiu prielaidą, kad ji buvo prijungta man iki 15 metų amžiaus. Iki 15 metų reiškia kad iki 1990 metų. Vadinasi tuo metu buvau SS jurisdikcijoje.

Bet mano tyrimo kryptis daugiausiai nukreipta į Vakarus, čia tos pačios problemos ir informacijos daugiau, ji mažiau cenzūruojama. Todėl ją naudoju, nes mano tikslas įrodyti ne asmeninį faktą, bet principą, o tam iš kur paimta informacija - neturi jokios reikšmės. Turi suprasti, kad rašymas apie save yra tik maža dalis to ką aš rašau.

mcgyver

Bet dbr siais laikais vyriausybes visko zino ka mes darom per ismanias technologijas tai kam jiems dar TI reikalingi?

klajunas

Neseniai spaudoje pasirodė straipsniai apie peles, kurioms buvo suleistos magnetoterminės nanodalelės, kurias paveikus magnetiniais laukais buvo valdomas pelių elgesys. Iš tikro taip galima veikti bet kokią funkciją, nes tai priklauso tik nuo stimuliavimo vietos. Kadangi pelės neturi aukštesnių kognityvinių gebėjimų, tai tokio poveikio patikrinti su jomis neįmanoma ir tam turi būti naudojami žmonės. Kas gali garantuoti, kad tokie eksperimentai neatliekami su žmonėmis ir nedaromas poveikis aukštoms kognityvinėms funkcijoms. Tam technologinių kliūčių jokių nėra, yra tik etinės problemos, kurios vargu ar sulaiko nuo tokių eksperimentų valdžios ištroškusius psichopatus, kuriuos bando užstoti visokie kiaurasmegeniai. Straipsnis laisvos prieigos, yra net video. Pakomentuokit į temą.

CitataAbstract

Establishing how neurocircuit activation causes particular behaviors requires modulating the activity of specific neurons. Here, we demonstrate that magnetothermal genetic stimulation provides tetherless deep brain activation sufficient to evoke motor behavior in awake mice. The approach uses alternating magnetic fields to heat superparamagnetic nanoparticles on the neuronal membrane. Neurons, heat-sensitized by expressing TRPV1 are activated with magnetic field application. Magnetothermal genetic stimulation in the motor cortex evoked ambulation, deep brain stimulation in the striatum caused rotation around the body-axis, and stimulation near the ridge between ventral and dorsal striatum caused freezing-of-gait. The duration of the behavior correlated tightly with field application. This approach provides genetically and spatially targetable, repeatable and temporarily precise activation of deep-brain circuits without the need for surgical implantation of any device.

https://doi.org/10.7554/eLife.27069.001

https://elifesciences.org/articles/27069

vytra

Citata iš: klajunas  lapkričio 08, 2017, 21:20:37Neseniai spaudoje pasirodė straipsniai apie peles, kurioms buvo suleistos magnetoterminės nanodalelės[/i]..
- Taip, bet ogi visgi tai "kitas lygis".. kitas ta prasme, kad jau seniai žinomi preparatai, kurie slopina smegenų (ar jo dalių) veiklą arba dopinguoja, skatina smegenų ar jo dalių veiklą. Tas pats ir su nanodalelėm, jos neturi sąmoningo poveikio galimybių, jos tik chaostiškai dirgina smegenis. Tokiu būdu galima ne patobulinti gyvūną ar žmogų, bet paversti ligotu zombiu.

p.s.
.. kas link nanodalelių pavojaus, tai jis jau Lietuvoje, jau plačiai naudojami kuro nano papildai ne tik aviacijoje, bet ir dyseline. Šios dalelės pasirodo nesudega, jos labai ilgai sklando atmosferoje, užteršia žmonių plaučius ir sukuria tokius, kokių anksčiau tikrai nebuvo: "klausimėlio" zombius.

:(


Creative

Grupė Seimo narių stojo ginti filosofą Vytautą Rubavičių, kuris mano esąs persekiojamas




Trečiadienį 37 Seimo narių grupė, atstovaujanti skirtingoms frakcijoms, išsiuntė raštą generaliniam prokurorui Evaldui Pašiliui, prašydama apginti viešąjį interesą ir pradėti ikiteisminį tyrimą dėl galimo filosofo Vytauto Rubavičiaus persekiojimo. Apie tai rašoma pranešime žiniasklaidai.

Raštą pasirašę Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos, „Tvarkos ir teisingumo", Lietuvos lenkų rinkimų akcijos-Krikščioniškų šeimų sąjungos, Lietuvos socialdemokratų darbo frakcijų nariai išreiškė susirūpinimą dėl viešojoje erdvėje pasirodžiusios skandalingos informacijos apie persekiojamą filosofą dėl, kaip manoma, jo įsitikinimų ir pažiūrų.

Pasijuto persekiojamas


V.Rubavičius pirmiausia kreipėsi pagalbos į signatarę Vidmantę Jasukaitytę, o ši - į Seimo narį Rimantą Joną Dagį. R.J.Dagys V.Rubavičiaus laišką V.Jasukaitytei paviešino socialiniame tinkle „Facebook".

Štai ką rašo V.Rubavičius: „Pirmadienį, gruodžio 11 d., patyriau keistą grasinantį kibernetinį išpuolį. Šeštadienį sūnus man išvykus nutarė įsijungti kompiuterį paklausyti muzikos „Youtube" kanalu. Pastebėjo keistą kompiuterio elgesį - ėmė dubliuotis iššokantieji langai. Įjungė valymo programą, kuri aptiko 2 virusus -trojan teaspoon ir trojan script.

Pirmadienį iš ryto nutarėme įdiegti Kaspersky antivirusinę programą. Tačiau Tele-2 Internet niekaip neatidarinėjo interneto naršyklės lango, todėl buvo atvertas interneto tinklo langas. Tikrinta, ar nėra prisijungta prie Tesla Pub ir Taisykla. Lange WiFi ryšio pavadinimuose pasirodė keisti įrašai, kuriuose buvo minima Rubavičiaus ar Rubo pavardė. Iki pat vakaro tokių grasinančių ir pasityčiojančių įrašų gausėjo.

Tomis žinutėmis buvo reaguojama į kambaryje vykusius pokalbius - „Urbšys nepadės", „nebeturi gerbėjų" ir pan. Atsirado ir žodis „pakasim", „išgyvensi iki Kalėdų". Supratome, kad pokalbių atvirai klausomasi. Pasižvalgius vakare pro langą atsirado įrašas - „ko žvalgaisi pro langą..."

Nufotografavome tuos įrašus, tačiau pavyko išsaugoti tik vieną siųstą paštu, nes vakare trumpam išėjus į miestą paliktas krautis telefonas „Samsung Galaxy SS mini" dingo. Atsirado jis iš ryto koridoriuje, tačiau be visų nuotraukų. Keistas sutapimas, kad sūnus gruodžio 12 d. gavo pranešimus, kad su juo nutraukiamos darbo sutartys. Įtariu, kad šis išpuolis susijęs su mano, kaip visuomenės gyvenimo ir politinių įvykių komentatoriaus, taip pat analitinių straipsnių apie mūsų politinę sistemą autoriaus, veikla. Todėl prašau padėti tuos įtarimus išsklaidyti."

V.Rubavičius kreipėsi pagalbos ne tik į politikus, bet ir į policiją. Pareigūnai pranešė, kad kol kas nepriėmė sprendimo, ar tirti pateiktą pareiškimą dėl to.

Seimo nariai: tai specialiųjų tarnybų taktika

Kreipimesi Seimo nariai pabrėžė, kad ši istorija ne tik baugina visuomenę, bet ir meta šešėlį ant teisėsaugos institucijų, nes V.Rubavičiaus persekiojimui esą buvo pasirinktos specialiųjų tarnybų taikomos psichologinio bei moralinio bauginimo priemonės ir metodai, liudijantys apie specifinį galimai nusikalstamą veiką atlikusio asmens (ar asmenų) pasiruošimą, specialią įrangą ir įgūdžius.

Seimo nariai atkreipė dėmesį, kad V.Rubavičiaus terorizavimas buvo siejamas su jo pažiūromis ir ankstesniais pasisakymais viešojoje erdvėje, todėl galimos nusikalstamos veikos, atliktos filosofo atžvilgiu, ne tik pažeidžia Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso nuostatas, bet ir pamatines žmogaus teises ir laisves. Atsižvelgdami į tai, kad galima nusikalstama veika buvo padaryta sunkinančiomis aplinkybėmis, į jos atgarsį visuomenėje bei taikytus specifinius metodus, Seimo nariai paprašė generalinio prokuroro vertinti nusikalstamą veiką ne tik kaip grasinimą nužudyti arba žmogaus terorizavimą, bet kartu nustatyti, ar nebuvo pažeisti asmens privataus gyvenimo neliečiamumą reglamentuojantys Baudžiamojo kodekso straipsniai.

Seimo nariai pabrėžė, kad Generalinė prokuratūra yra svarbiausia institucija, turinti ginti viešąjį interesą, todėl paprašė šią rezonansinę bylą, jei ikiteisminis tyrimas jau pradėtas kitose institucijose, perimti savo žinion.

Raštą generaliniam prokurorui pasirašė Seimo nariai: Povilas Urbšys, Petras Gražulis, Robertas Šarknickas, Česlav Olševski, Jaroslav Narkevič, Michal Mackevič, Juozas Varžgalys, Kęstutis Smirnovas, Artūras Skardžius, Aurimas Gaidžiūnas, Eugenijus Jovaiša, Naglis Puteikis, Zenonas Streikus, Zbignev Jedinskij, Arūnas Gumuliauskas, Stasys Tumėnas, Stasys Jakeliūnas, Rūta Miliūtė, Algimantas Kirkutis, Dainius Kepenis, Guoda Burokienė, Aušra Papirtienė, Gediminas Vasiliauskas, Juozas Rimkus, Lauras Stacevičius, Gintautas Kindurys, Vytautas Rastenis, Antanas Baura, Petras Valiūnas, Algirdas Butkevičius, Petras Čimbaras, Rimantas Sinkevičius, Gediminas Kirkilas, Antanas Vinkus, Vytautas Kamblevičius, Rimas Andrikis, Juozas Imbrasas.

Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt/naujiena/aktualu/lietuva/grupe-seimo-nariu-stojo-ginti-filosofa-vytauta-rubaviciu-56-899698

San IL

O kodėl niekur neparašyta apie implantus, psichotroniką ir balsus galvoje? Ar praleidau, reikėjo skaityti tarp eilučių?

 Būtų įdomu tą pasirašytą raštą pamatyti, o ne tik apie jį perskaityti 15min straipsnyje.

Creative

Citata iš: San IL  gruodžio 21, 2017, 17:22:43O kodėl niekur neparašyta apie implantus, psichotroniką ir balsus galvoje? Ar praleidau, reikėjo skaityti tarp eilučių?

 Būtų įdomu tą pasirašytą raštą pamatyti, o ne tik apie jį perskaityti 15min straipsnyje.
Dėja, tokia informacija nedisponuoju, bet iš šio straipsnio galima teigti kad vis dėlto klajūno žodžiai turi šiokia tokia prasmę.
San IL nereikia visko absoliutinti, na kišti tokius "parapsichologinius" dalykus kaip implantai, psichotronika ir balsus galvoje, nes matomai galima ir be jų apsieiti, kaip pvz čia straipsnyje,

Straipsnyje gi nerašoma kad čia buvo klajūno ar inkognito ar mano atvejis.

O rašto kaip ir minėjau aš neturiu. jei rasi duok žinia.

Benamis

Idomi naujiena. Dar karta privercia susimastyti.

klajunas

Citata iš: San IL  gruodžio 21, 2017, 17:22:43O kodėl niekur neparašyta apie implantus, psichotroniką ir balsus galvoje? Ar praleidau, reikėjo skaityti tarp eilučių?

 Būtų įdomu tą pasirašytą raštą pamatyti, o ne tik apie jį perskaityti 15min straipsnyje.
Tiki ir tyrinėji torniečius ir keliones į mėnulį, o akivaizdūs faktai kelia abejonę?  :D

Visiškas jovalas piliečio San galvoje.

Creative

Citata iš: klajunas  gruodžio 21, 2017, 19:05:29Tiki ir tyrinėji torniečius ir keliones į mėnulį, o akivaizdūs faktai kelia abejonę?  :D

Visiškas jovalas piliečio San galvoje.
Man atrodo kad taip būna, kartais pasitaiko.

vytra

Citata iš: Creative  gruodžio 21, 2017, 20:30:52Man rodo, kad taip būna, kartais pasitaiko.
- kuomet kompiuteriai prijungti prie tinklo, jie absoliučiai gali būti valdomi iš išorės. Tai padaryta "vardan kovos su terorizmu", bet įvairūs hakeriai tai iškasė ir šią metodų informacija pardavinėja "underground turgeliuose" visiem, kas tik užmoka.

p.s.
.. kadangi XP buvo tiesiog kiaurai išparduota, teko pusiau dykai ir skubiai keisti į versiją 10. Tikėtina, kad naujos sistemos paslaptys dar neiššifruotos.


:(

Benamis

Policija pradejo tirti Vytauto Rubaviciaus atveji: https://www.15min.lt/naujiena/aktualu/nusikaltimaiirnelaimes/policija-atnaujino-ikiteismini-tyrima-del-filosofo-vytauto-rubaviciaus-persekiojimo-ji-grasinama-nuzudyti-59-908456

Naujiena mane labai sudomino, tad pagalvojau, gal kam nors irgi bus idomu kur link viskas krypsta.

Tyrimo pabaiga manau kaip ir aiski bus :)

Linas Esu

Citata iš: Benamis  sausio 10, 2018, 14:46:10Policija pradejo tirti Vytauto Rubaviciaus atveji: https://www.15min.lt/naujiena/aktualu/nusikaltimaiirnelaimes/policija-atnaujino-ikiteismini-tyrima-del-filosofo-vytauto-rubaviciaus-persekiojimo-ji-grasinama-nuzudyti-59-908456

Naujiena mane labai sudomino, tad pagalvojau, gal kam nors irgi bus idomu kur link viskas krypsta.

Tyrimo pabaiga manau kaip ir aiski bus :)
Įdomu nuo ko viskas prasidėjo , kam Vytautas užlipo ant uodegos .

Aukštyn