Pasaulio pabaiga tikrai bus?

Pradėjo elteide, rugsėjo 07, 2017, 17:23:42

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

elteide

rugsėjo 07, 2017, 17:23:42 Redagavimas: rugsėjo 07, 2017, 17:43:45 by Legionas
negi tikrai bus šįkart ..tai visai nedaug liko, baisu...apie tai Vytautas gal ir šneka :)

.L.U.T.H.O.R.

Tai kad vos ne kiekvienais metais po pranašystę būna, bet niekas taip ir neišsipildo. Tik žmonių kvailinimas.

elteide

jaučiu, kad šįkart tiesa .. :) čia tiek akivaizdžiai priskaičiuota, atatinka..plus nepamiršk, kad šįmet Dievo jubiliejiniai metai..

.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: elteide  rugsėjo 07, 2017, 22:15:05jaučiu, kad šįkart tiesa .. :) čia tiek akivaizdžiai priskaičiuota, atatinka..plus nepamiršk, kad šįmet Dievo jubiliejiniai metai..
o kitais kartais paskaičiuota nebuvo? atsirenka taip kad skaičiai atitiktų :D

elteide

Citata iš: Legionas  rugsėjo 08, 2017, 10:43:36o kitais kartais paskaičiuota nebuvo? atsirenka taip kad skaičiai atitiktų :D
na taip, bet šiemet jubiliejiniai metai ir  jie baigiasi, jei neklystu, šį rugsėjį..sutapimas?

.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: elteide  rugsėjo 08, 2017, 11:52:51na taip, bet šiemet jubiliejiniai metai ir  jie baigiasi, jei neklystu, šį rugsėjį..sutapimas?
Pritempimas :)

elteide

#6
rugsėjo 09, 2017, 13:40:12 Redagavimas: rugsėjo 09, 2017, 13:53:46 by elteide
taip, bet Meksikoj buvo kątik didžiausias per 100 metų žemės drebėjimas , JAV prasinešė audra Irma, kuri yra didžiasia per visą audrų Jav pagal nuostolus istoriją ..  pareina dar ir Chosė ..ir tt..
tikrai Dievo teismai parėjo ...neveltui buvo saulės užtemimai per žydų šventes, tai įspėjamieji ženklai, kurie reiškia dievo teismus pagonims  t.y. ne žydams.

Vytautas

Kol kas teismas dar neatėjo. :) Bet JAV, žiūrint jos visą istoriją jo tikrai nusipelnė. Sukurti valstybę išnaikinant vietinius nėra "etiška". Tapti realiais pasaulio valdytojais sąskaita milijonų europiečių aukų 2 pasauliniam kare taip pat nepagirtina. Ir visumoje gali tekti atsiskaityti.  :) Pažiūrėsim kaip čia bus. :) Uraganai toks pakankamai humaniškas būdas. Be problemų galima pasitraukti į saugią vietą. Tam yra pakankamai laiko. Be to amerikiečiai "išrado" saugų būdą pasislėpti po apversta vonia. Taip pat pigus sprendimas. :)

.L.U.T.H.O.R.

Tarsi žydų nebūtų tose vietose, kur uraganai praėjo ir žemės drebėjimas :) Suprasčiau jei tai būtų vietos, kur tokie dalykai būtų beprecedenčiai, bet kai gyveni žemės drebėjimų ir uraganų zonoj, tai ko dar gali tikėtis.

elteide

#9
rugsėjo 09, 2017, 15:46:01 Redagavimas: rugsėjo 09, 2017, 15:49:09 by elteide
Citata iš: Legionas  rugsėjo 09, 2017, 14:25:48Tarsi žydų nebūtų tose vietose, kur uraganai praėjo ir žemės drebėjimas :) Suprasčiau jei tai būtų vietos, kur tokie dalykai būtų beprecedenčiai, bet kai gyveni žemės drebėjimų ir uraganų zonoj, tai ko dar gali tikėtis.
jei taip žiūrėt, tai Jav gyvena jau visai kiti žmones, nei tie kurie žudė indėnus,finansavo ar pan.  2 pasaul. karą , kaip Vytautas sako..kam juos baust?:) tai tos tautos, šalies karma tokia ir kurie ten gyvena...
aš irgi norėjau ten apsigyvent, nepavyko...į Š Airiją užtat užnešė..

o žydam irgi buvo užtemimai per jų šventes tik mėnulio , čia jau jiem įspėjimas..:)
vienžodžiu visi įspėti :D

Vytautas

Čia gyvai galit stebėti uraganą JAV. Aišku kol kameros neišsijungia. https://www.earthcam.com/usa/florida/lauderdalebythesea/?cam=windjammer

Sėdim patogiai ir stebim apokalipsę. :) Na kol kas ten nieko ypatingo.

elteide

baisu, kas darosi Floridoj..sutapimas ar nea šiandien rugsėjo 11d ir Jav pakrantę pasiekė Irma, pasisekė kad nebuvo potvynio kokio tikėtasi

.L.U.T.H.O.R.

Kad palei kameras, šiandie daug ramiau nei vakar buvo :) nebent nuėjo kažkur tolyn :D

elteide

bet pakrantę pasiekė tik šian. prieš tai tik akis buvo virš..

elteide


Aukštyn