Tikėjimo sistema

Pradėjo Creative, liepos 28, 2017, 21:05:21

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

elteide

jei labai koncentruotai paprastai , tai meilė Dievui ir meilė iš Jo,net kai labai baisu. Ir tai, ką sakė Mecabciel. :)
CitataPvz: stoviu su draugais gatvėje, ir aš sukinėjausi aplinką tirinėjau, ir pamačiau japoną einanti bailiai prie mūsų aš atsisukau į jį pasižiūrėti su šypsena veide už 5 metru ir taip šypsojausi kol jis nepriėjo. Va čia paaiškinsiu dar, aš numečiau visas "savo erdvės" ribas ir tiesiog laukiau kol jis parodys savo o jis vis ėjo ir ėjo artyn kol vos manęs nepalietė, Jų atrodo tradicija tokia kad reikia atstumą laikytis taip sakant gerbti jo asmenynę erdvę. O aš tiesiog neturėjau savo erdvės todėl jis ir priėjo taip arti, bet aš viską supratau todėl negasdinau jo o šypsojausi, tas tyliai paklausė angliškai kur artimiausia parduotuvė ir aš parodžiau (tam kad parodyt msn teko nuo jo atsitrasukti vieną žingsnį) viską su pagarba dariau ir išėjo jis laimingas :D
žmonės bijo būti atstumptais , užtat ir ėjo į šypseną.

av88p

Kiekvieną akimirką tu esi daugiau, negu prieš tai buvusią.

elteide

Citata iš: Creative  liepos 28, 2017, 22:24:08Aš ieškojau už ko galėčiau užsikabinti. Visi mano perskaityti tikėjimai beveik neteikė jokios naudos. Mano sistema paprasta.

Tikėjau Dievu:
Meldžiausi kad jis gelbėtų pasaulį o mane paliktu, nes aš kaip nors pati išsikapstysiu(nors labai abejojau) veliau jo nebetikėjau, nes pagal mane jis negelbėjo pasaulio.

Patikėjau Meile:
Patikėjau savo galvoje vyrišku balsu sakyta viena žodi:"замужняя" (t.y. ištekėjusi) ir man palengvėjo atsirado už ko užsikabint. Už "jo". O ko neaišku

Tai vat toks ir tikėjimas neaišku kam meile orui dovanoji. Bet tai mane gelbejo iš beviltiškos situacijos, arba kada per daug baisu budavo. Tiesiog pabegdavau nuo minčiu su žodžiais "aš tave myliu".

Tai vat neturėjau aš jokio tikėjimo kada išgirdau šiuos žodžius kad "it's your believe sistem". Ir netikėjau po šiu žodžiu net ilgą laiką. Merdėjau savo myntyse karštligiškai ieškodama išeities. Kol neišgirdau žodį:"замужняя" sakyta sutokia meile ir švelnumu kad negalejau net patikėt o dar tai stiprybes suteikė kovot ir nepasiduot.


ką tai reiškė jau aišku?

Creative

Citata iš: elteide  rugpjūčio 02, 2017, 13:28:19ką tai reiškė jau aišku?
Šiandien atsistojau neta koja gal nes nelabai suprantu tavo klausimo

elteide

tai aš irgi nelabai suprantu kokia tai sistema, konkrečiai tau tai kažką reiškia ar jau supratai? ..prie ko "замужняя", tu ištekėjus ar viltis ištekėti?

Creative

#20
rugpjūčio 02, 2017, 20:20:06 Redagavimas: rugpjūčio 02, 2017, 20:33:46 by Creative
Citata iš: elteide  rugpjūčio 02, 2017, 20:10:12tai aš irgi nelabai suprantu kokia tai sistema, konkrečiai tau tai kažką reiškia ar jau supratai? ..prie ko "замужняя", tu ištekėjus ar viltis ištekėti?
Daug maž suprantu ką reikšia bet žodžiais to nepasakysiu... O dėl "замужняя" tai pririšimas kad turiu kažką šalia, kad ir nematoma ir neapsčiuopiama tik galvoje, jausmus sutramde mano. Nuo venatvės gelbsti, nes būti absoliučiai vienai neištverčiau(bet nemėgstu būti tarp žmoniu nes reikia pasikaustyti tada). Ne netekėjus esu. Ir tas žodis gelbsti nuo atsitiktiniu santykiu dar.

Edit: Viltis ištekėti? Nežinau gal ir taip, nors man ir su nematomu ir nežinomu gerai gyvenasi, kai noriu kad kas apkabintu tai įsivaizduoju ir jis mane apkabina ir pnš, užmiegant įsivaduoju jo glebyje kad šilčiau būtų ir pnš. Taip tai gali turėti įtakos santykiams tarp gyvų žmonių, tačiau kol neturiu tai man nebaisu.

elteide

interesna...tai tu turi dovaną kaipo aiškiaregystės?

Creative

Citata iš: elteide  rugpjūčio 02, 2017, 20:26:51interesna...tai tu turi dovaną kaipo aiškiaregystės?
Ne dėja neturiu. Mano aiškeregystė paskendo vaistuose :D ir visai negaila kažkodėl, nors kartais nostalgija yra bet laaabai retai.

elteide

Citata iš: Creative  rugpjūčio 02, 2017, 20:28:56Ne dėja neturiu. Mano aiškeregystė paskendo vaistuose :D ir visai negaila kažkodėl, nors kartais nostalgija yra bet laaabai retai.
aišku...kiek suprataau vos nenumirei, avarija?

Creative

Nea bronhitas pagal gydytojus :D  Nors pagal mane tiesiog neištvėriau milžiniško kiekio duomenų informacijos kad ją suvaldyt.

elteide

Citata iš: Creative  rugpjūčio 02, 2017, 20:20:06Daug maž suprantu ką reikšia bet žodžiais to nepasakysiu... O dėl "замужняя" tai pririšimas kad turiu kažką šalia, kad ir nematoma ir neapsčiuopiama tik galvoje, jausmus sutramde mano. Nuo venatvės gelbsti, nes būti absoliučiai vienai neištverčiau(bet nemėgstu būti tarp žmoniu nes reikia pasikaustyti tada). Ne netekėjus esu. Ir tas žodis gelbsti nuo atsitiktiniu santykiu dar.

Edit: Viltis ištekėti? Nežinau gal ir taip, nors man ir su nematomu ir nežinomu gerai gyvenasi, kai noriu kad kas apkabintu tai įsivaizduoju ir jis mane apkabina ir pnš, užmiegant įsivaduoju jo glebyje kad šilčiau būtų ir pnš. Taip tai gali turėti įtakos santykiams tarp gyvų žmonių, tačiau kol neturiu tai man nebaisu.
aš suprantu, kad čia sarkazmas,juokai?

Creative

Citata iš: elteide  rugpjūčio 03, 2017, 15:11:51aš suprantu, kad čia sarkazmas,juokai?
Ne, čia gryna tiesa.

elteide

teip Creative, aš ir sakau nėr žmogaus nėr problemos ..patogiau kaip teliką kada nori ir ką nori įsijungi, nenori išjungi ...paprasčiau

Creative

Tai mano resursai. Nevisada gi vaikinukas/vyras būna šalia tai ir sudėjau du kart du ir sugalvojau pasinaudoti vaizduote. Ne nevisada tai naudoju, tik labai extra atvejais, paprastai apie vyrišką giminę aš net negalvoju.

Beto tai leidžia man pačiai patirinėt save, žinau kada man reikia paguodos o kada ne ir pnš. bet čia mes vėl offtopinam smagiai.

elteide

sistema nypel

Aukštyn