Tikroji istorija apie keistuosius ratilus javų laukuose

Pradėjo Linas Esu, birželio 27, 2017, 22:10:06

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Linas Esu

birželio 27, 2017, 22:10:06 Redagavimas: birželio 27, 2017, 22:15:14 by Linas Esu
Du australai kiekvieną penktadienį susitikdavo vietiniame bare išgerti po bokalą alaus. Tačiau vieną 1979-ųjų vasaros vakarą vienas jų, vardu Dave'as Chorley, pasiūlė iškrėsti pokštą - javų laukuose padaryti didelius ratus. Dave'as savo draugui Dougui Boweriui pažadėjo, kad vieną dieną prie javų laukų rinksis šimtai žmonių, kurie norės pamatyti suformuotus ratus.



Dave'o žodžiai išsipildė - iki pat šiol tūkstančiai žmonių tiki, kad javų laukuose suformuoti ratai ar kitokios formos figūros yra ateivių darbas ir tiesiog dega noru juos pamatyti. Apie šį fenomeną jau parašyta daugiau nei 40 knygų. Šimtai ūkininkų visame pasaulyje ima nedidelį mokestį, kad ufonautų gerbėjai galėtų pamatyti laukuose suformuotas figūras. Juk viskas, kas susiję su nežemiška gyvybe taip traukia smalsuolius - pavyzdžiui, neseniai Peru aptikta tripirštė plaštaka taip pat paskatino audringas diskusijas. Kai Australiją apėmė ateivių manija, Dougas su Dave'u smagiai juokėsi. Apie savo žygius net 7 metus jie nesakė net savo žmonoms.

Tuo metu ekspertams tai buvo tikras galvos skausmas. Draugai naktį javų laukuose padarydavo ratus, sekantį rytą pranešdavo ekspertams, o netrukus tą vietą jau rodydavo per nacionalinį televizijos kanalą. Per 13 metų vyrai suformavo apie 200 ratų. Kuomet vienas Oksfordo meteorologas pasakė, kad javus galėjo suguldyti vėjo sūkuriai, Dougas ir Dave'as ėmė daryti įmantresnių formų figūras, primenančias indėnų raštus.



Bičiuliai sako, kad tos naktys yra neužmirštamos. Šiltomis vasaros naktimis jie tiesiog mėgavosi javų laukuose darydami įvairių formų figūras. Vienas iš tikslų - parodyti ekspertų, niekaip negalinčių išsiaiškinti tikrąją fenomeno priežastį, kvailumą. Be to, jie norėjo palikti po savęs žymę - įeiti į istorijos knygų puslapius.

Iš pradžių vyrų žmonos nieko neįtarė, tiesiog priprato, kad kartais vyrai nori pabūti be antrųjų pusių. Tačiau kuomet Dougo žmona pastebėjo, jog automobilio odometras rodo 40 000 nuvažiuotų kilometrų per metus, nors dviese jie išvažiuodavo tik kartą per savaitę nedidelei iškylai, ji paprašė vyro pasiaiškinti. Tuomet jis jai pasakė visą tiesą. Iš pradžių ji nepatikėjo, tačiau Dougas ją įtikino visa tai pademonstravęs gyvai.

Iš pradžių vyrų žmonos nieko neįtarė, tiesiog priprato, kad kartais vyrai nori pabūti be antrųjų pusių. Tačiau kuomet Dougo žmona pastebėjo, jog automobilio odometras rodo 40 000 nuvažiuotų kilometrų per metus, nors dviese jie išvažiuodavo tik kartą per savaitę nedidelei iškylai, ji paprašė vyro pasiaiškinti. Tuomet jis jai pasakė visą tiesą.

Iš pradžių ji nepatikėjo, tačiau Dougas ją įtikino visa tai pademonstravęs gyvai. Galiausiai, po 13 metų apgaudinėjimo, vyrai ryžosi atskleisti pasauliui visą tiesą. Tačiau žmonės buvo taip įtikėję fenomenu, kad jais nepatikėjo ir išvadino vyrus melagiais. O Dave'o ir Dougo pasekėjai ir toliau kūrė ratus javų laukuose.

http://www.technologijos.lt/n/mokslas/istorija_ir_archeologija/S-59473/straipsnis/Tikroji-istorija-apie-keistuosius-ratilus-javu-laukuose-taip-dar-reikia-sugalvoti

Benamis

Skaiciau kazkada apie tai. Versija idomi, bet pasaulyje buvo piesiniai laukuose kur tikrai netruko anomaliju tokiu kaip: padidintas radiacijos lygis, pakeista zoles struktura, neaiskios kilmes nudegimai ir pan.: http://www.bltresearch.com/plantab.php - cia siek tiek detaliau.

elteide

o kaip su sudetingais piesiniais, irgi ziurejau, kad ka jie pasakojo tinka tik paprastiem piesiniams isguldyt

Linas Esu

Citata iš: elteide  birželio 27, 2017, 22:51:13o kaip su sudetingais piesiniais, irgi ziurejau, kad ka jie pasakojo tinka tik paprastiem piesiniams isguldyt
Kaip šis ? man atrodo įpūdingas , beje turbūt 90 procentų vis dar mano jog jis ne žmogaus rankų darbo :D

eternal.bliss

Kaip tik jis nepanašus į tikrą.
Visu pirma perdaug detalumo, geometrijos 0

elteide

sudetingas darbas butu..nzn kiek reiktu naktu ir metu ...

Linas Esu

Citata iš: eternal.bliss  birželio 27, 2017, 23:08:27Kaip tik jis nepanašus į tikrą.
Visu pirma perdaug detalumo, geometrijos 0
Va atkartotas http://yowusa.com/scp/maurice2004/1.shtml
O tai čia aš vienas matau geometriją ? niekas daugiau nemato stačiakampio ir apskritimo ? :D

Linas Esu

#7
liepos 11, 2017, 13:36:44 Redagavimas: liepos 11, 2017, 14:04:09 by Linas Esu
Temos klausimas :

Kaip manote , kodėl nežemiškos civilizacijos piešia nepaaiškinamus ženklus žemės laukuose ?

Aukštyn