Matyt niekad su tuo nesusitaikysiu.

Pradėjo flozy5, balandžio 14, 2017, 11:48:12

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

flozy5

Sveiki, reikia jusu patarimo. Su vienu vaikinu susitikinejau beveik metus laiko, jis man  buvo tobulas net ir su savais trukumais, jis mane suprasdavo, galedavau jam sakyti apsoliuciai viska ir jis man patardavo, oficialiai buvom ,,geriausi draugai". Bet po kurio laiko mes isimylejom vienas kita, buvom laimingi, taciau sake jog siuo metu nebusim pora, nes jis 5 metus draugavo su mergina ir jie issiskyre, tai buvo skaudu ir t.t. sake laisvi santykiai geriausi nes nera isipareigojimo ir poto neskauda.. zodziu, apsipratau su ta mintim jog siuo metu jis nebus mano vaikinu. bet be to mes buvome laimingi iki vienos dienos.. Mano bendradarbiai pradejo sakyti jog jis mane isnaudoja, nes jis gyvena kitam mieste ir as pastoviai pas ji vazineju. reali priezastis kodel taip yra nes pas mane savaitgaliai yra penktadienis sestadienis, o pas ji sekmadienis, dar as kaime gyvenu ir cia nera ka veikti. As nervu apimta jam viska parasiau ka bendradarbiai sake, klausiau ar jis tikrai nebus mano vaikinu, kad jis mane isnaudoja ir kad as jam nerupiu.. jis supikes parase, jei manai kad as tave isnaudoju gali nebevaziuoti, visados busi viena klausidama kitu nuomones o ne savo, daugiau nebebendrausiu su tavim ir nerasyk nes nebeatrasysiu.. Nebendravom mes savaite, parasiau jam jog atsiprasau. nieko neatsake, veliau prisiskambint bandziau. po poros dienu atsiliepe, pradejom kalbetis, pasake jog 5 dienas gere ir bande istrinti visus metus praleistus kartu, dabar as jam tarsi nepazystamas zmogus ir jis man nieko nebejaucia. Jam nervai truko del to jog tai ne pirmas kartas kai klausau kitu nuomones ir jis visus moralus turi klausytis. Tai ir paliko.. gal yra kokios magijos ar panasiai jog galeciau ji susigrazinti? Nes as esu tikra jog jis be manes gali prazuti, jis tik man pasakojo savo didziausias paslaptis ko nepasakojo savo geriausiems draugams, tik man atsiverdavo kai jam budavo sunku. Jis mane visko bande ismokyt gyvenime ir daug ka parode per tuos metus.. Tiesiog, nors tai ir skambes vaikiskai, ir banaliai, as neisivaizduoju ka toliau daryciau be jo. Taigi, gal yra kokie kerai? turiu jo nuotrauka, marskinius ir plauku. Ir dar 20d vaziuosiu pas ji daiktu pasiimti.. Kokie patarimai butu?

Anomalija

#1
balandžio 14, 2017, 12:07:18 Redagavimas: balandžio 14, 2017, 12:29:31 by Anomalija
@flozy5 visi burtai, ritualai ir kerai parašyti čia: http://anomalija.lt/forum/index.php?board=87.0 (kategorija bus matoma parašius 10 žinučių forume).

Kitas dalykas: taip lengvai žmogus negalėtų užmiršti kito žmogaus, jeigu jis jam bent šiek tiek rūpėtų. Išvadas įmanoma pasidaryti net neturint psichologo diplomo.

EDIT: dalyvė buvo užblokuota už taisyklių nesilaikymą.

inthelight

#2
balandžio 14, 2017, 12:37:12 Redagavimas: balandžio 14, 2017, 12:39:56 by inthelight
Tavo vaikinas nepražus vienas. Siūlau paprašyti, kad atleistų už viską kas nutiko praeityje. Tu jam taip pat atleisk ir tiesiog elementariai paklausk ar nori šiuo metu būti kartu ir kad išdidumą į šoną nustumtų atsakant į šį klausimą. Nesvarbu koks jo pasirinkimas bus, gerbk jį.

Mažiau klausyk bendradarbių, nes pastoviai pletkina ir tiek. Gal pasišaipyt tiesiog norėjo iš tavęs ar pavydėjo, kad tokius gražius santykius turi tai ir prisakė visokių nesamonių. Pamoka: kai esi apimta didelių emocijų pagalvok kaip žmogus gali sureaguoti į tai, ką ruošiesi jam sakyti.

Sėkmes

modziukas

suprantama situacija, laikykis !!!

Linas Esu

NEvažiuok daiktų pasiimti pati . Kitas patarimas būtų užsirašyk į sporto klubą ir būtinai susirask papildomos veiklos , nebus laiko kada galvoti apie kitką ir nebus laiko dėvaguotis forumuose . Jeigu esi normali vaikinai visada bus kelyje ir galėsi rinktis . O jeigu stogas važiuoja tam yra specialistai , gyvenimas nesibaigia po dviejų žmonių santykių skyrybų . Good luck .

P.s tikrai manai berniukas vis dar jaunas .

Dukra

Įdomu, kaip susiklostė šios merginos istorija? Ar susitaikėte? Kaip pasisuko jūsų reikalai..?

Andreliooo

Na juk pasakė, kad narė buvo užblokuota už taisyklių nesilaikymą so yea. Nebeatrašys :)

Aukštyn