Pasaulio transformacija 2016.11.30

Pradėjo Vytautas, lapkričio 23, 2016, 18:15:47

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

ryouku

Citata iš: Vytautas  lapkričio 27, 2016, 20:34:50
Citata iš: ryouku  lapkričio 27, 2016, 19:39:07Tai kaip suprantu, nepavyko sutarti :)
Visiškai teisingai ir švytuoklė nustojo veikti. :) Na bet luktelėkim iki trečiadienio. :)
Taip. Sutapimas.. nežinau.. darbe, ateinančias 3 dienas turėsiu svarbius susitikimus, truksiančius per visą darbo dieną.. ir juokais parašiau kolegoms.. kad laukiu jų atvykstant, 3'ims vargo dienoms :)

Bus matyt.

SunsetTK

#16
lapkričio 27, 2016, 21:39:44 Redagavimas: lapkričio 27, 2016, 21:45:43 by SunsetTK
Nu tik pamanykit, TIK 7 žmonės gali bendrauti su svareliu ir koks "sutapimas", kad vienas iš jų Vytautas... Absurdas..

Gerai čia paminėjo, kad nereikia jokio svarelio bendraujant su siela, nereikia jokių pašalinių, žemiškų prietaisų..

Tik ne visi žino, kaip užmegzti ryšį su Aukš Aš..

Ten toliau rašai, kad "visi nevaisingi", čia gerai supratau? Tikiuosi perkeltine prasme rašei.. nes čia jau skėlei aukščiau normų.... absurdų absurdas...

cs

jeigu pranašystė neįsigreitėtų ir nebūtų deramai ir analogiškos joje einančios ir jungiančios kitas neišsipildžiusias pranašystės, paaiškėtų, kas yra tiesa.

Tai kas yra aplinkinis gyvenimas, ir individualus gyvenimas, puikiai atsispindi ir užrašytais sakiniais. Papaprastai, ką siųlo, ar ką duoda žmogus, yra dalis suplanuoto gyvenimo, ateities gyvenimo, planų ir pranašysčių informacija. Ji parašyta kitais sakiniais.

@Vytautas Yra kurie supranta kas čia parašyta. Bet dar neįvaldė to metodo iki galo. O suprasti šito metodo, ar kažką pridėti savo negali. Trūksta laiko suvokti, kaip šitas metodas gali pasitarnauti šioje realybėje. Nėra paaiškinimų, nėra ir priežasties, jog kažkaip jo reiktų. Vėl nuojauta.

Citata iš: SunsetTK  lapkričio 27, 2016, 21:39:44Gerai čia paminėjo, kad nereikia jokio svarelio bendraujant su siela, nereikia jokių pašalinių, žemiškų prietaisų..
Neįrodyta, kad nereikia, toje vietoje gali klysti taip pasakęs pats.


xsistemax

@Vytautas ,kaip pranašas tu jau "susideginai". :)
Nieko trečiadienį neįvyks,nebent kokia nors tavo asmeninio gyvenimo permaina.Ar manai,kad svarelio pagalba bendrauji su kažkuo iš aukščiau?
Tas,su kuo bendrauji,tiesiog "prikolinasi",jie labai dažnai taip elgiasi,ypač su tais,kurie besąlygiškai jais tiki. :)

Vytautas

Kaip minėjau, atsiprašysiu ir dingsiu iš virtualios erdvės.  :) 8 mėnesių patirtis niekur nesikišti visai nieko. Gal tame ir tikslas.  :)

SunsetTK

Na labai keistai skamba, nes pirmuose postuose, kai buvo aprašomas Jūsų naudojimasis švytuokle, teigėte, kad apie ateitį negalima nieko sužinoti, tik dabartį, praeitį..
O šioj temoj jau stebuklingai atsiveria ateities vaizdiniai :D o čia dar su loterijom...... :D :D ne pagal paskirtį naudojate savo švytuokle, nors ir kas ją valdytų (pasąmonė, siela, kitos būtybės).... visos loterijos yra imunizuotos nuo bet kokio išorinio kišimosi... taip kad labai juokingai skamba - sužinot skaičiukus švytuoklės pagalba ir naivu tikėti, kad tokie ir iškris.. juolab, kad buvo paties minėta, jog ateities neįmanoma sužinoti švytuoklės pagalba.. kvepia prieštaravimais pačiam sau...

O jūs, Vytautai, gebate išgirsti savo sielos balsą, intuityviai, per kitus jutiminius organus (subtilius), negu tik su švytuokle. Nes tai tikrai nėra vienintelis kelias bendrauti su siela.. Pilna pasauly pavyzdžių.. į kuriuos gal nesiplėskime...

xsistemax

Nepabėk,Vytautai. :)
Tavo pateikta informacija tikrai įdomi.Ne kaip pranašystė.Ji suteikia galimybę analizuoti ir vertinti tą būtybę,kuri ją sugeneravo.
Abejojantiems,kad gal pats Vytautas tai "sufantazavo" siūlau atkreipti dėmesį į tai,jog "blogiukams" pranašystėje nenumatyta jokia bausmė ar sunaikinimas.O tai jau nežmogiška logika.Nėra jokio atpildo.
Taigi,dalinkis tomis žiniomis su mumis,Vytautai.Geriausiai-cituok.O aš savo ruožtu tau greitu laiku pateiksiu tavo informacijos teikėjo išsamų psichologinį portretą.Viską,ką tik įmanoma bus sužinoti apie tą būtybę.Žinau,sulauksi draudimų ir net grąsinimų.Nepaisyk.Jie nepajėgūs žmogui pakenkti,tik nepasiduok bauginimui.
:)

Vytautas

Na ką gi lieka tik atsiprašyti nes rytoj tikrai nieko neįvyks.  :'( Aišku man pačiam norėjosi kad tai ką papasakojau įvyktų, nes šis beprotiškas pasaulis stipriai nežmoniškas. Iš tikro kaip sako ana pusė mano fantazijos paskirtis buvo jiems išsiaiškinti Jūsų nuomonę ir Jūsų mintis tuo klausimu nesvarbu tik perskaitė ar ir pakomentavot. Perspektyvoje pagal tai pakoreguoti pagal galimybes pirminį projektą ir jį realizuoti. Kada tai įvyks niekas nežinos.  Na o aš kaip žadėjau atsiprašau visų už savo fantazijas ir visam dingstu iš virtualaus pasaulio. Jūs puikūs žmonės. Man labai gaila. Bet taip reikia.  ;)

O @xsistemax pastebėjimas labai svarbus ir taiklus. Ačiū.

Ačiū visiems už maloniai praleistą laiką.  :)

Benamis

Citata iš: Vytautas  lapkričio 29, 2016, 23:38:20ir visam dingstu iš virtualaus pasaulio
Kaip sakoma: "niekada nesakyk niekada" ;)

Buvo idomu paskaityti.

cs

CitataYra virusas nuo kurio sukuriama vakcina. Griebiasi tokio kūrimo nevisi. To nepasirenka pagal kriterijus, neaktualu žinoti niekeno nuomonės, neaktualu žinoti ar tai įdomu.

Vakcina nenustoja veikti paprastai. Yra išgyventų dalykų, bet po kūrimosi, prarandama prasmė juos išgyventi tokiomis aplinkybėmis. Taip jungiant sakyčiau, po nematomos įkrovos atsiranda "liekanų", kurios čia nesunaikinamos, bet apeinamos vienu būdu. Ir toks yra ne vienas. Supranta tokius dalykus nedidelė grupė. Jie, kuria vakcinas, kad apsisaugotų ištikus realiai situacijai.

Viskas dar nerealu. Saugu, matyti žmones per atstumus.
@Vytautas tai daugiau nei tikra. Jau yra išbandžiusiųju (jie perkelti darbuotojai, prižiūri naujus), teigia, kad asmeninis gyvenimas yra įrašytas ir pasilikęs jų atmintyje.

pilkasai

Vytautai. "anas" svytuokles "galas" akivaizdziai is Jusu lazdavojasi, patikrinot keleta kartu neisipilde ir siuskit tuos info tiekiejus po velniu, matomai Jie is ten ir ateje, kam Jums kvarsintis galva?

mcgyver


xsistemax

#27
lapkričio 30, 2016, 22:07:34 Redagavimas: lapkričio 30, 2016, 22:22:10 by xsistemax
Vytautai,tu palaikai nuolatinį ryšį su tais,kuriuos vadina žemesniaisiais astralais.Ta labai įdomu.Tik nesileisk,kad tavimi manipuliuotų.
Man labai įdomi jų gyvenamoji dimensija,patys jie,kaip intelekto pasireiškimo forma.
Ar jau pasiekei tą stadiją,kai gali bendrauti betarpiškai,be jokių pagalbinių priemonių?
Tik dar kartą perspėju,netikėk aklai ateities pranašystėmis,jos 99procentais nesipildo.Informacijos apie praeitį gali beveik netikrinti-99procentai tiesa.Gal kiek persūdžiau su tais procentais,bet joks žmogus tokio istorijos tikslumo tau nepateiks. :)
Nepradink.Aš nenoriu to praktikuoti,nes toks bendravimas stipriai slopina koncentraciją į mūsų dimensiją.O tu,kaip supratau,to jau nenutrauksi,nes "parišo".Gal pasiaukok mokslo labui. :)
Nepakenksiu tavo draugams,tik geriau juos pažinsiu.Ir tais pastebėjimais būtinai pasidalinsiu.
Užkabinau? :)
Kad patikėtum,jog sakau tiesą,pabandyk testą:"išdurk"lygiai taip,kaip tave "išdūrė".Įsitikinsi,jog jie žino tiksliai ką padarei,bet net nenutuokia,ką padarysi.
Į eksperimentą žiūrėk kaip smalsus mokslininkas,o ne kaip fanatiškas tikintysis,juolab,kad po tiek melo pagrindo tikėti kaip ir nėra.Tavo bendravimas nepraras savo vertės,juk bendrauji su kitokio pasaulio kitokiomis būtybėmis.

cs

@xsistemax tu procentais gali žinoti. Ar tik ne savo matematini metodą būsi pritaikęs? Pranašystės su matematiniais prieskoniais, įdomu.

Open source gaunasi. Matematika, kurią elementariai gali mokintis kiekvienas mokyklose ir dar legaliai. Toks mokslas naudingas ir nuspėjant pranašystes, arba visur kur tik reikia galima naudoti nepamainomai. Nė nenorėdamas išmokti gali ir labai lengvai.  Gyvenimiškas įvadas į platesnį suvokimą.

Ar supranti, kas mus išmoko pranašauti. Klaidingai manai, jei jie bando nuo tų dalykų atgrasyti. Kas sistemos sudėtyje, tas ir ateities planuose. Pamažu pratinama visus išbandyti "pranašautojo ir prognozuotojo" metodą už dyką. Kaip manai, kodėl iki šiol to nepašalina, jei nemato grėsmės. Man atrodo, jiems reikia įrodyti "gyvenančių įvairias laikotarpiais kartų" pranašumus ir galias, jie siekia padaryti žmones nelygius, mažiau pranašesnius vienas kitam. Gerai pagalvok, ar jie negriebsis kitokių priemonių. Ar tu dar laikai save svarbiu? Nes panašu, kad tau neduos ir neišmokys tokių dalykų, taip pat neįgausi pranašumo per kartas. Ar tau skaudu, kai tu negausi to, ką po kiek metų gaus kiti?

Aš sakiau, kvantų metodas "užkietina" pažinimą. Moksle nesurasi naudos. Nauda vyksta per gyventojus, per netikrą evoliuciją, dirbtinį žinių paskirtymą nevienodomis dalimis.


xsistemax

cs,žmogus nėra kieno nors marionetė ar naminis dresuojamas gyvūnėlis.
Iš kur pas tave tokia keista pasaulėžiūra? :)

Aukštyn